Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: " Κάποιος Να Μας Μάθει Να Ψωνίζουμε. Επειγόντως! "

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    οσο για τους υπολοιπους ευρωπαιους ναι ειναι ολοι γτπ.. ειδικα βορειοευρωπαιοι ειναι τερμα αντικοινωνικοι.. κ σαν μερος, για να ζεις, η μεσογειος ειναι οτι καλυτερο, κ λογω αυτου οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι.. απανω βλεπουν ηλιο ενα μηνα το χρονο.. λογικο να ειναι ετσι.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Προς TOLISTOLAROS
    Φίλε μου δεν αντιλέγω οτι είμαστε όλα όσα είπες. Εχω κάνει όμως συζητήσεις με Ολλανδούς ενω βρισκόμουν στην χώρα τους(ατομα μεροκαματιάρηδες σε επαρχία όχι σε μεγάλες πόλεις κλπ) και οι ίδιοι μου λέγανε πόσο σκατά χώρα είχανε,πόσο διεφθαρμένους πολιτικούς έχουνε,πόσο πιεσμένοι και καθοδηγημένοι είναι(αυτό το έβλεπες παντού και μόνος σου βέβαια),πόσο δύσκολα τα βγάζουνε πέρα ενω πέρνουνε καλύτερους μισθούς απο τους δικούς μας, τι ζωή κάνουνε εκεί κλπ. Τα ίδια που λέμε εμείς εδώ για την δική μας χώρα λένε αυτοί για την δική τους.

Στην Ελλάδα έχουμε βρεί την πιπιλα "είμαστε κωλοχώρα",τα ρίχνουμε όλα εκεί και βλέπουμε άλλες χώρες σαν την Ολλανδία σαν κάτι το ιδανικό ενω την ίδια ώρα αυτοί ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν απο την χώρα αυτή που έγινε τόσο "αποστειρωμένη" όσο δεν γίνεται.

Δεν γίνεται να είμαστε τόσο χάλια όσο θέλουμε να φαινόμαστε. Με τέτοια νοοτροπία μια ζωή θα είμαστε ο φτωχός συγγενής και δεν θα κάνουμε τίποτα. Εγω απο τότε που έπαψα να έχω αυτή την νοοτροπία έγινα πολύ καλύτερος άνθωπος και πίστεψε ούτε πάω σε μπουζούκια,συντηρούμαι μόνος μου απο τότε που τελείωσα σπουδές και στρατό,δεν πίνω απο την στιγμή που θα είμαι ο οδηγός της παρέας και γενικά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος πρώτα για τον ευατό μου και τότε και άλλοι που θα με δούν κάτι θα πάρουν χαμπάρι οτι πρέπει να αλλάξει.
    Αντε καληνύχτα σε όλους παίδες.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Vasilis88, εδώ ταιριάζει η κλασσική ερώτηση

-Τί προτιμάς, την ανηφόρα ή την κατηφόρα;

Απάντηση

-Γιατί ρε παιδιά; Χάθηκε ο ίσιος δρόμος;

Ούτε μίλησε κανείς για τέρμα αντικοινωνικότητα, ούτε για καρμιριά. Το πιό σημαντικό είναι να γίνουμε μιά ισορροπημένη κοινωνία.

Έχεις ζήσει αρκετό καιρό σε χώρα βόρειας Ευρώπης για να βγάλεις αυτά τα δογματικά συμπεράσματα; Γιατί
    άν όντως είχες ζήσει, αμφιβάλλω για το άν θα είχες τις ίδιες απόψεις. Χωρίς να κάνω άμεση σύγκριση με Ελλάδα, μπορώ να σου πώ ό,τι μιά χαρά κοινωνικοί είναι οι άνθρωποι. Και μάλιστα, άν θές να κάνουμε και σύγκριση,
    στο εξωτερικό ο άλλος/η δέ σε χαιρετάει ή ρωτάει άν είσαι καλά μόνο και μόνο για να σε ρωτήσει(πράγμα το οποίο
    αρκετές φορές το κάνουν στην Ελλάδα), αλλά γιατί το εννοεί. Επίσης, όταν βγαίνεις σε κλάμπ(άν πάς σε κλάμπ) στην ελλάδα, πόσο κόσμο βλέπεις πραγματικά να διασκεδάζει; να χορεύει σάν να ήταν η τελευταία μέρα της ζωής του; ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ; Εδώ κατα λάθος πατάς σε κουπέ άλλου και σε αγριοκοιτάζουν λές και τους έφαγες οικόπεδο.

Μήν ξεχνάς το ανέκδοτο "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Το φθόνο για την επιτυχία των άλλων καθώς και την κατινιά που έχουμε σά χώρα, στην Ευρώπη τουλάχιστον που μπορώ να πώ, δέν την έχω ματαδεί.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Χωρις να θελω προσβαλω κανεναν αλλα αν ρωτησεις καποιον απο το...............Πισκοκεφαλο Σητειας( τυχαιο το παραδειγμα μη με φατε) που δεν εχει βγει απο το χωριο του 'πιο ειναι το καλυτερο μερος του κοσμου' φυσικα θα σου πει το χωριο μου!
    Δεν θελω να το παιξω πολυταξιδεμενος σε 2-3 χωρες εχω παει αλλα αν δεν ταξιδεψεις λιγο να ξεστραβωθεις να δεις τι γινεται στον κοσμο......απλα δεν εχεις μετρο συγκρισης.

Διαβαζα σε καποια κυριακατικη για το συστημα παιδιας σε καποια σκανδιναδικη χωρα, αυτο που τους ενδιεφερε ηταν να βγουν τα παιδια τους σκεπτομενοι πολιτες, η καλη επιδοση στο σχολειο δεν ειχε καμια σημασια! Ειχαν τεραστια διαλειμματα αναμεσα σε δυο ετη ετσι ωστε να εχουν το χρονο να ξεκουραστουν, να ταξιδεψουν να να να.....κι εμεις εδω το μονο που κανουμε ειναι αναγκαζουμε τα παιδια μας να λιωνουν στα φροντιστηρια και στα σχολεια 14 ωρες τη μερα.

Ποιοτητα ζωης, καποιοι ευρωπαιοι εχουν δωσει αλλο νοημα σε αυτο τον ορο

Ισως ειμαι διατεθειμενος να θυσιασω ελευθερια(καμερες στους δρομους) για να σκοτωτονται λιγοτεροι στους δρομους, τα μπουζουκια το βραδι( μαλλον θα προτιμησω την παρεα φιλων σε καποιο σπιτι αντι να ρουφαω τον καπνο σε καποιο μαγαζι και να σηκωθω στις 5 το απογευμα την αλλη μερα), κτλ κτλ κτλ

Ολα αυτα και αλλα απειρα παραδειγματα δεν ειναι αρκετα για να δικαιολογησουν τις διαφορες που εχει η Ελλαδα απο τις αλλες πολιτισμενες χωρες και χαρακτηριζεται μπουρδελο, για καποιους in σε αντιθεση με τους ξενερωτους βορειους λαους

Θα ηθελα λιγη οργανωση σε αυτη τη χωρα

(sorry για τον χειμαρρο, μου βγηκαν πολυ μπερδεμενες οι σκεψεις, ειπαμε δεν υπαρχει οργανωση)
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιο τόμαρο
    live your myth in greece...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cheese-1.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	24,1 KB 
ID:	158986
    γης μαδιαμ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αληθεια ποσο εδω μεσα πανε βολτες με εξοπλισμο αξιας εναμιση δυο χιλιαρικα; (κρανος,φορμες,γαντια κτλ)
    λαθος παραδειγμα

ο εξοπλισμος δεν ειναι μιας χρησης (οσο ειναι στη μοδα δηλ) θα "λιωσει" πανω μας απο τη χρηση μεχρι να τον πεταξουμε μετα απο 4-5-6 χρονια (αναλογα τη χρηση) τουτεστην και οσακης "θα τα βγαλει τα λεφτα του" καμια σχεση με γκλαμουριαρικα ρουχα τσαντες κτλ κτλ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    live your myth in greece...

\

OR GO TO NORTH KOREA TO LIVE YOUR DREAMS :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    παιδια ναι δν τα κατεβαζω απ το κεφαλι μου, οτι εχω δει μεχρι στιγμης με εκανε να σχηματισω την αποψη αυτη. δν εχω ζησει εξω, αλλα εχω παει σε αρκετες χωρες κ ειχαν μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα οι μεσογειακοι απ τους βορειοευρωπαιους. κ επειδη εχει τυχει κ εχω γνωρισει κ καποιους το λεω.. anyway, τουλαχιστον εγω δν αλλαζω την ελλαδα(ειδικα την κρητη) με τπτ, κ αν ηταν να εμενα εξω θα εμενα ή ιταλια ή ισπανια για τον απλο λογο του κλιματος.

Εγω τωρα να κανω μια ερωτηση???

Γιατι ειναι κακο να ζουμε μεχρι εκει που μας περνει μου λετε????

Εγω γιατι εχω μαθει, οτι απλωνεις το χερι σου (και στη συγκεκριμενη τη τσεπη σου) μεχρι εκει που μπορεις??? Τοσο λαθος με μαθανε οι γονεις μου δλδ???

θα παω δλδ να παρω δανειο για να παω για ψωνια??? Εισαστε σοβαροι ρε παιδια???

Γιαυτο εχουμε φτασει στο σημειο να ακους οτι ολοι εχουν 4-5 δανεια, και αλλες τοσες καρτες, και μετα πανε και περνουν δανειο για να αποπληρωσουν οοοολα τα προηγουμενα...

Και απλα ενα σχολιο: μην κρηνετε χωρες και καταστασεις της οποιες δεν γνωριζετε... Ζησε πρωτα σε καποια αλλη χωρα, δες πως οντως συμπεριφεροντε και οχι οπως νομιζεις οτι συμπεριφεροντε, και μετα μπορεις να πει οτι θες

το θεμα ειναι οτι εχουν μαθει οι ελληνες (δε λεω εχουμε γιατι δεν ανηκω σε αυτο το ποσοστο) να ζουμε με ψευτικο χρημα, και οχι να ζουμε οπως μπορουμε! Το να ζεις με αυτα που εχεις και μεχρι εκει που σε περνει δε παει να πει οτι εισαι μιζερος! Αλλα οχι ρε φιλε, δε θα παω να παρω δανειο να παρω μηχανη/αυτοκινητο χωρις να ξερω αν τον επομενο μηνα θα ανταπεξελθω, αν θα μπορω να πληρονω ασφαλειες, βενζινες κτλ!!! Γιατι να ζω με το ανχος αυτο??? Τα πραγματα που περνουμε ειναι να τα ευχαριστιομαστε, και οχι να λεμε κοιτατε το πηρα και να καθετε στο γκαραζ (στη προκειμενη περιπτωση!)

Τεσπα, αποψη μου....

edit: και για να ειμαι και ακομα πιο σωστη αναλογικα με το θρεαντ, και γω εχω και τα chanel μου, και τα armani μου και τα dior κτλ και τα dainese μου αλλα ξερεις κατι? ειχα μαζεψει τα λεφτακια μου και ειχα κανει τα κουμαντα μου και πηγα και τα πληρωσα μετρητα και ολα ωραια και καλα! Ετσι τα χαρηκα και τα χαιρομαι και δε χρωσταω σε κανενα π@υστη τπτ και ειναι χαλαρα και ωραια!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    παιδια ναι δν τα κατεβαζω απ το κεφαλι μου, οτι εχω δει μεχρι στιγμης με εκανε να σχηματισω την αποψη αυτη. δν εχω ζησει εξω, αλλα εχω παει σε αρκετες χωρες κ ειχαν μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα οι μεσογειακοι απ τους βορειοευρωπαιους. κ επειδη εχει τυχει κ εχω γνωρισει κ καποιους το λεω.. anyway, τουλαχιστον εγω δν αλλαζω την ελλαδα(ειδικα την κρητη) με τπτ, κ αν ηταν να εμενα εξω θα εμενα ή ιταλια ή ισπανια για τον απλο λογο του κλιματος.

Πολύ απλά μ'αυτά που αναφέρεις είναι προφανές το ό,τι δέν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τί πραγματικά συμβαίνει στο εξωτερικό. Πολύ ανεπαρκείς εμπειρίες.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

...anyway, τουλαχιστον εγω δν αλλαζω την ελλαδα....
    τους έλληνες θέλουμε να αλλάξουμε, όχι την Ελλάδα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Πολύ απλά μ'αυτά που αναφέρεις είναι προφανές το ό,τι δέν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τί πραγματικά συμβαίνει στο εξωτερικό. Πολύ ανεπαρκείς εμπειρίες.
    ναι συμφωνω, αλλα ειναι αδυνατο να παω να μεινω 1 χρονο σε καθε χωρα για να σχηματισω σωστη γνωμη. υπαρχει αλλος τροπος? εκτος απ τα ταξιδια δλδ?

Βασιλη το κακο ειναι οτι οπως και να το κανεις, αλλο να επισκεπτεσε μια χωρα σαν τουριστας και αλλο να μενεις εκει....

Ισως δεις καποια πραγματα, αλλα αλλιως κοιτας καποια πραγματα οταν εισαι εκει για λιγες μερες, και αλλιως οταν το εχεις βιωσει σαν μερος στο οποιο μενεις....
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν ξέρω τι λένε οι έρευνες πάντως οι Ελληνες σαν ιδιώτες είναι απο τους λιγότερα χρεωμένους Ευρωπαίους οπότε οτι και να καταναλώνουν μαγκιά του μιάς και το πληρώνουν.
    Βέβαια αν υπήρχε και κάτι made in greece για να αγοράσουμε θα ήταν καλύτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν ξέρω τι λένε οι έρευνες πάντως οι Ελληνες σαν ιδιώτες είναι απο τους λιγότερα χρεωμένους Ευρωπαίους

Τι ειπες τωρα ρε φιλε!

... καλυτερα να μαθεις λοιπον τι λενε οι ερευνες (σε περιπτωση που ζεις σε αλλη χωρα και δεν τα βλεπεις μονος σου!) πριν ανοιξεις το στομα σου!

Και τα εορτο/διακοπο... κτλ δανεια και τις χιλιαδες πιστωτικες ποιος τα παιρνει?
    ... οι Νορβηγοι???

Ο'τι να 'ναι...
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα πεσει φωτια να μας καψει!!!
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 14:12
  2. να τον πληρωνουν? η να μας πληρωνουν?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 18:19
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF