Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Μειώνεται κατά 50% το τέλος ταξινόμησης των ΙΧ για ένα τετράμηνο

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Όχι φίλε μου.
    Δεν θέλω να μου χαρίσουν τίποτα.

Θέλω το κράτος να μεριμνά για υγεία, παιδεία, ασφάλεια, δρόμους, πολύτεκνες οικογένειες κ.λ.π και όχι για το πως θα θησαυρίζουν συνέχεια κάποιοι τραπεζίτες,εισαγωγείς αυτοκινήτων,εφοπλιστές,εργολάβοι,πετρελαιάδες, δικηγόροι,δημοσιογράφοι, με νόμους κατά παραγγελία.
    Το νόημα της ζωής μου δεν είναι φθηνό αυτοκίνητο, μηχανάκι ,κινητό,lcd tv,mp3 κλπ
    Δεν θέλω άλλα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς.

Μάλλον ζητάς πολλά......

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οκ θα απαντησει κανεις γιατι πρεπει ολα τα οικονομικά προβλήματα της εποχης πρεπει να λυθουν σε ενα ποστ που ονομάζεται "Μειώνεται κατά 50% το τέλος ταξινόμησης των ΙΧ για ένα τετράμηνο"?????????

οταν σασ λεμε γραφικούς και κολλημένουσ επαγγελματίες αντιρρησίες μετα εκνευριζόσαστε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???????? ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ) ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΓΙΕΝ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟ ΑΤΟΣ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛ... ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΞΑΝΑΔΕΙ!!!! ΞΕΤΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

τι καγιεν, τι παιδεία, τι εφοπλιστές, εργολάβοι, πετρελαιάδες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι.... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα είσαστε τοσο βαρετοι που ακομα και εγω που δε ξενερώνω να απαντάω σε τετοια ποστακια ακομα και αν κατσω ολη μερα εδω... ειμαι στο οριο μου να τα παρατησω ! αμαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΓΙΕΝ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟ ΑΤΟΣ....
    Ρε χανουμακι το νοημα ειναι οτι θα βοηθηθουν οι εχοντες.Οι μικρομεσαιοι τι θα καταλαβουν? Και επισης θα βοηθηθει ενας κλαδος που τοσα χρονια θησαυριζε!!Παντως για μενα, εστω 200 ευρω ειναι 200 ευρω.Κουτι μου καθεται η φαση

Παλαιό μέλος
    @idi: Εχεις ακούσει την "επί έργω εξύβριση";
    Αυτοί που καθυβρίζονται περισσότερο είναι η νοημοσύνη και η αισθητική μας από ανεγκέφαλους που μας θεωρούν βόδια!
    Γι αυτό αντέδρασαν (πολύ υγιώς σκεφτόμενοι) όσοι αντέδρασαν.

Και όχι φίλε μου: Το "ποσοστιαία" μείωση δεν λέει τίποτα περί ισονομίας...

*ΥΓ Τίποτα προσωπικό φυσικά! Και εγώ θα κερδίσω κάτι από την 600ρα που σκέφτομαι να πάρω.

πολυ υγεια ρε παιδι μου

γιατρος εισαι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οκ θα απαντησει κανεις γιατι πρεπει ολα τα οικονομικά προβλήματα της εποχης πρεπει να λυθουν σε ενα ποστ που ονομάζεται "Μειώνεται κατά 50% το τέλος ταξινόμησης των ΙΧ για ένα τετράμηνο"?????????

οταν σασ λεμε γραφικούς και κολλημένουσ επαγγελματίες αντιρρησίες μετα εκνευριζόσαστε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???????? ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ) ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΓΙΕΝ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟ ΑΤΟΣ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛ... ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΞΑΝΑΔΕΙ!!!! ΞΕΤΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

τι καγιεν, τι παιδεία, τι εφοπλιστές, εργολάβοι, πετρελαιάδες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι.... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα είσαστε τοσο βαρετοι που ακομα και εγω που δε ξενερώνω να απαντάω σε τετοια ποστακια ακομα και αν κατσω ολη μερα εδω... ειμαι στο οριο μου να τα παρατησω ! αμαν!
    Δεν.κατάλαβες, δεν κλαίμε
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ
    και συγνώμη αν σε ξυπνήσαμε

Το ότι μπορούμε για 4 μήνες να πάρουμε πορσέρι δεν το σκέφτηκε κανείς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Δεν.κατάλαβες, δεν κλαίμε
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ
    και συγνώμη αν σε ξυπνήσαμε
    ο αλλος ειναι γεματος υγεια ο αλλος ξυπνιος... ρε το φορουμ μας ειναι 1000 χρονια μπροστα...

αφηστε με να κοιμαμαι φιλοι μου... δε σας προλαβαινω με τιποτα εσας...

μεχρι τοτε παρτε τα μηανακια σας πιο φτηνα στη ζουλα.... να μη το μαθω ομως γιατι ειμαι κλασικος τυπος που ΚΡΑΖΕΙ οσους δεν εχουν συνεπεια σε αυτα που λενε και αυτα που κανουν....

Παλαιό μέλος
    ...να μη το μαθω ομως γιατι ειμαι κλασικος τυπος που ΚΡΑΖΕΙ οσους δεν εχουν συνεπεια σε αυτα που λενε και αυτα που κανουν....
    τότε μην περνάς από σύνταγμα μεριά διότι θα πρέπει να κράζεις συνεχώς όταν βλέπεις τη βουλή...

καλή καρδιά!

off topic: Πάντως φίλος από Ιταλία μου έλεγε ότι ο Μπερλουσκόνι (παρότι αντιπαθής και συχνά γελοίος) πήρε μέτρα για την κατάσταση που πραγματικά τόνωσαν την αγορά (και δεν είναι καθόλου στην ίδια κατεύθυνση με τα δικά μας μέτρα). Δεν ξέρω για οχήματα. Μιλάει για οικοδομή γενικά.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Παρεπιπτόντως, μια "πουτανα-φέραμε" προηγουμένως, πόσο πάει τώρα η Πόρσε Καγιιεν?
    Μιλάω για την τούρμπο με τα φουλ εξτρά φυσικα σε μαύρο μέταλο λέμε!!
    Τώρα είναι η ευκαιρία να το πάρουμε το πορσικό, τώρα ή ποτέ!!!
    Να σκάσουν απ τη ζήλεια οι βρωμογειτόνοι!

Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν στρίβει εύκολα στα στενα γύρω απο τη Σκουφά, γιατί για εκεί την θέλω να κυκλοφορώ το περισσότερο!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

γαμω το ποντιακο σου το κεφαλι ρπμ !!!

αφου σου ειπα ακρη δε θα βγαλουμε.

βλεπεις τα παντα μονοδιαστατα και απλοικα.σα να μιλαω σε αμοιβαδα ειναι ρε γμτ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος Το avatar του/της mastro
    Και εγώ πήγα σήμερα σε 3 αντιπροσωπείες Piaggio για μία Vespa που θέλω να πάρω και δεν ήξερε κανείς τίποτα για το θέμα...Όποιος μάθει κάτι ας το ανακοινώσει.
    Rock rulezzzz!! Kawasaki ER-6n

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mastro
    Και εγώ πήγα σήμερα σε 3 αντιπροσωπείες Piaggio για μία Vespa που θέλω να πάρω και δεν ήξερε κανείς τίποτα για το θέμα...Όποιος μάθει κάτι ας το ανακοινώσει.
    Για ποσα κυβικα βεσπα μιλας?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Νέο μέλος Το avatar του/της mastro
    300cc Περίπου 100? μείωση θα έχει. Γιατί να μην περιμένω 1-2 μέρες. Υποθέτω θα τους ενημερώσουν. Ήδη ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στο mototriti.gr νέες μειωμένες τιμές από την Yamaha. Άρα υποθέτω πως το επόμενο διήμερο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες.
    Rock rulezzzz!! Kawasaki ER-6n

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

βλεπεις τα παντα μονοδιαστατα και απλοικα.

μαλακια μου ε?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 12:33
  2. H οικογένεια των Cbr για το 2007
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 12:58
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 15:39
  4. Το αμερικάνικο λίφτινγκ των Ναζί