Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: 990 smt

πετυχα ενα πριν κανα 2 μερες κηφισιας και τα ανοιξαμε λιγο φαναρι φαναρι
    το tiger ηταν ολες τις φορες πιο γρηγορο και ψηλο ανετα

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    γεια σας φιλοι μου..νεος στο forym.
    ρε πανο με τι ανοιγε το tiger???με το smt??
    αν οδηγουσες εσυ το tiger μπραβο,γιατι ξερεις να ανοιγεις το μηχανακι σου
    οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και κανουν την διαφορα οι οδηγοι...αλλα οπως και να το κανουμε το κτμ ειναι ποιο δυνατο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    γεια σας φιλοι μου..νεος στο forym.
    ρε πανο με τι ανοιγε το tiger???με το smt??
    αν οδηγουσες εσυ το tiger μπραβο,γιατι ξερεις να ανοιγεις το μηχανακι σου
    οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και κανουν την διαφορα οι οδηγοι...αλλα οπως και να το κανουμε το κτμ ειναι ποιο δυνατο..
    εισαι πολυ λαθος ειναι ακριβως ιδια αλογα μονο που το ενα ειναι τρικυλινδρο αρα εχει και μεγαλητερη διαρκεια
    δεν το λεω για να μιωσω το μηχανακι ισα ισα που ειναι και η καυλα μου γενικα τα κτμ

φιλε μου πανο
    αν καποιος κανει ΠΟΛΥ λαθος για εσενα,ειναι το 0300..
    σε συγκριτικο αναφερει για smt 112hp και 211 κιλα και για το tiger 109,8 kai 225,7 κιλα....
    και ποιο δυνατο και ποιο ελαφρυ...ΛΕΕΙ...

Φιλε συγνωμη αλλα νομιζω οτι δεν ξερεις το μηχανακι σου!!
    Τα 211 κιλα πως τα βγαζεις;Η μηχανη αδεια ειναι 196 κιλα και 19,5 λιτρα η βενζινη παμε στα 215,5 χωρις να εχω βαλει και τα λαδια ετσι;Επισης ειναι 114 αλογα!!
    Τωρα το tiger ειναι 198 αδειο και 20 λιτρα η βενζινη παμε στα 218 χωρις επισης να εχω βαλει τα λαδια!!Το tiger ειναι 115 αλογα συμφωνα παντα και για το ενα και για το αλλο μηχανακι με τα specs του κατασκευαστη!!
    Τα 225 που τα βρηκες;;Νταλικα ειναι και περνει 7 κιλα λαδι μεσα;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    siga paidia de tha tsakothoyme tora pente pano pente kato..ta idia alloga ta bgale to moto me to ktm 2 parapano an thimame..ola thema odigoy einai..mi tsantizeste kai mi treleneste..giati mporei na nomizete o enas i o allos oti pernate ton enan i ton allon..alla se aytes tis diafores..o odigos paizei panta to rolo.

kai an krino apo toys floroys poy pernoyn ktm... :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    δωστε μου ενα σμτ ρε παιδια να τα παμε στη τελικη...

cristiger και εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.
    1)αναφερα μετρησεις περιοδικου(και οχι οτι λεει η καθε εταιρια..)οπωτε αν θες βαλε χερι σ αυτους
    2)ποιο μηχανακι μου???για SMT μηλαμε εγω εχω smr..εκτος αν νομιζεις οτι ειναι ιδια

doykasii σε ευχαριστω που συμφωνεις..ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω για οδηγους αλλα καποιους αντι να τους τιμαει,θυγονται νομιζοντας οτι υποβιβαζω το μηχανακι τους:a24: :a24: :a24:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παιδια οντος δεν ειναι δυνατον απο μια ατυπη κοντριτσα απο φαναρι σε φαναρι να βγαλουμε σοβαρα συμπερασματα...ειδικα για 2 μηχανες με παρομοια χαρακτηριστικα...στησιμο...κιλα ...αλογα...αλλα διαφορετικους οδηγους...
    Τελος ακομα και ετσι να ειναι τι σημασια εχει το φαναρι-φαναρι? ειναι οδηγηση, οδηκη συμπεριφορα και οδηγικη ικανοτητα αυτο το πραμα? εχει καμια σχεση με οδηγικη απολαυση? αντε το πολυ πολυ να ειναι μια μικρη εκτονωση...
    :a31: :rotflmao:
    και τα 2 μηχανακια παντως ειναι γαματα και σιγουρα ειναι δυσκολο να αποφασισει καποιος ποιο θα αγοραζε κοιτωντας μονο νουμερα και επιδοσεις... ειναι κυριως θεμα γουστου και αποψης η τελικη αποφαση...
    γεια χαρα σας μαγκες
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    To ktm δεν εχει καμμια σχεση με το tiger ουτε σε γκαζια ουτε σε οδικη συμπεριφορα.Το ktm ειναι πολυ ανωτερο,και πιθανον ο φιλος με το smt να το εστρωνε.Μην τρελλαθουμε κιολας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    To ktm δεν εχει καμμια σχεση με το tiger ουτε σε γκαζια ουτε σε οδικη συμπεριφορα.Το ktm ειναι πολυ ανωτερο,και πιθανον ο φιλος με το smt να το εστρωνε.Μην τρελλαθουμε κιολας....

Ασφαλως και δεν θα τρελαθουμε, αλλα πως το λες αυτο?
    Τα 'χεις καβαλησει (ξεμουνι@σει ) και τα δυο?

ΥΓ. Προσωπικα, δεν εχω καβαλησει κανενα απο τα δυο, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση που λες οτι "δεν εχει καμια σχεση", λες και συγκρινουμε παπι με xt!!!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    cristiger και εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.
    1)αναφερα μετρησεις περιοδικου(και οχι οτι λεει η καθε εταιρια..)οπωτε αν θες βαλε χερι σ αυτους
    2)ποιο μηχανακι μου???για SMT μηλαμε εγω εχω smr..εκτος αν νομιζεις οτι ειναι ιδια

doykasii σε ευχαριστω που συμφωνεις..ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω για οδηγους αλλα καποιους αντι να τους τιμαει,θυγονται νομιζοντας οτι υποβιβαζω το μηχανακι τους:a24: :a24: :a24:
    Φιλε Φουρνα εγω μπηκα σε ενα thrent στο φορουμ που λεει ΚΤΜ 990 SMT και απανταω πανω σε αυτο!!
    Δεν ξερω τι μηχανη εχεις και ουτε εψαξα το προφιλ σου για να δω!
    Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τα "αξιοπιστα" περιοδικα που διαβαζεις......
    Πως ενα περιοδικο που μιλαει για μηχανες λεει τετοια χαρακτηριστικα για αυτες τις 2 μηχανες!
    Μηπως διαβαζες κανενα Μικυ Μαους και μπερδευτηκες;
    Μπαινεις σε ενα απο τα μεγαλυτερα φορουμ ψαξε λιγο πριν δωσεις μια απαντηση η σκεψου και λιγο τι γραφουν τα "αξιοπιστα" περιοδικα πριν κανεις copy-paste αυτα που λενε!!
    Ποιο περιοδικο ηταν αυτο να τους στειλω ενα e-mail να τους τα ψαλω να σου φυγει και το παραπανο οτι σου εβαλα χερι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Παιδια οντος δεν ειναι δυνατον απο μια ατυπη κοντριτσα απο φαναρι σε φαναρι να βγαλουμε σοβαρα συμπερασματα...ειδικα για 2 μηχανες με παρομοια χαρακτηριστικα...στησιμο...κιλα ...αλογα...αλλα διαφορετικους οδηγους...
    Τελος ακομα και ετσι να ειναι τι σημασια εχει το φαναρι-φαναρι? ειναι οδηγηση, οδηκη συμπεριφορα και οδηγικη ικανοτητα αυτο το πραμα? εχει καμια σχεση με οδηγικη απολαυση? αντε το πολυ πολυ να ειναι μια μικρη εκτονωση...
    :a31: :rotflmao:
    και τα 2 μηχανακια παντως ειναι γαματα και σιγουρα ειναι δυσκολο να αποφασισει καποιος ποιο θα αγοραζε κοιτωντας μονο νουμερα και επιδοσεις... ειναι κυριως θεμα γουστου και αποψης η τελικη αποφαση...
    γεια χαρα σας μαγκες
    Φιλε LOUKILOUK θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack
    Εγώ λέω να μας δώσει κάποιος τα λεφτά και μετά αποφασίζουμε ποιο θα πάρουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris-tiger1050
    Φιλε Φουρνα εγω μπηκα σε ενα thrent στο φορουμ που λεει ΚΤΜ 990 SMT και απανταω πανω σε αυτο!!
    Δεν ξερω τι μηχανη εχεις και ουτε εψαξα το προφιλ σου για να δω!
    Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τα "αξιοπιστα" περιοδικα που διαβαζεις......
    Πως ενα περιοδικο που μιλαει για μηχανες λεει τετοια χαρακτηριστικα για αυτες τις 2 μηχανες!
    Μηπως διαβαζες κανενα Μικυ Μαους και μπερδευτηκες;
    Μπαινεις σε ενα απο τα μεγαλυτερα φορουμ ψαξε λιγο πριν δωσεις μια απαντηση η σκεψου και λιγο τι γραφουν τα "αξιοπιστα" περιοδικα πριν κανεις copy-paste αυτα που λενε!!
    Ποιο περιοδικο ηταν αυτο να τους στειλω ενα e-mail να τους τα ψαλω να σου φυγει και το παραπανο οτι σου εβαλα χερι.
    ok δεν βλεπεις.
    1)τι μηχανακι εχω το λεει η υπογραφη μου
    2)το περιοδικο που αναφερα το γραφω στο μνμ μου..
    3)το forum αλλα :a19: και τους επαγγελματιες που μετα απο μετρησεις (συνηθως) ανακοινωνουν τα αποτελεσματα στο περιοδικο τους..
    4)εχω καβαλησει το smr σε τεστ ride και το tiger φιλου πριν αγωρασω το δικο μου..και συγνωμη που εχω αποψη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    5)τελος,καλο θα ηταν να ριχνεις μια ματια απο που ξεκινησε η κουβεντα
    6)αν μπερδευτηκα με κομικς το συγκριτικο ειναι στην σελιδα 45-60,στο τευχος 205

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 SMT Test
    από advblack στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2010, 08:17
  2. Νεο ΚΤΜ Smt 990
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 21:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα