καλη αναρρωση κοριτσι...![]()
![]()
![]()
καλη αναρρωση κοριτσι...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Περαστικά και αγύριστα.
Περαστικά κια πο μένα.
Δυστυχως είναι ζούγκλα, δεν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα. Ούτε φαναρια ούτε μπάτσους..
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
περαστικα ρε !!!!!
ετσι ρε πουστη μου το χω απορια....τι μποτες φοραγες ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Περαστικά ρε φιλενάδα, και ποτέ ξανά!!
Χωρίς να θέλω να τρομάξω, όταν με πήγε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, διάστρεμα μου διέγνωσαν, και όταν πήγα στο ΙΚΑ για να μου γράψουν 1 εβδομάδα άδεια, διαπίστωσαν κάταγμα σφυρού και μου έδωσαν ενάμιση μήνα... με γύψο...![]()
Καλύτερα να το ξαναδει το πόδι σου και άλλος γιατρός...
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πστμ...![]()
Πάντα όρθια !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αυτές...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Περαστικα Αλκηστη , ευτυχως τιποτα σοβαρο !!!
Καθε μερα ανεβοκατεβαινοντας την Κηφισιας παρατηρω τους βαριεστημενους τροχονομους που βαριουνται να σφυριξουν και να κουνησουν το χερακι τους μηπως και κουραστουν, το ερωτημα "Περναω / δεν περναω? " ειναι συνεχεια στο μυαλο μου. Ενας μονο σε ολο το λεκανοπεδιο ειναι ο σωστος των σωστοτερων !! ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!
Πως θα ξεμπερδεψεις με το αλλο οχημα ?
Άντε μη χεορότερα και περαστικά φιλαράκο!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε....αυτά δεν θα τα βάζαμε στο Kaze r?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ψυγείο απο vtr-sp2, κάρμπον κοστούμι, ποδιά μαγνησίου, και με την ευκαιρία, λεω να του φορέσουμε και εκείνο το σετ της ISR που κάθεται ...![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
όλο και κάποια τράμπα θα σκεφτεί ...πάρε αυτό, φέρε εκείνο, δώσε τ΄αλλο, κάπου θα τον μπερδέψουμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Περαστικα Αλκηστη , ευτυχως τιποτα σοβαρο !!!
Καθε μερα ανεβοκατεβαινοντας την Κηφισιας παρατηρω τους βαριεστημενους τροχονομους που βαριουνται να σφυριξουν και να κουνησουν το χερακι τους μηπως και κουραστουν, το ερωτημα "Περναω / δεν περναω? " ειναι συνεχεια στο μυαλο μου. Ενας μονο σε ολο το λεκανοπεδιο ειναι ο σωστος των σωστοτερων !! ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!
Πως θα ξεμπερδεψεις με το αλλο οχημα ?
όσο για τον μπ.....ούλη, μια επίσκεψη, τη χρειάζεται όπως και να ΄χει ....δεν πρόσεχε που δεν πρόσεχε, αλλά την υπερβολική ταχύτητα την ξεστόμισε ....
εδώ με το που διαγνώσανε απλή κάκωση, ξεχάστηκε και σταμάτησε να κουτσαίνει το νούμερο ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Περαστικά ρε φιλενάδα, και ποτέ ξανά!!
Χωρίς να θέλω να τρομάξω, όταν με πήγε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, διάστρεμα μου διέγνωσαν, και όταν πήγα στο ΙΚΑ για να μου γράψουν 1 εβδομάδα άδεια, διαπίστωσαν κάταγμα σφυρού και μου έδωσαν ενάμιση μήνα... με γύψο...![]()
Καλύτερα να το ξαναδει το πόδι σου και άλλος γιατρός...
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πστμ...![]()
Πάντα όρθια !!![]()
Αν και ψυχάκιας, δεν υπάρχει καλλίτερος από αυτόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!
Πριν καμιά 10-12αριά χρόνια -όπως ήταν πριν τα έργα ο κόμβος- βγήκα πρώτος στο φανάρι μπροστα του, από δίπλα φυσικά ''κλέβοντας''.
Μου υπέδειξε να σταματήσω μπροστά στο ΑΒ΄και θα ερχόταν για τα δέοντα.
Με πλησίασε και με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό.
Του απάντησα ότι αν έμενα πίσω το μισό αμάξι μου δεν χώραγε και θα δυσκόλευα την κυκλοφορία. Έπειτα -συνέχισα- ξεκίνησα τόσο σβέλτα που όπως είδατε δεν ενόχλησα κανέναν.
''Έφυγες'' μου είπε χτυπώντας ελαφρά τον ουρανό στο αμάξι μου... αφού με κοίταξε για μιά στιγμή.
![]()
έτσι μπράβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αυτές...
αντρίκιες μπότες..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....δεν πρόσεχε που δεν πρόσεχε, αλλά την υπερβολική ταχύτητα την ξεστόμισε ....
Ναι, είναι νέες θεωρίες φυσικής... καταργείται η αρχή διατήρησης της ορμής: έρχομαι εγώ με φόρα (προφανώς γιατί κάτι μου λέει ότι το κόκκινο θα γίνει πράσινο πριν φτάσω), συγκρούομαι και πέφτω.. μπροστά από το αυτοκίνητο.
safety doesn't happen by accident