Βγήκε το 2003. Πόσο παλιό θέλεις να είναι δηλαδή? Άλλωστε α) είπα ότι είναι το πιο παλιό και β) είπα ότι δεν έχει και τόσο σχέση αυτό σε ενα γυμνό μοντέλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ποσο παλιο ειναι το z δηλαδη?
Βγήκε το 2003. Πόσο παλιό θέλεις να είναι δηλαδή? Άλλωστε α) είπα ότι είναι το πιο παλιό και β) είπα ότι δεν έχει και τόσο σχέση αυτό σε ενα γυμνό μοντέλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ποσο παλιο ειναι το z δηλαδη?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
μηπως το 2007 βγηκε καινουριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Βγήκε το 2003. Πόσο παλιό θέλεις να είναι δηλαδή? Άλλωστε α) είπα ότι είναι το πιο παλιό και β) είπα ότι δεν έχει και τόσο σχέση αυτό σε ενα γυμνό μοντέλο.
μηπως του βαλανε ανεστραμενο μποστινο, μαργαριτες δισκοπλακες, νεα εδρασε του κινητηρα για μειωσει των κραδασμων, νεο πισω αμορτισερ, ακτινικη τρομπα, πιο γραμμικο κινητηρα?
2 λέξεις:
test drive .......... ΟΛΑ!!!
μετα θα ξερεις απο μονος σου οτι το καλυτερο ειναι το street triple
![]()
η μπορει να παρει οποιοδηποτε ss τρακαρισμενο να του βαλει και ενα φαναρι απο παπι και να κανει αντιστοιχο γυμνο σε καθε εταιρια :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
2 λέξεις:
μετα θα ξερεις απο μονος σου οτι το καλυτερο ειναι το street triple
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
-Triumph Street Triple
Κουκλι, γρηγορο, μοιαζει κολοφτιαγμενο ηδη. Αλλα.....triumph. αξιοπιστια κατω του ducati,
Μιλάς από προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα;
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Αυτά που λες είναι απλά βελτιώσεις ενός μοντέλου και κινητήρα παλαιάς σχεδίασης. Αυτή η διαδικασία ισχύει για όλες τις μηχανές και γίνεται κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι η βασική σχεδίαση του πλαισίου-κινητήρα-εμφάνισης δεν είναι παλιά. Μάλιστα είναι κατα βάση βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις ακόμη και μόνος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
μηπως το 2007 βγηκε καινουριο?
μηπως του βαλανε ανεστραμενο μποστινο, μαργαριτες δισκοπλακες, νεα εδρασε του κινητηρα για μειωσει των κραδασμων, νεο πισω αμορτισερ, ακτινικη τρομπα, πιο γραμμικο κινητηρα?
Νέο μοντέλο σημαίνει ΝΕΟ. Νέα σχεδίαση, νέος κινητήρας, νέο πλαίσιο. ΌΛΑ μαζί ή τουλάχιστον ενα από αυτά κατ'ελάχιστο. Τίποτε από αυτά δεν ισχύει για το Ζ. Παρ'όλα αυτά εμένα μου αρέσει και εκεί έγκειται νομίζω και η αξία του. Στην διαχρονικότητά του. Τα καλά μοντέλα ποτε δεν χάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Και το Ζ έχει αποδείξει ότι είναι ενα διαχρονικό μοντέλο.
.
μήπως τα παραλές;Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Νέο μοντέλο σημαίνει ΝΕΟ. Νέα σχεδίαση, νέος κινητήρας, νέο πλαίσιο. ΌΛΑ μαζί ή τουλάχιστον ενα από αυτά κατ'ελάχιστο. Τίποτε από αυτά δεν ισχύει για το Ζ.
δηλαδή οι νέες αναρτήσεις εμπρός-πίσω, και η νέα χαρτογράφηση του μοτέρ, είναι για σένα σαν να άλλαξαν τα αυτοκόλλητα;
Όχι δεν τα παραλέω.
- Ο κινητήρας είναι αυτός που ήταν, άσχετα εαν άλλαξε η χαρτογράφησή του ή όχι.
- Το πλαίσιο έιναι αυτό που ήταν.
- Η γενική του σχεδίασή δεν άλλαξε.
Οι γενικές αρχές του Ζ από την ημέρα παραγωγής του ώς σήμερα είναι οι ίδιες.
Με την λογική την δική σου, ουσιαστικά κάθε χρόνο έχουμε και ΝΕΟ μοντέλο.
Για να καταλλάβεις πχ.
- Νέο μοντέλο για την HONDA είναι το CBR1000RRR 2008 σε σχέση με το CBR1000RR 2007.
- Νέο μοντέλο δεν είναι το CBR1000RR 2009 σε σχέση με το CBR1000RR 2008 κι ας έχει μπει το νέο super ABS
- Νέο μοντέλο για την Honda ήταν το Hornet 2007
- Νέο μοντέλο δεν ήταν το Hornet 2006 κι ας είχε φορέσει ανάποδο μπροστα κλπ
- Νέο μοντέλο για την Triumph ήταν τα Daytona 675 σε σχέση με το Daytona 650
- Nέο μοντέλο δεν είναι το Triumph 675 2009 σε σχέση με το 675 2008 κι ας έχει αρκετές αλλαγές
- Νέο μοντέλο για την Yamaha ήταν το R6 του 2006 σε σχέση με το R6 του 2005
- Νέο μοντέλο δεν είναι το R6 σε καμία του έκδοση από το 2006 και μετά κι ας έχει κάθε χρόνο και άλλαγές.
- Νέο μοντέλο για την Yamaha πάλι ήταν το νέο R1 του 2007 με τις 4βάλβιδες κεφαλές κι ας είχε την ίδια ουσιαστικά σχεδίαση με το R1 του 2006
- Νέο μοντέλο για την Yamaha είναι το νέο R1 του 2009 σε σχέση με το R1 του 2008.
Αν θέλεις ρώτα και τους ίδιους τους κατασκευαστές για να δεις. Ένα ΝΕΟ μοντέλο θέλει χρήμα και χρόνο εξέλιξης και συνήθως ουσιαστικά ξεκινάει από λευκό χαρτί ή από μια νέα ιδέα ή τουλάχιστον από μια ξεκάθαρη εξέλιξη σε κάποιον βασικό τομέα του.
Το Ζ παρέμεινε με μικροαλλαγές ίδιο όλα αυτά τα χρόνια και καλά έκανε δίοτι όταν προτοβγήκε ήταν μπροστά από τις εξελίξεις, ήταν καλοσχεδιασμένο, με ενα κινητήρα που του ταίριαζε και μέχρι πρόσφατα μπορούσε να κοιτάζει στα μάτια τους ανταγωνιστές του. Όχι πια. Και είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια. Και φυσικά σε αυτή την κατηγορία οι εταιρείες δεν αλλάζουν κάτι ριζικά εκτός κι αν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, διότι θα πρέπει να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα και αυτά τα κάνουν μόνο για τα SS & supersport διότι εκεί δεν έχουν επιλογή να μείνουν πισω.
.
άποψή σου φίλε μου, και τίποτε περισσότερο
αλλαγή αναρτήσεων μπρος πίσω και νέα χαρτογράφηση είναι πολύ σημαντικές αλλαγές
τόσα και τόσα φράγκα στάζουν κάθε μέρα οι μηχανόβιοι για βελτίωση αναρτήσεων και για καλύτερη απόδοση του μοτέρ, και όταν στα προσφέρει το εργοστάσιο εσύ λες "το μοντέλο παραμένει το ίδιο!";;
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
η μπορει να παρει οποιοδηποτε ss τρακαρισμενο να του βαλει και ενα φαναρι απο παπι και να κανει αντιστοιχο γυμνο σε καθε εταιρια :rotflmao: :rotflmao:
με σωληνωτο πλαισιο και μονομπρατσο ε??και 3κιλυνδρο ε?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ΟΤΙ ΠΕΙΣ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
άποψή σου φίλε μου, και τίποτε περισσότερο
αλλαγή αναρτήσεων μπρος πίσω και νέα χαρτογράφηση είναι πολύ σημαντικές αλλαγές
τόσα και τόσα φράγκα στάζουν κάθε μέρα οι μηχανόβιοι για βελτίωση αναρτήσεων και για καλύτερη απόδοση του μοτέρ, και όταν στα προσφέρει το εργοστάσιο εσύ λες "το μοντέλο παραμένει το ίδιο!";;![]()
![]()
![]()
.
Νομίζω πως ένα test ride σε όλα ή που θα σε βοηθήσει ή που θα σε κάνει @#$^@!!!
Το σίγουρο είναι ότι κάποια θα τα αποκλίσεις.
Οπότε... test ride το συντομότερο.
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ΩΩΩ?!?!!!
Γαμάτο το honda , δεν το είχα υπόψη !!!
Μου άλλαξες τα σχέδια makis206 (είμαστε και συντοπίτες νομίζω) .
thanks!!
![]()
να σΕ πω...
γιατι δεν αγοράζεις αυτο που γουσταρεις περισσότερο ? ετσι απλα....
btw τοσοι που εγραψαν να παρεις σωβρακομηχανάκι απο την ΑΓΓΛΙΑ (ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ) θα πιστευε κανεις οτι ειναι τα πιο δημοφιλή μηχανάκια στην αγορα..... ΝΟΤ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ--> ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MHXANAKIA ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ Π%$&^^$. ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !
Afti i foto einai ola ta lefta,(se kanei na dakrizeis) ke na onirevese!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν και δεν είναι το 3 σε 1...
όμως είναι κ@βλ@
![]()
![]()
prosopika mu aresun ducati&triumph!:rotflmao:![]()
ariona