Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: ακομη ενας στον μπραλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ειναι παλιοι αγωνιζομενοι οι οποιοι ''δραστηριοποιουνταν'' στην περιοχη και βοηθησανε αρκετα παιδια να ΜΗΝ φανε τα μουτρα τους.
    ναι καταλαβα πως εχει η ιστορια,γιατι το μερος το ξερω πολυ καλα,και ειναι αρκετα δυσκολο..πηγαινω συνεχεια ναυπακτο.. εχει και δομοκο παρομοιο δρομο και αλλου εδω σε εμας..παντως και αυτο που εκαναν ειναι σημαντικο,να σου δωσουν καποια γνωση για να αποφυγεις κινδυνους..τον πουρναρα δεν τον ξερω αλλα τον κρεμαλα επειδη το εψαξα τον εχω δει στη λαμια πολλες φορες..στη λαμια λιγο πολυ ο ενας ξερει τον αλλο εστω και φυσιογνωμικα..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ειναι παλιοι αγωνιζομενοι οι οποιοι ''δραστηριοποιουνταν'' στην περιοχη και βοηθησανε αρκετα παιδια να ΜΗΝ φανε τα μουτρα τους.
    πως ακριβως τους βοηθάνε ρε george?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis23 Προβολή μηνύματος
    ναι καταλαβα πως εχει η ιστορια,γιατι το μερος το ξερω πολυ καλα,και ειναι αρκετα δυσκολο..πηγαινω συνεχεια ναυπακτο.. εχει και δομοκο παρομοιο δρομο και αλλου εδω σε εμας..παντως και αυτο που εκαναν ειναι σημαντικο,να σου δωσουν καποια γνωση για να αποφυγεις κινδυνους..τον πουρναρα δεν τον ξερω αλλα τον κρεμαλα επειδη το εψαξα τον εχω δει στη λαμια πολλες φορες..στη λαμια λιγο πολυ ο ενας ξερει τον αλλο εστω και φυσιογνωμικα..
    εγω παλι ξερω τον πουρναρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    πως ακριβως τους βοηθάνε ρε george?
    παλια σπυρο, τοτε που ακομα και οι αγωνιζομενοι προπονουνταν σε μπραλους, επιδαυρους, αι γιαννη κλπ περνανε πολλες φορες αρκετοι απο αυτους, τους καυλωμενους πιτσιρικαδες και του δειχνανε 2-3 πραγματακια για να μην γινουνε χαλκομανια. μην συγκρινεις τον τροπο του τοτε με αυτον που θα επρεπε. με τα μεσα που υπηρχανε εβλεπες καποιους να προσπαθουνε να βοηθησουνε αλλους ανιδιοτελως. και οι συγκεκριμενοι 2 (πουρναρας-κρεμαλας) το κανανε!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Και οι 2 τους ειναι πολύ καλά παιδιά.Περισσότερο νταραβέρι είχαμε με τον Κρεμάλα ο οποιος πάντα μα πάντα βοηθούσε και έδειχνε τι να αποφύγεις και τι να κάνεις.Πως να σετάρεις αναρτήσεις που να μπεις τι να προσέξεις,τι να κάνεις.Ποτέ δεν είπε όχι και μπράβο του.Και οι 2 τους έχουν τσιμπήσει πρωταθλήματα αν δεν κάνω λάθος οπότε σαφώς και αυτά που λέγανε τα ακούγαμε ως ευαγγέλιο.Εχω να ανέβω εκεί 10 χρόνια περίπου.Ισως κάποια στιγμή να περάσω πάλι μια βόλτα έτσι για το about της υπόθεσης αλλα μεγάλωσα πλέον δεν είμαι για πολλά.Ή μηπως είμαι;Αυτο παλευει μέσα μου ακόμη.

εγω παλι ξερω τον πουρναρα

παλια σπυρο, τοτε που ακομα και οι αγωνιζομενοι προπονουνταν σε μπραλους, επιδαυρους, αι γιαννη κλπ περνανε πολλες φορες αρκετοι απο αυτους, τους καυλωμενους πιτσιρικαδες και του δειχνανε 2-3 πραγματακια για να μην γινουνε χαλκομανια. μην συγκρινεις τον τροπο του τοτε με αυτον που θα επρεπε. με τα μεσα που υπηρχανε εβλεπες καποιους να προσπαθουνε να βοηθησουνε αλλους ανιδιοτελως. και οι συγκεκριμενοι 2 (πουρναρας-κρεμαλας) το κανανε!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Και οι 2 τους ειναι πολύ καλά παιδιά.Περισσότερο νταραβέρι είχαμε με τον Κρεμάλα ο οποιος πάντα μα πάντα βοηθούσε και έδειχνε τι να αποφύγεις και τι να κάνεις.Πως να σετάρεις αναρτήσεις που να μπεις τι να προσέξεις,τι να κάνεις.Ποτέ δεν είπε όχι και μπράβο του.Και οι 2 τους έχουν τσιμπήσει πρωταθλήματα αν δεν κάνω λάθος οπότε σαφώς και αυτά που λέγανε τα ακούγαμε ως ευαγγέλιο.Εχω να ανέβω εκεί 10 χρόνια περίπου.Ισως κάποια στιγμή να περάσω πάλι μια βόλτα έτσι για το about της υπόθεσης αλλα μεγάλωσα πλέον δεν είμαι για πολλά.Ή μηπως είμαι;Αυτο παλευει μέσα μου ακόμη.

αυτα γινοντουσαν αρκετα πριν? 90's πχ?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αυτα γινοντουσαν αρκετα πριν? 90's πχ?
    οχι. γινοτανε και στα early '00. μετα ανεβηκανε οι πιστες (μεγαρα-σερρες) και αρκετος κοσμος πηγε εκει και εμαθε/ξεκαβλωσε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οχι. γινοτανε και στα early '00. μετα ανεβηκανε οι πιστες (μεγαρα-σερρες) και αρκετος κοσμος πηγε εκει και εμαθε/ξεκαβλωσε.
    ναι καταλαβαινω.. οπως και δομοκο πηγαινουν πολλοι..και εδω λαμια/λαρισα(η τελος παντων για θεσσαλια/στερεα) επρεπε να ειχε μια πιστα..αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα

ναι καταλαβαινω.. οπως και δομοκο πηγαινουν πολλοι..και εδω λαμια/λαρισα(η τελος παντων για θεσσαλια/στερεα) επρεπε να ειχε μια πιστα..αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα

Ποιος παει Δομοκο;;;
    Ο δρομος γλυστραει,και εχει κακες κλισεις.
    Παντα Μπραλο πηγαιναμε,τουλαχιστον οι local.

Μετά τα βενζινάδικα που είναι αντικριστά περίπου 13ο χλμ μέχρι το 16ο χλμ διασταύρωση για καλαμάκι.Μετα για κεράκι στην Αγία Αικατερίνη και επιστροφή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ποιος παει Δομοκο;;;
    Ο δρομος γλυστραει,και εχει κακες κλισεις.
    Παντα Μπραλο πηγαιναμε,τουλαχιστον οι local.
    δεν ειπα οτι εχει καλο δρομο...απλα λογω καταγωγης και εργασιων με τον πατερα μου τις κανω καθε μερα τις διαδρομες... παντως περυσι καλοκαιρι,ειδα πολλους στο κομματι αγια αικατερινη-διβρη...

Μετά τα βενζινάδικα που είναι αντικριστά περίπου 13ο χλμ μέχρι το 16ο χλμ διασταύρωση για καλαμάκι.Μετα για κεράκι στην Αγία Αικατερίνη και επιστροφή.
    χαχαχαχα... τα aegean θα λες

Α μπράβο. Από εκεί και πάνω ή άσφαλτος είναι πολύ καλή. Εκτός Ιούνιο και μετά γιατί παίζει ζουμί ντομάτας από τα φορτηγά που τις μεταφέρουν.

Α μπράβο. Από εκεί και πάνω ή άσφαλτος είναι πολύ καλή. Εκτός Ιούνιο και μετά γιατί παίζει ζουμί ντομάτας από τα φορτηγά που τις μεταφέρουν.
    ισχυει... και μεχρι το δομοκο η ευθεια η μεγαλη ειναι καλη.... πολυ συντοπιτες εδω μεσα βλεπω

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ένας ακόμη ασυνείδητος οδηγός
    από MSGL στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 19:08
  2. Ενας τροπος να δινεις στον άλλο να καταλάβει!
    από grigris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 18:30
  3. Ραντάρ Τροχαίας στον Μπράλο...
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 14:22
  4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων