Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Να γιατί Boxer!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε συ μητσο ποιος κοροιδεψε τον σπανο η τον κατμαστερ;;
    τι δεν καταλαβαινετε δηλαδη;
    ειναι ενα αστειο σκηνικο (οχι γιατι εγινε απο τον σπανο ή ΄τον καθε σπανο ) απλα επειδη ειναι αστειο.
    και λογικο ειναι να γελασει καποιος
    δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα

εσυ καλα το βλεπεις Γιωργο

Κοιτα πισω απ τις λεξεις μερικων

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εσυ καλα το βλεπεις Γιωργο

Κοιτα πισω απ τις λεξεις μερικων

ενταξει μητσο αν ξερεις κατι παραπανω , παω πασο...ισως δεν ειδα καποια πραγματα.
    απλα πιστευω οτι πολυ το κουρασαμε....δεν ηταν τιποτα παραπανω απο ενα αστειο βιντεο.

εκει θα επρεπε να ειχε ληξει...
    anyway

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    γιατι γελαμε?
    γιατι οταν καποιος οπως τα παιδια εκει περα εχουν δωσει τα λεφτα τους για να τους κανει "μαθηματα" ο σπανος κ ο καθε σπανος,κ ακουνε τον σπανο κ τον καθε σπανο να τους λεει "να γιατι boxer"-προφανως ειρωνευομενος- κ την αμεσως επομενη στιγμη να κουτρουβαλιεται 3 φορες κ να μην μπορει να σηκωσει την μηχανη,ε sorry ρε μεγαλε αλλα μονο αστειο ειναι το θεαμα...δλδ τι θες?
    να του πουμε κ μπραβο?αλλο να πεσεις κατα την διαρκεια καποιου ελιγμου κ αλλο να πας να σηκωσεις τη μηχανη 2 φορες κ να πεσεις κ τις 2....
    Μαναρι μου, θυμισε μου οταν σε δω, να σου εξηγησω γιατι εχεις λαθος!! Ειναι μεκρυα ιστορια και βαριεμαι τα σχολια των υπολοιπων!!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    http://www.youtube.com/watch?v=JbK0UnF2p3Y

Εδω παλι παραλιγο να πεσει...ας γελασουμε!!

Ειναι βεβαια με το δικο μου μηχανακι και δεν θελω να γελασουμε...

Απολυτα λογικο για ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα απο εκπαιδευση σε σχολη να γελανε...Οση εχουν παει εστω και σε μια σχολη οδηγησης καταλαβαινουν!

Καλο Πασχα
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια πολυ το κανατε θεμα...

μια τουμπα απλη ειναι, και ειδικα οταν δεν υπαρχει και τραυματισμος στη μεση, το ριχνουμε στο καλαμπουρι...

δε πα να ναι ο Σπανος, η κυρα Σουλα στη γειτονια, η ο Ροσι...

αμα ειναι ετσι, μην ξανανοιξει κανεις το στομα του για να κρινει οποιονδηποτε αγωνιζομενο οποιασδηποτε κατηγοριας...

αααααα, και μην ξανακοροιδεψει κανεις το Depuniet, δε κανει...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    ακουνε τον σπανο κ τον καθε σπανο να τους λεει "να γιατι boxer"-προφανως ειρωνευομενος-
    Νομίζω το είπε πολύ σοβαρά. Και αυτό είναι το τραγικό στην υπόθεση. Η τούμπα είναι κάτι που θα συμβεί στον καθένα και οι άλλοι -ή και ο ίδιος - θα γελάσουν, δεν υπάρχει θέμα.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Νομίζω το είπε πολύ σοβαρά. Και αυτό είναι το τραγικό στην υπόθεση. Η τούμπα είναι κάτι που θα συμβεί στον καθένα και οι άλλοι -ή και ο ίδιος - θα γελάσουν, δεν υπάρχει θέμα.

παιδια, πρεπει να σκεφτειτε και το promotion που κανει ο Σπανος στη BMW...

χορηγος του ειναι και του δινει και τσαμπα μηχανακια, πρεπει να τα πλασαρει αν του δινεται η ευκαιρια...

Free like the Wind
    Εφόσον η τούμπα ήταν χωρίς παρατράγουδα... έχουμε το δικαίωμα να γελάμε. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να γιατί Boxer!!!
    www.nbillis.gr

Βαριέμαι να γράφω...

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    πάντως μου έμεινε η απορία:
    αφού ο boxer έχει αυτό το "σαφές" πλεονέκτημα στο χώμα,

ΓΙΑΤΙ ΤΟ F650/800 GS ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΑ ΕΝ ΣΕΙΡΑ;;;

ermiss ξαναδες το βιντεο και μη λες οτι σου κατεβει για ανοιγμα γκαζιου κτλ!
    Φαινεται να μην εχεις ιδεα τι πρεπει να κανεις σε μια τετοια περιπτωση!
    Ο Σπανος ξερει απλως στο χιλιοστο γλιστρισε το ποδι του αντι να πατησει στο μασπιε και να κουμπωσει ταχυτητα οπως επρεπε!

αντε, εξυπναδες ολοι!
    Προφανώς θα ήσουν εκεί και θα ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες...

Προσπάθησε να καταλάβεις ότι ήταν απλό χιούμορ και καθόλου εμπάθεια. Βγάζει γέλιο "να γιατί Boxer" είτε το εννοούσε, είτε το είπε για πλάκα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, τότε συνέχισε να μας λυπάσαι για το χιούμορ μας.

υγ. στο δεύτερο γλίστρημα κατάλαβα, χωρίς να είμαι παρών!!!, οτι η μηχανή γλίστρησε όχι μόνο λόγο βάρους, ο πίσω τροχός δείχνει να φέρνει στροφές... Προφανώς κάνω λάθος και εσύ είχες καλύτερη οπτική γωνία

υγ.2 πολύ πιθανών να παρακολουθούσα και εγώ σεμινάριο του αν μου δινόταν ευκαιρία, αλλά το γεγονός παραμένει αστείο. Όπως και δεν νομίζω να χρειάζεται υποστηρικτές, έχει ήδη υποστηρίξει τον εαυτό του σε άλλο thread (άνευ λόγου κατά την άποψη μου)

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια, πρεπει να σκεφτειτε και το promotion που κανει ο Σπανος στη BMW...

χορηγος του ειναι και του δινει και τσαμπα μηχανακια, πρεπει να τα πλασαρει αν του δινεται η ευκαιρια...
    ακριβως! και εκει παιζει και το χαιρεκακο γελιο καποιων

για σκεφτητε το ιδιο ακριβως βιντεο χωρις τον συγκεκριμενο να μιλαει και απλα να σαβουρωνεται.

ε,σιγουρα δεν θα ειχαμε τις ιδιες αντιδρασεις.....γιατι οσο και να προσπαθει απλα δεν μπορει να

μας πεισει οτι η GS ειναι μηχανη εντουρο ποσο μαλλον για να διδαξεις αρχαριους!

οι αρχαριοι φιλτατε και φοβερε χερα promoter δεν οδηγανε"να γιατι boxer" αλλα XR,DR,DT κ.ο.κ.

πανε στο χωμα και γουσταρουν

οι υπολοιποι αναγεννημενοι μεσηλικες που μολις ανακαλυψαν την Αμερικη φορτωνουν τις ΒΜW

τους tourateck,πανε σε σεμιναρια οδηγησης και μετα....τα διηγουνται με στομφο σε μια καφετερια

στα ταμπουρια διπλα απο το κτηνος τους λεγονατς αν χρειαζεται πλεον να βαλουν και το REZUS

τους σε αυτοκολλητο πανω στο ντεποζιτο.

φιλικα

(είχε καιρό να ξαναμπει αυτό το βίντεο...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να τρέχεις με boxer σε σκράμπλ - enduro αγώνα... είναι καθαρά θέμα promotion μιας και το συγκεκριμένο μηχανημα και δεν οδηγιεται ευκολα στο χώμα (σε σχέση πάντα με ενα enduro μηχανακι) και χρόνους δε μπορει να πιάσει... σε ειδικη...
    Για trail ride και rally σίγουρα εκεί ειναι το στοιχείο του αν και πάλι είναι αρκετά βαρύ ...
    Τώρα ο Σπανός κατα εμέ καλά κάνει και (περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε) δικιά του η μηχανη πήγε και έτρεξε και έκανε οτι έκανε....

Πάντως με το video και εγώ γέλασα.....

:wacko:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Προφανώς θα ήσουν εκεί και θα ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες...

Προσπάθησε να καταλάβεις ότι ήταν απλό χιούμορ και καθόλου εμπάθεια. Βγάζει γέλιο "να γιατί Boxer" είτε το εννοούσε, είτε το είπε για πλάκα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, τότε συνέχισε να μας λυπάσαι για το χιούμορ μας.

υγ. στο δεύτερο γλίστρημα κατάλαβα, χωρίς να είμαι παρών!!!, οτι η μηχανή γλίστρησε όχι μόνο λόγο βάρους, ο πίσω τροχός δείχνει να φέρνει στροφές... Προφανώς κάνω λάθος και εσύ είχες καλύτερη οπτική γωνία

υγ.2 πολύ πιθανών να παρακολουθούσα και εγώ σεμινάριο του αν μου δινόταν ευκαιρία, αλλά το γεγονός παραμένει αστείο. Όπως και δεν νομίζω να χρειάζεται υποστηρικτές, έχει ήδη υποστηρίξει τον εαυτό του σε άλλο thread (άνευ λόγου κατά την άποψη μου)

δεν με καταλαβες και το πηρες πολυ προσωπικα, κακώς!

εκει δεν ημουν απλα κατι ξερω εστω και λιγα!

δεν με καταλαβες και το πηρες πολυ προσωπικα, κακώς!

εκει δεν ημουν απλα κατι ξερω εστω και λιγα!

συγνώμη τότε

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί boxer (2)
    από stavrouliasp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2009, 13:09
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  3. Να Γιατι Δεν Τελειωνουν Τα Εργα.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3