Παιδια σας ευχαριστώ για τα post. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να απαντήσει κανείς γιατί η ερώτηση που έκανα ειναι κοινή και πίστευα οτι θα βαριέσται να απαντήσετε σε ακόμα έναν άπειρο που ψαχνεται για μηχανή.
Από εκεί και πέρα:
1ον: Το γκάζι και στο αμάξι μπορεί να σε σκοτώσει, όχι το ίδιο εύκολα, αλλά μπορεί.
2ον: Επειδή είχα εμπειρία από τράκο δικού μου προσώπου με μηχανάκι, το φοβάμαι πολύ και γι'αυτό πιστεύω ότι θα είμαι αρκετά προσεκτικός και θα σέβομαι και το γκάζι και τη ζωή μου.
3ον: Αν και θα ήθελα πολύ μια triumph με τα καλά και κακά που αυτό συνεπάγεται, είναι πολύ γρήγορη για μένα,όπως και το Z750 και η Monster και πιθανώς το FZ6, τουλάχιστον για τώρα.
4ον: Αποφάσισα να συμβιβαστώ, τουλάχιστον για την 1η μου μηχανή, και έτσι θα πάρω κάτι με πιο λίγα άλογα και όσο το δυνατόν πιο εύκολο στην οδήγηση και ας μη με τρελαίνει η εμφάνισή του ή οι επιδόσεις του.
Έτσι είμαι ανάμεσα στα εξής δύο:
Yamaha XJ6 και
Suzuki Gladius.
Είναι και οι δύο εύκολες μηχανές και αρκετά φιλικές (τουλάχιστον έτσι λένε τα άρθρα στο internet και μερικοί από εσας).
Το XJ6 έχει προτεινόμενη τιμή τα 6500 χωρίς ΑΒS και έχει έρθει στην Ελλάδα
Το Gladius περίπου 6800 (μόλις μίλησα με suzuki), αν και στα site το περίμεναν γυρω στα 5000 και έρχεται Ελλάδα τον Μάιο.
'Ολες οι παρατηρήσεις, συμβουλές και σκέψεις είναι ευπρόσδεκτες!!