Σελίδα 4 από 31 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 461

Θέμα: Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    ....... Δεν φταίει για την τροχαία, δεν φταίει για την ασφαλιστική, δεν φταίει για την ιστορία. ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έχει μάθει να προσαρμόζεται στην οδηγική ζούγκλα που ζούμε.
    Το "φταίει" καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι πως το εννοώ.....
    ναι!

αυτο ειναι το μονο φταιει που μπορω να δεχτω για αυτον που οδηγαει μηχανη!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι!

αυτο ειναι το μονο φταιει που μπορω να δεχτω για αυτον που οδηγαει μηχανη!

Γιώργο διάβασε παραπάνω. Φταίει και γιατί μπορούσε να το προβλέψει, και φυσικά φταίει και για την τροχαία αφού πήγαινε με πανω απο τα διπλά του ορίου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φταίει γιατί στην ουσία δεν κοίταξε καλά, και γιατί ενω βγαίνει φρενάρει κιόλας.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Γιώργο διάβασε παραπάνω. Φταίει και γιατί μπορούσε να το προβλέψει, και φυσικά φταίει και για την τροχαία αφού πήγαινε με πανω απο τα διπλά του ορίου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φταίει γιατί στην ουσία δεν κοίταξε καλά, και γιατί ενω βγαίνει φρενάρει κιόλας.
    αρη για την τροχαια ΔΕΝ φταιει αφου κανεις δεν μπορει να αποδειξει με ποσα πηγαινε.

για την ιστορια ναι αν τον πιανανε για υπερβολικη ταχυτητα θα ετρωγε το προβλεπομενο προστιμο.

αλλα στη προκειμενη περιπτωση η υπερβολικη ταχυτητα δεν θα εφταιγε για το ενδεχομενο ατυχημα αλλα η εξοδος του μεσσολογγιου (εεε αυτοκινητου εννοω).

αυτα ειναι λογια τοσο της τοτα προς εμενα οσο και δικαστη που δικαζει ατυχηματα.

αν αποδυκνυοταν με καποιον τροπο η υπερβολικη ταχυτητα στο δικαστηριο,ο οδηγος της μοτο θα ετρωγε απλα τα προβλεπομενα προστιμα αλλα η ευθυνη για το ατυχημα θα βαρυνε τον οδηγο του αυτοκινητου.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    trooper, ειναι πολυ ευκολο στην περιπτωση ατυχηματος, να φαινοταν η ταχυτητα της μοτο...

αν ειχε καρφωθει η μοτο στο αμαξι με τα χιλιομετρα που πηγαινε, θα εκανε τετοια ζημια στο αυτοκινητο που θα φαινοταν οτι πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα(στην ουσια θα κατεστρεφε εντελως το πισω μερος του αυτκινητου)...

επεισης, τα ιχνη απο το φρεναρισμα παλι θα μαρτυρουσαν οτι η μοτο ετρεχε παρα πολυ...

ειναι δουλεια των εμπειρογνωμωνων αυτη...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    νομικα,φταιει το αυτοκινητο γιατι ειναι απο θεση μη προταιρεοτητας.
    με 650 χλμ να ερχοταν ο αλλος,φταιει το αυτοκινητο.
    απο την στιγμη που μπαινεις σε καθετο δρομο ταχειας κυκλοφορεις,πρεπει να σταθμισεις την ταχυτητα σου συμφωνα με τον δρομο.
    ο τυπας μπηκε και πηγαινε σαν κοτα.
    η μηχανη "φταιει" επειδη ετρεχε παρα πολυ και μονο(δλδ εφταιγε οχι νομικα,αλλα λογικα επειδη ο αναβατης ξερει τι μπορει να πεταχτει μπροστα του...)..

Υπέρβαση ανώτατου ορίου

Από 30 χλμ και πανω=Πλημ/μα και 350,00 ευρω και 5 ποντοι

Για την αλλαγη λωριδας φταιει οποιος αλλαζει λωριδα..ναι μεν δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει σε ποση ωρα θα φτασει καποιος που παει με 300χλμ/ωρα αλλα ειναι υποχρεωμενος να διπλοτσεκαρει(ειδικα εφοσον εχει παιδια μεσα στο αμαξι)
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το λυπηρο συμπερασμα ειναι οτι αρκετοι δεν ξερουν τον βασικο κοκ και τον ερμηνευουν με την δικια τους λογικη

γιαυτο αλλωστε συμβαινει και οτι συμβαινει στους ελληνικους δρομους.

και μολις χτες πηγαμε να πεσουμε σε αμαξι που εκανε κατι σαν αναστροφη στην εξοδο δεξιας στροφης που δεν ειχε ορατοτητα ουτε αυτος ουτε εμεις..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πριν κάποιο καιρό ανέβαινα τη Χρυσοστόμου Σμύρνης (Μοσχάτο) βράδυ με άδειο δρόμο με +150. Προφανώς και φταίω .
    Το φορτηγάκι που βγήκε χωρίς να ελέγξει τίποτα απ' τη Ρήγα Φεραίου κι αντί να μπει στη Ρήγα Φεραίου απέναντι ή στη Χρυσοστόμου Σμύρνης το κοκάλωσε ακριβώς πάνω στο κέντρο της Χρυσοστόμου Σμύρνης όπου κι αποφάσισε να κάνει όπισθεν. Μήπως και γι' αυτό φταίω εγώ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    trooper, ειναι πολυ ευκολο στην περιπτωση ατυχηματος, να φαινοταν η ταχυτητα της μοτο...

αν ειχε καρφωθει η μοτο στο αμαξι με τα χιλιομετρα που πηγαινε, θα εκανε τετοια ζημια στο αυτοκινητο που θα φαινοταν οτι πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα(στην ουσια θα κατεστρεφε εντελως το πισω μερος του αυτκινητου)...

επεισης, τα ιχνη απο το φρεναρισμα παλι θα μαρτυρουσαν οτι η μοτο ετρεχε παρα πολυ...

ειναι δουλεια των εμπειρογνωμωνων αυτη...
    χαιρομαι γιατι απο τα λεγομενα σου συμπεραινει κανεις οτι δεν ειχες ποτε σου ατυχημα (αλλωστε εισαι και αρκετα μικρος για να προλαβεις να εχεις).ευχομαι η τυχη να συνεχισει να σου χαμογελαει.

1.δεν εχεις ιδεα τι ζημια μπορει να γινει με μολις 30 χλμ (το διαπιστωνεις αν βαρεσεις το κεφαλι σου στον τοιχο.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ)
    2.η δικια μου η μηχανη αν δεν αφησει κατω λαστιχο κανεις ποτε δεν θα μαθει ποτε ξεκινησα εγω να παταω φρενα.
    3.μετα απο ατυχημα ερχεται ενα φορτηγακι (συνηθως) της τοτα με 2 μπατσους μεσα (οι εμπειρογνωμονες που λες πρεπει να ειναι κατι σαν τους men in black)
    4.οι εμπειρογνωμονες που ξερω εγω ερχονται οταν τους καλεσεις στο συνεργειο για να εκτιμησουν τη ζημια σε συνεργασια με τον μαστορα.φυσικα αυτο δεν εχει να κανει με βαση τη ζημια αλλα με βαση τα φραγκα που θα δωσει η ασφαλεια.
    5.παω με 60 εντος πολης. αμαξι αποφασιζει απο δεξια παρκαρισμενος να κανει αναστροφη και φυσικα απαγορευεται.δε προλαβαινω να φρεναρω,δεν χωραω απο πισω του και αποφασιζω να αποφυγω απο μπροστα του πατωντας κορνα και μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα απ οπου δεν ερχεται οχημα με ανοιγομενο γκαζι αλλα ο παππους θεωρει οτι το ρευμα μου το εχει κοψει και απο το αντιθετο δεν ερχεται τπτ αρα συνεχιζει να βγαινει και να μου κλεινει εμενα το δρομο διαφυγης.συμφωνα με σενα φταιω εγω που πηγαινα με 10 πανω απο το οριο,που μπηκα αντιθετο,που ανεπτυξα παραπανω ταχυτητα και τη στιγμη της συγκρουσης ειχα μεσα καμια 80αρια και που ενω φταιω χρησιμοποιω και την κορνα σε κατοικημενη περιοχη

να ειμαστε και λιγο σοβαροι ε...

εχω ζησει απειρα ατυχηματα γνωστων,φιλων,ανθρωπων της οικογενειας μου,δικα μου...ποτε δεν εγινε τπτ απο αυτα που λογω αγνοιας ισχυριζεσαι.

μακαρι να συνεχισεις να εχεις αγνοια επι του θεματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Βγηκε απο παρκινγκ στην Εθνικη φιλε!

Συναιπως ερχοταν προς τα "εδω", μπηκε στο παρκινγκ και εκανε ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ, πραγμα που απαγορευεται!

Τα υπολοιπα καταντανε ΠΕΡΙΤΤΑ!

Θυμηθειτε βιντεο και φωτο που εχουν μπει κατα καιρους με οχηματα που κανανε αναστροφη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ και καποια μοτο ή αμαξι επεσαν πανω τους τί λεγαμε/τε!

μάλιστα η αναστροφή απαγορέυεται...

τα 240χλμ σε αυτόν τον δρόμο ΔΕΝ απαγορεύονται...

προφανώς και την μεγάλυτερη ευθύνη στα αν τελικά πάθαινε το ατύχημα ο μοτοσυκλετιστής θα το είχε ο ίδιος...και δεν το λέω απο άποψη ΚΟΚ αλλά γιατι ο ίδιος με την μαλακία του θα χτυπούσε ενώ ο κουτακιας θα πλέρωνε έναν προφυλακτήρα...

240 εκει είναι έγκλημα κατα του εαυτου σου...

και επειδή την ζημιά την παθαίνουμε ΕΜΕΙΣ που οδηγάμε τις μηχανές καλό είναι να προσέχουμε οι ίδιοι πρώτα τους εαυτούς μας
    όλοι κάνουμε τις μαλακίες μας αλλά να γνωρίζουμε και πότε φτάιμε...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Ρε μάγκες, με 240 στον Μπράλο και συζητάμε αν φταίει που βγήκε από πάρκιν με διακοπτόμενη στο σημείο εκείνο διπλή λωρίδα - που άρα επιτρέπει την κάθετη διάσχισή της?
    Εντάξει έχουμε μηχανές και πάμε γρήγορα, μην γινόμαστε όμως και τυφλοί.

Δεν είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί ΙΧ να οδηγάνε πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να εμφανιστούμε με 100+χλμ παραπάνω από αυτούς από κάθε πιθανή γωνία.
    Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που κατεβαίνει κάθε μέρα την Κηφισίας με 170+ και τη Σπύρου Λούη με 150+. Δεν κάνω τον άγιο, αλλά δεν μπορώ να απαιτώ να έχουν οι άλλοι το νου τους για να μην με χτυπήσουν.
    Οταν κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες πρέπει να θεωρούμε ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον μας και όχι λαγοί που ανοίγουν το δρόμο για να περάσουμε.

Και ναι εγώ πιστεύω ότι αν πεταχτεί σαν π@υτσα ένα ΙΧ με κόκκινο που μόλις άναψε (το οποίο γίνεται ΠΑΝΤΑ στο ελλαδιστάν) και μια μηχανή δεν κόψει και τον τρακάρει, φταίει η μηχανή. Δεν φταίει για την τροχαία, δεν φταίει για την ασφαλιστική, δεν φταίει για την ιστορία. ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έχει μάθει να προσαρμόζεται στην οδηγική ζούγκλα που ζούμε.
    Το "φταίει" καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι πως το εννοώ.....
    +398

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    απο την στιγμη που μπαινεις σε καθετο δρομο ταχειας κυκλοφορεις,πρεπει να σταθμισεις την ταχυτητα σου συμφωνα με τον δρομο.
    ταχείας κυκλοφορίας????

σε τέτοιο δρόμο???

μην αλλάζουμε τις συνθήκες

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Υπέρβαση ανώτατου ορίου

Από 30 χλμ και πανω=Πλημ/μα και 350,00 ευρω και 5 ποντοι

αυτόφωρο...+ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο

πάνω απο 40 χλμ ...και στ συγκεκριμένο σημείο φαντάζομαι το όριο θα ηταν 50χλμ

Παλαιό μέλος
    ..........βολτα για προπονηση πριν απο αρκετα χρονια , 7 ωρα το πρωι με το ποδηλατο μου (κουρσα ) και το παρολιγον μοιραιο συνεβη στην επιστροφη απο ΣΟΥΝΙΟ προς Βαρκιζα η Ανναβυσο αυτη την διαδρομη εκανα τοτε σαν προπονηση ,πρεπει να ηταν 9 με 10 το πρωι Σαββατο η Κυριακη σε μια τελειως αδεια παραλιακη μετα το Λαγονησι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΙΖΑ ΧΑΛΑΡΑ απολαμβανωντας το τοπιο την ανοιξη ρουφωντας την μαγεια που μονο το ποδηλατο μπορει να προσφερει .οταν ξαφνικα με προσπερνα οδηγος αυτοκινητου εγω ρολαριζα στην ακρη και τελειως δεξια φυσικα ,σταματα αμεσως μπροστα μου στα 4,6 μετρα στριβει ορθη γωνια με σκοπο να μπει σε παρκινγκ φουρνου δεξια ,πραγμα που τελικα εκανε .τα ειδα ολα και οταν λεμε ολα ολα .Οτι και να καβαλας δεν σταματα στα 2 μετρα .το πιο σοβαρο ειναι οτι τα ποδια σου ειναι κλειδωμενα στα πεταλια .πρεπει να κανεις μηχανικα την κινηση να ξεκλειδωσεις τουλαχιστον το ενα για να πατησεις κατω να σταθεις ,πρεπει να περασα σχεδον ακουμπωντα την και σταματησα μετα απο καποια μετρα ...σε κατασταση εκτος ελεγχου πλεον ανεμιζων ενα ποδηλατο στο αερα και χωρις να κραυγαζω ΑΕΡΑΑΑΑ την πηραμε την Κορυτσα αλλα τα γνωστα μπινελικια την εφτασα την στιγμη που ηταν ετοιμη να βγει απο το κουτι της ,στην καρακοσμαρα της η κυρια και νεαρα και ομορφη τοτε καταλαβα με τι οδηγο ειχα μπλεξει ,οποτε οι κραυγες ... θα σε γααααμμμ _ _ σσωωω αποκτησαν και ειδικη σημασια .Εμεινε με τα χερια στο τιμονι σε κατασταση σοκ γιατι βαση λογικης της ειχε πεσει θυμα αποπειρας βιασμου ....μετα απο αρκετα λεπτα αφου καπως ηρεμησα και ξεφουσκωσα και λιγο ..καταλαβα το αυτονοητο της ιστοριας , την παρατησα κλειδωμενη στον κοσμο της ,και εφυγα ,στοιχημα βαζω οτι την στιγμη που με προσπερναγε και φρεναρε απλα εγω δεν ΥΠΗΡΧΑ στο δρομο της οχι μονο δεν με ειδε αλλα ουτε καν υποψια δεν υπηρξα για αυτην ,,,,,,,,μετα απο λιγες ημερες ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να προπονουμαι στην παραλιακη μονος πλεον δεν ξαναβγηκα καταλαβα οτι σαν και αυτη την γυναικα αντιδρουν και οι υπολοιποι .....το μονο που φοβουνται ειναι το μεγεθος εαν κατι που κινειται ειναι μεγαλο το φοβουνται αυτο μονο βλεπουν ,τι να το κανω εγω το δικαιο μου οταν δεν μπορω να το εξασκω .οταν θα εχω αποδημησει η καταληξει σε ενα κρεβατι σακατης ,ΜΗΝ ψαχνετε ΔΙΚΑΙΟ σε αυτη την ΖΟΥΓΚΛΑ παιδες .οργανωθειτε οσο μπορειτε και κυκλοφορειτε μαζικα τουλαχιστον στις εξοδους σας με αναμενα φωτα ,τσαμπουκα ,θορυβο , πινακιδες ,κλπ κλπ ωστε να μαθουν να σας φοβουνται .. εαν μαθουν καποτε να σας υπολογιζουν και να σας σεβονται να τους σεβεστε και εσεις ,,εως τοτε να φοβαστε ΕΣΕΙΣ οταν κυκλοφορειτε εξω μονοι και να ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ την καθε τους κινηση .και μεταξυ μας σε ατομα που δεν γνωριζετε μην τσιμπατε αφηστε τους να παιξουν με ομοιο μαλακα στο επομενο φαναρι

Παλαιό μέλος
    (((((( η αλλαγη λωριδας εγινε σε αδεια παραλιακη χωρις να υπαρχει ουτε αμαξι ουτε μηχανη στον καθρεπτη (οσο πισω μπορεις να δεις) ουτε μπροστα ουτε διπλα. οπερ σημαινει οτι ο τυπας ερχοταν πατημενος με 150+ για να εμφανιστει καφνικα ))))))))),,,,,,,,,,,,,,,,,,,οταν οδηγεις φιλε ολα ξαφνικα συμβαινουν ,,,,,,,,,,,, ετσι την επομενη φορα να πηγαινεις και εσυ με 150+ για να προλαβαινεις να αντιδρας οπερ σημαινει κατα τα λεγομενα σου ,αραξον δεξια λουριδα και ασε τα σλαλομ με 2 μωρα στο κουτι ..τα ειχες τουλαχιστον πισω με ζωνες ??

Παλαιό μέλος
    ((((((((( το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος ))))))))))).................................................και ξαφνικα γεμισε ουρα η αδεια παραλιακη οπερ σημαινει ........

Σελίδα 4 από 31 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη απο tuono σε s4rs?
    από sanguini στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 12:40
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic