Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 169

Θέμα: Ωχ ωχ ωχ

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    έλα όμως που ένα από τα βασικότερα προβλήματα του φαντάρου είναι η έλλειψη ύπνου

όταν είχα υπηρεσία, 3 ώρες τη μέρα

βέβαια υπάρχουν ορισμένα άτομα που έχουν ακριβώς αντίθετη εμπειρία και φυσικά θεωρούν τη θητεία εύκολη υπόθεση (αυτό τους έλλειπε να έχουν και παράπονα αφού περνούσαν :ZZZ: )
    Μπορείς να με λες castora :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Φίλε μου ο στατός στην Ελλάδα είναι η αντανάκλαση της κοινωνίας σε υπερθετικο βαθμο. Δηλαδή πλήρης αναξιοκρατία και απουσία κάθε έννοιας ισονομίας.

Συνεπώς ασχετα με το αν θα γίνεις ΔΕΑ ή όχι το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλό βήσμα που θα σε καβατζώσει.

Και σαν φαντάρος μπορείς να περάσεις καλά και σαν ΔΕΑ. Το θέμα είναι που θα βρίσκεσαι και με ποιούς θα βρίσκεσαι.

Είναι πολύ σχετικά όλα. Θα ακούσεις ΔΕΑ να βρίζουν για την θητεία τους και άλλους ΔΕΑ να αναπολούν. Το ίδιο και τα φαντάρια.

Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να λάβεις υπ όψιν σου τον σωματικό παράγοντα. Όλοι αντέχουν στο στρατό δεν είναι τοσο τραγικά τα πράγματα όσο τα περιγράφουν. Και η επαίδευση των ΥΕΑ παλεύεται (2 μηνάκια ειναι) και η ζωή στον θάλαμο συνηθίζεται.

Βασικά ξεκίνα να ψάχνεις βύσμα και έχει ο θεός. Πάντως όπως και να σου κάτσει να είσαι στα ρχίδια σου.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Προς θεου, μην τους πεις πως ησουν DJ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χααχχαχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Είμαι σε καλό δρόμο νομίζω. Ακούω το ''εμβατήριο'' και το ''χαιρετίσματα στην εξουσία'' με μερικές μίξεις απ' το ''ελλάς''
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Είμαι σε καλό δρόμο νομίζω. Ακούω το ''εμβατήριο'' και το ''χαιρετίσματα στην εξουσία'' με μερικές μίξεις απ' το ''ελλάς''
    Ακου και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=9Uvhh8dInyw

Φιλε, εγω αν ειμουν στη θεση σου θα πηγαινα ΥΕΑ δαγκωτο:

1. Θα κανεις στο πρώτο 3μηνο τη γυμναστικουλα σου
    2. Στις 2μισή θα είσαι ήδη καθοδον για το σπίτι σου εκτός αν έχεις υπηρεσία (2-3 το μήνα αναλόγως, αν είναι ΣΚ παίρνεις ρεπο)
    3. Θα πληρώνεσαι (οχι πολλά αλλα για επαρχία φτανουν)

Τα περι ΥΕΑ-στρατοκαβλων σχολια μην δινεις σημασία. Ο στρατος είναι ενα θέατρο του κερατα. Προσπαθεις να τον περάσεις οσο πιο καλά και ανώδυνα γινεται. Για μένα ο μόνος λόγος για να μην παει καποιος ΥΕΑ είναι το 17αμηνο (βασικά να σε περιμένει καποια δουλειά).

Α' και κάτι άλλο..σαν ΔΕΑ (αυτό που γίνεσαι δηλαδή μετά απο ΥΕΑ - στο 5αμηνο εκπαίδευσης) απέφυγε σαν το διάολο μεγάλες μονάδες πχ. ΓΕΝ, ΑΣΔΕΝ, ΥΠΕΘΑ κλπ. Οσο πιο λιγοι γαλοναδες κυκλοφορούν τοσο το καλήτερο.

Υ.Γ η αγυμνασιά να μη σε ανησυχεί καθόλου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester

Re: Ωχ ωχ ωχ

Μου στείλανε χαρτί για το στρατό

Οι σκέψεις μου...

Είμαι σε μέτρια προς κακή σωματική κατάσταση. Δηλαδή, αγύμναστος, έχω βάλει και μερικά κιλά, πλησιάζω επικίνδυνα τα 28, καπνίζω φουγάρο.

Δεν είμαι κατοχυρωμένος επαγγελματικά και έχω έξοδα κκαι είμαι μόνος μου.

Τί στην ευχή είναι το ΥΕΑ;;;
    Κάποιος μου είπε οτι δίνεις κάτι τεστάκια για έφεδρος αξιωματικός κι αν περάσεις σε στέλνουν σε μια απ' τις βάσεις Κρήτη ή Λαμία και παίρνεις και μισθό; Κι οτι ο αξιωματικός κάνει 6 μήνες παραπάνω. Ισχύει κάτι απ' αυτά;

Το επαγγελματικό δίπλωμα μπορεί να με βοηθήσει κάπου;

Όποιος ξέρει ας πει κάτι.
    Ευχαριστώ.
    απο αυτα που γραφεις νομιζω εισαι καρφωτος Ι4

Όταν δίνανε οι δικοί μου για ΥΕΑ καθόντουσαν κάτω ή κάνανε κύκλους για να αποτύχουν στα αθλήματα...

Τώρα είναι πιο δύσκολα
    Δρόμος 1000 μ = 4λ. 20δ, Δρόμος 100μ = 15δ, Άλμα εις μήκος = 3,60μ, Άλμα εις ύψος = 1 μ, Ρίψη σφαίρας - 4,50μ μέσο όρο και με τα δύο χέρια)

Αλλά δεν είναι και κάτι που θέλει γυμναστήριο.... Δοκίμασε το και θα δείς.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Αλλά δεν είναι και κάτι που θέλει γυμναστήριο.... Δοκίμασε το και θα δείς.
    άλλοι έχουν εκ φύσεως αθλητικά προσόντα και τα βγάζουν τα νούμερα άνετα, κι ας καπνίζουν και ένα πακέττο

άλλοι είναι λαπάδες εκ φύσεως, και δεν τα βγάζουν ΟΥΤΕ με γυμναστήριο

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Όλα τα άλλα τα έχω άνετα, αλλά αυτά τα 4.2 για 1 χλμ είναι αδύνατον. Τουλάχιστον προσπάθησα με το διάδρομο και τα 'φτυσα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Όλα τα άλλα τα έχω άνετα, αλλά αυτά τα 4.2 για 1 χλμ είναι αδύνατον. Τουλάχιστον προσπάθησα με το διάδρομο και τα 'φτυσα.
    Κάνε προπονήσεις φίλε! Τα γήπεδα είναι γεμάτα με υποψήφιους για στρατιωτικές σχολές, υποψήφιους πυροσβέστες, αστυνομικούς, ΕΠΟΠ κ.λπ. Κι αν δε σου κάτσει, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Θα έχεις βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση και βλέποντας το όφελος από την όλη διαδικασία στο σώμα σου και στις αντοχές σου, μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει και να σου μείνει. Όχι γυμναστήρια και μπούρδες. Τρέξιμο! Το γυμναστήριο πρέπει να είναι απλό συμπλήρωμα στην προπόνηση και όχι η κυρίως προπόνηση! Στο γήπεδο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο, το να τρέχεις στο διάδρομο και να βλέπεις έναν καθρέφτη, με το να αισθάνεσαι το αεράκι στο πρόσωπο! Είναι τόσο το ίδιο, όσο το να συγκρίνεις τη βόλτα έστω και με ποδήλατο, με το motoGP στο Playstation. Και μια που το' φερε η κουβέντα, βάλε το μηχανοκίνητο δίτροχο στην άκρη και πάρε το ποδήλατο! Δε φαντάζεσαι πόση διαφορά θα δεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα! Τα 4 λεπτά είναι γελοίο όριο! Είναι κρίμα, για τόσο νέο παιδί, να το συζητάμε, λες και είσαι 50-άρης.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Κάνε προπονήσεις φίλε! Τα γήπεδα είναι γεμάτα με υποψηφίους για στρατιωτικές σχολές, υποψήφιους πυροσβέστες, αστυνομικούς, ΕΠΟΠ κ.λπ. Κι αν δε σου κάτσει, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Θα έχεις βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση και βλέποντας το όφελος από την όλη διαδικασία στο σώμα σου και στις αντοχές σου, μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει και να σου μείνει. Όχι γυμναστήρια και μπούρδες. Τρέξιμο! Το γυμναστήριο πρέπει να είναι απλό συμπλήρωμα στην προπόνηση και όχι η κυρίως προπόνηση! Στο γήπεδο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο, το να τρέχεις στο διάδρομο και να βλέπεις έναν καθρέφτη, με το να αισθάνεσαι το αεράκι στο πρόσωπο! Είναι τόσο το ίδιο όσο το να συγκρίνεις τη βόλτα έστω και με παπάκι, με το motoGP στο Playstation.
    Έχει δίκιο ο VanDiemen,ένας φίλος με σχεδόν καθημερινές καταχρήσεις σε ποτό και πολύ τσιγάρο,κατάφερε με προπονήσεις 2 εβδομάδων(σε στίβο) να τον βγάλει το χρόνο(έδινε για κάποια σχολή).Βέβαια για εκείνο το διάστημα μείωσε το κάπνισμα και έκοψε το ποτό.Μακάρι να το έκοβε μια και καλή ο παπάρας...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ειναι 2,5 γυροι στον στοιβο

νομιζω οτι 1 λεπτο και 40 δευτερα ειναι πολυ ευκολο για τον γυρο

100" * 2,5 = 250"
    250"/60" = 4,1 λεπτα

ειναι επιτευξιμο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Εντάξει, ο καθένας μιλάει με βάση την προσωπική του φυσική κατάσταση, έτσι; Για ορισμένους δεν είναι τίποτα, αλλά για κάποιους είναι ακατόρθωτο.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ναι αλλα το 1,40" που εβαλα ειναι αντικειμενικα μεγαλος χρονος.

ενας γρηγορος γυρος για εναν ανθρωπο που δεν γυμναζεται ιδιαιτερα ειναι γυρο στο 1,10"
    (αν δεν κανω λαθος)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΩΧ Ξεχάστηκα!!! Καλησπέρες 08/12/2005
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 16:58
  2. ωχ ωχ γριπη των πουλερικων λεει...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 13:17