Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 151

Θέμα: Harley ή Hyosung;;;;

δεν τιθεται καν θεμα...απλως δεν υπαρχει συγκριση ουτε καν στον γραπτο λογο...το harley θα παρεις...μπορει το 883 να ειναι σαν ποδηλατο,αλλα εχει το καλο οτι ,εαν εχεις σκοπο να το κρατησεις,σε ενα βαθος χρονου μπορεις να το φορτωσεις με εναν σκασμο καλουδια και να φτιαξεις ενα εντελως προσωπικο μηχανακι...οποτε περισσευουν του χωνεις και γουσταρεις...

καλη αγορα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα. Εντάξει είπαμε. Να είναι σαν "ποδήλατο" αλλά να μην είναι και τάφος τελείος... Που δεν πιστεύω ότι θα είναι..... Επειδή από τα 15 που οδηγάω μέχρι τώρα που είμαι 23 αντί να "ανεβαίνω" στο γκάζι όλο πέφτω! Είχαμε gilera runner 180 malossi, πήγαμε μετά σε husky 610, μετά σε kawazaki ninja 636 και τώρα είμαι με Beverly 500 και πριν λίγο καιρό κι ένα Beverly 250. Μην μου πείτε ότι το Harley θα το περνάνε και τα Beverly 500 τώρα........;

Τι σημασία έχει ποιός θα περνάει ποιόν;

Αν θες να πάς γρήγορότερα από πολλούς πάρε πάλι ss.

H harley δεν έχει σημασία με πόσα πάει ή τι εκίνηση έχει (που έχει) αλλά πως κάνει όταν τα κάνει όταν γίνονται όλα αυτά...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madlef
    Καλημέρα. Εντάξει είπαμε. Να είναι σαν "ποδήλατο" αλλά να μην είναι και τάφος τελείος... Που δεν πιστεύω ότι θα είναι..... Επειδή από τα 15 που οδηγάω μέχρι τώρα που είμαι 23 αντί να "ανεβαίνω" στο γκάζι όλο πέφτω! Είχαμε gilera runner 180 malossi, πήγαμε μετά σε husky 610, μετά σε kawazaki ninja 636 και τώρα είμαι με Beverly 500 και πριν λίγο καιρό κι ένα Beverly 250. Μην μου πείτε ότι το Harley θα το περνάνε και τα Beverly 500 τώρα........;

πολυ φοβαμαι οτι το beverly 500 θα το περναει κατα πολυ το χαρχαλεϊ...

ΑΛΛΑ...

οπως σου ειπαν και οι αλλοι, περνεις το συγκεκριμενο μηχανακι (το Ηarley, ντε....) οχι για τις επιδοσεις του (τελικες,επιταχυνσεις,κλπ) αλλα για την αισθηση του!

να βγαινεις στο route 66....εεε.....στην εθνικη οδο εννοω και να απολαμβανεις αργη,μεστη και κραδασμικη οδηγηση για πολλα,πολλα,πολλα χλμ!!

καλες αγορες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Την ίδια οδήγηση μπορείς να απολαύσεις καi με XT350 με χαλαρωμένες βάσεις κινητήρα και τρύπια εξάτμιση.
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αδυναμία εξέλιξης βαφτίζεται μηχανολογική άποψη και χρυσοπληρώνεται κιόλας

Παλαιό μέλος
    Εμένα με νοιάζει η μηχανή να πιάνει τα 160 - 160 χιλιόμετρα.... Δεν θέλω να βγαίνω να πηγαίνω τα καλοκαίρια με την παρέα μου για μπάνιο σε καμμία Χαλκίδα και να πηγαίνω με 140! Αυτό θέλω να αποφύγω..... Είπαμε Low Rider αλλά όχι κι έτσι......

Στη Χαλκίδα με 160 ναι..............
    αλλά με τσόπερ?????

και διαθέτεις και 10000?

Παλαιό μέλος
    Ναι, γιατί όχι. Έχω περάσει την φάση των Super Sport και θέλω κάτι διαφορετικό..... Και στο κάτω κάτω άμα θέλω να "ξεκ@υλώσω" οι μισοί φίλοι μου έχουν super sport. Πέρνω ένα, κάνω την βόλτα μου κι ηρεμώ.

Εσύ ξέρεις

Παλαιό μέλος
    Βασικά το καλύτερο είναι να κάνω ένα test drive. Αλλά άντε να βρω στην Αθήνα........

Εμένα με νοιάζει η μηχανή να πιάνει τα 160 - 160 χιλιόμετρα.... Δεν θέλω να βγαίνω να πηγαίνω τα καλοκαίρια με την παρέα μου για μπάνιο σε καμμία Χαλκίδα και να πηγαίνω με 140! Αυτό θέλω να αποφύγω..... Είπαμε Low Rider αλλά όχι κι έτσι......
    αρα δεν θες custom...απλα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    Γιατί δεν θέλω custom...;; Επειδή θέλω να πάει με 160 χιλιόμετρα; Δλδ το VRSCF V-Rod Muscle δεν είναι custom επειδή έχει γκάζι; Δεν το καταλαβαίνω.... Εδώ παπί πέρνεις και κοιτάς τα άλογα και το "γκάζι"! Δεν θα το κοιτάξουμε δλδ τώρα που μιλάμε για μία μηχανή με 850cc και 11.000?; Δεν το βρίσκω σωστό.

Γιατί δεν θέλω custom...;; Επειδή θέλω να πάει με 160 χιλιόμετρα; Δλδ το VRSCF V-Rod Muscle δεν είναι custom επειδή έχει γκάζι; Δεν το καταλαβαίνω.... Εδώ παπί πέρνεις και κοιτάς τα άλογα και το "γκάζι"! Δεν θα το κοιτάξουμε δλδ τώρα που μιλάμε για μία μηχανή με 850cc και 11.000?; Δεν το βρίσκω σωστό.
    o κινητήρας της σειράς v-rod δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον v-2 που φοράνε τα υπόλοιπα harley. Έχει τα γκάζια. Τα υπόλοιπα, απλά δεν...

αν πιστεύεις οτι με πχ το 883 θα μπορείς να κάνεις διαδρομές με 160 χαω, χωρίς να διαλύεται το σύμπαν απο τους κραδασμούς, τότε ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αδυναμία εξέλιξης βαφτίζεται μηχανολογική άποψη και χρυσοπληρώνεται κιόλας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	καροτο.jpg 
Προβολές:	402 
Μέγεθος:	26,6 KB 
ID:	162158

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    .... Εδώ παπί πέρνεις και κοιτάς τα άλογα και το "γκάζι"! Δεν θα το κοιτάξουμε δλδ τώρα που μιλάμε για μία μηχανή με 850cc και 11.000?; Δεν το βρίσκω σωστό.
    Θεωρώ πώς δεν τα σκέφτεσαι και πολύ σωστά...

δεν μετράς τα μηχανάκια αυτού του τύπου με άλογα, παρά μάλλον με τα διαθέσιμα κιλά στίς χαμηλότερες δυνατές στροφές...

και πάλι όμως -στό έγραψαν και παραπάνω- αν κάποια στιγμή νιώσεις ''λίγος'' όταν ανοίγεις το γκάζι, με το χάρλευ έχεις επιλογές. Επιλογές που φτάνουν και στα 3.000cc.

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  2. Η Harley-Davidson κατεβαινει στα MotoGP με νεο οδηγο
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 14:01
  3. ψαχνω τροχους για HARLEY DAVIDSON
    από angelhd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 17:45
  4. Η harley-davidson αλλαξε λογοτυπο(αποκλειστικο)
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 12:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF