Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
καλυτεροι στην ελλαδα βεβαιος υπαρχουν θα σου πω γρηγορα δυο ατομα
τα παιδια που μεταδιδανε στο eurosport
το οτι εχει τρεξει σε αγωνες δεν μου λεει κατι και εσυ μπορει να εχεις τρεξει
εγω και οποιος αλλος
δεν εχουμε εκπομπη ομως,το πως πηρε στην ετ3 την εκπομπη ειναι μια αλλη υποθεση!!
και επειδη πηρε την εκπομπη και εχει το ελευθερο λογο μικροφονου να παιρνει
συνεντευξεις τι εγινε εχει αλοθι?
τελος παντων πριν αυτα τα τρια χρονια 4 ισως δεν θυμαμαι μπορει να μας πει που ητανε?
καποιοι ξερουμε!! αυτος μπορει να μας πει?
και αφου μπορεσε ως δημοσιογραφος και πειρε την εκπομπη εχει πολλους ελληνες (αγωνιζομενους) που θα μπορουσε να τους εχει μαζι του οπως τον σκλαβενιτη ας πουμε
και να τον βοηθησουν σε 'ειδικα" θεματα και να γνωρισει και ο κοσμος της μοτοσυκλετας
αυτα τα παιδια που χρονια τρεχουν,πληρωνουν,και αγωνιζονται ουσιαστικα τσαμπα ετσι και μονο γιατι γουσταρουν το αθλημα και το αγαπανε!!
εκτος μερικων που δεν τρεχουν και πολυ τσαμπα,αλλα καλα κανουν το αξιζουν αν θελεις
νομιζω αρκετα ασχολειθηκαμε με τον ανθρωπο φτανει!!
ο καθε ενας μας εχει αποψη και αυτο ειναι αρκετο
Αφού είσαι εντελώς άσχετος με το θέμα τι μιλάς ,αυτή η ελευθερία γραπτού λογου είναι ότι χειρότερο , ενημερώνεις και λανθασμένα όλους τους αναγνώστες του forum.
Συνεργάζομαι με τον 2Δ από το 2002 ,από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο σαν δημοσιογράφος σε MOTOGP (2 εως και 4 έχω φτάσει να ακολουθήσω GP ετησίως). Θα μας πεις τι εμπειρία μπορεί να έχει ο 2Δ. Που αμφιβάλω αν έχει καταφέρει κανείς από εδώ να πάει σε MOTOGP και να είναι σαν δημοσιογράφος(με εξαιρεση 2 ατομα από εδώ μέσα) και όχι σαν θεατής .Και προπαντός να καβαλήσει τα μηχανάκια που οδηγούν STONER ,CAPIROSI ,Rossi,Vermulen , PEDROSA,NAKANO. Και αν δείς τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους πιο πολλούς του χώρου εκέι μεσα θα φρίξεις. Απλά RESPECT.
Αν θυμόμαστε καλά τις μεταδόσεις στο ΤV MAGIC to 2001-2-3 τις έκανε ο 2Δ και μερικές φορές και εγώ. Και επίσης σεβασμό πρέπει να δείχνουμε σε κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά από παλιά στον χώρο. Και όχι ανοίγουμε την ΤV το 2006 και μάθαμε τα παντα για το ΜΟΤΟGP ,και πολλά άλλα.