Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Βοήθεια για επιλογη καινούργιας μηχανής.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τώρα λοιπόν που πήρες την απόφασή σου πάρε απόφαση να μάθεις και ορθογραφία σιγά σιγά....

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Τώρα λοιπόν που πήρες την απόφασή σου πάρε απόφαση να μάθεις και ορθογραφία σιγά σιγά....

ok.Θα προσπαθήσω

Μανιβελάτο μέλος
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AchilleasDucati
    μαγκες δεν παει να λετε οτι θέλεται την αποφαση την πήρα.
    Yamaha.
    Αντε γεια!
    Αχλλεας.... εγω μαζι σου ειμαι .... στα 16μιση οδηγουσα ZXR ...και πολλα ατομα απο τον κυκλο μου "εσβησαν¨ κανοντας καγκουριες πανω σε υπερκυβισμενα παπακια.....ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..... ΤΟ ΜΟΝΟ που θα σου πω ειναι οτι δεν αξιζει τον Τσαμπουκα που θα φας απο τον ΝΟΜΟ .....θα οδηγας την μηχαναρα σου με τον φοβο...πιστεψε με κυνηγημενος δεν ευχαριστιεσαι καμια βολτα.... και αν ερθει η κουφια ωρα που καποιος παππους σου βγει στην μεση του δρομου θα θελεις να μεταναστευσεις......

κανε 2 βηματα πισω και εκτιμησε την κατασταση.... ΕΜΕΙΣ σε θελουμε μηχανοβιο και αγρατσουνιστο μεχρι να γινεις παππουδι
    Accipere quam facere praestat injuriam

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μπορείτε να πείτε ό,τι γουστάρετε για 'μενα αλλά εγώ ένα έχω να πω :

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

τελεία και παύλα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Νομιζω πως θα πρεπει να σβηστουν ΟΛΕΣ οι προτασεις μοτοσικλετων που εχουν κατατεθει στο thread.

αν και έχω την εντύπωση, ότι τώρα τελευταία κάποιος μπαίνει και μας σπάει πλάκα μαζί μας, ας σου απαντήσω και γώ, μπας και ...

δεν σου είπε κανείς ότι δεν ξέρεις να οδηγάς, ή ότι θα είσαι ανίκανος να κουμαντάρεις μια μοτοσυκλέτα .... δεν είναι ανάγκη να κάνεις εσύ μαλακία, για να συμβεί το ατύχημα ... ίσα ίσα, που οι πιθανότητες, είναι να το προκαλέσει κάποιος που θα κάνει κάποια αψυχολόγητη μανούβρα τη στιγμη΄που δε θα το περιμένεις! τότε λοιπόν η ασφάλεια δε θα σε καλύψει, ακόμα και αν είναι ασφαλισμένο στον πατέρα σου, θα σε σκίσουν με όποιο τρόπο μπορούν, και μαζί θα σκίσουν και στον πατέρα σου (έχουν το δικαίωμα) που στο έδωσε ... αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που σου προτείνουν όλοι κάτι τόσο μικρό για αρχή!

μη φανταστείς ότι όσοι σου γράψανε εδώ μέσα είναι όλοι συντηρητικοί, που χρησιμοποιούν τη μηχανή για το πήγαιεν έλα σπίτι δουλειά σχολή .... το αντίθετο! οι περισσότεροι έχουν την ίδια καυλα με σενα, και την έχουν απο την ηλικία σου και ακόμα πιο πρίν!

συμμερίζομαι την κάψα που νιώθεις για βόλτες, την πε΄ρασα και γω όπως όλοι μας!

μακάρι να μπορούσαμε να πείσουμε όλους τους γνωστούς μας να οδηγησουν μηχανή!

δεν προσπαθούμε να σε αποτρέψουμε απο το άθλημα, προσπαθούμε να σε πείσουμε να το κάνεις σωστά για να μπορείς να το απολαμβάνεις μια ζωή!

απο κει και πέρα, δικό σου το κεφάλι δική σου και η απόφαση, είναι ίσως η μοναδική σου ευκαιρία να ενεργήσεις πιο ώριμα απο τον πατέρα σου ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ..............ΑΧΡΗΣΤΟΝ......!!!

Όταν λοιπόν ήρθε ό γιός μου πού τώρα είναι 19 στά 15 του, όπως είσαι
    τώρα έσύ καί μούπε άκριβώς τά ίδια...........
    τού άπάντησα,καί δέν κάνω πλάκα άκριβώς αύτό...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ........!!!!!!!

Και μενα ο πατερας μου ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο μου ειχε πει τοτε....

:rotflmao:
    The Ace of Spades

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AchilleasDucati
    μαγκες δεν παει να λετε οτι θέλεται την αποφαση την πήρα.
    Yamaha.
    Αντε γεια!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλα δεν παλευεσαι με τπτ μικρε....
    The Ace of Spades

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Κάτι τέτοια πιτσιρίκια είναι που βλέπω στο δρόμο ξεκράνωτα και με εξάτμιση σωλήνα να κάνουν καγκουριές και θέλω να τους ανοίξω το κεφάλι πριν τους το ανοίξει κανένα κουτί...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αφού συμφωνήσω με τα περισσότερα παιδιά.ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον πατέρα σου που κάνει ό,τι μπορεί για να σε χάσει.

Διόρθωσε και λίγο την ορθογραφία σου γιατί,είτε καβάλα πάς στο Λύκειο είτε όχι,θα χάσεις πολλούς πόντους στο μέλλον.

Και πού'σαι....κατέβα από το καλάμι γρήγορα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Ευτυχώς που είσαι τρελλαμένος με το μοτο gp, και όχι με τίποτα αεροπλάνα. Γιατί από ότι κατάλαβα,αν ζητούσες από τους γονείς σου κάτι μικρό για αρχή,θα σου αγόραζαν κανένα ΦΑΝΤΟΜ.

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Μπορείτε να πείτε ό,τι γουστάρετε για 'μενα αλλά εγώ ένα έχω να πω :

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

τελεία και παύλα.
    +όσα σε ότι είπαν και οι προηγούμενοι συμφορουμίτες....O μικρός με το μυαλό(?) που κουβαλάει και την "καθοδήγηση" που έχει απ' το σπίτι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει στατιστική.

Εύχομαι να κάνουμε λάθος....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οι ηλίθιοι είναι αήτητοι .. απορώ πως δεν το γνωριζετε αυτό και προσπαθείτε για το ακατόρθωτο.

Ο νεαρός είναι άλλο ενα υποψήφιο νούμερο στατιστικής ατυχημάτων και οι γονείς του υποψήφοι για αίθουσα δικαστηρίου.

Για εμάς... είναι ευχής έργο να μην τον πετύχουμε στον δρόμο και προκαλέσει ατύχημα σε εμάς ή σε συγγενικό μας πρόσωπο. Αν οι γονείς του στερούνται παντελώς παιδείας, θα του ανοίξουμε το κεφάλι να του τα βάλουμε εμείς; Αφήστε τον να σκοτωθεί αν το θέλει. Τι μας νοιάζει;... αρκεί να μην πέσει στον δρόμο μας.

Απο εκεί και μετά κακώς δόθηκαν και τόσες απαντήσεις. Οι εμπειρίες είναι που χτιζουν προσωπικότητες ή στην χειρότερη "πισινούς" για να τους περάσουν δύο-τρείς.

Α.. τα παραπάνω ισχύουν μόνο εφόσον ο ανήλικος εδώ είναι πραγματικός και δεν είναι κανένας βλάκας που απλά έβαλε το μήνυμα για να κάνει χάζι. Αν δεν ισχύει τότε όπως είπα ,... είναι απλά βλάκας.

Ρε mods.. καμιά σφουγγαρίστρα δεν πέφτει εδώ;... α .. και αλήθεια πως 15χρονος έκανε εγγραφή στο forum χωρίς COPPA... μήπως να πέσει και κανά φιλτράρισμα στο λογαριασμό του;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

στα 15 σου ειναι απολυτως ξεκαθαρο οτι αισθανεσαι superman και πιστευεις οτι δεν θα παθεις τιποτα ποτε...οπως στις ταινιες που ο πρωταγωνιστης πεφτει απο ουρανοξυστες ,σερνεται με 300 και στο τελος πηδαει και την γκομενα...

επισης στα 15 σου ,ροδα σημαινει γκομενες,καβλαντισματα και μουρη...

επισης στα 15 σου ,αν σου πει η γκομενα ,πατα το μωρο μου και περνα τον μαλακα που σε εκλεισε, θα το πατησεις χωρις να σκεφτεις τιποτα...

το να σκοτωθεις δεν ειναι και πολυ κακο...ειδικα αν πεθανεις με την μια θα φυγεις χωρις να καταλαβεις τιποτα...οι γονεις σου θα σκασουν αλλα επελεξαν να το τραβηξουν...η γκομενα θα κλαψει για μια βδομαδα και την επομενη βδομαδα θα γλυφει τον επομενο...οι φιλοι σου θα σε ξεχασουν σε κανα εξαμηνο γιατι στα 15 ξεπερνας ευκολα...

αν ομως μεινεις αναπηρος,ειδικα με τιποτα σωληνακια σε καμια καρεκλα, θα βλεπεις αλλον να σου πηδαει την γκομενα,θα βλέπεις ολους τους αλλους να πηγαινουν για μπανιο,θα βλεπεις ολους τους αλλους να βγαινουν εξω και να τα πινουν,θα τους βλεπεις να παιρνουν διπλωματα και να οδηγουν κι επισης θα βλεπεις την αποκλειστικη να σου καθαριζει τα σκατα επειδη θα χεζεσαι πανω σου...

και πιθανοτατα σε καμια 5ετια θα βαλεις καμια καραμπινα στο κεφαλι σου και θα το τιναξεις στον αερα...μεχρι να το κανεις αυτο ομως θα σιχτιριζεις την ωρα και την στιγμη που καβαλησες μηχανακι στα 15 σου...

περαν αυτων...

αν θες να σκοτωθεις με γεια σου και χαρα σου...καντο ομως αν θες χωρις να κινδυνεψω εγω...τραβα φουνταρε απο κανα γκρεμο...εγω κι οποιοσδηποτε αλλος που θα παρεις στον λαιμο σου δεν φταιμε σε τιποτα...εχουμε στησει με κοπο τις ζωες μας και δεν θελουμε κανενας αμυαλος πιτσιρικος να μας τις στερησει...

κανε μου την χαρη και πες στον πατερα σου το εξης..."μου ειπε ενας μαλακας γερος οτι με την μειωση των μελων της οικογενειας,παραλληλα μειωνονται και τα εξοδα διαβιωσης...οποτε οσο γρηγοροτερα μου παρεις μηχανακι,τοσο γρηγοροτερα θα σε απαλλαξω απο τα εξοδα μου..."

πιθανοτατα δεν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο αλλα θα το εκτιμησω αν το γραψεις οπως ακριβως ειναι και το δειξεις στον πατερα σου...

μακαρι,ειλικρινεστατα, να μην χρειαστει ποτε να θυμηθεις τα παραπανω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 21:15
  2. Βοήθεια για επιλογή μηχανής
    από LAntwnis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 08:58
  3. Βοήθεια για επιλογή μηχανής.
    από Batman007 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2009, 08:51
  4. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ