Φώτη πίστεψέ με αφού δεν έπαθες τα χειρότερα καλά είσαι.Εγώ 1 χρόνο μετά δεν το'χω επισκευάσει εντελώς.
Ρε βάλτε σ'ένα thread sticky όλες τις φωτό που έχουμε ποστάρει οι βαρεμένοι
Φώτη πίστεψέ με αφού δεν έπαθες τα χειρότερα καλά είσαι.Εγώ 1 χρόνο μετά δεν το'χω επισκευάσει εντελώς.
Ρε βάλτε σ'ένα thread sticky όλες τις φωτό που έχουμε ποστάρει οι βαρεμένοι
Φίλε μου σου εύχομαι περαστικά κι αγύριστα.
Σε αυτη τη φαση μην ανησυχείς για την μοτοσυκλέτα και την αποζημίωση, κοίτα να είσαι εσύ καλά και να το χωνέψεις.
Να δηλώσεις τον τραυματισμό σου και να ζητήσεις την ποινική δίωξη του αλλου οδηγού, είναι σημαντικό για την έκβασητης υπόθεσης.
Θα κρατάς αποδείξεις απο τα πάντα, ταξί, ιατροφαρμακευτικά κλπ και θα τα πληρωθείς όλα, και το κράνος και την φόρμα και τις μπότες και την μοτοσυκλέτα.
Ισως αργήσει λίγο αλλά θα τα πληρωθείς όλα αν δεν μασήσεις και επιμείνεις και είσαι διατεθειμένος να περιμένεις λίγο κι αν χρειαστεί να παει η υπόθεση στο αστικό δικαστήριο.
Αν εχεις και καποιον μάρτυρα που να το είδε ζωντανα ακόμα καλύτερα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Στο γυρισμο μετρησαμε την αποσταση.... δεν εκανες 400 μετρα, 200 μετρα μονο προλαβες![]()
Και η μαλαια ειναι που σου λεει ο Κοσμας να φυγεις μπροστα και του λες οτι θα ακολουθησεις απο πισω, σα να λες παμε χαλαρα μη γινει καμια στραβη.
Στο ξαναλεω, εισαι καλα, τα σιδερα πανε και ερχονται![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Θα δείτε την επόμενη movistar fairing σε ενα 600RR 08, (το 09 με το ABS το έχουν 14000 οι φούστηδες), αν όλα πάνε καλά, γιατί μάλλον το δικό μου είναι off...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έλα ρε πούστη μου!![]()
και έψαχνα να δω movistar στις Σέρρες, δεν έβλεπα....
Ότι νέα έχω σας τα λέω, περιμένω συμβουλές απο εδώ ή με pm για τη φάση με τις ασφαλιστικές...
Σας ευχαριστώ και πάλι!
![]()
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Ναι ρε λες και το ηξερα... κάτι δε μου καθόταν απ'τη Πέμπτη, αν θέλετε το πιστεύετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Στο γυρισμο μετρησαμε την αποσταση.... δεν εκανες 400 μετρα, 200 μετρα μονο προλαβες![]()
Και η μαλακια ειναι που σου λεει ο Κοσμας να φυγεις μπροστα και του λες οτι θα ακολουθησεις απο πισω, σα να λες παμε χαλαρα μη γινει καμια στραβη.
Ασ'τα, ότι έγινε έγινε. Εσείς περάσατε καλά τουλάχιστον;
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
fotisdragon πατρα εισαι? γιατι εχω πετυχει πολλες φορες ενα cbr movistar με το κρανος σου. τι να πω.. περαστικα ρε φιλε.. σου ευχομαι να σαι πανω κ στο επομενο td με καινουριο μηχανακι..
Ναι Πατρα ειναι το παλικαρι(ή απο την γυρω περιοχη)...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
fotisdragon πατρα εισαι? γιατι εχω πετυχει πολλες φορες ενα cbr movistar με το κρανος σου. τι να πω.. περαστικα ρε φιλε.. σου ευχομαι να σαι πανω κ στο επομενο td με καινουριο μηχανακι..
Φιλε μου, παρολο που ακομη δεν ετυχε να συναντηθουμε, ευχομαι ολοψυχα
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...!!!
Αφου εισαι ενταξει εσυ μην χαλιεσε για το μηχανακι(ξερω οτι ευκολα το λεμε εμεις που δεν μας αφορα)...
![]()
![]()
![]()
Ναι παιδιά, Πάτρα είμαι. Εμένα είχες πετύχει Βασίλη.
Να σκεφτείτε οτι λόγω του προαισθήματος που σας έλεγα δε κυκλοφορούσα για καμια βδομάδα,το μόνο που έκανα ήταν να τη πάω συνεργείο όσο πιο προσεκτικά γινόταν για τα αναγκαία, μην τυχόν και γίνει κάτι μέσα στη πόλη και χτυπάω το κεφάλι μου που έχασα το TD. Τι να πω, για πολλοστή φορά...
Πάντως παιδιά μόλις πάρω το καινούριο είστε όλοι καλεσμένοι για καφέ στη Μαρίνα (εννοείται κερασμένο)
Το επόμενο TD δε βλέπω να το προλαβαίνω, θα έχω το χέρι σε γύψο για κανα 2μηνο μάλλον.
Και δε ξέρω, πείτε με αχάριστο αν θέλετε, αλλά χαλιέμαι ρε παιδιά, δε νοιώθω θυμωμένος, νοιώθω τρελλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, 5 χρόνια κάνω διανομή και μου έχει γίνει ο κώλος ΝΑ για να έχω το μηχανάκι στη πένα να μπαίνω πίστα, αυτό το μηχανάκι όταν το κοιτάω δε βλέπω σίδερο, βλέπω μόχθο, ξενύχτια, τα σκατά του κάθε μαλάκα αφεντικού, του κάθε μαλάκα πελάτη, του κάθε παπάρα στο δρόμο, του κάθε κομπλεξικού που μου έλεγε 'τι ρίχνεις λεφτά στο μηχανάκι, τσάμπα πάνε' και τελικά γαμω το κερατό μου να δείς που είχε και δίκιο....
5 χρόνια τώρα, μια φορά έκανα λάθος κρίση και τη πλήρωσα πολύ ακριβά... (εχω μείνει και χωρίς δουλειά...)
Γι'αυτό είχα πλαντάξει στο κλάμα στην άκρη του δρόμου, δε το καταλάβαιναν μάλλον τα παιδιά, δεν έκλαιγα απο πόνο ή επειδή μου χάλασε το μηχανάκι ή επειδή δε θα πάω Σέρρες, αυτά όλα είναι τίποτα μπροστά στην αδικία που ένιωσα και νοιώθω...
Και βλέπω και κάτι μαλακισμένα να κυκλοφορούν ξεκράνωτα με κάτι Z και κατι FZ1 και να πηγαίνουν γαμιόντας στη Γεωργίου και στη Κορίνθου και δε σκέφτομαι 'γιατί να μη το πάθαινε αυτός και το έπαθα εγώ΄, δεν έχω τσαντίλα η κακία μέσα μου, σκέφτομαι μακάρι να υπήρχε τρόπος να τους εξηγήσω πόσο τυχεροί είναι που έχουν ενα μηχανάκι και γιατί ο άνθρωπος ανακάλυψε το κράνος, και πόσο άσχημα έχω νοιώσει που έχω δει 2 συντετριμμένες μάνες να χάνουν τα παιδιά τους και να οδύρονται και να λένε γιατί και γιατί....
Θέλω να μπορέσω να εξηγήσω σε όσους μου είπαν να μη ξανακαβαλήσω οτι, όχι, δε φταίινε οι δρόμοι, όχι, δε φταίνε τα μηχανάκια, όχι φίλε μου δε φταίει ούτε ο παππούς που παραβίασε το ΣΤΟΠ και ούτε με είδε ούτε με άκουσε που πήγα κορναριστός και έπεσα πάνω του, αλλα φταίει αυτή η ανυπέρβλητη Ελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ που κουβαλάνε στο κεφάλι ορισμένοι....
Αλλά πως να τους το εξηγήσω ρε παιδιά απο τη στιγμή που δεν έχω πείσει τον εαυτό μου, που και να πάρω καινούριο μηχανάκι πλέον θα είμαι με ρελαντί μέχρι τη καφετέρια και τη δουλειά και για να πάω πίστα θα πάω μόνο με τρειλερ;;;
Πως απο τη στιγμή που ήθελα να πάρω τη κοπέλα μου να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα φοβάμαι πλέον να ξεμυτίσω απο το τετράγωνο;;;;
Τεσπά πήρα φόρα και δεν είναι εδώ ο χώρος για αυτά ούτως η άλλως, σε λίγο θα πάω να φέρω και το μηχανάκι να το πάω στο συνεργείο, θα σας γράψω τι έγινε και τι μου είπανε...
Φιλε μου δες αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=79973
Πιστευω θα καταλαβεις...![]()
![]()
![]()
Εισαι ζωντανος και αυτο εχει σημασια...
Δες το και αλλιως,ο χαρος ειχε την ευκαιρια να σε παρει και δεν το εκανε...
Περασε η σειρα σου τωρα και ευχομαι να κανει δεκαδες χρονια να ξαναερθει...
Αν γινεται και εκατονταδες ακομη καλυτερα...
![]()
Φωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηη
Μην μασας ωρε..................
Την κυριακη σκοτωθηκε ο ξαδερφος της γυναικας μου, εξαιτιας ενος παπαρα που μαλακιζοταν στην ακτη δυμαιων..................
Μην μασας σου λεω..............
Ετοιμασου ψυχικα και σωματικα.................Ο Νοεμβρης Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι
Και θα ειμαστε παλι πανω: εγω, οι Ζακυνθινοι (αχ κωλοπαιδα, δεν επρεπε να σας γνωριζα) και φυσικα και ΕΣΥ
Παμε παρακατω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θελουμε κερασμα :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Περαστικα σου κουλαδι
ps.Θα τα πουμε μεσα στην βδομαδα απο κοντα.....
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ναι παιδιά, Πάτρα είμαι. Εμένα είχες πετύχει Βασίλη.
Να σκεφτείτε οτι λόγω του προαισθήματος που σας έλεγα δε κυκλοφορούσα για καμια βδομάδα,το μόνο που έκανα ήταν να τη πάω συνεργείο όσο πιο προσεκτικά γινόταν για τα αναγκαία, μην τυχόν και γίνει κάτι μέσα στη πόλη και χτυπάω το κεφάλι μου που έχασα το TD. Τι να πω, για πολλοστή φορά...
Πάντως παιδιά μόλις πάρω το καινούριο είστε όλοι καλεσμένοι για καφέ στη Μαρίνα (εννοείται κερασμένο)
Το επόμενο TD δε βλέπω να το προλαβαίνω, θα έχω το χέρι σε γύψο για κανα 2μηνο μάλλον.
Και δε ξέρω, πείτε με αχάριστο αν θέλετε, αλλά χαλιέμαι ρε παιδιά, δε νοιώθω θυμωμένος, νοιώθω τρελλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, 5 χρόνια κάνω διανομή και μου έχει γίνει ο κώλος ΝΑ για να έχω το μηχανάκι στη πένα να μπαίνω πίστα, αυτό το μηχανάκι όταν το κοιτάω δε βλέπω σίδερο, βλέπω μόχθο, ξενύχτια, τα σκατά του κάθε μαλάκα αφεντικού, του κάθε μαλάκα πελάτη, του κάθε παπάρα στο δρόμο, του κάθε κομπλεξικού που μου έλεγε 'τι ρίχνεις λεφτά στο μηχανάκι, τσάμπα πάνε' και τελικά γαμω το κερατό μου να δείς που είχε και δίκιο....
5 χρόνια τώρα, μια φορά έκανα λάθος κρίση και τη πλήρωσα πολύ ακριβά... (εχω μείνει και χωρίς δουλειά...)
Γι'αυτό είχα πλαντάξει στο κλάμα στην άκρη του δρόμου, δε το καταλάβαιναν μάλλον τα παιδιά, δεν έκλαιγα απο πόνο ή επειδή μου χάλασε το μηχανάκι ή επειδή δε θα πάω Σέρρες, αυτά όλα είναι τίποτα μπροστά στην αδικία που ένιωσα και νοιώθω...
Και βλέπω και κάτι μαλακισμένα να κυκλοφορούν ξεκράνωτα με κάτι Z και κατι FZ1 και να πηγαίνουν γαμιόντας στη Γεωργίου και στη Κορίνθου και δε σκέφτομαι 'γιατί να μη το πάθαινε αυτός και το έπαθα εγώ΄, δεν έχω τσαντίλα η κακία μέσα μου, σκέφτομαι μακάρι να υπήρχε τρόπος να τους εξηγήσω πόσο τυχεροί είναι που έχουν ενα μηχανάκι και γιατί ο άνθρωπος ανακάλυψε το κράνος, και πόσο άσχημα έχω νοιώσει που έχω δει 2 συντετριμμένες μάνες να χάνουν τα παιδιά τους και να οδύρονται και να λένε γιατί και γιατί....
Θέλω να μπορέσω να εξηγήσω σε όσους μου είπαν να μη ξανακαβαλήσω οτι, όχι, δε φταίινε οι δρόμοι, όχι, δε φταίνε τα μηχανάκια, όχι φίλε μου δε φταίει ούτε ο παππούς που παραβίασε το ΣΤΟΠ και ούτε με είδε ούτε με άκουσε που πήγα κορναριστός και έπεσα πάνω του, αλλα φταίει αυτή η ανυπέρβλητη Ελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ που κουβαλάνε στο κεφάλι ορισμένοι....
Αλλά πως να τους το εξηγήσω ρε παιδιά απο τη στιγμή που δεν έχω πείσει τον εαυτό μου, που και να πάρω καινούριο μηχανάκι πλέον θα είμαι με ρελαντί μέχρι τη καφετέρια και τη δουλειά και για να πάω πίστα θα πάω μόνο με τρειλερ;;;
Πως απο τη στιγμή που ήθελα να πάρω τη κοπέλα μου να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα φοβάμαι πλέον να ξεμυτίσω απο το τετράγωνο;;;;
Τεσπά πήρα φόρα και δεν είναι εδώ ο χώρος για αυτά ούτως η άλλως, σε λίγο θα πάω να φέρω και το μηχανάκι να το πάω στο συνεργείο, θα σας γράψω τι έγινε και τι μου είπανε...
Σε καταλαβαινω οπως νομιζω και οι περισσοτεροι!
Και χαιρομαι που σκεφτεσαι και λειτουργεις ετσι...και παλευεις!
Επισης, ξερω οτι θα σε στεναχωρησω-θυμισω, αλλά σκεψου για αλλη μια φορα...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=76187
Γι αυτο λοιπον σου ειπα πιο πανω...
:smilea:
![]()
Ως πρώην παθών(δες εδώ ) σε καταλαβαίνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Και βλέπω και κάτι μαλακισμένα να κυκλοφορούν ξεκράνωτα με κάτι Z και κατι FZ1 και να πηγαίνουν γαμιόντας στη Γεωργίου και στη Κορίνθου και δε σκέφτομαι 'γιατί να μη το πάθαινε αυτός και το έπαθα εγώ΄, δεν έχω τσαντίλα η κακία μέσα μου, σκέφτομαι μακάρι να υπήρχε τρόπος να τους εξηγήσω πόσο τυχεροί είναι που έχουν ενα μηχανάκι και γιατί ο άνθρωπος ανακάλυψε το κράνος, και πόσο άσχημα έχω νοιώσει που έχω δει 2 συντετριμμένες μάνες να χάνουν τα παιδιά τους και να οδύρονται και να λένε γιατί και γιατί..
edit:Έσβησα κάτι που έγραψα επειδή δεν πρόσεξα καλά το ποστ του Φώτη
Επίσης μη θες να βάλεις μυαλό στους άλλους.Πες το μια,δυο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Αν λες την αλήθεια χύμα γίνεσαι κακός και σε κοιτάνε περίεργα.Η αλήθεια τσούζει και όπως είχε ένα μέλος στην υπογραφή του(την παραφράζω λίγο)
Μη λες αυτά που πρέπει ν'ακούσουν...
Πες αυτά που θέλουν ν'ακούσουν.
Τώρα για τα μαλακισμένα που πάνε τέζα στη Γεωργίου και στην Κορίνθου(τα ξέρω,Πάτρα σπούδαζα) είναι σίγουρο ότι την πατάνε πολύ συχνότερα και χειρότερα από σένα.Οπότε μην ασχολείσαι.
Επίσης αν θες να πείσεις τον εαυτό σου να ξανακαβαλήσεις αποδέξου το εξής:
Ακόμα και ρελαντί μέχρι την καφετέρια να πηγαίνεις πάλι ρισκάρεις.Εγώ με 40 την πάτησα...Έτσι είναι τα δίκυκλα σε δημόσιο δρόμο,δυστυχώς...
Ούτε αδικημένος να νιώθεις επειδή 5 χρόνια σου έγινε
Shit happens to anyone,έτσι απλά.Oταν μάλιστα must not happen(Νόμος του Μέρφυ).Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
ο κώλος ΝΑ για να έχω το μηχανάκι στη πένα να μπαίνω πίστα
Δες την όλη φάση σαν κίνητρο που θα σε πεισμώσει και θα σου δείξει τί ακριβώς θες απ'τα δίκυκλα.
Εγώ έτσι έκανα και κατάλαβα ότι θα βολτάρω επιλεκτικά όσο λιγότερο γίνεται,όταν πραγματικά μου κάνει κέφι,στα μέρη που θέλω,με ρυθμούς που δε θα με βάζουν σε κίνδυνο και κάνοντας το μηχανάκι όπως ακριβώς το θέλω(γι'αυτό θα τουμπανιάσω ένα απλο SV 10ετίας),χωρίς συνεπιβάτη(καμμιά ευθύνη για κανέναν),μόνο με δέρματα.10-15 ΤΕΤΟΙΕΣ βόλτες το χρόνο μου αρκούν.Για κάθε μέρα και για παρέα υπάρχει το αμάξι.
Γίνε καλά,πρόσεξε την αποθεραπεία σου και μη βιάζεσαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
...
περαστικα ρε φιλε και αγυριστα!!!!και γω σε ειχα δει αρκετες φορες στην πατρα(το μονο Movistar πρεπει να ναι)...Μη σκας αφου εισαι οκ, τα κοκκαλα θα ξανακολλησουν, και το μηχανακι θα ξαναγινει καινουριο...
την ψυχολογια αστη να γινει οκ μονη της με τον καιρο...
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Αυτα τα ''κωλοπαιδα'' που λες(FZ1 ασπρο και Ζ) οντως πρεπει καποια στιγμη καποιος να τους ψιθηρισει δυο φωνιεντα στο αυτακι![]()
![]()
![]()
αλλα για να κυκλοφορανε τοσο καιρο ετσι σε μια μικρη πολη σαν την πατρα, θα χουν κανα μπαρμπα στην τροχαια![]()
Το ασπρο FZ1 ειναι γνωστο σε ολους βλεπω ε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
περαστικα ρε φιλε και αγυριστα!!!!και γω σε ειχα δει αρκετες φορες στην πατρα(το μονο Movistar πρεπει να ναι)...Μη σκας αφου εισαι οκ, τα κοκκαλα θα ξανακολλησουν, και το μηχανακι θα ξαναγινει καινουριο...
την ψυχολογια αστη να γινει οκ μονη της με τον καιρο...
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Αυτα τα ''κωλοπαιδα'' που λες(FZ1 ασπρο και Ζ) οντως πρεπει καποια στιγμη καποιος να τους ψιθηρισει δυο φωνιεντα στο αυτακι![]()
![]()
![]()
αλλα για να κυκλοφορανε τοσο καιρο ετσι σε μια μικρη πολη σαν την πατρα, θα χουν κανα μπαρμπα στην τροχαια![]()
Προχθες ημουν στην παλια εθνικη στο υψος του πανεπιστημιου αργα το βραδυ και με περασε με τουλαχιστον 120-140 στο κοντερ και ειχε και μια κοπελια πισω εννοειται ξεκρανωτοι και δυο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το ασπρο FZ1 ειναι γνωστο σε ολους βλεπω ε?!
Προχθες ημουν στην παλια εθνικη στο υψος του πανεπιστημιου αργα το βραδυ και με περασε με τουλαχιστον 120-140 στο κοντερ και ειχε και μια κοπελια πισω εννοειται ξεκρανωτοι και δυο!!!
kala περυσι το καλοκαιρι θυμαμαι ηταν με τη γκομενα στην εθνικη και εκανε σουζα που οριακα πηδαγε εφημεριδα(:rotflmao: ) σε ταχυτητες 150+, εννοειται ξεκρανωτοι, και με σορτσακι που ειναι σα ζωνη και το τυραντακι απο πανω που ουτε στο γυμναστηριο δε το βαζεις...
edit:τη διχαλωτη παντοφλα ξεχασα![]()
ο βλακας που του το πηρε θελει πολλες μαπες![]()