Καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι Χάρη!!!!Μπράβο!!!!
Ειμαι σίγουρος οτι θα το χαρείς !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Καλοταξιδη και καλοστριφτη η κουκλα σου φιλε.![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
αφορμή ψάχναμεΑρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Για να μην ξεχνιόμαστε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βολτούλα!!![]()
![]()
![]()
πάντα καλά όρθια και όμορφα χιλιόμετρα!!!
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
για να καταλάβω ρε χαμένε .... έβγαλες την εξάτμιση -που δεν έπρεπε- και έβαλες τη μαμά, και δεν έβγαλες τα μαρσπιέ -που έπρεπε-, και άφησες τα sato ...
καλή ανωμαλάρα είσαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδο![]()
![]()
![]()
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Καλοταξιδη και καλοστριφτη η κουκλα σου φιλε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Καλοτάξιδο![]()
Thanks!Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
αφορμή ψάχναμε![]()
πάντα καλά όρθια και όμορφα χιλιόμετρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπάθησα να τα ρυθμίσω, βελτιώθηκε η κατάσταση αρκετά αλλά μετά παρατήρησα ότι ο λεβιές των ταχυτήτων βρίσκει στο σταν, οπότε τα έβγαλα και έβαλα τα μαμά! Οι ταχύτητες τώρα αλλάζουν "βούτυρο"Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για να καταλάβω ρε χαμένε .... έβγαλες την εξάτμιση -που δεν έπρεπε- και έβαλες τη μαμά, και δεν έβγαλες τα μαρσπιέ -που έπρεπε-, και άφησες τα sato ...
καλή ανωμαλάρα είσαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Η εξάτμιση βρήκε γιατί διαφορετικά δεν έπιανε η βάση της πινακίδας!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για να καταλάβω ρε χαμένε .... έβγαλες την εξάτμιση -που δεν έπρεπε-
...
Θα ψάξω για after market βάση που να παίρνει και τα φλας και θα ξανα-βάλω την Leovince!
![]()