-Ο power rangerΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ
εσύ ποιος είσαι![]()
-Ποιος power ranger ρε?
-Ο κοκκινος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
spam off και συγγνωμη αλλα δεν κρατιεμαι ωρες ωρες.
-Ο power rangerΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ
εσύ ποιος είσαι![]()
-Ποιος power ranger ρε?
-Ο κοκκινος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
spam off και συγγνωμη αλλα δεν κρατιεμαι ωρες ωρες.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Γιαννη, οταν πρωτο εφυγα απο το σπιτι μου στα 18 σαν φοιτητης, οπου και δεν ξαναεπεστρεψα, ο πατερας μου και η μητερα μου μου ειπαν οτι θα βρισκονται διπλα μου παντα, θα με στηριξουν ακομη κι αν σκοτωσω, αν κλεψω, αν χειροδικησω, πραγματα που φυσικα ουδεποτε εγιναν.Μου ειπαν ομως οτι αν ''πειραξω'' ενα παιδακι, να τους ξεχασω και να εξαφανιστω απο προσωπου γης.Με αυτες τις αρχες μεγαλωσα, κ ετσι θα αντιμετωπισω -ισως και χειροτερα- καποιον πιθανο παιδοφιλο συγγενη μου, που θα εχει χαιρετησει και τα παιδια μου σε καποια οικογενειακη συγκεντρωση.
Φιλε Γιαννη, μαζι με τον δουρη, σκεψου και τον αυστριακο (νομιζω) που πριν δυο μηνες δικαστηκε γιατι ειχε κλεισει τα παιδακια του απο πολυ νεαρη ηλικια σε ενα υπογειο, τα βιαζε, και μαλιστα με την κορη του εκανε και αλλα παιδια.
Επισης περσυ, βγηκαν στην δημοσιοτητα ονοματα γιατρων, δικηγορων, δημοσιων υπαλληλων κτλ, που αποδειχθησαν παιδοφιλοι.
Αν εσυ ησουν ο εισαγγελεας εος οργανωμενου κρατους, με τα παιδακια σου στο δημοτικο, και πιθανους ''ανωμαλους'' να στεκονται και να περιμενουν στην εξωπορτα του προαυλιου, τι ποινη θα εδινες?Οταν θα τους εβλεπες, και θα ηξερες οτι επιδιδονται στο σπορ της παιδεραστιας τι θα εκανες?Απο την μια οι παιδεραστες και απο την αλλη οι γονεις του ατυχου παιδιου.
Θα βασιζοσουν σιγουρα στο ''νομικο συστημα απονομης διακαιοσυνης της χωρας'' οπως ειπες.
Θα εξαντλουσες τα ορια ή θα του εδινες μια δευτερη ευκαιρια επανενταξης στην κοινωνια?
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Εγω ζητησα να παρακαμψουμε το συνταγμα και η νομοθεσια του κρατους?Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
...να συμμαζέψουμε τις εκφράσεις μας εεε? Για να δούμε... Με το πρόσχημα ενος ειδεχθούς εγκλήματος ,που θες να μπούμε και στην θέση του θύματος , ζητάς να παρακάμψουμε μια νομοθεσία και ενα σύνταγμα ! Ονομάζεις φιλελευθερισμό την πίστη στους νόμους και στο σύνταγμα της χώρας ! Ζητάς αίμα και το θεωρείς υγιές για μια κοινωνία ! Τι προτείνεις , λιθοβολισμό στην ομόνοια ? Και μόνο για αυτό το έγκλημα ή να προσθέσουμε μερικά ακόμα .....Για να καταλήξουμε πού? ...
Σκέψου λίγο ,τι γίνεται αν εκτελεστεί ενας αθώος ? Φαντάζομαι ξέρεις οτι έχει γίνει....Και αφου σου αρέσει το παιχνίδι των ταυτίσεων ,μπες στην θέση κάποιου που περιμένει την εκτέλεση του και είναι αθώος !
Μην δημιουργεις εντυπωσεις με λεξεις που δεν χρησιμοποιησα.
Για τα υπολοιπα που γραφεις, ξαναθυμησου την αντιμετωπιση του δουρη απο τα καναλια, απο τους ανθρωπους, απο την κοινωνια, εκτος κι αν δεν μενεις στην ελλαδα, και δεν ξερεις απο αυτα.
Οσο για ''την πίστη στους νόμους και στο σύνταγμα της χώρας '' που προβαλλεις, γιατι αντιφασκεις βαζοντας στο παιχνιδι καποιον αθωο που πιθανον να τιμωρηθει αδικα?
Αφου πιστευεις οτι η δικαιοσυνη ειναι ακραδαντη για'σενα, αρα ειναι και απολυτα δικαιη, για'σενα, αρα δεν δεν θα υπαρξει ποτε αθωος στο κατηγορητηριο της δικιας σου φανταστικης δικαιοσυνης.
Αλλωστε εγω ειμαι κατα της θανατικης ποινης, ακομη και για τον χειροτερο.Εσυ αναφερεις λιθοβολισμους και εκτελεσεις.
Τι απο αυτα που ειπες εγραψα εγω?Διαβασε καλυτερα το post μου και κανε αντιλογο σε αυτα ακριβως που γραφω, και οχι σε αυτα που φανταζεσαι.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Μαλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Γιαννη, οταν πρωτο εφυγα απο το σπιτι μου στα 18 σαν φοιτητης, οπου και δεν ξαναεπεστρεψα, ο πατερας μου και η μητερα μου μου ειπαν οτι θα βρισκονται διπλα μου παντα, θα με στηριξουν ακομη κι αν σκοτωσω, αν κλεψω, αν χειροδικησω, πραγματα που φυσικα ουδεποτε εγιναν.Μου ειπαν ομως οτι αν ''πειραξω'' ενα παιδακι, να τους ξεχασω και να εξαφανιστω απο προσωπου γης.Με αυτες τις αρχες μεγαλωσα, κ ετσι θα αντιμετωπισω -ισως και χειροτερα- καποιον πιθανο παιδοφιλο συγγενη μου, που θα εχει χαιρετησει και τα παιδια μου σε καποια οικογενειακη συγκεντρωση.
Φιλε Γιαννη, μαζι με τον δουρη, σκεψου και τον αυστριακο (νομιζω) που πριν δυο μηνες δικαστηκε γιατι ειχε κλεισει τα παιδακια του απο πολυ νεαρη ηλικια σε ενα υπογειο, τα βιαζε, και μαλιστα με την κορη του εκανε και αλλα παιδια.
Επισης περσυ, βγηκαν στην δημοσιοτητα ονοματα γιατρων, δικηγορων, δημοσιων υπαλληλων κτλ, που αποδειχθησαν παιδοφιλοι.
Αν εσυ ησουν ο εισαγγελεας εος οργανωμενου κρατους, με τα παιδακια σου στο δημοτικο, και πιθανους ''ανωμαλους'' να στεκονται και να περιμενουν στην εξωπορτα του προαυλιου, τι ποινη θα εδινες?Οταν θα τους εβλεπες, και θα ηξερες οτι επιδιδονται στο σπορ της παιδεραστιας τι θα εκανες?Απο την μια οι παιδεραστες και απο την αλλη οι γονεις του ατυχου παιδιου.
Θα βασιζοσουν σιγουρα στο ''νομικο συστημα απονομης διακαιοσυνης της χωρας'' οπως ειπες.
Θα εξαντλουσες τα ορια ή θα του εδινες μια δευτερη ευκαιρια επανενταξης στην κοινωνια?
Ενας κακος γιατρος που λογω αδιαφοριας θα καταστρεψει την υγεια ενος παιδιου και την οικογενεια του τι ειναι;
Ενας κακος γονιος που με την φριχτη συμπεριφορα του θα σημαδεψει ενα παιδι και θα βγαλει στην κοινωνια ενα ατομο δυσλειτουργικο τι ειναι;
Ενας πιωμενος οδηγος που θα διαμελισει εξω απο ενα δημοτικο ενα παιδακι τι ειναι;
Ενας εμπορος που θα ριξει ενα παιδακι στην ηρωινη τι ειναι;
Προφανως ολοι αυτοι ΔΕΝ ειναι υποψηφιοι μελλοθανατοι συμφωνα με τα κριτηρια σου.Οι πραξεις ολων αυτων εχουν το ιδιο αντικτυπο με τον βιασμο και την κακοποιηση ενος ανηλικου παιδιου.Παρ'ολα αυτα στεκεσαι στους παιδεραστες απο ολους αυτους τους εγκληματιες.
Παραδειγμα εγκληματων με αποδεκτες τα παιδια υπαρχουν απειρα και γινονται κατω απο πολλες συνθηκες.
Τα κριτηρια σου ειναι εντελως υποκειμενικα,αλλα θες να μας πεισεις οτι εκφραζεις με αυτα μια υγιη κοινωνια.Ναι οντως μια υγιεστατη κοινωνια,οπου το δικαιο του καθ'ενος ειναι νομος.Κατσε να θυμηθω τι μου θυμιζει αυτο...
Υ.Γ Καλα τοσες επιλογες σου δωσανε οι γονεις σου και συ τιποτα;Απαραδεκτος.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
συμφωνουμε πως η παιδεραστια ειναι απο τα πλεον ειδεχθη εγκληματα.ομως που τραβαμε το οριο?δηλαδη για αυτην επιτρεπεται ο λιθοβολισμος στην πλατεια του χωριου οκ.για τον αλλον που σκοτωσε και αποκεφαλισε την γυναικα του?για τον αλλον που επεσε στο κενο με τα παιδακια του αφου πρωτα σκοτωσε επισης την γυναικα του?αν ζουσε τι θα επρεπε να του κανουμε?να τον συρουμε με αμαξα απο τα τεμπη μεχρι το γυθειο?
καταλαβαινεις λοιπον πως αν επιτρεψεις μια φορα την αυτοδικια,τον νομο "οφθαλμον αντι οφθαλμου",τοτε εχεις ηδη χασει το παιχνιδι για μενα.θα ακολουθησουν κι αλλα κι αλλα κι αλλα.
ο καθε εισαγγελεας για μενα,οφειλει να διατηρει την ψυχραιμια του και να κανει το καθηκον του.ειτε εχει παιδια ειτε δεν εχει.ειτε τα παιδια του μοιαζουν εξωτερικα με τα θυματα ειτε οχι.διοτι τοτε,αν ενας ειδαγγελεας ειναι ανυπαντρος και ατεκνος και τυχαινει να εχει και ψιλοαρνητικη αποψη για τις γυναικες για παραδειγμα επειδη ειναι αγαμητος,θα συγχωρει ολους τους βιαστες η θα προτεινει την μικροτερη δυνατη ποινη.οσο λοιπον ειναι ανθρωπινως δυνατον,ο εισαγγελεας και ο δικαστης πρεπει να ειναι αμεροληπτος.δεν μπορει να τα βλεπει αλλιως τα πραγματα αμα ειναι οικογενειαρχης και αλλιως αμα δεν ειναι.τουλαχιστον δεν θα επρεπε,διοτι αναγνωριζω πως κι αυτοι ανθρωποι ειναι
η καθε αποψη ειναι σεβαστη και χαιρομαι οταν γινεται διαλογος με ανταλλαγη ιδεων
φιλικα
γιαννης
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλιστα.
Ενας κακος γιατρος που λογω αδιαφοριας θα καταστρεψει την υγεια ενος παιδι και την οικογενεια του τι ειναι;
Ενας κακος γονιος που με την φριχτη συμπεριφορα του θα σημαδεψει ενα παιδι και θα βγαλει στην κοινωνια ενα ατομο δυσλειτουργικο τι ειναι;
Ενας πιωμενος οδηγος που θα διαμελισει εξω απο ενα δημοτικο ενα παιδακι τι ειναι;
Ενας εμπορος που θα ριξει ενα παιδακι στην ηρωινη τι ειναι;
Προφανως ολοι αυτοι ΔΕΝ ειναι υποψηφιοι μελλοθανατοι συμφωνα με τα κριτηρια σου.Οι πραξεις ολων αυτων εχουν το ιδιο αντικτυπο με τον βιασμο και την κακοποιηση ενος ανηλικου παιδιου.Παρ'ολα αυτα στεκεσαι στους παιδεραστες απο ολους αυτους τους εγκληματιες.
Παραδειγμα εγκληματων με αποδεκτες τα παιδια υπαρχουν απειρα και γινονται κατω απο πολλες συνθηκες.
Τα κριτηρια σου ειναι εντελως υποκειμενικα,αλλα θες να μας πεισεις οτι εκφραζεις με αυτα μια υγιη κοινωνια.Ναι οντως μια υγιεστατη κοινωνια,οπου το δικαιο του καθ'ενος ειναι νομος.Κατσε να θυμηθω τι μου θυμιζει αυτο...
Υ.Γ Καλα τοσες επιλογες σου δωσανε οι γονεις σου και συ τιποτα;Απαραδεκτος.![]()
![]()
![]()
![]()
Για ακομη μια φορα προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις βγαινοντας τελειως απο το θεμα και εν κατακλειδι πετας και ''το δικαιο του καθ'ενος ειναι νομος.Κατσε να θυμηθω τι μου θυμιζει αυτο...'' , πραγμα που δεν με εκφραζει καθολου.
Εχεις δικιο για τις επιλογες που μου εδωσαν οι γονεις μου, με αυτα που γραφεις μου τα ξαναθυμιζεις.
![]()
Ουτε θελω να δημιουργησω εντυπωσεις, ουτε τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
![]()
![]()
![]()
Για ακομη μια φορα προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις βγαινοντας τελειως απο το θεμα και εν κατακλειδι πετας και ''το δικαιο του καθ'ενος ειναι νομος.Κατσε να θυμηθω τι μου θυμιζει αυτο...'' , πραγμα που δεν με εκφραζει καθολου.
Εχεις δικιο για τις επιλογες που μου εδωσαν οι γονεις μου, με αυτα που γραφεις μου τα ξαναθυμιζεις.
![]()
Ημουν εντος θεματος,αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις το θεμα.
Επισης προσπαθω να καταλαβω πως "μια υγιης κοινωνια ειναι δικαιο και σωστο να ζηταει αιμα" αλλα τελικα δεν τα καταφερνω καλα.
Μαλλον εγω θα φταιω οποτε το αφηνω.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βρε γιαννη δεν μιλαω ουτε για αυτοδικια, ουτε για λιθοβολισμους και λοιπες αηδιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
συμφωνουμε πως η παιδεραστια ειναι απο τα πλεον ειδεχθη εγκληματα.ομως που τραβαμε το οριο?δηλαδη για αυτην επιτρεπεται ο λιθοβολισμος στην πλατεια του χωριου οκ.για τον αλλον που σκοτωσε και αποκεφαλισε την γυναικα του?για τον αλλον που επεσε στο κενο με τα παιδακια του αφου πρωτα σκοτωσε επισης την γυναικα του?αν ζουσε τι θα επρεπε να του κανουμε?να τον συρουμε με αμαξα απο τα τεμπη μεχρι το γυθειο?
καταλαβαινεις λοιπον πως αν επιτρεψεις μια φορα την αυτοδικια,τον νομο "οφθαλμον αντι οφθαλμου",τοτε εχεις ηδη χασει το παιχνιδι για μενα.θα ακολουθησουν κι αλλα κι αλλα κι αλλα.
ο καθε εισαγγελεας για μενα,οφειλει να διατηρει την ψυχραιμια του και να κανει το καθηκον του.ειτε εχει παιδια ειτε δεν εχει.ειτε τα παιδια του μοιαζουν εξωτερικα με τα θυματα ειτε οχι.διοτι τοτε,αν ενας ειδαγγελεας ειναι ανυπαντρος και ατεκνος και τυχαινει να εχει και ψιλοαρνητικη αποψη για τις γυναικες για παραδειγμα επειδη ειναι αγαμητος,θα συγχωρει ολους τους βιαστες η θα προτεινει την μικροτερη δυνατη ποινη.οσο λοιπον ειναι ανθρωπινως δυνατον,ο εισαγγελεας και ο δικαστης πρεπει να ειναι αμεροληπτος.δεν μπορει να τα βλεπει αλλιως τα πραγματα αμα ειναι οικογενειαρχης και αλλιως αμα δεν ειναι.τουλαχιστον δεν θα επρεπε,διοτι αναγνωριζω πως κι αυτοι ανθρωποι ειναι
η καθε αποψη ειναι σεβαστη και χαιρομαι οταν γινεται διαλογος με ανταλλαγη ιδεων
φιλικα
γιαννης
Υποστηριζω απλα οτι η παιδοφιλια ειναι ο,τι χειροτερο για τις παιδικες ψυχες.
Τελοσπαντων, ελπιζω καποια μερα να πηγαινω τα παιδια μου σχολειο, και να μην μου βγαινει η ψυχη καθε φορα που τρεχω να τα παρω στο σχολασμα και μεχρι να τα δω να ερχονται να μου βγαινει η ψυχη.
Φιλικα σε ολους, και καλο βραδυ.
![]()
σε ολο τον κοσμο.
Αν έκλεβε τη μηχανάρα μας θα ήταν άρρωστος ή πρεζόνι ή οτιδήποτε άλλο που το ΚΡΑΤΟΣ πρέπει να τον κάνει καλά όσο εμείς ευχόμαστε να τον βρούνε ΤΕΖΑ!
Και φυσικά το ΚΡΑΤΟΣ πρέπει να μας επιστρέψει τη μηχανή μας άθικτη....
Όπως και το παιδί μας!
Fun Is Not A Straight Line
οκ το δέχομαι μάλλον καταλαβα λάθος εγώ, γράψε λάθος αδερφέΑρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Ποιος σε ειρωνευτηκε ρε φιλε????
Πας καλα?
Χαλαρωσε λιγο γιατι εγω δεν ειρωνευτηκα ΚΑΝΕΝΑΝ και το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω την αποψη μου........η μαλλον να την επαναλαβω αφου εχω γραψει πιο πανω ηδη το πως σκεφτομαι για το θεμα.
Και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ προσπαθησα ουτε να σε πεισω ΟΥΤΕ και θα ειχα λογο να το κανω........
Χαλαρωσε λοιπον!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Το εγκλημα της παιδεραστιας ειναι εμμετικο και εννοειτε οτι καθε υγιης και σωστη κοινωνια ζηταει αιμα.
Προφανώς δεν μιλάς για αιμοδοσία .....![]()