Πωπω ακομα εεε!!
Να του πεις πολλα περαστικα απο εμας...!!
Χαχαχα αιντα ποστερ με μηχανη!!
Πωπω ακομα εεε!!
Να του πεις πολλα περαστικα απο εμας...!!
Χαχαχα αιντα ποστερ με μηχανη!!
KALH kai Grhgwrh ANARWSH![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
παιδια εχουμε αλλα νεα απο το διονυση?![]()
O fire θεωρητικά θα μας έλεγε από την προηγούμενη Δευτέρα! Που είσαι fire?????
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ρε σεις καιρο εχω να ακουσω για το διονυση.
γραφτε κανα νεο αν επικοινωνει κανεις μαζι του
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΡΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ!!!
μιλαμε με τον διονυση σχετικα συχνα...τιποτα νεο...45 μερες με πατεριτσες θα ειναι αλλα ειναι σε καλη ψυχολογικη κατασταση...ειναι σπιτι με τους γονεις να τον περιποιουνται (μοναχοπαιδι κιολας)..ολα καλα και μετα απο καιρο θα ειναι ολα οπως πριν...φυσικα εχουν πεσει οι γνωστες πιεσεις να δωσει την μηχανη αλλα οπως μου ειπε...Μητσαρα, η μονη περιπτωση να δωσω το FZ6 ειναι να παρω το 1000![]()
![]()
![]()
silver fazer '00 :smilea:
περαστικα του και ας αποφασησει οτι θελει!!!!(να παμε καμια βολτα εννοω παλι)!!!![]()
Kalo ypoloipo anarwshs![]()
![]()
ADE KAI ME TO 1000![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ναι μια χαρα πηγε...μπηκαν ολα στη θεση τους..αντε με το καλο να γινει τελειως καλα και να ερθει σε επομενη εξορμησηΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ωραία
η επέμβαση πήγε καλά έτσι;![]()
Αντε να είμαστε όλοι περισότερο προσεκτικοί με φουλ εξοπλισμό... (εγώ ακόμα δεν εχω καταφέρει να πάρω παντελόνι και μπότες...) και ότι τύχει που ευχομαι να μην ξανατύχει τίποτα να είναι περαστικό !
o δονυσης εδω και λιγο καιρο εβγαλε πατεριτσες και περπατα κανονικα...δεν παει ακομα δουλεια και ειναι πολυ προσεκτικος αλλα περπαταει μια χαρα....![]()
![]()
αντε μπραβο να και ενα ευχαριστο!!!!!με την μηχανη τι εκανε τελικα???ακυρη ερωτηση αλλα ενταξει!!!!αντε διονυση σιδερενιος!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
o δονυσης εδω και λιγο καιρο εβγαλε πατεριτσες και περπατα κανονικα...δεν παει ακομα δουλεια και ειναι πολυ προσεκτικος αλλα περπαταει μια χαρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()