Σπύρο κάνεις καταπληκτική δουλειά.![]()
![]()
Γι' αυτό χάθηκες και δεν με πήρες τηλέφωνο;![]()
Περιμένουμε όλοι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.
![]()
Mπραβο σου φιλε μου πρωτα απ ολα για την υπομονη και τη θεληση σου να αναστησεις το εργαλειο.
ΜΠΡΑΒΟ![]()
![]()
καλε μου φιλε γιαννη,δεν σε επαιρνα τηλ γιατι παρακολουθουσα μεσα απο το site οτι πνιγεσαι.χρειαζομαι τα φωτα σου οπωσδηποτε για τα μανιταρια,το ποτε εξαρταται απο σενα.στο project τωρα ,εβαψα το κατω μερος του μοτερ πρωτα και μολις στεγνωσει το υπολοιπο,με ειδικο χρωμα που αντεχει στις θερμοκρασιες αλλα αφηνει και τα αεροψυκτα μοτερ να {αναπνεουν}...πρωτα ετριψα το μοτερ με dremel...στις φωτογραφιες φαινεται το χρωμα γκρι.ειναι απο τα φωτα και το φλας της μηχανης.το χρωμα ειναι μαυρο ματ και οταν βαφτει ολο το μοτερ τα λογοτυπα της HONDA θα γινουν κοκκινα...
![]()
Χαιρομαι απιστευτα που και εσυ και ο φιλος Γιαννης εχετε ΤΟΣΟ μερακι για αυτο που αγαπατε!!!
Μπραβο ρε παιδια...
Μακαρι να ειχα τα χρηματα για εξοπλισμο να κανω και εγω κατι παρομοιο γτ και εγω γουσταρω αφανταστα τετοιου ειδους εργασιες!!!
Κ παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου στο υπογειο μου παντα υπαρχει θεση για παρεα,κουβεντουλα εν μεσω φραπε και μπυρας γυρω απο τους δυο τροχους που τοσο αγαπαμε ολοι...φυσικα ολο και καποια αγγαρεια θα βρεθει να κανεις![]()
![]()
![]()
Μακαρι να ημουν Αθηνα αλλα ειμαι Πατρα............![]()
![]()
![]()
Αλλιως σιγουρα και εσυ και ο Γιαννος θα ειχατε επιπλεον 2 χερια για την οποια βοηθεια!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι μου θυμισες τωρα.πατρα.εκανα στο συνταγμα μηχανικος τροχοφορων.ωραια πολη.φιλε μου η μοτοσυκλετα ενωνει ολοκληρες ηπειρους,εμεις θα χαθουμε?αν δεις ενα κοντο-χοντρο-καραφλα με μαυρα χερια πανω απο καποιο ιταλικο στα ψηλα αλωνια η στα σκαλοπατακια ελα να λερωθουμε παρεα...
Δε ντρεπεσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ελα να λερωθουμε παρεα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν σας φερει καποτε ο δρομος κατα εδω ριχτε πμ!!!
Εχουμε καλο παρεακι εδω κατω...
![]()
![]()
![]()
Δεν θελω να σου στερησω την χαρα της δημιουργιας αγαπημενε μου φιλε....εξ αλλου βλεπω οτι τα καταφερνεις αψογα......keep walking λοιπον bald boy!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
africaner δεν αφηνεις τη φιλολογια και να ερθεις να βοηθησεις λιγο?πιανουν τα χερια σου ολοκληρο φορτηγο εχεις βαψει.στο θεμα μας τωρα ετοιμο το τελικο λαιμοι και προστατευτικο εξατμισης.![]()
νεα υλικα αγοραστηκαν σημερα για τη συνεχεια.χρωμα ασημι με χοντρα μεταλλα της HONBA,βερνικι με τον καταλυτη και το διαλυτικο του,διαλυτικο νιτρου,ταινια ψιλη ελαστικη για μονωση στα numberplates των πλαινων καπακιων,ψιλος στοκος για μικροδιορθωσεις πανω απο το ασταρι.συνολο 100€.γενικο συνολο υλικων ανακατασκευης μεχρι τωρα 250€...
![]()