Παιδιά εφόσον ΔΕΝ έχετε ιδέα για τα διπλώμα σας παρακαλώ ΜΗΝ λέτε ότι σας έρχεται...
![]()
Παιδιά εφόσον ΔΕΝ έχετε ιδέα για τα διπλώμα σας παρακαλώ ΜΗΝ λέτε ότι σας έρχεται...
![]()
εσυ δηλ ξερεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
![]()
![]()
Pedes kanena magazaki stin thessaloniki pou na exei to kawasaki gia na to do mipos kserete ?
Νομίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
εσυ δηλ ξερεις?![]()
![]()
Παλι εγω θα δωσω την πιο σωστη λυση!!! Εδω σε εχω!
Παρε 1000αρι,βγαλε πινακιδα και μην σταματας σε μπατσους!![]()
φιλε παρε το νινζα και δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι .
οσο για το διπλωμα που λετε πρεπει να ειναι κατω απο 25ΚW και κατω απο 0,16kW/kg
( 1hp=0,736kW )
δειτε και Εδω
δεν υπαρχει οριο στα κυβικα ! καντε και καμια αναζητηση τοσα αρθρα υπαρχουνε .
+1000 ninjaΑρχικά δημιουργήθηκε από litespeed
φιλε παρε το νινζα και δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι .
οσο για το διπλωμα που λετε πρεπει να ειναι κατω απο 25ΚW και κατω απο 0,16kW/kg
( 1hp=0,736kW )
δειτε και Εδω
δεν υπαρχει οριο στα κυβικα ! καντε και καμια αναζητηση τοσα αρθρα υπαρχουνε .
+1000 διπλωμα
![]()
παιδια συμφωνω απολυτως με το διπλωμα.. απλα σας λεω τι μου ειπαν στην τροχαια οταν πηγα με ενα χτ500 που ειχα μεχρι πριν λιγους μηνες.. οσο για το μηχανακι επειδη και το εχω δει και το εχω καβαλησει πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο στην κατηγορια του...
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Για να το πεις αυτό πρέπει να οδηγήσεις και τα υπόλοιπα της κατηγορίας του...Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
επειδη και το εχω δει και το εχω καβαλησει πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο στην κατηγορια του...![]()
πρεπει ομως και να υπαρχουν υπολοιπα στην κατηγορια του για να οδηγησω.. αν εννοεις το hyosung to 250cc δεν το εχω οδηγησει... εκτος απο τα διχρονα δεν υπαρχει και κατι αλλο πιστευω..
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
απο αυτα τα δυο ειναι διχρονα και το αλλο που παρολο που ειναι 125 αλλα παρολα αυτα ισως να βρισκοταν στην κατηγορια που μιλαει το παιδι δεν το εχω οδηγησει... αλλα το παιδι μιλησε για 250αρια.. αρα δεν ειναι στην κατηγορια που συζηταμε.. και μαλλον εγω διατυπωσα λαθος.. δεν εννοουσα στην κατηγορια των 250 κυβικων σουπερσπορτ το καλυτερο αλλα στη κατηγορια που μιλαμε.. αλλα ας μη γαμησουμε αλλο το thread του παιδιου.. οτι αλλο ειναι σε πμ...
αλλα σαν ιδεα και στυλ οδηγησης αλλα χωρις την ιδιοτητα να βγαινει σε μικρα ταξιδακι απου ζηταει το παλικαρι το yamaha r125 ειναι ενδιαφερουσα επιλογη καλοστημενο και πολυ ομορφο και ογκωδες για την κατηγορια του... οποτε ειναι κι αυτο μια επιλογη κατα την γνωμη μου..
to 125 exei καμια 130 κμ τελικη....Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
αλλα σαν ιδεα και στυλ οδηγησης αλλα χωρις την ιδιοτητα να βγαινει σε μικρα ταξιδακι απου ζηταει το παλικαρι το yamaha r125 ειναι ενδιαφερουσα επιλογη καλοστημενο και πολυ ομορφο και ογκωδες για την κατηγορια του... οποτε ειναι κι αυτο μια επιλογη κατα την γνωμη μου..
για ταξιδι μετα απο 150-200κμ θα ειναι ταλαιπορια.
νομιζω το νιντζα ειναι το τοπ.(αλλα πολυ ακριβο για αυτο που ειναι)