Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: καταγγελια ξενου φωτορεπορτερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

υπαρχει κ το αλλο....

η εξουσια που δινεται σε ατομα που δεν μπορουν να τη διαχειριστουν σωστα ή κ καθολου.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση διαδηλωνε οσο θελεις αρκει να μην καταπατας το δικαωμα του διπλανου σου(δικαιωμα στην περιουσια, να κινεισαι με ασφαλεια στο δρομο, να φτασεις στον προορισμο σου). θελεις να διαδηλωσεις στην πανεπιστημιου?πιασε την τερμα δεξια λωριδα και ξαπλωσε κατω
    +10000

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ολοι γινανε δημοκρατες του κωλου

Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Βασικα την επομενη φορα που θα γραφτουν χοντραδες απο συγκεκριμμενα ατομα ΠΑΛΙ θα πεσουν γερα μπινελικια ...

Εχουν γ@%@ αρκετα θρεντακια που πραγματευονται πολυ σοβαρα θεματα

και εχει καταντησει αηδια...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    idi...συνωνυμο της απογοητευσης σε τετοιου ειδους κουβεντες.

sorry ρε φιλε που σε απογοήτευσα.... και που δε παω με το ρευμα της μοδας και να λεω αρλουμπες και να βριζω καθε αστυνομικο ... δε θα το ξανακανω...

Btw ενα ολοκληρο φορουμ προοδευτικων(My ass) δεν ειδα να σχολιαζει τη πραγματικη ειδηση της ημερας... ξες αυτη που δεν δεχεται ερμηνείες.... ειναι απλα η πικρη αλήθεια....

http://www.zougla.gr/news.php?id=44789

εδω ειμαι να εχω μια διαφορετικη αποψη απο καθε κομπλεξα που το μονο που εχει να πει στη ζωη του ειναι "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι..."

sorry και παλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Βασικα την επομενη φορα που θα γραφτουν χοντραδες απο συγκεκριμμενα ατομα ΠΑΛΙ θα πεσουν γερα μπινελικια ...

Εχουν γ@%@ αρκετα θρεντακια που πραγματευονται πολυ σοβαρα θεματα

και εχει καταντησει αηδια...
    γιατι δεν αρχιζεις απο τωρα? οχι τιποτα αλλο αλλα ο τρομος πλαναται πανω απο το φορουμ μετα απο αυτη σου τη δηλωση... εγω παραλιγω να χεστω πανω μου με το που το διαβασα αν και καταλαβα οτι δε λες για μενα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    γιατι δεν αρχιζεις απο τωρα? οχι τιποτα αλλο αλλα ο τρομος πλαναται πανω απο το φορουμ μετα απο αυτη σου τη δηλωση... εγω παραλιγω να χεστω πανω μου με το που το διαβασα αν και καταλαβα οτι δε λες για μενα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aφου χεστηκες να σκουπιστεις.

Εαν το καταλαβες οτι ελεγα για σενα μπραβο σου,συνηθως οσα κεφαλια φασιστων εχουν ανοιξει
    δεν ειχαν τιποτα μεσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    sorry ρε φιλε που σε απογοήτευσα.... και που δε παω με το ρευμα της μοδας και να λεω αρλουμπες και να βριζω καθε αστυνομικο ... δε θα το ξανακανω...

Btw ενα ολοκληρο φορουμ προοδευτικων(My ass) δεν ειδα να σχολιαζει τη πραγματικη ειδηση της ημερας... ξες αυτη που δεν δεχεται ερμηνείες.... ειναι απλα η πικρη αλήθεια....

http://www.zougla.gr/news.php?id=44789

εδω ειμαι να εχω μια διαφορετικη αποψη απο καθε κομπλεξα που το μονο που εχει να πει στη ζωη του ειναι "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι..."

sorry και παλι...

ο αστυνομικος που κατεληξε στην Κυψελη ηταν ντροπη και κριμα που πηγε ετσι αδικα
    αφου τον σκοτωσε ενας που κουβαλαγε πιστολι κακοποιος του ποινικου δικαιου
    αυτο λενε οσοι εχουν εστω και λιγο μυαλο.

Και που σαι? 500 βιτρινες και 600 τραπεζες δεν κοστιζουν οσο μια ανθρωπινη ζωη ΔΕΞΙΕ ...

ο αστυνομικος που κατεληξε στην Κυψελη ηταν ντροπη και κριμα που πηγε ετσι αδικα
    αφου τον σκοτωσε ενας που κουβαλαγε πιστολι κακοποιος του ποινικου δικαιου
    αυτο λενε οσοι εχουν εστω και λιγο μυαλο.

Και που σαι? 500 βιτρινες και 600 τραπεζες δεν κοστιζουν οσο μια ανθρωπινη ζωη ΔΕΞΙΕ ...

κομπλεξα ο αστυνομικος κατεληξε γιατι ενα αλλος κομπλεξας σαν εσενα προσπαθησε να προστατεψει το κακοποιο του ποινικου δικαιου απο τους "κακους μπατσους"...... και μια ανθρωπινη ζωη εχει μεγαλυτερη αξια απο την ηλιθια ιδεολογια σου ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

Aφου χεστηκες να σκουπιστεις.

Εαν το καταλαβες οτι ελεγα για σενα μπραβο σου,συνηθως οσα κεφαλια φασιστων εχουν ανοιξει
    δεν ειχαν τιποτα μεσα.
    ανοιξε το δικο σου κεφαλι φασιστομουτρο μονος σου τοτε.

αναμεσα στους 2 μας υπαρχει ενασ φασιστας και αυτος εισαι ΕΣΥ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ο φασιστας μπορει καποτε να καταλαβει τι κανει λαθος και να το διορθωσει.Ο μαλακας ποτε.

Παληα ισπανικη παροιμια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θα μου επιτρέψετε να πω και εγώ μια-δυο κουβέντες;

Πάμε απο την αρχή λοιπόν.

Καταρχάς εγώ να τονίζω οτι καλή τη θέληση θα πιστέψω και τις δύο πλευρές. Και τον επιστολογράφο και τις Αρχές. Εκείνο όμως που λείπει απο την ιστορία είναι οι επίσημες εκδοχές με στοιχεία και ντοκουμέντα για το αληθές του πράγματος.

Μια επιστολή δεν λέει τίποτα. Παρουσιάζει απλά μια εκδοχή χωρίς κανένα ντοκουμέντο και με μια οπτική που έχει ο παθών εκείνη την στιγμή που τελεί και υπό καθεστώς πανικού μέσα στον χαμό και την φασαρία.

Οι Αρχές απο την άλλη δεν είναι και πολυ μακριά το σημείο που αρκετοί μέσα στα σώματα ασφαλείας, θεωρούν οτι είναι υπεράνω του νόμου και βαράνε οτι κινείται υπό διαταγές. Παρόλα αυτά και πάλι επειδή δεν ήμασταν μπροστά να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει , διατηρώ επιφυλάξεις για το τι μπορεί να έκανε ο συγκεκριμένος.

Το σημείο που θα σταθώ είναι σε αυτό που συμβαίνει μέσα στο forum. Έχουμε πάρει μια επιστολή που μπορεί να είναι αληθινή , μπορεί και οχι και έχει ξεκινήσει μια κλασσική διαδικασία απο κάποιουςι που λένε πως όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο και δεν ξέρω τι άλλο.

Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν πως ξέρουμε πως λειτουργούν εκείνοι κτλ κτλ κτλ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν εκείνοι που κάνουν το χειρότερο και εκείνοι που κάνουν το καλύτερο. Επειδή γνωρίζω πολλούς αστυνομικούς λόγω υποστήριξης σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία τους, η γνώμη μου είναι πως είναι όπως σε κάθε άλλο επάγγελμα. Υπάρχουν Μαλάκες , υπάρχουν και πολύ εντάξει άνθρωποι.

Εκείνο που κάνει έντονο το όποιο έργο/πράξη τους , είναι οτι έχουν την ισχύ να τηρούν τον νόμο (οχι να τον εφαρμόζουν) που έχει σαφώς και ισχύ επάνω στην ζωή όλων μας. Οπότε αν ενας-δυο-χίλιοι στους δέκα χιλιάδες είναι σκάρτοι είναι λογικό να επικεντρώνεται το βλέμα σε αυτούς. Και δικαίως μιας και το σύστημα αξιολόγησης τους δεν λειτουργεί σωστά.

Κάποιοι δεν στέκονται καλά πριν καν μπουν στην σχολή τους... κάποιοι άλλοι χαλάνε στον δρόμο .. όταν όμως δεν υπάρχει τακτικός μηνιαίος και σωστός έλεγχος πως ακριβώς να τους διαχωρίσεις;

Κάποιοι κάποτε είχαν πεί αφού υπάρχουν σωστοί γιατί δεν επεμβαίνουν στα λάθη των άλλων;... ποιός είπε οτι δεν το κάνουν;.. ακόμα και ο επιστολογράφος αναφέρει πως ήρθε κάποιος και είπε να τον αφήσουν , όταν ο πρώτος αστυνομικός τον είχε πιάσει. Αλλά πέρασε στο απαρατήρητο αυτό.

Επίσης αναφέρει ο επιστολογράφος οτι ενώ ήδη έχει περάσει ενα περιστατικό που ήταν έντονο , αντί να σηκωθεί να φύγει το μόνο που κάνει είναι να αλλάξει πλευρά δρόμου και να παραμένει στην περιοχή που γίνονται τα επεισόδια. Εκεί δηλαδή που υπάρχουν ακόμα μάχες.

Εκείνη την στιγμή ξεχάστε λοιπόν το οτι συμβαίνει σε καταστάσεις ειρήνης που υπάρχει λογική. Είναι εμπόλεμη κατάσταση όσο και αν ακούγεται ακραίο. Έχεις δύο πλευρές... η μία σπάει και καταστρέφει ... η άλλη βαράει και συλλαμβάνει. Ποιός θα έχει την λογική να σε αφήσει επειδή φωνάζεις "φωτογράφος; ".. οτι θέλουμε λέμε;... στην κλούβα για εξακρίβωση. ΌΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ (αυτό προσπαθούσε να πεί ο idi).

Το λάθος βέβαια απο τις Αρχές (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ) είναι η διαδικασία σύλληψης και εξακρίβωσης στοιχείων όπως την αναφέρει ο επιστολογράφος... Αλλά εκεί δεν το διαφημίζεις στο web, το πάς όντως στα δικαστήρια. Τα τοπικά αρχικά ή ακόμα και σε αυτά της Ε.Ε. ή των Ηνωμένων Εθνών, μιας και μιλάμε για ξένο υπήκοο...

Τι θέλω να πώ με όλο το κατεβατό που έχω γράψει μέχρι στιγμής;... μην κρίνετε πριν έχετε όλα τα δεδομένα. Το να δημιουργεί κάποιος στεγανά και απόλυτα , κατευθυνόμενος μόνο απο μια αναφορά χωρίς επίσημα στοιχεία, είναι τουλάχιστον αφελές.

Είναι σαν να γράψω μια επιστολή εγώ , να την αναρτήσω σε blog, site, email και να αναφέρω πως οι μοτοσυκλέτες είναι όλες σκοτώστρες....που ναι μεν μπορέι να κρύβει μια δόση αλήθειας μέσα , αλλά στην ουσία και επειδή το γνωρίζουμε εμείς δεν αληθεύει.

Κρατήστε και μια πισινή και μην εκδηλώνεστε αμέσως και μάλιστα χωρίς στοιχεία. Θα εκτεθείτε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Απιστευτα πραγματα συμβαινουν.

*************** www.motodevils.gr ***************

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τελευταία προειδοποίηση. Μετά πάει άπατο, διαβάζετε αναλυτικά και αναλόγως.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Track day -27/5/07
    από gdk4fireblade στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 11:35
  2. Καταγγελία Ταρίφα
    από nelson στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 13:46
  3. Καταγγελια
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ