Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 121

Θέμα: τα καλα τα ξεκωλα ειναι πανω σε 2τροχα

λοιπον για να σε προλαβω..............
    στην ντουλαπα εχω παρκαρισμενα 4 shoei 2 z-one + 2 X-SPIRIT

θελω να σου κανω 2 ερωτισεις
    αν θες απαντας
    1 καπνιζεις??
    2 με το υφος και αυτα που γραφεις δεν θεωρεις οτι προβαλεις το IQ σου εναντι αυτων που κανουν τα παραπανω??? (και δεν ειναι εδω για να σου απαντισουν κι ολλας)
    αρα τι κανεις?

πιστευω καθαρα οτι αυτοπροβαλουν τους εαυτους τους σαν καθαροαιμοι ναρκισοι και θελουν να δειχτουν

και μαλιστα σε ενα φορουμ που εχει το κραξιμο .......... θρυσκεια

(και τωρα φανταζομαι θα ακουσω τιποτα για καγκουρο...........
    για ορθογραφικα λαθοι και αλλα τετοια σχετικα ως συνηθως)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Απολυτα σωστος.
    Δικαιωμα του καθενος ειναι αυτο.
    Αλλα ξέχασες κατι.
    Ενα μικρο σημειωμα στην τσεπη σου που να λεει οτι σε περιπτωση ατυχηματος δεν επιθυμω να νοσηλευτω ουτε να επιβαρυνω τα δημοσια νοσοκομεια γιατι με την απερισκεψια μου προκαλεσα τα τραυματα μου.
    Τοτε ΝΑΙ...συμφωνω.
    Για ποιο λογο εσυ (το "εσυ" ειναι γενικο) να πιασεις μια θεση στην μοναδα εντατικης θεραπειας οταν φταις για οτι επαθες...και γω π.χ. να ψαχνω μια θεση για το παιδι μου.
    Οσο οι επιλογες σου επιβαρυνουν την δικη μου (και της οικογενειας μου) ασφαλεια και φροντιδα με αφορα...και πολυ μαλιστα.

Με την ιδια λογικη, οποιος καπνιζει (πινει κτλ) να υπογραψει κι αυτος ενα χαρτι που να λεει οτι σε περιπτωση καρκινου, εγκεφαλικου, καρδιακου επισοδιου κτλ, δεν θα επιβαρινει τα δημοσια νοσοκομεια και το ασφαλιστικο συστημα γιατι με την απερισκεψια του (ΕΠΙΣΗΣ!) προκαλεσε αυτες τις παθησεις στον ευατο του... ετσι θα το παμε τωρα?

Ειναι ποτε δυνατον να αρνηθεις βοηθεια σε εναν ασθενη? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Ρε φιλε portishead (κι εμενα μ' αρεσουν!) υπαρχουν τοσα αλλα επιχειρηματα να υποστιριξεις τη γνωμη σου...

Οπως αρκετοι εδω μεσα, κι εγω ειμαι γενικα λυτος απο εξοπλισμο το καλοκαιρι στις κοντινες αποστασεις (και ειδικα στην παραλια που εχω μονο το κρανος), γιατι τροχαιο μπορει και να μην εχω αλλα τη θερμοπληξια δεν τη γλυτωνω σιγουρα
    Βεβαια, οπως πολυ σωστα ειπε και ο dirtbird, ειναι κατι που δεν διαφημιζω ουτε βεβαια και συνιστω
    money cant buy me love !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    λοιπον για να σε προλαβω..............
    στην ντουλαπα εχω παρκαρισμενα 4 shoei 2 z-one + 2 X-SPIRIT

θελω να σου κανω 2 ερωτισεις
    αν θες απαντας
    1 καπνιζεις??
    2 με το υφος και αυτα που γραφεις δεν θεωρεις οτι προβαλεις το IQ σου εναντι αυτων που κανουν τα παραπανω??? (και δεν ειναι εδω για να σου απαντισουν κι ολλας)
    αρα τι κανεις?

πιστευω καθαρα οτι αυτοπροβαλουν τους εαυτους τους σαν καθαροαιμοι ναρκισοι και θελουν να δειχτουν

και μαλιστα σε ενα φορουμ που εχει το κραξιμο .......... θρυσκεια

(και τωρα φανταζομαι θα ακουσω τιποτα για καγκουρο...........
    για ορθογραφικα λαθοι και αλλα τετοια σχετικα ως συνηθως)
    παλι δε καταλαβα

αν θεωρεις οτι το φορουμ αυτο ειναι του κραξιματος μπλα μπλα μην λογκαρεις

εγω προβαλω iq αυτοι προβαλουν τα στηθια τους ο καθενας προβαλει οτι εχει και οτι θελει

αν σε πιασω να γραφεις ποτε κατι σε φορουμ που να αφορα καποιον η καποιους αλλους που ΔΕΝ ειναι εδω να σου απαντησουν θα γελασω πολυ (αντιλαμβανεσε οτι καθε φορα που καποιος λεει κατι για πολιτικους συνεργειαδες πισταδες παπαδες αγωνιζομενους πολιτεια κρατος οτι να ναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ)

κανω ορθογραφικα λαθη και εγω και οσο για καγκουριλικια δεν μιλαω δεν με απασχολουν αρκει να γινοντε μακρυα μου δικος τους κωλος

η επιθεση ειναι ωραια αλλα καθε δραση εχει και αντιδραση περιμενε την

τες πα...

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

αλλα καθε δραση εχει και αντιδραση περιμενε την

πολυ ΜΕ αρεσε αυτο!

την επιθεση που την ειδες???
    αλλα βεβαια αν εισαι τοσο φοβησμενη που φοβασαι τα καγκουρο...........
    αληθεια ο ορισμος τι ακριβος συμαινει γαι σενα??γιατη για αλλους ειμαι καγκουρο επιδη
    τρεχω σε πιστες
    για αλλους επιδη κανω μοτο κρος και σουζες
    μπλα μπλα μπλα
    αυτα δεν θα σου γραψω τιποτε αλλο γιατη φοβαμαι και τα ανιτποινα που υποσχεθηκες
    καλη νυχτα
    KAFROS

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    πολυ ΜΕ αρεσε αυτο!

κι εμενα..........
    λες να το λεει για καλο??
    KAFROS

την επιθεση που την ειδες???
    αλλα βεβαια αν εισαι τοσο φοβησμενη που φοβασαι τα καγκουρο...........
    αληθεια ο ορισμος τι ακριβος συμαινει γαι σενα??γιατη για αλλους ειμαι καγκουρο επιδη
    τρεχω σε πιστες
    για αλλους επιδη κανω μοτο κρος και σουζες
    μπλα μπλα μπλα
    αυτα δεν θα σου γραψω τιποτε αλλο γιατη φοβαμαι και τα ανιτποινα που υποσχεθηκες
    καλη νυχτα

τρυκιμια εν κρανιο....δεν εγραψα αντιποινα δεν το σκευτικα καν... ειμαι πολυ φοβισμενη σοβαρα
    φοβαμε πολυ ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασχετο...αφου δεν γουσταρεις τους ανθρωπους αυτου του φορουμ...γιατι εισαι εδω διαβαζεις παρακολουθεις και απαντας?χαλας τσαμπα ενεργεια σε εμας δε κανει...

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κι εμενα..........
    λες να το λεει για καλο??
    Αβυσσος η ψυχη... της Γυναικας!!

φαντασου τωρα να γινει αντιπαραθεση και να εχω εγω το μερος των αυστραλων...........
    χαχαχαχα

οσο για τον φοβο
    και για αυτο αλλα καθε δραση εχει και αντιδραση περιμενε την
    εσυ τα εγραψες.................

επισεις σε οτι σε ρωτισα δεν απαντας αρα δεν κανουμε συζιτιση

καληνυχτα λοιπον
    2η φορα
    KAFROS

φαντασου τωρα να γινει αντιπαραθεση και να εχω εγω το μερος των αυστραλων...........
    χαχαχαχα

οσο για τον φοβο
    και για αυτο αλλα καθε δραση εχει και αντιδραση περιμενε την
    εσυ τα εγραψες.................

επισεις σε οτι σε ρωτισα δεν απαντας αρα δεν κανουμε συζιτιση

καληνυχτα λοιπον
    2η φορα
    ε?τι με ρωτησες και δεν απαντησα????
    αν καπνιζω???που κολλαει αυτο?????πες μου γιατι ξερω που το πας και σου εχω ετοιμη απαντηση

ναι καπνιζω για πες για πες

για της 2η ερωτηση σου απαντησα πιο πανω

και οταν πουλας τσαμπα μαγκιες σε αγνωστους .... υπαρχει προβλημα

και εγω δεν παιρνω απαντηση απο σενα

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ????

μαζοχακι???

εεεε?

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ????

:
    δηλαδη επειδη δε γουσταρει καποια ατομα πρεπει να βγει απο το φορουμ???δοξα το θεο μεγαλο ειναι το φορουμ εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα για ολους,δεν μ αρεσει κατι το προσπερναω και τελος,ουτε μαλωματα ουτε φασαριες......αντε καληνυχτα σας [1η φορα απο μενα :smilea: ]
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    δηλαδη επειδη δε γουσταρει καποια ατομα πρεπει να βγει απο το φορουμ???δοξα το θεο μεγαλο ειναι το φορουμ εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα για ολους,δεν μ αρεσει κατι το προσπερναω και τελος,ουτε μαλωματα ουτε φασαριες......αντε καληνυχτα σας [1η φορα απο μενα :smilea: ]
    σορρυ αλλα αυτος το τονισε στην αρχη και εφοσον δεν του αρεσει ξαναλεω

γιατι απανταει?????λες προσπερναμε οτι δεν μας αρεσει

σωστο εν μερη

αν ομως δεν το προσπερασουμε λεμε την αποψη μας χωρις να το πηγαινουμε στο πρωσοπικο με τον συνομιλητη μας

διαβαζουμε καλα αφου θελουμε να απαντησουμε και μετα ειρωνευομαστε τσακωνομαστε συμφωνουμε η διαφωνουμε εφοσον το θελουμε

και ειναι τραγικο να λεμε

απανταω εδω αλλα δε μου αρεσει δε σε γουσταρω αλλα σου απανταω

σαδομαζο μου ακουγετε

τι λες?

τες πα βαριεμε και που το σκευτομε να τσακωνομε για αυτο το θεμα...δεν αλλαζω γνωμη επουδενι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ελα βρε EVI.....
    Μου φαινεται θες απλα να το ακουσεις.
    Δεν φευγει γιατι εισαι "ακαταμάχητη" !

αν ειναι να παμε για διαμαχες να μου το πειτε να παω να αγορασω τσιγαρα
    Το κάπνισμα είναι συχνή αιτία τύφλωσης. Όσο πιο νωρίς αρχίζει κάποιος να καπνίζει και όσο περισσότερα τσιγάρα ή άλλα προϊόντα του καπνού καπνίζει, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος για να καταστρέψει την όρασή του και να τυφλωθεί.
    Σε έρευνες που συμπεριέλαβαν 12.468 ασθενείς βρέθηκε ότι περισσότερες από 25% των περιπτώσεων εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας οφείλονται στο κάπνισμα. Σε αυτούς που σταμάτησαν να καπνίζουν ο κίνδυνος τύφλωσης μειώνεται δραστικά.
    Το κάπνισμα επηρεάζει την γονιμότητα των ανδρών, αλλά αυτό δε σε αφορά άμεσα!
    Το κάπνισμα επηρεάζει το γενετικό υλικό, το DNA, των σπερματοζωαρίων.
    Σε άνδρες που υποφέρουν από στειρότητα και τυγχάνουν θεραπευτικής αντιμετώπισης, οι πιθανότητες επιτυχίας των μεθόδων αντιμετώπισης της στειρότητας μειώνονται στους άνδρες οι οποίοι καπνίζουν.
    Εάν σε ένα ζευγάρι καπνίζουν και ο άνδρας και η γυναίκα τότε οι αρνητικές επιδράσεις για την τεκνοποίηση είναι μεγαλύτερες. Τα προβλήματα εστιάζονται τόσο σε δυσκολίες στη σύλληψη αλλά και για την ανάπτυξη του εμβρύου. Μεγάλος κίνδυνος Τερατογέννησης.
    Το κάπνισμα μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης για μια γυναίκα κατά 40%, ενώ οι γυναίκες που συνεχίζουν να καπνίζουν κατά τη διάρκεια της κύησης έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να γεννήσουν ελλιποβαρές νεογνό.
    Επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο για συγκεκριμένες εμβρυικές δυσμορφίες, όπως το λαγόχειλο και το λυκόστομα. Τέλος, το παθητικό κάπνισμα σχετίζεται με το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, τον πρόωρο τοκετό, τα αναπνευστικά νοσήματα κατά την παιδική ηλικία και την εκδήλωση παιδικού άσθματος", σημειώνεται στην έκθεση.

Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Κοτσαρουν" τα αγροτικα πανω σε ΜΟΤΟ?
    από SVX στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 08:51
  2. Ειναι καλά τα λεφτά???
    από manhunter στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 15:54
  3. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  4. Μήπως θέλετε τα φλας να είναι πάνω στο ψυγείο;