Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Λαδια Torco που?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Αλλαγή μέσα σε 1000χλμ μου φαίνεται υπερβολικά υπερβολή...
    Είναι λίγο αλλά μιλάει για απλό ορυκτέλαιο, και χρήση πόλης, και καλοκαίρι, και αερόψυκτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είναι λίγο αλλά μιλάει για απλό ορυκτέλαιο, και χρήση πόλης, και καλοκαίρι, και αερόψυκτο.
    Nαι οκ,κατανοω οτι το λαδι επιβαρυνεται πολυ με αυτες τις συνθηκες αλλα
    καθε 1000 χλμ μου φαινεται πολυ υπερβολικο και μαλιστα για ενα λαδι που εχει 15Ε περιπου το λιτρο...
    Προσωπικα δε με συμφερει γτ θα θελω αλλαγη καθε εβδομαδα...:hypnotize
    Μαλλον θα αφησω τα motul3000 που βαζω τωρα και τα αλλαζω στα 3000χλμ περιπου.
    Μπορει να μην ειναι "λαδαρες" αλλα τι να κανουμε...

Ισως να δοκιμασω 1-2 φορες τα torco/red line να δω αν εχουν εμφανη διαφορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    καθε 1000 χλμ μου φαινεται πολυ υπερβολικο και μαλιστα για ενα λαδι που εχει 15Ε περιπου το λιτρο...

το Τ4 εχει 5 οχι 15...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

δεν εχει το συγκεκριμενο 15€.το T4SR εχει 14€ το λιτρο. αυτο που σου ειπε ο rein 10€ εχει.edit: 5 εχει.

εγω οταν ειχα το XR250 αυτο του εβαζα και αλλαγη αυστηρα στα 1000.
    ειδικα αν το ψιλοσκιζεις.

επισης καλυτερα ειναι να βαζεις ενα καλο λαδακι και να το αφηνεις περισσοτερο παρα ενα χειροτερο λαδι.

με λιγα λογια αν θελεις να το αφηνεις 3000χλμ παρε τουλαχιστον το torco και οχι to motul.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το Τ4 εχει 5 οχι 15...
    Α οκ then...
    Sorry for my mistake my friend!!!

Ετσι, ισως να συμφερει αν οντως εχουν διαφορα...
    Δλδ αν μεινουν τα λαδια για 2000χλμ θα εχουν προβλημα,θα γινουν νερο?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν εχει το συγκεκριμενο 15€.το T4SR εχει 14€ το λιτρο. αυτο που σου ειπε ο rein 10€ εχει.

εγω οταν ειχα το XR250 αυτο του εβαζα και αλλαγη αυστηρα στα 1000.
    ειδικα αν το ψιλοσκιζεις.

επισης καλυτερα ειναι να βαζεις ενα καλο λαδακι και να το αφηνεις περισσοτερο παρα ενα χειροτερο λαδι.

με λιγα λογια αν θελεις να το αφηνεις 3000χλμ παρε τουλαχιστον το torco και οχι to motul.

Συμφωνω,απλα ειναι λιγο φασαρια να τρεχω στο μαστορα καθε εβδομαδα για αλλαγη...
    Αλλα θα αρχισω να τα αλλαζω μονος μου και ολα οκ...Δεν το εκανα μεχρι τωρα γτ δεν ειχα τα απαραιτητα κλειδια...

Αλλη μια ερωτησουλα βρε παιδια...
    Στην σελιδα της trade-wind το torco t4 το εχει?!
    Σε red-line πιο ειναι το αντιστοιχο?!

στο κτμ 950 sm τι λαδι τελικα να βαλω ανεβαζει μεγαλεσ θερμοκρασιεσ και το σκιζω αρκετα
    torco sr??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    reinmeister επειδή φαίνεται να είσαι καλός λαδολόγος να σε ρωτήξω...
    Στο RS 125 μου (06 μοντέλο, με πιστόνι Vertex, που τοποθετήθηκε με καινούργιο κύλινδρο πριν 1500χλμ) βάζω Motul 710 στην τρόμπα και ρίχνω και λίγο στο ντεπόζιτο...

Πιστεύεις οτι υπάρχει καλύτερο λάδι? (όχι με 20Ε όμως για τρόμπα πάντα)
    Ήθελα να δοκιμάσω το T-2R της Torco αλλα δεν το έχει στο site του ο Λαμπριανίδης και ξεχνάω να ρωτήσω όταν πάω στο μαγαζί!
    Καλά δε κάνω και βάζω και λίγο στο ντεπόζιτο (για τις ψηλές βασικα, να μη ζορίζεται τόσο)?

Το χρησιμοποιώ κατα 95% για γρήγορες βόλτες (Σούνιο, και τώρα το καλοκαίρι Αη Γιάννη κλπ) και όχι στην κίνηση.

Συγγνώμη για το ψιλοάσχετο post απλά επειδή βλέπω να λύθηκε το πρόβλημα του mars696 θέτω άλλο!

Eισαγωγεας των torco/red line ξερουμε ποιος ειναι?!
    Για να επικοινωνησω μαζι τους να μου πουν που μπορω να τα βρω Πατρα...

ΚΤΜ 950 torco T4SR 20-50...

RS 125 torco GP-7...

και τα δυο παραπανω δοκιμασμενα πολλακις σε προσωπικα μηχανακια καθως και πελατων...

κορυφαιο λαδι που να ειναι φθηνο δεν υπαρχει...ειναι δυο εντελως αντιθετες μεταξυ τους εννοιες...

οταν σκατε χιλιαρικα για αγορα μοτοσυκλεττας ,εξοπλισμου,ανταλλακτικων βελτιωσης,ειναι τουλαχιστον ντροπη να σκεφτεστε το παραπανω κοστος του καλου λαδιου...

χωρις παρεξηγηση...

λαμπριανιδης ειναι ο εισαγωγεας...το σαιτ ειναι αυτο στο ποστ μου για την online αγορα του mars...
    frankly my dear, i dont give a damn...

RS 125 torco GP-7...

και τα δυο παραπανω δοκιμασμενα πολλακις σε προσωπικα μηχανακια καθως και πελατων...

κορυφαιο λαδι που να ειναι φθηνο δεν υπαρχει...ειναι δυο εντελως αντιθετες μεταξυ τους εννοιες...

οταν σκατε χιλιαρικα για αγορα μοτοσυκλεττας ,εξοπλισμου,ανταλλακτικων βελτιωσης,ειναι τουλαχιστον ντροπη να σκεφτεστε το παραπανω κοστος του καλου λαδιου...

χωρις παρεξηγηση...

λαμπριανιδης ειναι ο εισαγωγεας...το σαιτ ειναι αυτο στο ποστ μου για την online αγορα του mars...
    Kαταρχας,σε συγχερω που μοιραζεσε τις γνωσεις σου μαζι μας και δειχνεις και την αναλογη υπομονη

Συμφωνω οτι τα λαδια δεν εχουν και το τρελο κοστος αλλα οπως και να το κανουμε οι εποχες ειναι δυσκολες και πρεπει να προσπαθεις να πετυχεις την καλυτερη σχεση κοστους/αποδοσης!!!

Στο site του Λαμπριανιδη δεν εχει τα torco t4,αλλα θα επικοινωνησω τηλεφωνικως μαζι του να τον ρωτησω αν τα εχει ή που μπορω να τα βρω Πατρα.Δεν νομιζω να εχει προβλημα να μου πει...

RS 125 torco GP-7...

χωρις παρεξηγηση...

To GP-7 (το οποίο χρησιμοποιώ τα τελευταία 2 χρόνια στα enduro KTM μου) είναι ιδιαίτερα άκαπνο και με πολύ καλή λειτουργία σε σχέση με Motul συνθετικό (600-710 whatever...).

Αν και όχι ιδιαίτερα παχύρευστο, δεν είναι ομολογκαρισμένο για χρήση με αντλία λαδιού. Συνεπώς εάν το χρησιμοποιήσει ο φίλος στο RS 125 θα πρέπει να κάνει μίξη απ'ευθείας στο ντεπόζιτο και να ταπώσει την παροχή από την αντλία λαδιού (συνληθως κάπου πριν τα reed.....) .

Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει λάδι 2Τ που δεν ήταν ομολογκαρισμένο για αντλία, σε μηχανάκι με αντλία και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά νομίζω αυτό πρέπει να γίνει με ευθύνη του ιδιοκτήτη.

You BETA believe...

Kαταρχας,σε συγχερω που μοιραζεσε τις γνωσεις σου μαζι μας και δειχνεις και την αναλογη υπομονη

Συμφωνω οτι τα λαδια δεν εχουν και το τρελο κοστος αλλα οπως και να το κανουμε οι εποχες ειναι δυσκολες και πρεπει να προσπαθεις να πετυχεις την καλυτερη σχεση κοστους/αποδοσης!!!

Στο site του Λαμπριανιδη δεν εχει τα torco t4,αλλα θα επικοινωνησω τηλεφωνικως μαζι του να τον ρωτησω αν τα εχει ή που μπορω να τα βρω Πατρα.Δεν νομιζω να εχει προβλημα να μου πει...
    Στα στέλνει με αντικαταβολή. Μην τρελλαίνεσαι, μπορεί να χρησιμοποιήσεις και τα 'μεσαία' Τ4R και να τα κρατάς παραπάνω (~2000 χλμ). Τα ίδια χρησιμοποιώ στο ΧΧ όπου τα κρατάω γύρω στα 3000 χλμ (αλλά με χρήση εντός Αθήνας) και μόλις τα έβαλα και στο ΧΤ και το μοτέρ έχει γίνει εντελώς αθόρυβο (πλην μίας βαλβίδας που πρέπει να θέλει ρύθμιση αλλά βαριέμαι να ξηλώνω).

Επίσης βασικό είναι να ελέγχεις τη στάθμη αλλά και την υφή τους με τη βέργα στάθμης. Όχι με το που θα τα δεις λίγο μαυρισμένα να τα αλλάζεις αλλά εάν κοιτάζεις σχετικά συχνά θα αποκτήσεις μόνος σου κριτήριο για το πότε θα θέλουν (αλλαγή....). Η απόσταση ή ο χρόνος μεταξύ αλλαγών είναι πάντα ενδεικτικός. Εσύ ξέρεις πως και σε τι συνθήκες οδηγάς το -όποιο- μηχανάκι σου.

Ούτε υπερβολικός (εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είμαι...), ούτε αδιάφορος...

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    reinmeister

μια που σε εχω προσεξει οτι ξερεις πολλα και παω για 2ο σερβις στο κ8 το 600αρακι μου

δεν μου λες τι λαδακι να παω να παραγγειλω γιατι αυτοι εδω πανω μας βαζουνε οτι θελουνε(castrol δεν ξερω τυπο)

και εγω για torco ημουνα απλα δεν ξερω τι να βαλω ημισυνθετικα η full γιατι η γνωμες διίστανται

ευχαριστω προκαταβολικα.....
    εγινα suzukakios

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Στα στέλνει με αντικαταβολή. Μην τρελλαίνεσαι, μπορεί να χρησιμοποιήσεις και τα 'μεσαία' Τ4R και να τα κρατάς παραπάνω (~2000 χλμ). Τα ίδια χρησιμοποιώ στο ΧΧ όπου τα κρατάω γύρω στα 3000 χλμ (αλλά με χρήση εντός Αθήνας) και μόλις τα έβαλα και στο ΧΤ και το μοτέρ έχει γίνει εντελώς αθόρυβο (πλην μίας βαλβίδας που πρέπει να θέλει ρύθμιση αλλά βαριέμαι να ξηλώνω).

Επίσης βασικό είναι να ελέγχεις τη στάθμη αλλά και την υφή τους με τη βέργα στάθμης. Όχι με το που θα τα δεις λίγο μαυρισμένα να τα αλλάζεις αλλά εάν κοιτάζεις σχετικά συχνά θα αποκτήσεις μόνος σου κριτήριο για το πότε θα θέλουν (αλλαγή....). Η απόσταση ή ο χρόνος μεταξύ αλλαγών είναι πάντα ενδεικτικός. Εσύ ξέρεις πως και σε τι συνθήκες οδηγάς το -όποιο- μηχανάκι σου.

Ούτε υπερβολικός (εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είμαι...), ούτε αδιάφορος...
    Απλα αν τα βρω εδω Πατρα θα με βολεψει για να μην αγχωνομαι να τα παραγγελνω...

Τα λαδια μου παντα τα τσεκαρω γτ τσιμπαει και λιγο οποτε θελει προσοχη...
    Δεν εχει βεργα η ταπα λαδιου,μονο τζαμακι στο πλαι του μοτερ...
    Αλλα σχεδον ποτε δεν ξεπερναω τα 3000χλμ,συνηθως μεχρι τα 2500χλμ τα εχω αλλαξει...

Κ εγω γενικα υπερβολικος ειμαι...:smilea:
    Θα τα δοκιμασω παντως τα λαδακια να δω αν θα αλλαξει κατι...Αλλα μαλλον μετα το καλοκαιρι γτ
    ειμαι φοιτητης και θα φυγω σε λιγες μερες...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια Torco:συμπέρασμα-απορία
    από pakosgemistos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2010, 12:30
  2. torco Λαδακια ΠΟΥ???
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 12:47
  3. Ερωτηση για τα λάδια Torco T-4r
    από SAM46 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket