Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    Σε ενα φορουμ τα κουκια ειναι μετρημενα.....

Διαβαζεις τι παιζει ξεκινωντας απο τους κανονες.......

παρατηρεις συμπεριφορες (οσο αυτο ειναι δυνατον???)

Σου αρεσει , το βρισκεις ενδιαφερον???

Register κ Log On...Γεια σας κ τα ρεστα κ συμμετεχεις...by the rules (εισαι φιλοξενουμενος )

Δεν γουσταρεις αυτο που διαβαζεις...πληκτρολογεις κατι διαφορετικο κ συνεχιζεις....

Ξενερωνει απο αυτα που παρατηρει στο χρονο που εισαι μελος....Log Οff κ παμε για αλλα!

Το να συζητας περι δημοκρατικοτητας σε ενα φορουμ...που δεν ανηκει σε ολους αλλα σε καποιον

που τραβαει μια πριζα...οποτε θελει γιατι απλα βαρεθηκε κτλ κτλ...καταλαβαινεις οτι ειναι απλα σε

δουλεια

να βρισκομαστε κ να αμπελοφιλοσοφουμε!

Πρωη φορα βλεπω να προσφερεται κατι αφιλοκερδως κ καποιος να ζητα καποιους ειδους

συνδρομη...για ποιο λογο???

Απλα για νοιωθει εκεινος οτι ασκει καποια επιρροη σε αυτον που εχει φτιαξει αυτο το φορουμ κ

ισως στο φορουμ(μελη) το ιδιο??

Ασκησε επιρροη σε ενα φορουμ με τα λεγομενα σου....ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με την

συνδρομη!!

@ admins μην κανετε κανα αστειο με την πριζα!! :rotflmao: :rotflmao:

@ ggs
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    ξεκινώντας λοιπόν απο το βασικό αξίωμα που έχει το θρεντ του macrozan, και επειδη πιστευω ότι θίγει και το υπάρχον φόρουμ, προτείνω να ψηφίσουμε εμείς οι υπόλοιποι χρήστες για το αν θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσει να υπαρχει το συγκεκριμένο θρεντ ή πρεπει να το φαει το σκοταδι αφού όχι μόνο δεν εξυπηρετει σε τίποτα άλλα προσβάλλει και την λειτουργία του ξεκινώντας με το παραπάνω αξίωμα.

Απλα και δημοκρατικά δηλαδή, ο λαός αποφασίζει

--------------------------------------------------------------------------------------

+1 για το μαυρο σκοταδι
    Διαφωνώ μαζί σου αγαπητέ μου, βασει δημοκρατικών διαδικασιών θα πρέπει να ψηφίσουν όλοι, και ο macrozan.

macrozan σκέφτηκες ποτέ οτι βασει δημοκρατικών διαδικασιών θα μπορούσε να τίθεται σαν θέμα ψηφοφορίας και το ποιός θα γίνεται ban, ασχετώς αν εχει παραβεί η όχι τους κανόνες του φόρουμ?

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Βρίσκω εξαιρετικά αφελή την αξιωματική παραδοχή ότι η δημοκρατία είναι ο σωστός τρόπος για την διαχείριση ενός φόρουμ (η γενικά μιας δικτυακής κοινότητας).

Ο άυλος κόσμος μέσα στον οποίο ζει και αναπτύσσεται ένα "φόρουμ" (και κάθε άλλη μορφή δικτυακής συλλογικότητας) δεν έχει τους ίδιους περιορισμούς και τα ίδια χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στον φυσικό κόσμο---με σημαντικότερη διαφορά ότι το άυλο δεν χαρακτηρίζεται από την σπανιότητα (των όποιων αγαθών) αλλά από την αφθονία. Εξαιτίας αυτού η δημοκρατία είναι ένα από τα λιγότερο αποτελεσματικά και λιγότερο ταιριαστά συστήματα για την οργάνωση μιας τέτοιας κοινωνίας. Είναι αφελές να προσπαθούμε να μεταφυτέψουμε πολιτικές συμπεριφορές από έναν κόσμο σπανιότητας σε έναν κόσμο αφθονίας. Τα βασικά αξιώματα αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει όλη η πολιτική συλλογιστική. Η πλήρης αυτοδιαχείριση, για παράδειγμα, είναι απολύτως εφικτή καθώς κάθε μορφής "εξουσία" (προσοχή στα εισαγωγικά) πηγάζει και περιχαρακώνεται αυστηρά και μόνο από την αυτόβουλη συγκατάθεση του συνόλου (και όχι της πλειοψηφίας) των εξουσιαζομένων. Οι ρόλοι σε μια τέτοιου τύπου κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκφράσεις αυτής της συγκατάθεσης. Ο macrozan είναι διαχειριστής επειδή τα μέλη του forum, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου, τον δέχονται ως τέτοιο---αλλιώς δεν θα ήταν μέλη.

Για να το πω κι αλλιώς: Η δημοκρατία είναι ένα άκαμπτο, γραφειοκρατικό, βασισμένο στην αναγκαιότητα άσκησης βίας, γεμάτο άσχημους συμβιβασμούς σύστημα, εντελώς ακατάλληλο για τη διαχείριση μια δικτυακής κοινότητας.
    Μού αρέσιε πολύ ο ορίτζιναλ - μή ξύλινος λόγος σου. Με ενδιαφέρουν τα 'περί αφθονίας και σπανιότητας επιχειρήματά σου'. Δεν έχω πρόχειρη απάντηση. Αισθάνομαι ότι διαφωνώ μαζί σου, αλλά ΔΕΝ ξέρω ακόμα το γιατί.

Προκειμένου να γράψω μαλακίες, θα περιμένω και όταν έχω χρόνο θα τα σκεφθώ καλύτερα.

Πάντως, σαν άνθρωπος που έχει διδάξει σε πανεπιστημιακές αίθουσες, οφείλω να σού δώσω συγχαρητήρια γιά την ΄κρΙτική' σου σκέψη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan

Re: Re: Re: ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Διαφωνώ μαζί σου αγαπητέ μου, βασει δημοκρατικών διαδικασιών θα πρέπει να ψηφίσουν όλοι, και ο macrozan.

macrozan σκέφτηκες ποτέ οτι βασει δημοκρατικών διαδικασιών θα μπορούσε να τίθεται σαν θέμα ψηφοφορίας και το ποιός θα γίνεται ban, ασχετώς αν εχει παραβεί η όχι τους κανόνες του φόρουμ?

αγαπητέ sapila, δεν πάω γιά δήμαρχος ούτε γιά βουλευτής.

ήμουν και θα είμαι πάντα αμφισβητίας, γι αυτό και αισθάνομαι ακόμα νέος παρά τα 53 μου χρόνια.

όποιος θέλει να με μπανάρει είναι ελεύθερος να το κάνει.

και πάλι φίλοι.

εγώ σκέψεις διατυπώνω όπως κάνω σε όλη μου τη ζωή.

τα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

σε μια ιδεατη κοινωνια ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ!

η επικοινωνια θα πρεπει να ειναι πιο αμεση ζεστη κ αποδοτικη απο ενα φορουμ που μεταφερει μονο....λεξεις
    αντε κ κανα σμαιλι που κ που...
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Re: Re: ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

+1 για το μαυρο σκοταδι

υπαρχει κ κιτρινο -π.χ.- σκοταδι στον ιδεατο κοσμο?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Re: ΣΥΝΤΑΓΗ : Πώς φτιάχνεται ένα Ιδανικό φόρουμ σε μιά Ιδανική κοινωνία ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    αγαπητέ sapila, δεν πάω γιά δήμαρχος ούτε γιά βουλευτής.

ήμουν και θα είμαι πάντα αμφισβητίας, γι αυτό και αισθάνομαι ακόμα νέος παρά τα 53 μου χρόνια.

όποιος θέλει να με μπανάρει είναι ελεύθερος να το κάνει.

και πάλι φίλοι.

εγώ σκέψεις διατυπώνω όπως κάνω σε όλη μου τη ζωή.

τα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
    Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα μπαναρίσματος, και φυσικά δεν υπάρχουν προσωπικά, απλά στην εξίσωση των παραμέτρων ενός δημοκρατικού φόρουμ πρέπει να μπεί κι αυτη η περίπτωση και την έθεσα για να την εχεις υπ οψιν.
    Καλά κάνεις και είσαι αμφισβητίας, απλά νομίζω οτι δεν είναι αυτός ο χώρος ο κατάλληλος για αυτές τις ανησυχίες σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13

Δεν γουσταρεις αυτο που διαβαζεις...πληκτρολογεις κατι διαφορετικο κ συνεχιζεις....

@ admins μην κανετε κανα αστειο με την πριζα!! :rotflmao: :rotflmao:

@ ggs
    Μια καλησπερα και απο εμενα!!

Νεος σχετικα (στο forum και οχι και τοσο στην ηλικια ) θελω απλα να πω σε σχολιασμο των οσων γραφει παραπανω ο φιλος cheos13 (και στα οποια σε πολλα συμφωνω) οτι καποτε προσπαθησαν να κανω αυτο ακριβως:

Δεν πολυσυμφωνουσα σε κατι που διαβασα..........προσπαθησα να εκφρασω (και σας διαβεβαιω πολυ ευγενικα) την αντιθετη αποψη μου "πληκτρολογοντας κατι διαφορετικο", και ΠΟΤΕ δεν εμφανιστηκε αυτο που εγραψα..............η καλυτερα εξαφανιστηκε ΑΜΕΣΑ.......

Προσπαθησα να να μαθω τον λογο στελνοντας ενα pm σε καποιον moderator (επισης ευγενικα πιστεψτε με) αλλα ΕΠΙΣΗΣ δεν πηρα ποτε απαντηση ..

Αυτα για την ιστορια.....

Τωρα για τα οσα γραφει ο Γιωργος (macrozan) επιτρεψτε μου να πω οτι κατα την αποψη μου βρισκω λιγο υπερβολικες καποιες αντιδρασεις που διαβασα εδω.........

Αλλωστε δεν σας κρυβω οτι εγω θεωρησα (και παρακαλω τον Γιωργο να με διορθωσει αν κανω λαθος) οτι οι οι ενστασεις του ΔΕΝ αφορουν το παρον forum αλλα αναφερεται σε κατι αλλο........ .

Υστ. Με εξαιρεση την περιπτωση που προανεφερα που με "χαλασε λιγο" μεσα απο εδω γνωρισα (στην συναντηση της Καλαμπακας π.χ.) αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπους και προσωπικα χαιρομαι που συμμετεχω...

Να ειστε ολοι καλα
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 22:23
  2. Πως θα ηταν η ζωη μας, αν ζουσαμε σε μια τσοντα:
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2007, 14:08
  3. Πως μπαινουν 25 λιτρα βενζινη σε ενα ποτηρι??
    από XR 600 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 12:20
  4. ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ...
    από Xapns στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 16:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας