Τι σχέση έχει η ηλικία ρε Vanda?Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Συνεταίρου ποιανού; 40τόσο δεν είναι ο δράστης;Συνέταιρος λέει, όχι εγγόνι του.
![]()
Στο άφησα και δεν το ξύρισα, μόνο και μόνο για να δεις πόσο αργός είσαι :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ο γνωστός οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, Ανδρέας Τσουκαλάς είναι ο 43χρονος, ο οποίος μετέτρεψε σε "άγρια δύση" χθες το μεσημέρι την περιοχή των Πατησίων.
zougla.gr![]()
![]()
ο αντρεας τσουκαλας ειναι.......
φετος δεν τρεχει στο πανελληνιο...
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Ε δεν το είχα δεί ρε συ Βύρωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στο άφησα και δεν το ξύρισα, μόνο και μόνο για να δεις πόσο αργός είσαι :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ισως στα Κορυδάλλεια 2009 ?Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
ο αντρεας τσουκαλας ειναι.......
φετος δεν τρεχει στο πανελληνιο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ισως στα Κορυδάλλεια 2009 ?
![]()
:rotflmao::rotflmao:
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
απο αυτον ειχα αγορασει το 636!![]()
το συνεταιρακι του τοτε ο Σ****ς (ειχαν μαγαζι στις 3 γεφυρες) μου το καθυστερησε 2 μηνες...
ειχε φερει το μηχανακι απο την αντιπροσωπεια και δεν μου εβγαζε την αδεια και μου ελεγε, παρ'το ετσι μωρε...
μα του ελεγα δεν εχει χαρτια...
ε,δεν τρεχει τιποτα μου ελεγε σε 2-3 μερες θα εχουν ερθει...
τελικα εκαναν 2 μηνες.
ο Ανδρεας παντως μου ξηγηθηκε και νομιζω οτι τελικα αυτος εδωσε την εντολη και το πηρα εγκαιρως.
τον ειχα δει και με ενα Agusta σε καποια φαση...![]()
Oδικώς θα το φέρνανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
........μου το καθυστερησε 2 μηνες...![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Oδικώς θα το φέρνανε...![]()
:rotflmao:
μιλαμε για το ιδιο 636 που ξεκινησε την ζωη του ως αγωνιστικο και μολις εκοψε σκελετο σε μια τουμπα,κολληθηκε μπηκαν τα μαμα πλαστικα,καινουριο κοντερ,ναυλον στα σελακια,καινουρια λαστιχα και πουληθηκε ως καινουριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το συνεταιρακι του τοτε ο Σ****ς (ειχαν μαγαζι στις 3 γεφυρες) μου το καθυστερησε 2 μηνες...
ειχε φερει το μηχανακι απο την αντιπροσωπεια και δεν μου εβγαζε την αδεια και μου ελεγε, παρ'το ετσι μωρε...
μα του ελεγα δεν εχει χαρτια...
ε,δεν τρεχει τιποτα μου ελεγε σε 2-3 μερες θα εχουν ερθει...
τελικα εκαναν 2 μηνες.
ο Ανδρεας παντως μου ξηγηθηκε και νομιζω οτι τελικα αυτος εδωσε την εντολη και το πηρα εγκαιρως.
τον ειχα δει και με ενα Agusta σε καποια φαση...![]()
εσυ το πηρες ρε μλκ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μιλαμε για το ιδιο 636 που ξεκινησε την ζωη του ως αγωνιστικο και μολις εκοψε σκελετο σε μια τουμπα,κολληθηκε μπηκαν τα μαμα πλαστικα,καινουριο κοντερ,ναυλον στα σελακια,καινουρια λαστιχα και πουληθηκε ως καινουριο?
εσυ το πηρες ρε μλκ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
α,γεια σου!!
αυτο ειναι!!
που εχει κανει αλλα 23.000χλμ και παει σαν το διαολο κερνωντας τσαγακι κατι καινουργια suzuki και triumph.. (για τα αλλα δεν λεω ειναι αστειο)..
αλλα μην το πειτε σε κανεναν γιατι θα του μηδενισω και εγω το κοντερ και θα το πουλησω σαν καινουργιο (για να κανει αλλα τοσα)!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε φιλε...μαμω εισαι...αν και την ειχα ψιλιαστει μια κι οταν περνας νερα αφηνει δυο παραλληλες γραμμες στο δρομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
α,γεια σου!!
αυτο ειναι!!
που εχει κανει αλλα 23.000χλμ και παει σαν το διαολο κερνωντας τσαγακι κατι καινουργια suzuki και triumph.. (για τα αλλα δεν λεω ειναι αστειο)..
αλλα μην το πειτε σε κανεναν γιατι θα του μηδενισω και εγω το κοντερ και θα το πουλησω σαν καινουργιο (για να κανει αλλα τοσα)!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Υπερβολικός είσαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ελα ρε φιλε...μαμω εισαι...αν και την ειχα ψιλιαστει μια κι οταν περνας νερα αφηνει δυο παραλληλες γραμμες στο δρομο...![]()
![]()
![]()
Απλά κεντράρει λακούβα και περνάει ανάμεσα![]()
κανεις λαθος. τεμνονται καποια στιγμη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ελα ρε φιλε...μαμω εισαι...αν και την ειχα ψιλιαστει μια κι οταν περνας νερα αφηνει δυο παραλληλες γραμμες στο δρομο...![]()
![]()
![]()
αλλα ετσι ειναι γενικα!!
δεν ισιωνουμε ποτε, μ@λακα τροχομπατσε!!
![]()
![]()
![]()
ναι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Υπερβολικός είσαι....
Απλά κεντράρει λακούβα και περνάει ανάμεσα![]()
καπως ετσι!
![]()