Η μεντα οταν πας με 220;Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Μυρισε![]()
Πλακα κανω, ε!
Η μεντα οταν πας με 220;Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Μυρισε![]()
Πλακα κανω, ε!
Πριν λιγες μερες μου ηρθε κληση στο σπιτι απο την Αττικη Οδο, 350 εουρος παρακαλω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι τα 140-170 ειναι απολυτα φυσιολογικα χλμ για την εθνικη και αττικη οδο.
βεβαια ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα μπορει καποιος να περασει με 250+ και να την πληρωσεις εσυ που θα περασεις με 160.![]()
οποτε λοιπον ειναι να βγεις εκτος, βαζεις μια ταινια στην πινακιδα και εισαι ετοιμος.
φυσικα μετα δεν σταματας για κανεναν λογο σε μπλοκο και ακομα και να σε ακουλουθησουν προσπαθεις να ξεφυγεις...
εκτος και αν εχεις 300€ περισσευουμενα...
Φωτογραφιουλα κ ετσι...στο σημειο εκεινο το οριο ηταν 80 κ εγω πηγαινα με 175...
Δυστυχως οι καμερες στη Α.Ο. λειτουργουν κανονικα, οποτε απο εδω κ μπρος πινακιδα γιοκ!!!
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!
Ούτε εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω στην εθνικη παντως δεν εχω δει ποτε αστυνομικο να μπει στο κοπο να κανει σημα σε μοτο...
Μη σου πω ότι αρκετές φορές μου φαίνεται πως γυρνάνε και την πλάτη.![]()
Fun Is Not A Straight Line
Καλύτερα την πινακίδα και να'σαι κύριος παρά να την βγάλεις!
Εντομεταξύ ο τεμαχισμός - κάμψη της πινακίδας ειναι ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ....(Για όσους μάγκες δεν το ξέρουν....)
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=50886925951&ref=mf
Την μηχανή μου δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ...
Χμ.......
Ενα φιλαρακι μου εχει κανει μια πατεντα η οποια δεν ειναι και πολυ δυσκολη...
εχει παρει μια κεραια ραδιοφωνου απο αυτοκινητο απο αυτες που μαζευονται μονες τους και ανοιγουν επισης με με κουμπακι
Η βαση πινακηδας εχει 2 μεντεσεδες για να ανοιγοκλεινει...
Το κουμπακι βρισκεται στο μπρελοκ του... χε χε..
Οταν το ανοιγει το εργαλειο η πινακιδα ειναι μαζεμενη.....
Οποτε θελει πατα το κουμπακι και η πινακιδα κατεβαινει αφου την σπρωχνει η κεραια..![]()
Φυσικα ειναι παρανομο και αυτο......αλλα ο καθενας παιρνει τα ρισκα του...
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
τι ωρα σε γραψανε?και σε ποιο σημειο?αν θυμασαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Πριν λιγες μερες μου ηρθε κληση στο σπιτι απο την Αττικη Οδο, 350 εουρος παρακαλω!!
Φωτογραφιουλα κ ετσι...στο σημειο εκεινο το οριο ηταν 80 κ εγω πηγαινα με 175...
Δυστυχως οι καμερες στη Α.Ο. λειτουργουν κανονικα, οποτε απο εδω κ μπρος πινακιδα γιοκ!!!![]()
Rock hard ride free
οχι δεν βρηκα κατι! δεν πολυεψαξα βασηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
brikes tpt???
tha me endiefere kati tetoio.isos malista tis pername kai mazi.![]()
αν βρω κατι θα σου στειλω π.μ.
Rock hard ride free