Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Γιατί τόση έχθρα....????

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    [B]Αυτό ειναι κόμπλεξ των οδηγών αυτοκινήτων!
    Μια μέρα μια μαλ.....σμένη σε αυτοκίνητο αφού με κλείνει,γυρνάει και μου λέei
    "Οπως περιμένω εγώ στην ουρά,έτσι να περιμένεις και 'σύ"

EKEI TSAKWNEIS ENA GEMATO APOTSIGARA TASAKI,ENA KOYBA BRWMONERA KAI O,TI ALLA SKOYPIDAKIA BREIS KAI TOY TA PETAS STH MOYRH APO TO PARATHYRO LEGONTAS TOY.....

"Οπως περιμένω εγώ στην ουρά,έτσι να περιμένεις και 'σύ"
    "OPWS TA TRWW KATHIMERIKA STH MOYRH,FATA KAI SY...."

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    free rider

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙΣ.....

free rider

Εχω περασει την ωρα μου εδω μεσα ανταλασοντας αρκετες ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ αποψεις !!! Ισως και εσυ.. και απλα να μην το εχεις καταλαβει.....

ντάξει mate...

πάω πάσο.

όπως είπε και κάποιος άλλος ...

ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
    και η ζωή συνεχίζεται...

Κατά λάθος

δημιούργησα μια παρεξήγηση από τις τόσες που συμβαίνουν εδώ μέσα και ίσως να έχει δίκιο ο φίλος ο STUBI καθώς από διαφορετική πλευρά αντιμετώπισα το όλο ζήτημα.

Ίσως τελικά τα φόρουμ πρέπει να είναι αρκετά πιο ουσιώδης χώρος.

Δεν ξέρω τι να πω ..αλλά τελικά αν μπορείτε να μου πείτε πως θα διευκρινίζεται ποιο ποστ έχει περιπαικτικό χαρακτήρα και ποιο όχι ίσως γλυτώσουμε από παρεξηγήσεις..

Έχω να διευκρινίσω όμως ότι η διάθεση πολλές φορές μπορεί να είναι ακατάλληλη για να διατυπώσουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη, έτσι όπως το καταλαβαίνω τώρα μάλλον παρεξήγηση φέρνει παρά δημιουργεί κάποιο μικροεπεισόδιο, που πιθανόν να ταράξει και τα νερά....και να μας δώσει μια διαφορετική νότα στην ισοπεδωμένη καθημερινότητα που ζούμε.

Και είναι η πιεστικότητα των καταστάσεων που ζούμε τέτοια που χωρίς να μπορώ θα ευχόμουνα να είχα ένα προστατευτικό κλουβί γύρω μου σαν κλωβό faraday.

Ίσως τελικά η διαφορετικότητα μου να μην είναι αποδεκτή κάθε στιγμή από κάποιον άλλον , άρα αυτό που μου μένει είναι να προσαρμοστώ και τουλάχιστον να μην τον ενοχλώ.

Είναι όμως μια παρεξήγηση να πιστεύει κάποιος οτι πάω να τον υποτιμήσω ή να του δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα παίζοντας με την ανωριμότητα της έκφρασης..

Για το λόγο αυτό έχω να ζητήσω από όλους όσους ενοχλούνται με την συμπεριφορά μου μια δεύτερη ευκαιρία.........,

απλά και ωραία.
    και η ζωή συνεχίζεται...

πρός Stubi...

δες κι εδώ...

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=8334
    και η ζωή συνεχίζεται...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    free rider Δεν δημιουργηθηκε καμμια παρεξηγηση δεν μπορεσα απλα να καταλαβω ( μιας και δεν εχουμε αλλαξει ουτε μια κουβεντα απο το φορουμ αλλα ουτε κι απο κοντα) το υφος της πρωτης σου απαντησης χιουμοριστικος---ειρωνικος-- μιας και αρκετοι μοτοσυκλετιστες δεν μπορουν να χωνεψουν οτι υπαρχουν συναδελφοι τους που και σε αυτους δεν αρεσει ο θορυβος.. Και οσο και να σου φαινετε παραξενο την ιδια απαντηση σχεδον που μου εδωσες εσυ μου την ειχε δωσει αλλος μοτοσυκλετιστης σε αλλο φορουμ φανατικος υποστηριχτης της ελευθερας και στην συνεχεια μετα αλεπαληλα ποστ χωρις νοημα..Ευχομαι οποτε μπορεσω να ξεκολησω απο το μικροβιο του χωματος που με δερνει στον ελευθερο χρονο μου να μπορεσω να παρω το μηχανακι μου να βρεθω σε καμμια απο τις συγκεντρωσεις σας να πιουμε καμμια και να τα πουμε απο κοντα... Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    free rider Δεν δημιουργηθηκε καμμια παρεξηγηση δεν μπορεσα απλα να καταλαβω ( μιας και δεν εχουμε αλλαξει ουτε μια κουβεντα απο το φορουμ αλλα ουτε κι απο κοντα) το υφος της πρωτης σου απαντησης χιουμοριστικος---ειρωνικος-- μιας και αρκετοι μοτοσυκλετιστες δεν μπορουν να χωνεψουν οτι υπαρχουν συναδελφοι τους που και σε αυτους δεν αρεσει ο θορυβος.. Και οσο και να σου φαινετε παραξενο την ιδια απαντηση σχεδον που μου εδωσες εσυ μου την ειχε δωσει αλλος μοτοσυκλετιστης σε αλλο φορουμ φανατικος υποστηριχτης της ελευθερας και στην συνεχεια μετα αλεπαληλα ποστ χωρις νοημα..Ευχομαι οποτε μπορεσω να ξεκολησω απο το μικροβιο του χωματος που με δερνει στον ελευθερο χρονο μου να μπορεσω να παρω το μηχανακι μου να βρεθω σε καμμια απο τις συγκεντρωσεις σας να πιουμε καμμια και να τα πουμε απο κοντα... Φιλικα
    Μια παρατήρηση μόνο...

ΔΕΝ ήταν ειρωνικός ο τρόπος απλά ισως ο τρόπος έκφρασης και χιούμορ μου να μην έγινε κατανοητός.
    Τώρα μην φανταστείς με τίποτα οτι είμαι φανατικός της ελεύθερης εξάτμησης ..
    Και δεν θέλω να με τοποθετήσει κανένας στην κατηγορία εκείνων που γυρνάνε τα βράδια στις γειτονιές και ξεσηκώνουν τους ταλαιπωρους που κοιμούνται με την ανεγκεφαλιά τους...

απλά καταλήγω οτι τα λεγόμενά μου ερμηνεύτηκαν με τρόπο αντίθετο απο αυτό που θα ήθελα.
    και η ζωή συνεχίζεται...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Κατά λάθος

δημιούργησα μια παρεξήγηση από τις τόσες που συμβαίνουν εδώ μέσα και ίσως να έχει δίκιο ο φίλος ο STUBI καθώς από διαφορετική πλευρά αντιμετώπισα το όλο ζήτημα.

Ίσως τελικά τα φόρουμ πρέπει να είναι αρκετά πιο ουσιώδης χώρος.

Δεν ξέρω τι να πω ..αλλά τελικά αν μπορείτε να μου πείτε πως θα διευκρινίζεται ποιο ποστ έχει περιπαικτικό χαρακτήρα και ποιο όχι ίσως γλυτώσουμε από παρεξηγήσεις..

Έχω να διευκρινίσω όμως ότι η διάθεση πολλές φορές μπορεί να είναι ακατάλληλη για να διατυπώσουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη, έτσι όπως το καταλαβαίνω τώρα μάλλον παρεξήγηση φέρνει παρά δημιουργεί κάποιο μικροεπεισόδιο, που πιθανόν να ταράξει και τα νερά....και να μας δώσει μια διαφορετική νότα στην ισοπεδωμένη καθημερινότητα που ζούμε.

Και είναι η πιεστικότητα των καταστάσεων που ζούμε τέτοια που χωρίς να μπορώ θα ευχόμουνα να είχα ένα προστατευτικό κλουβί γύρω μου σαν κλωβό faraday.

Ίσως τελικά η διαφορετικότητα μου να μην είναι αποδεκτή κάθε στιγμή από κάποιον άλλον , άρα αυτό που μου μένει είναι να προσαρμοστώ και τουλάχιστον να μην τον ενοχλώ.

Είναι όμως μια παρεξήγηση να πιστεύει κάποιος οτι πάω να τον υποτιμήσω ή να του δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα παίζοντας με την ανωριμότητα της έκφρασης..

Για το λόγο αυτό έχω να ζητήσω από όλους όσους ενοχλούνται με την συμπεριφορά μου μια δεύτερη ευκαιρία.........,

απλά και ωραία.
    καλά τώρα όχι απλά το παρατραβήξαμε.....αλλά το ξεχηλώσαμε το θέμα!!!!!

νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε απλα μια απρόσωπη φιλία που το μόνο που μεσολαβεί είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής......γνωροζόμαστε, πάμε εκδρομές, πίνουμε τις μπύρες μας κάθε δευτέρα και αν και με πολλούς μςας χωρίζουν αρκετά έτη............. (παλιοπαππού)....νομίζω ότι κάνουμε άνετα παρέα...και καλή μάλιστα!!!!!

όπως είχε πει κάποτε και ένας πολυ καλός φίλος από εδώ μέσα......(tai)...το φόρουμ είναι μία αγορά....μια αγορά απόψεων διαφορετικών...ίσως και κατά πολύ από τη δική μας!!!! γι'αυτό και τίποτα δεν θα πρέπει να είναι κατακριτέο...όσο και ακραίο!!

όλοι λίγο πολύ....πλέον ξέρουμε το στυλ του καθενός γι'αυτό και δε δημιουργούνται παρεξηγήσεις!!!!!

αν και απο αυτό το φόρουμ χάσουμε το χιούμορ μας τι μένει....???άσ'το καλύτερα!!!!

προσωπικά σε πάω με χίλια και το ξέρεις............ και όχι πονηρά....άντε π@ρν@γερε.... !!!!! μην απολογίσε σε κανένα αρέσεις σε αυτούς που αρέσεις γι'αυτό που είσαι και επειδή ξέρουν τι είσαι!!!! (αλήτης, τσαντάκιας, μηχανόβιος, βιαστής, π@ρν@γερος.... )

Φιλικά!!!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32