χορηγος opap εεε?
![]()
![]()
![]()
ρε τι θα παθει το κακομοιρο το φμξ![]()
χορηγος opap εεε?
![]()
![]()
![]()
ρε τι θα παθει το κακομοιρο το φμξ![]()
τα ζυγισματα κλπ που θα τα κανεις??
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Γεια σας παιδιά, εδώ ο καινούργιος :P
Λοιπόν, εχώ και γω ένα FMX και αποφάσισα να του κάνω δώρο ένα ζευγάρι LeoVince X3.Ολόκληρο το σετ, από λαιμό έως τελικά. Ο ενδοιασμός μου είναι αν πρέπει να αλλάξω κάτι στην προϋπάρχουσα ρύθμιση του καρμπυρατέρ και κατά πόσο... ή να περιμένω μέχρι αύγουστο που υπολογίζω να αγοράσω ένα Dynojet kit stage 2 και φίλτρο αέρα K&N οπότε θα γίνει και κάτι σαν γενικό service. Μπορώ να πω πάντως και μόνο με την αλλαγή στις εξατμίσεις καλυτέρεψε λίγο η απόκριση στο γκάζι αλλά από την άλλη μπορεί να είναι μόνο η ιδέα μου δεν ξέρω.. Για το project που συζητάτε όλα καλά αλλά θα πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στην μηχανή για να είναι ασφαλή με άλλα τόσα άλογα. Όπως φρένα πχ και αναρτήσεις κατά την γνώμη μου.
η καλυτερη θεση για το εργοστασιακο καρμπυρατερ ειναι ο πατος ενος σκουπιδοντενεκε...βρωμικου...
τα ζυγισματα ozzy θα γινουν σε "ακρες" στην ημεδαπη...
frankly my dear, i dont give a damn...
Σίγουρα !!! Και με τα χίλια μαζί σου... άρα να μην ασχοληθώ καθόλου δηλ. ;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η καλυτερη θεση για το εργοστασιακο καρμπυρατερ ειναι ο πατος ενος σκουπιδοντενεκε...βρωμικου...
ακριβως...fcr η tmr...η αν εισαι τσιπηςΑρχικά δημιουργήθηκε από baraca
Σίγουρα !!! Και με τα χίλια μαζί σου... άρα να μην ασχοληθώ καθόλου δηλ. ;το μαμα του xr650r...
Fcr39-41 δαγκωτο που παιζουν και πολλα μτχ ! Και τα mikuni TM δε'ν κακα !
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
το καλυτερο καρμπυρατερ του πλανητη ,για χρηση δρομου, ειναι το yoshimura mikuni tmr 40mm με το mjn κιτ με την διατρητη βελονα...διδεται στο κιτ 450 της yoshimura για το drz...το ιδιο ισχυει και για τετραδες...το μονο "κακο" ειναι οτι θελουν πραγματικο γκουρου ρυθμισης για να αποδωσουν τα μεγιστα...
αλλα αντε βρες τα...![]()
eixa ena sto duka ton 640 tetoio...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το καλυτερο καρμπυρατερ του πλανητη ,για χρηση δρομου, ειναι το yoshimura mikuni tmr 40mm με το mjn κιτ με την διατρητη βελονα...διδεται στο κιτ 450 της yoshimura για το drz...το ιδιο ισχυει και για τετραδες...το μονο "κακο" ειναι οτι θελουν πραγματικο γκουρου ρυθμισης για να αποδωσουν τα μεγιστα...
rythmizmeno kala mporo na po..![]()
Οπως το λες , θελει να ειναι τρις-μεγιστος αυτος που θα το ρυθμισει... ειναι μπελας η ρυθμιση του...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Για αυτο εβαλα κι εγω fcr που παιζουν και ετοιμες ρυθμισεις και ηρεμισα !
Παντως το TMR ειναι και πανακριβο σε σχεση με το FCR , γι'αυτο νομιζω οτι το best value for $ τελικα ειναι ενα FCR .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Ωχ ωχ ωχ ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
eixa ena sto duka ton 640 tetoio...
Ερχεται ο rein...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το καλο με τα fcr ειναι οτι τα βρισκεις και στο περιπτερο κι οντως ειναι ευκολοτερα στο σετ απ απο τα αντιστοιχα Mikuni...φυσικα,τολμω να πω οτι ακομη δεν εχω δει ουτε ενα σεταρισμενο σωστα,ειτε απο το εργοστασιο ειτε απο βελτιωτη...
μιλαμε φυσικα για την τελευταια γενια fcr-mx ε με τα τσοκακια τους και τα hot start τους...διοτι αυτα που δεν ειχαν τσοκ ειναι στο ρυθμισμα παναγια βοηθα...
δουκα το δικο σου ηταν μια χαρα ρυθμισμενο διοτι δεν το ειχα πιασει εγω...σε αυτη την περιπτωση θα ηταν απλως τελειο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
πεταξτε τα cv σας και βαλτε μηχανικα...![]()
nai meta apo ligo kairo..poy allaxa kai kati alla..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το καλο με τα fcr ειναι οτι τα βρισκεις και στο περιπτερο κι οντως ειναι ευκολοτερα στο σετ απ απο τα αντιστοιχα Mikuni...φυσικα,τολμω να πω οτι ακομη δεν εχω δει ουτε ενα σεταρισμενο σωστα,ειτε απο το εργοστασιο ειτε απο βελτιωτη...
μιλαμε φυσικα για την τελευταια γενια fcr-mx ε με τα τσοκακια τους και τα hot start τους...διοτι αυτα που δεν ειχαν τσοκ ειναι στο ρυθμισμα παναγια βοηθα...
δουκα το δικο σου ηταν μια χαρα ρυθμισμενο διοτι δεν το ειχα πιασει εγω...σε αυτη την περιπτωση θα ηταν απλως τελειο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
πεταξτε τα cv σας και βαλτε μηχανικα...![]()
ebala 41 fcr.
diafora se alloga eixa apo ta alla opote de mporo na xero an edose kati i allagi se fcr.
πιστευω ενα fcr 41 mx ειναι μια χαραΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nai meta apo ligo kairo..poy allaxa kai kati alla..
ebala 41 fcr.
diafora se alloga eixa apo ta alla opote de mporo na xero an edose kati i allagi se fcr.![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!