Σελίδα 4 από 23 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 341

Θέμα: Another Newbie :P

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    έγραψες!

Πάντως σίγουρα συμφωνώ στο οτί είναι αρκετά γρήγορη για μια άπειρη αναβάτρια σαν κ μένα αλλά πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά μαζί της! Άντε να έρθει και η στιγμή που θα καβαλήσω το δικό μου νιντζάκι γιατί μέχρι τώρα μόνο στις αντιπροσωπείες μπορώ να το κάνω αυτό
    Anyway, θέλω τις γνώμες σας για κάτι θεματάκια που με απασχολούνε... Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ή παρα είναι υπερβολικό για την ώρα? επι την ευκαιρία έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει?
    πολύ καλό κράνος.. ασφαλώς και δεν είναι υπερβολή.. ακόμα και aprilia rs 50 να αγόραζες.. το μόνο που θέλω να σου πω πάνω σε αυτό το θέμα είναι να κοιτάξεις καποια online καταστήματα γιατί οι διαφορές στις τιμές είναι μεγάλες εώς πολύ μεγάλες.. αν έχεις καποια απορία η ψιλοφοβάσαι ρώτα.. το έχουμε κάνει αρκετοί εως οι περισσότεροι..

πχ

www.louis.de
    www.fc-moto.de

bikers bargain uk δεν θυμάμαι ακριβή διεύθυνση.. δες το στον θείο googlη
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    H Αλήθεια είναι πως οι αγορές μέσω διαδυκτίου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα, όποτε δεν τις φοβάμαι, λίγο ψάξιμο θέλει και προσοχή να μην παραγγείλω λάθος νούμερο π.χ. σε κανα jacket. Απλώς είμαι ελεεινά αναποφάσιστη... σε πολλά... π.χ. όσων αφορά το jacket... Δέρμα ή cordura ? Το ένα είναι πιο αποτελεσματικό στην τριβή , το άλλο θα μου είναι πιο άνετο όσων αφορα τις καιρικές συνθήκες... υπάρχουν τόσες επιλογές όσων αφορά τον εξοπλισμό ενός αναβάτη και η κάθε επιλογή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα...

Μανιβελάτο μέλος
    H Αλήθεια είναι πως οι αγορές μέσω διαδυκτίου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα, όποτε δεν τις φοβάμαι, λίγο ψάξιμο θέλει και προσοχή να μην παραγγείλω λάθος νούμερο π.χ. σε κανα jacket. Απλώς είμαι ελεεινά αναποφάσιστη... σε πολλά... π.χ. όσων αφορά το jacket... Δέρμα ή cordura ? Το ένα είναι πιο αποτελεσματικό στην τριβή , το άλλο θα μου είναι πιο άνετο όσων αφορα τις καιρικές συνθήκες... υπάρχουν τόσες επιλογές όσων αφορά τον εξοπλισμό ενός αναβάτη και η κάθε επιλογή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα...
    τουλάχιστον εσύ το ψάχνεις για κράνος πάντως δες και άλλα.. υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες πέρα από την shoei και την arai.. δεν είναι κακό.. κάθε άλλο.. αλλά νομίζω ότι και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις ένα εξίσου καλό κράνος..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα...
    ΒΑΛΕ MOtorKOte

το δερμα θελει μεγαλυτερη φροντιδα και για την αντοχη στην βροχη πρεπει να αγορασεις αρκετα ακριβο μπουφαν.... η Cordura ειναι πιο "κοινη" κι ευκολοφορετη....αλλα χανει σε "prestige"

εγω θα ελεγα ενα καλο δερματινο για χειμωνα και ενα καλοκαιρινο για να εισαι κομπλε
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    για κράνος πάντως δες και άλλα.. υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες πέρα από την shoei και την arai.. δεν είναι κακό.. κάθε άλλο.. αλλά νομίζω ότι και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις ένα εξίσου καλό κράνος..

Είπαμε newbie είμαι οπότε ακόμα δεν έχω βέλτιωσει τόσο τα κριτήρια μου Θα σου ήτανε εύκολο να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο κρανάκι που να είναι εξίσου καλό ? Η να μου δείξεις μια διαφορετική κατευθήνση προς κάποια άλλη εταιρία που να εμπιστεύεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΒΑΛΕ MOtorKOte
    ίσως και να χρειαστεί να βάλω

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το δερμα θελει μεγαλυτερη φροντιδα και για την αντοχη στην βροχη πρεπει να αγορασεις αρκετα ακριβο μπουφαν.... η Cordura ειναι πιο "κοινη" κι ευκολοφορετη....αλλα χανει σε "prestige"

εγω θα ελεγα ενα καλο δερματινο για χειμωνα και ενα καλοκαιρινο για να εισαι κομπλε [/B]
    Για να είμαι ειλικρινής έχω μια αδυναμία στα δερμάτινα... Είναι δελεαστική η πρόταση σου και ακούγεται και αρκετά καλή... Αρκεί βέβαια να επιλέξω και σωστα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για να είμαι ειλικρινής έχω μια αδυναμία στα δερμάτινα... Είναι δελεαστική η πρόταση σου και ακούγεται και αρκετά καλή... Αρκεί βέβαια να επιλέξω και σωστα

:wacko:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Νέο μέλος

είσαι νούμερο όμως :smilea:

Μανιβελάτο μέλος
    Shark (αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου.. ) Νομίζω το RSI είναι πολύ καλό και πριν ένα μήνα το είχα πετύχει προσφορά 159 στο louis.. Από εκεί πήρα και το δικό μου. Ένα κλικ πιο κάτω, από την καλή σειρά και αυτό.. το RSF2i.. 275 εδώ στην Yamaha.. 99.5 το πήρα..

Suomy

Lazer

Nolan

Schuberth (μπορεί και να το σκότωσα λίγο)

HJC

X Lite

Vemar

Caberg

UVEX

είναι κάποιες άλλες καλές μάρκες.. δεν είναι οι μόνες..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

ΠΟΣΑ Terrabytes ανομες σκεψεις περασαν τα εγκεφαλικα σου κυτταρα Ωρε????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	148497214_6ffe2eb22c_o1243704723.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	49,1 KB 
ID:	166976
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Shark (αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου.. )
    Κάλα έκανες και το πέναιψες! Μου γυάλισε το RSI το Prime πάρα πολύ άσχημα... Λέω να πάρω αυτό τελικά!
    Το καταραμένο με υπνώτισε...

Μανιβελάτο μέλος
    Κάλα έκανες και το πέναιψες! Μου γυάλισε το RSI το Prime πάρα πολύ άσχημα... Λέω να πάρω αυτό τελικά!
    Το καταραμένο με υπνώτισε...
    http://www.youtube.com/watch?v=JewCdbjczXQ
    http://www.youtube.com/watch?v=buuTgbF3Agw

ψάξε μόνο να το βρεις σε καλή τιμή.. α και πρόσεξε λίγο το μέγεθος.. πήγαινε να το δοκιμάσεις κάπου (το δίκτυο της μοτοδυναμικής τα φέρνει τα shark) γιατί είναι λίγο μεγάλα.. στις περισσότερες εταιρίες φοράω Μ και στην Shark το S είναι ένα απειροελάχιστο μεγάλο..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μεταξύ Shark & Shoei, θα επέλεγα Shoei.

Μανιβελάτο μέλος
    Μεταξύ Shark & Shoei, θα επέλεγα Shoei.
    Μεταξύ Shark RSI και Shoei XR 1000 θα έλεγα δαγκωτό Shark ειδικά όταν η διαφορά μπορεί να φτάσει και τα 150+ ευρώ.. Το xr 1000 το έχει ένα φιλαράκι.. είναι σίγουρα ένα καλό κράνος αλλά δεν βλέπω τι παραπάνω έχει. Το αντίθετο μάλιστα. Μετά το RSR που είναι το κορυφαίο Shark (Carbon αν θυμάμαι) το RSI είναι το αμέσως επόμενο.. δλδ το 2ο.

Η σειρά RSI αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη γκάµα κρανών Hi-Tec της SHARK. Ο απόλυτος συνδυασµός τεχνολογίας, εργονοµίας και ασφάλειας χαρακτηρίζει τα κράνη αυτά, ενώ ο επιθετικός σχεδιασµός τους και οι αιχµηρές γραµµές τους προσδίδουν εξαιρετικές αεροδυναµικές ιδιότητες. Με το ισορροπηµένο design, τη φροντίδα σε όλα τα στάδια παραγωγής και τις κορυφαίες προδιαγραφές ασφάλειας, τα κράνη αυτά θέτουν νέα στάνταρ στην κατηγορία τους.

• Κέλυφος από ίνες πολλαπλής κατεύθυνσης, ενισχυµένο µε Carbon/Kevlar.
    • Δύο µεγέθη κελύφους
    • Πολλαπλά στοιχεία απορρόφησης ενέργειας (5) διαφοροποιηµένης πυκνότητας
    • Ζελατίνα πάχους 2,2 χιλιοστών Total Vision διπλής αντιχαρακτικής και αντιθαµβωτικής επίστρωσης
    • Σύστηµα ταχείας αφαίρεσης ζελατίνας Push One
    • Αεραγωγοί υψηλής ροής πολλαπλών σηµείων
    • Πλήρως αφαιρούµενη και ρυθµιζόµενη εσωτερική επένδυση από µικροϊνες
    • Εργονοµικά µάγουλα µε αφρό 3D
    • Λουράκι ασφαλείας ταχείας απελευθέρωσης
    • Προστατευτικό αναπνοής και υποσιάγωνο
    • Βάρος: 1400 γρ. (± 50 γρ.)

Νέο μέλος
    ^^Ίσως και να επέλεγες πιο σωστά στην θέση μου λοιπόν... αλλά το Shoei το επέλεξα αρχικά λόγο των καλών λόγων που άκουσα, ενώ το Shark μου μίλησε μέσα απ΄την οθόνη μου

Σελίδα 4 από 23 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Another sad story
    από rsp στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:21
  2. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  3. Incoming...newbie
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 17:55
  4. Newbie
    από $py στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ