μλκ! θέλω και εγω μια τέτοια ποδιά, για τις δουλειές στο σπίτιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι δυο φωτό απ'τη γραμμή συναρμολόγησης του μοτέρ, ε ρε για εσάς δουλεύω πάλι![]()
![]()
, να γράφει χόντα να γουστάρω
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ο Τρούπερ φοράει μια ωραιότερη ρε ! (βλ: άβαταρ του Κρούκη)Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μλκ! θέλω και εγω μια τέτοια ποδιά, για τις δουλειές στο σπίτι, να γράφει χόντα να γουστάρω
![]()
![]()
![]()
+900Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Προιόν life-style και @ρχίδι@ με κρεμύδια. Η παίρνεις original και το αναπαλαιώνεις ή τίποτα.![]()
money cant buy me love !!!
Πιά γραμμή παραγωγής ρε μουρλέ? Ενα υδρόψυκτο (και μάλλον κοντά στα 250) φτιάχνουν τα παλικάριαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι δυο φωτό απ'τη γραμμή συναρμολόγησης του μοτέρ, ε ρε για εσάς δουλεύω πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
(ρε, λές?)![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Κι εγώ όταν το είδα τεράστιο μου φάνηκε Νικόλα όμως τις βρήκα σε σελίδα που μιλάει αποκλειστικά για το Cub 110 οπότε δεν μπορεί παρά γι'ακόμα μια φορά ο Ιάπωνας να είναι τοσοδούληςΑρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Πιά γραμμή παραγωγής ρε μουρλέ? Ενα υδρόψυκτο (και μάλλον κοντά στα 250) φτιάχνουν τα παλικάρια![]()
![]()
(ρε, λές?)![]()
![]()
![]()
![]()
Το σωληνάκι που φαντάζομαι ότι σε πάει στην υδρόψυξη πρέπει να είναι ένα απ'αυτά που βάζει η Honda για να ρίχνει καθαρό αέρα στα καυσαέρια, κάτι τέτοιο τέλος πάντων
![]()