Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
3 πουλακια καθονται, για αυτο βρισκουν και κονομανε στις πλατες σας![]()
Ενω τα δικα σου ροκ ιδωλα ειναι ολα στην πεινα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
3 πουλακια καθονται, για αυτο βρισκουν και κονομανε στις πλατες σας![]()
Ενω τα δικα σου ροκ ιδωλα ειναι ολα στην πεινα...
Πλακώσανε και οι παστρικές του χωριού και πετάνε λάσπη.
Το άκουσα μόλις ξύπνησα και στενοχωρήθηκα.
Απλά σεβασμός και να αναπαυθεί εν ειρήνη ο άνθρωπος που με τα τραγούδια του ομόρφυνε τα εφηβικά μου χρόνια....
Νομιζω οτι η ικανοτητα του δεν ηταν η φωνη του.
Ενταξει καλη φωνη αλλα οχι και τιποτα το φοβερο.
Το σοου ομως που εκανε στις ζωντανες εμφανισεις του αξεπεραστο, οπως και η ικανοτητα να χορευει εκπληκτικα και συγχρονως να τραγουδαει.
Στις συναυλιες που εκανε γινοταν παντα το αδιαχωρητο και δεν ξερω αν ακομα εχει μαζεψει κανενας αλλος τοσο κοσμο.
Και φυσικα το τραγουδι που εγραψε παρεα με τον Λαϊονελ Ριτσι καπου γυρω στο 1980 για την Αφρικη αξεπεραστο.
Ακομα το βιντεο κλιπ του θριλλερ θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο ολων των εποχων (που γυριστηκε μια 20ετια πριν)
Εχει να βγαλει cd πανω απο 10 χρονια και μολις ειπε οτι θα κανει συναυλιες αμεσως εξαντληθηκαν τα εισιτηρια.
Ε, μετα απο ολα αυτα θα πει καποιος οτι δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο??
Ενταξει δεν θα κλαψουμε κιολας αλλα την προσφορα του πρεπει να την αναγνωρισουμε.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
χμμμμμμμμ...υπηρχε και ενα αλλο θρεντακι που πρεπει να εφυγε απατο....τεσπα...θα τα πω και απο εδω...το καλλιτεχνη τον κανει ο ανθρωπος και αντιστροφα....πρεπει σε αυτα να υπαρχει μια ισσοροπια....και αυτος την ειχε χασει προ πολλου....και βεβαια δεν ξερω αν και πως αλλα η καριερα του πηρε την κατιουσα απο τοτε που βγηκε η σχετικη βρωμα με τα ''παθη''του...και δεν μπορω να αρκεστω μονο στην καρριερα του σαν καλλιτεχνη με τετοιες ''βρωμες'' που ειχαν βγει....
υ.γ. Rein...δεν υπαρχει περιπτωση να πεις.....πωπωπωπω και γαμω τους χτιστες ειναι ο πουστης...![]()
γράψε ακόμα εναν μαζί με τον SpeakEasyΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Το περιμενα οτι θα βρεθει καποιος η καποιοι να ειρωνευτουν η να κοροϊδεψουν επειδη
@SpeakEasy, φιλαράκι μην μασάς.... και εγω μαζί σου ειμαι. Έτοιμοι ειμαστε τώρα να τα βάψουμε και μαύρα για εναν ψυχανόμαλο παιδεραστή. Εαν ηταν ενας αγνωστος παιδραστης αυτη την στιγμή θα ανοιγαμε σαμπάνιες. αλλά τωρα επειδη καποια βιομηχανία θεάματος δημιουργησε ενα εκτρωμα και τον εβαλε να τραγουδισει το "Bily Jean" μας πιάσανε τα ζουμιά.
Πληροφοριακα το original video του billie jean πριν "σηκωθει"απο το youtube ειχε ξεπερασει τα 25000000 views.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
χμμμμμμμμ...υπηρχε και ενα αλλο θρεντακι που πρεπει να εφυγε απατο....τεσπα...θα τα πω και απο εδω...το καλλιτεχνη τον κανει ο ανθρωπος και αντιστροφα....πρεπει σε αυτα να υπαρχει μια ισσοροπια....και αυτος την ειχε χασει προ πολλου....και βεβαια δεν ξερω αν και πως αλλα η καριερα του πηρε την κατιουσα απο τοτε που βγηκε η σχετικη βρωμα με τα ''παθη''του...και δεν μπορω να αρκεστω μονο στην καρριερα του σαν καλλιτεχνη με τετοιες ''βρωμες'' που ειχαν βγει....
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ο άγνωστος παιδεραστής δεν έγινε ούτε στιγμή κομμάτι ζωής στον περισσότερο κόσμο, το μόνο που πρόσφερε ήταν η αηδία. Κι όσοι απ'τους υπόλοιπους βγάλαμε μια δεκάρα στεναχώριας για τον Jackson, δεν σημαίνει ότι αυτά που έκανε μας άφησαν αδιάφορους.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Έτοιμοι ειμαστε τώρα να τα βάψουμε και μαύρα για εναν ψυχανόμαλο παιδεραστή. Εαν ηταν ενας αγνωστος παιδραστης αυτη την στιγμή θα ανοιγαμε σαμπάνιες. αλλά τωρα επειδη καποια βιομηχανία θεάματος δημιουργησε ενα εκτρωμα και τον εβαλε να τραγουδισει το "Bily Jean" μας πιάσανε τα ζουμιά.
Για εκείνο το κομμάτι που χάραξε στην καρδιά μας ζουμιάσαμε, φιλικά Σπύρο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. Rein...δεν υπαρχει περιπτωση να πεις.....πωπωπωπω και γαμω τους χτιστες ειναι ο πουστης...![]()
Ενω για τα παθη του mick jagger πχ δινεις αφεση χωρις δευτερη σκεψη και αρκεισαι στην καρριερα του ως καλλιτεχνη.Προφανως και δεν σου αρεσε η μουσικη του(ουτε και μενα),αλλα δεν μπορω να διαβαζω προκατελειμμενα ποστ απο φανατικους και ληγμενους "ροκαδες".
οπως ο Δουρης ρε Μακη...που εγινε και ανεκδοτο καποια στιγμη???σορρυ...δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις η να την πω γενικα...αλλα καποια πραγματα (στο μυαλο μου εστω) δεν μπορουν να συνδιαστουν...και ποσο πιο σιχαμερο να εκμεταλλευεσε την φημη σου...πολλοι γνωστοι εχουν διαφορα παθη που μπορει να σε χαλανε η οχι....αυτος ειχε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο άγνωστος παιδεραστής δεν έγινε ούτε στιγμή κομμάτι ζωής στον περισσότερο κόσμο, το μόνο που πρόσφερε ήταν η αηδία. Κι όσοι απ'τους υπόλοιπους βγάλαμε μια δεκάρα στεναχώριας για τον Jackson, δεν σημαίνει ότι αυτά που έκανε μας άφησαν αδιάφορους.
Για εκείνο το κομμάτι που χάραξε στην καρδιά μας ζουμιάσαμε, φιλικά Σπύρο![]()
Δηλαδη αυτος που πεθανε απο ανιατη αρρωστια για τις σεξουαλικες του προτιμησεις πως δεν τον θυματε ΚΑΝΕΙΣ (νομιζω) για αυτο???
http://www.youtube.com/watch?v=FaGafuPCUaM
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για εκείνο το κομμάτι που χάραξε στην καρδιά μας ζουμιάσαμε, φιλικά Σπύρο[/B]
Να 'σαι καλά ρε Μάκη, το έγραψες καλύτερα από όλους μας.
Εγω απλα θα πω οτι ηταν ενας καλλιτεχνης που ειχε φανατικους θαυμαστες μεχρι και στα Βρουβιανα Αιτωλοακαρνανιας πριν 15+ χρονια...
Πρωτα πηγε ο Jackson εκει και μετα η ασφαλτος...
επειδη δεν θελω να ξεφυγει το θρεντακι αλλα μου την λες (νομιζω)....αυτο και τελος....ο καθενας στον εαυτο του μπορει να κανει οτι θελει...ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι....ο Jagger που βασικα δεν τον γουσταρω και πολυ δεν ειπε ποτε....μαγκες ελατε να την πιουμε παρεα γιατι ειναι και καλο...και δεν εχει ακουστει να εκανε παρεα με 11χρονα....αν ακουστει εδω θα ειμαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Ενω για τα παθη του mick jagger πχ δινεις αφεση χωρις δευτερη σκεψη και αρκεισαι στην καρριερα του ως καλλιτεχνη.Προφανως και δεν σου αρεσε η μουσικη του(ουτε και μενα),αλλα δεν μπορω να διαβαζω προκατελειμμενα ποστ απο φανατικους και ληγμενους "ροκαδες".
υ.γ. ουτε φανατικος ουτε ληγμενος ροκας ειμαι....οταν δεν ξερεις καποιον προσωπικα μην βαζεις ταμπελες....
Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας. Δεν λεω, σαν τραγουδιστης καλος ηταν αλλα δεν αφησε και καποιο "εργο" που ο κοσμος δεν θα μπορουσε χωρις αυτο.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αντε, επειδη εισαι πολυ ανετος για καντο και συ αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
γράψε ακόμα εναν μαζί με τον SpeakEasy
@SpeakEasy, φιλαράκι μην μασάς.... και εγω μαζί σου ειμαι. Έτοιμοι ειμαστε τώρα να τα βάψουμε και μαύρα για εναν ψυχανόμαλο παιδεραστή. Εαν ηταν ενας αγνωστος παιδραστης αυτη την στιγμή θα ανοιγαμε σαμπάνιες. αλλά τωρα επειδη καποια βιομηχανία θεάματος δημιουργησε ενα εκτρωμα και τον εβαλε να τραγουδισει το "Bily Jean" μας πιάσανε τα ζουμιά.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!