Ποιος θα φανταζοταν οτι πισω απο το κρανος δεν βρισκεται ενας επιπλεον μοτοσυκλετιστης.
Ποιος θα φανταζοταν οτι πισω απο το κρανος δεν βρισκεται ενας επιπλεον μοτοσυκλετιστης.
Αναπνεω καλυτερα μεσα απο τη μασκα
ελα ρε,μη σε πιανει απελπισια.
εγω ειμαι 47 και περναω μια χαρα!
ενταξει,λιγη παραπανω χοληστερινη και τριγλυκεριδια τα εχω,καθως και καμμια 20αρια κιλακια,αλλα κατα τ'αλλα,μια χαρα κρατιεμαι!!
τι...???
δεν μιλαμε για ηλικιες-υγεια..???
τοτε μη στεναχωριεσαι,μαλλον για ψιλοκαταθλιψη θα προκειται..![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Τι μλκς θεε μου.Τον "εφτιαξες" τωρα με την καταθλιψη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ελα ρε,μη σε πιανει απελπισια.
εγω ειμαι 47 και περναω μια χαρα!
ενταξει,λιγη παραπανω χοληστερινη και τριγλυκεριδια τα εχω,καθως και καμμια 20αρια κιλακια,αλλα κατα τ'αλλα,μια χαρα κρατιεμαι!!
τι...???
δεν μιλαμε για ηλικιες-υγεια..???
τοτε μη στεναχωριεσαι,μαλλον για ψιλοκαταθλιψη θα προκειται..![]()
Υ.Γ Ακομα ενας μεγαλυτερος μου στο φορουμ![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι μλκς θεε μου.Τον "εφτιαξες" τωρα με την καταθλιψη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Ακομα ενας μεγαλυτερος μου στο φορουμ![]()
![]()
![]()
Τωρα ρε motopoura μου θυμισατε ΑΥΤΟ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
MASTER!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
για νασαι μοτοσικλετιστης πρεπει να............ εισαι αγριοφατσα ,κατι απο manowar πχ ..............στραβοποδης .........ψιλοαξυριστος ............στραβοστομης
οταν εισαι στην μηχανη πανω να καθεσαι λοξα ,να εξεχει το γονατο δλδ
να φορας τις μποτες απεξω ,ξυστρες χ2 ,τζακετ 20 κιλα και απο μεσα αμανικο με σχεδιο νεκροκεφαλη με η χωρις μαλλια
τα παραπανω ειναι προαιρετικα οπως και το κρανος .
και να μην τα πληρεις ολα αυτα χαμογελατωρα γιατι μπορεις να πραγματοποιησεις το ονειρο σου.......
τραβα μια βολτα-αεροπορια με τζην ,σταρακια και ζελ στο μαλλι (αν υπαρχει ),λυσσαξε οσο μπορεις ..........ενα χωραφι θα οργωσεις ,τι διαολο?
σε 1-2 μηνες θα εισαι πανετοιμος πλεον
Τι να πουν και οι λαφυρολαγνοι στο far west?
Oπως πχ ο Johnny Ringo?
Εκει οι καβαλαρηδες ποτε δεν αμφισβητουσαν το ειδος τους ακομη και στη θεα ενος Σεριφη. Πρεπει να βρεις το δρομο σου κουμποι ακομη και μονος εις το απεραντο διαβα της ανακαλυψης. Το μονο που θα σε προβληματιζει τοτε, ειναι καπου να ξαποστασεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
εγω φιλε ειμαι 44 χρονων.ο γιοσ μου 20,η κορη μου 12...οδηγω μηχανακια απο 16..
εχω φαει καποιεσ τουμπεσ..αλλα μηχανακι θα καβαλαω μεχρι που να πεθανω η μχρι οσο αντεχουν οι δυναμεισ μου...τη ζουγκλα των δρομων ολοι την γνωριζουμε κ οφειλουμε
να την προσεχουμε κ να την "σεβομαστε"...απο τον τροπο ομωσ που σκεφτεσαι,υπαρχει
περιπτωση να ειναι καλυτερα,να σταμτησεισ να καβαλασ μηχανη διοτι εχω σαν αρχη,οταν φοβαμαι κατι,δεν το κανω...φιλικα
++ πολλά!![]()
![]()
τάπες όλα...τίποτα λιγώτερο και τίποτα περισσότερο...
![]()
![]()
κι ένα μικρό εντιτ:
μάλλον μετά τα 30 αξίζει να έχεις πραγματικά και 1,και 2 μοτό!θες για γούστο,για τη βόλτα,το ξεχαρμάνιασμα,γιατί μπορείς...... και για όλα αυτά που φοβόσουν αλλά δεν τόλμαγες (ή απαγορευόταν ...) μικρότερος.....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Καμια φορα πρεπει να εκπεμπεις σε αλλα μηκη κυμματος. Σε αυτα που εχεις ξεχασει.
να θυμασαι οτι παντα υπαρχουν και .....χειροτερα![]()
42 χρονων διπλωμα και αγορα 250αρας---43 er-6f--εχω τωρα που μιλαμε 7000χλμ ολα κι ολα στο ενεργητικο μου
δοξα το θεω δεν εχω πεσει....ακομα:rotflmao: --εχω οικογενεια --παιδια
δεν ξερω αν ειμαι μοτοσυκλετιστης βερος-----δεν κατηγορω τα αυτοκινητα--δεν τα λεω κουτια περιφρονητικα---προσφερουν αλα πραγματα--προσπαθω να βελτιωνομαι οδηγικα....εμαθα πολλα απο τη μηχανη---οδηγω πιο σωστα και το αυτοκινητο τωρα γιατι προσεχω τις μηχανες περισσοτερο--ειδα μια φορα τα 200 χλμ και....δεν σκοπευω να τα ξαναδω...δεν μου ειπαν και πολλα---πιστα δεν θα μπω για πολλους και διαφορους λογους---
οταν ομως πηγαινω μαραθωνος προς το σχοινια, τα πρωινα ,με εκτη μεσα και 6500 στροφουλες, ητοι 130χλμ στο δικο μου και ακουω τον κινητηρα να γουργουριζει και να σιγοσφυριζει, ρουφωντας λαιμαργα τον αερα μεσα απο απο το φιλτρο του ,τοτε φιλε μου αναρωτιεμαι γιατι αργησα τοσο να χαρισω στον εαυτο μου αυτη την αισθηση ελευθεριας και ευεξιας.....
δεν με χαλαει αν καποιος με πει κουλο, η οτι δεν ειμαι βερος μοτοσυκλετιστης, δεν με πειραζουν οι ξερογκαζιες που μου σκανε οι καθε λογης γρηγοροι στα φαναρια--ναναι καλα τα παιδια και παντα ορθιοι---δεν ακολουθω
κανω αυτο που με ευχαριστει--οσο εγω θελω--οσο να νοιωθω καλα.
τελικα μπορει και να μην ειμαι.........μοτοσυκλετιστης τελικα
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fon Zolotas
για νασαι μοτοσικλετιστης πρεπει να............ εισαι αγριοφατσα ,κατι απο manowar πχ ..............στραβοποδης .........ψιλοαξυριστος ............στραβοστομης
οταν εισαι στην μηχανη πανω να καθεσαι λοξα ,να εξεχει το γονατο δλδ
να φορας τις μποτες απεξω ,ξυστρες χ2 ,τζακετ 20 κιλα και απο μεσα αμανικο με σχεδιο νεκροκεφαλη με η χωρις μαλλια
αυτο τωρα μονο εμενα μου θυμιζει κατι?????:rotflmao:
![]()
αυτο φιλε ειναι ο ορισμος του κουλου κανγκουρα αν δεν ξερεις τι σημαινει αυτο στειλε πμ στο μελος Trooper και ρωτα τον![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τι είναι μηχανόβιος?
Μην είναι αυτός που οδηγεί πάντα και μόνο μηχανή?
Μην είναι αυτός που κάνει Αθήνα Θεσσαλονίκη 3 ώρες?
Μην είναι αυτός που ανεβαίνει την Συγγρού στην μια ρόδα?
Μην είναι αυτός που λύνει και δένει οποιοδήποτε κινητήρα σε 45 λεπτά?
Μην είναι αυτός που και στο περίπτερο πηγαίνει πάντα με κράνος γάντια και δερμάτινη εξάρτηση?
Μην είναι αυτός που στην πίστα στα μέγαρα η πρώτη δεξιά έχει το όνομα του?
Μην είναι αυτός που έχει κάνει πάνω από 2 ταξίδια οδικός στην Ευρώπη?
Μην είναι αυτός που………..
Γιατί αν είναι εγώ δεν ξέρω κανέναν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Freedom
http://www.youtube.com/watch?v=sFNWe_EsUFg
Bmw R75/5 (1972) www.youtube.com/watch?v=GUYeaZGvp88
Honda ss50 (1976)
Ktm 125exc (2005)
Vespa 200px (1995)
Μηχανόβιος είναι .....να οδηγάς και να ξέρεις ότι είσαι εσύ για τη μηχανή και η μηχανή για σένα......
να σε χτυπάει ο άνεμος και να μην σε νοιάζει για τίποτα.....να χάνεσαι....γράφοντας όμορφα και γλυκά χιλιόμετρα.....πάντα με τον κατάλληλο εξοπλισμό σου.....μηχανόβιος είναι να τους γράφεις οταν σε προκαλούν για στήσιμο....(πιο πολύ εντύπωση κάνεις με τα 50 πα΄ρα με τα 200,προλαβαίνουν να θαυμάσουν το ηχανάκι δεν χάνεσαι).......
με λίγα λόγια μηχανόβιος για μένα = ελευθερία.....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Μηχανόβιος είναι .....να οδηγάς και να ξέρεις ότι είσαι εσύ για τη μηχανή και η μηχανή για σένα......
να σε χτυπάει ο άνεμος και να μην σε νοιάζει για τίποτα.....να χάνεσαι....γράφοντας όμορφα και γλυκά χιλιόμετρα.....πάντα με τον κατάλληλο εξοπλισμό σου.....μηχανόβιος είναι να τους γράφεις οταν σε προκαλούν για στήσιμο....(πιο πολύ εντύπωση κάνεις με τα 50 πα΄ρα με τα 200,προλαβαίνουν να θαυμάσουν το ηχανάκι δεν χάνεσαι).......
με λίγα λόγια μηχανόβιος για μένα = ελευθερία.....![]()
![]()
![]()
![]()
+πολλά...![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros