Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Προστημο Συνεπιβατη

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Τι εγινε με τον καρβελα ; καταδικαστηκε.

http://www.zougla.gr/news.php?id=13170

Μηπως τον μπερδευεις με τον καραβελα που το σκασε

καλά κρασιά !!!! Στο επόμενο μπλόκο ,κάνε τα ίδια να δεις τι ζαρντινιέρα θα φας ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η μ@λακια τους τελικα δεν εχει οριο,ετσι??

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    καλά κρασιά !!!! Στο επόμενο μπλόκο ,κάνε τα ίδια να δεις τι ζαρντινιέρα θα φας ......
    μόνο που αυτή την ζαρντινιέρα καλά θα πάθεις και θα την φας.

τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο;

τί σχέση έχει κάποιος που περπατούσε και του την έπεσαν ;;
    με τον καρβέλα και την πάνια που παραβίασαν τον μισό κοκ, αρνήθηκαν να σταματήσουν και το έπαιζαν τρέλα;

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    μόνο που αυτή την ζαρντινιέρα καλά θα πάθεις και θα την φας.

τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο;

τί σχέση έχει κάποιος που περπατούσε και του την έπεσαν ;;
    με τον καρβέλα και την πάνια που παραβίασαν τον μισό κοκ, αρνήθηκαν να σταματήσουν και το έπαιζαν τρέλα;

Για την εφαρμογή των νόμων καθαρά γίνεται η αναφορά!!! Αν είσαι κανένας φουκαράς ,θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα των νόμων απάνω σου !! Αν είσαι ''γνωστός'' αλλάζει το θέμα.......

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Για την εφαρμογή των νόμων καθαρά γίνεται η αναφορά!!! Αν είσαι κανένας φουκαράς ,θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα των νόμων απάνω σου !! Αν είσαι ''γνωστός'' αλλάζει το θέμα.......

με αυτή την έννοια συμφωνώ.

όπως όμως βλέπεις στα δικαστήρια τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το ''αν θυμαμαι καλα'' το προσεξες???ο ΚΟΚ ειναι σαφεστατος...δεν μπορει να σε γραψει καποιος οπως γουσταρει και για οτι γουσταρει...αν εχει κανει παρατυπια ο μπατσος του κανεις μηνυση...δεν φορας κρανος???πλερωνεις....απλα συχνα για να δειξουμε τι μαλακες ειναι καποιοι οταν κανουν σωστα την δουλεια τους βαζουμε και λιγη ''σαλτσουλα'' για να βγουμε και εμεις λαδι....τα αλλα περι χαλαροτητας και αυστηροτητας τα ακουω βερεσε....και αρκετα ασχοληθηκα....

H σου βαζουν αυτοι λιγο σαλτσουλα παραπανω και πληρωνεις περισοτερα...Ασε φιλε μου για το αν κανουν σωστα την δουλεια τους το ξερουμε απο διαφορες περιπτωσεις και θα το κρινει ο καθενας μονος του...Πηγαινε στο εξωτερικο να δεις πως λειτουργουν οι αστυνομικοι και απο εκει θα καταλαβεις τι παει να πει Σεβομαι και τον ΚΟΚ και Τον Πολιτη και Την Χωρα μου αλλα και τον εαυτο μου.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    H σου βαζουν αυτοι λιγο σαλτσουλα παραπανω και πληρωνεις περισοτερα...Ασε φιλε μου για το αν κανουν σωστα την δουλεια τους το ξερουμε απο διαφορες περιπτωσεις και θα το κρινει ο καθενας μονος του...Πηγαινε στο εξωτερικο να δεις πως λειτουργουν οι αστυνομικοι και απο εκει θα καταλαβεις τι παει να πει Σεβομαι και τον ΚΟΚ και Τον Πολιτη και Την Χωρα μου αλλα και τον εαυτο μου.
    ασε ρε...

μια χαρα δουλευουν..

οπως πρεπει, ακριβοδικαια και σωφρονιστικα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Χμμμμμμμ....καλη ιδεα αυτη για το εξωτερικο...λεω να παω μια να δω τι παιζει και θα επιστρεψω....στο σαλτσουλες βεβαια δεν αναφερομουνα σε εσενα....αλλα για να τσιμπισες ετσι μαλλον εισαι και εσυ στον σακο οπως ολοι μας....λεπον παω τωρα μια εξωτερικο δικαβαλος με κρανος κουβα για εμενα και αορατο κρανος για τον πισω (θα εχω χαρτι οτι κανει θεραπεια για την καραφλα) και θα σου πω τι εγινε....

υ.γ. φανταζομαι στο εξωτερικο καποιος δεν βαζει σε κινδυνο καποιον τραυματια ανεβαζονταστονα σε μηχανη....φοραει δεν φοραει κρανος....

Χμμμμμμμ....καλη ιδεα αυτη για το εξωτερικο...λεω να παω μια να δω τι παιζει και θα επιστρεψω....στο σαλτσουλες βεβαια δεν αναφερομουνα σε εσενα....αλλα για να τσιμπισες ετσι μαλλον εισαι και εσυ στον σακο οπως ολοι μας....λεπον παω τωρα μια εξωτερικο δικαβαλος με κρανος κουβα για εμενα και αορατο κρανος για τον πισω (θα εχω χαρτι οτι κανει θεραπεια για την καραφλα) και θα σου πω τι εγινε....

υ.γ. φανταζομαι στο εξωτερικο καποιος δεν βαζει σε κινδυνο καποιον τραυματια ανεβαζονταστονα σε μηχανη....φοραει δεν φοραει κρανος....
    Μαλλον εσυ τσιμπισες πηγαινε εξωτερικο να δεις με χαρτι για την καραφλα αλλα προσεξε μην σου δωσουνε Capilarine αντι για προστιμο και μετα δεν ισχυει το χαρτι.....

υ.γ. Επιδη τυχαινει να με εχουνε σταματησει πολλες φορες στο εξωτερικο καλυτερα να μην το συζητησουμε καθολου αυτο..ουτε το πως δουλευει το συστημα υγειας τους....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ασε ρε...

μια χαρα δουλευουν..

οπως πρεπει, ακριβοδικαια και σωφρονιστικα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να'μαστε καλα και ολα μπροστα τους θα τα βρουνε μηδενος εξερουμενου.............
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

υ.γ. Επιδη τυχαινει να με εχουνε σταματησει πολλες φορες στο εξωτερικο καλυτερα να μην το συζητησουμε καθολου αυτο..ουτε το πως δουλευει το συστημα υγειας τους....
    Για πε για πε...γιατι με ενδιαφερει να παω καποια στιγμη εξωτερικο....για πες μας πως ειναι εξω... να μαθαινουμε και εμεις οι ασχετοι...

Παπε με στο ********** να παμε για καφε να τα πουμε απο εδω τι να λεμε τωρα το θεμα του θρεντ ειναι αλλο......και δεν ειπα κανενα ασχετο.....
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 01/11/2012 στις 08:57.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Polizei , dein Freund und Helfer ...

Χεστηκαν αυτοι αμα θα φας εσυ το κεφαλι σου .. Μονο τα ταμεια γεμιζουν , πιστεψτε το ..

Αν ενδιαφερονταν για την ασφαλεια μας , θα ηταν οπως οι μπατσοι στην Γερμανια , που δεν περιμενουν στο μπλοκο για να σε τσιμπησουν , αλλα οποιαδηποτε στιγμη , ειτε σε περιπολικο ειτε πεζοι , ειτε στημενοι , ειτε βολταροντας με το που σε δουν θα σε γραψουν

Ποσες φορες εχετε δει μπατσο κ διπλα ξεκρανωτο στο φαναρι διπλα διπλα κ στα @@ τους κ οι δυο .

Αν τους ενοιαζε η ασφαλεια θα το τηρουσαν 24ωρες το 24ωρο , παντου κ παντα ..

ή μηπως ειναι τυχαιο που τοοοοσο καιρο δεν εχω πετυχει ουτε 1 μπλοκο , ξεψαρωσαν ολα τα πιτσιρικια κ πανε ξεκρανωτα, κ τωρα ξαφνικα ξεφυτρωσαν τα μπατσονια να θερησουν ?

Ολοι Dread - Σταλλονε εχουν γινει ..

Παπε με στο ************ να παμε για καφε να τα πουμε απο εδω τι να λεμε τωρα το θεμα του θρεντ ειναι αλλο......και δεν ειπα κανενα ασχετο.....
    το θεμα θεωρω δεν εχει και πολλα να πουμε....και δεν το παιζω ξερολας....βασικα πηγα να σου κανω λιγο πλακιτσα γιατι ειμαι απο το εξωτερικο....και επειδη ολοι εχουν την πιπιλα με το εξωτερικο το απο πανω θρεντακι τα λεει ολα....απλα να παψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να μπερδευουμε την ελαστικοτητα με την μαλακια που καθε μπατσου....δεν θα σε γραψει ποτε για κατι που δεν οριζει ο ΚΟΚ....απλα εδω μπορεις να τους συζητησεις και λιγο....εξω με την καμμια....

Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 01/11/2012 στις 09:00.

το θεμα θεωρω δεν εχει και πολλα να πουμε....και δεν το παιζω ξερολας....βασικα πηγα να σου κανω λιγο πλακιτσα γιατι ειμαι απο το εξωτερικο....και επειδη ολοι εχουν την πιπιλα με το εξωτερικο το απο πανω θρεντακι τα λεει ολα....απλα να παψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να μπερδευουμε την ελαστικοτητα με την μαλακια που καθε μπατσου....δεν θα σε γραψει ποτε για κατι που δεν οριζει ο ΚΟΚ....απλα εδω μπορεις να τους συζητησεις και λιγο....εξω με την καμμια....

Οχι παντα εχω δει παρα πολυ μεγαλη ελαστηκοτητα και εξω οχι για κρανος αλλα για ταχυτητα....Αφου εισαι απο το εξωτερικο τα ξερεις καλυτερα εδω απλα γινετε της π...τ...ς δεν ξερει κανενας τι του γινετε και κανει ο καθενας οτι του κατεβει...το θεμα μου ηταν τα χαρτια που μου πηραν....δεν μου αρεσει να κανουν καταχρηση εξουσιας επιδη ετσι τους ηρθε....μακαρι να ειχα χρονο να το πηγαινα δικαστηκα αλλα δεν μπορω...
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09