ρε φιλαρακο εσυ μην τρελλενεσε...αλλωστε με το busa σου πας για παγωτο και οχι για καφε....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
προσπαθώ τόση ώρα να γράψω, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως και τι ..... τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου .....![]()
![]()
ρε φιλαρακο εσυ μην τρελλενεσε...αλλωστε με το busa σου πας για παγωτο και οχι για καφε....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
προσπαθώ τόση ώρα να γράψω, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως και τι ..... τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου .....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
να σου υπογραμμισω πως το κρανος με τον τροπο συμπεριφορας ειναι αμεσα συνδεδεμενα.... γιατι πολλοι θα ισχυριστουν πως το κρανος σου αφαιρει την αισθηση ελευθεριας που προσφερουν τα 2τροχα και η "Ανεμελια" .....αυτη η ανεμελια λοιπον και το να τα παιρνεις ολα με το ματι του "Easy Rider" εμενα ΜΕ βαζουν σε σκεψεις...
η χρήση του κράνους είναι όντως άμεσα συνδεδεμένη με τη συμπεριφορά .... είναι κάτι τύποι που λές, που βγαίνουν κάτι βράδια στις εθνικές και κυνηγιούνται με 300+ φορώντας βέβαια κράνος και πανοπλίες .... οι ίδιοι τύποι, όταν βρεθούν σε μια ορεινή διαδρομή, βγάζουν το κράνος και παίρνουν το γαμημένο το ρίσκο για να απολαύσουν λίγο παραπάνω μοτοσυκλέτα...θέλουν νά ακούσουν το μοτέρ να γουργουρίζει, να μυρίσουν, να τους χτυπήσει το αεράκι και διάφορες τέτοιες αηδίες ....
ναι ρε μάγκες, η ανεμελιά και η αίσθηση ελευθερίας είναι βασικός λόγος για να καβαλάς μηχανή, και μη φοβάστε τέτοιους τύπους .... να φοβάστε περισσότερο τους φουλ εξοπλισμένους με τα τριβάλιτσα τα tankbag, τα gps και τα bluetooth, τις ενδοσυννενοήσεις, που χρειάζονται μισή ώρα για να ξεπαρκάρουν τη δίκυκλη γκαρσονιέρα τους, και μετά βιάζονται και επιδίδονται στις πιο ηλίθιες σφήνες, μένουν ντεμπραγιαρισμένοι σε όλο το φανάρι για να ξεκινήσουν τελικά με κόκκινο για να προλάβουν να μας κλείσουν το δρόμο μετα απο 10 μέτρα .....
να φοβάστε τους εξολισμένους και καθωσπρέπει που ακόμα δεν ξέρουν ότι γύρω απο την αθήνα και στις εθνικές οδούς έχουν μπεί διόδια ....
....που για να βγούν εκδρομή χρειάζονται 3 μήνες προγραμματισμό, εγγύηση απο τη μετεωρολογική, ξηρά τροφή, αδιάβροχες κάλτσες και φαρμακείο με εμβόλια για τη γρίππη...
...που οδηγούν μοτοσυκλέτα μόνο άνοιξη και φθινόπωρο, γιατί το καλοκαίρι έχει ζέστη, και το χειμώνα κρυώνει το κωλαράκι τους ...
να φοβάστε αυτούς που βαφτίστηκαν μοτοσυκλετιστές γιατί έπρεπε να φτάσουν πιο γρήγορα στο γραφείο, που αγόρασαν την υπερπολυτελή πολυθρόνα για να μη βρέχεται το κοστούμι, και όχι τους καγκουραίους που βγήκαν τσάρκα γιατί καύλωσαν ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να φοβάστε τους εξολισμένους και καθωσπρέπει που ακόμα δεν ξέρουν ότι γύρω απο την αθήνα και στις εθνικές οδούς έχουν μπεί διόδια ....![]()
Πότε έγινε αυτό ρε;;;
Κατά τ' άλλα καλά τα λες...
αν και δεν με γνωρίζεις, σε γνωρίζω εγώ (μακριά ιστορία πώς και γιατί)Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να φοβάστε αυτούς που βαφτίστηκαν μοτοσυκλετιστές γιατί έπρεπε να φτάσουν πιο γρήγορα στο γραφείο, που αγόρασαν την υπερπολυτελή πολυθρόνα για να μη βρέχεται το κοστούμι, και όχι τους καγκουραίους που βγήκαν τσάρκα γιατί καύλωσαν ....
έτυχε λοιπόν να οδηγήσω δίπλα σου στην κηφισίας μια μέρα για λίγο, πριν στρίψεις για το μαγαζι σου με το μπούσα:
αδιάκοπες ξερογκαζιές
και επιθετική οδήγηση του τύπου "εφόσον είσαι μπροστά μου, με μοτό ή κουτί, θα σε περάσω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ARGH!!!"
με άλλα λόγια εσύ ο ίδιος αποτελείς, για μένα τουλάχιστον, διάψευση των παραπάνω που γράφεις, ότι δηλαδή οι καυλωμένοι δεν αποτελούν κίνδυνο, ενώ όσοι πήραν μοτό για βολικό μέσο μετακίνησης είναι επικίνδυνοι![]()
Του μπερδεύει το μπουρδέλο ακόμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
αδιάκοπες ξερογκαζιές
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσίξερπαπ, σε πιάσαμε ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
αν και δεν με γνωρίζεις, σε γνωρίζω εγώ (μακριά ιστορία πώς και γιατί)
έτυχε λοιπόν να οδηγήσω δίπλα σου στην κηφισίας μια μέρα για λίγο, πριν στρίψεις για το μαγαζι σου με το μπούσα:
αδιάκοπες ξερογκαζιές
και επιθετική οδήγηση του τύπου "εφόσον είσαι μπροστά μου, με μοτό ή κουτί, θα σε περάσω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ARGH!!!"
με άλλα λόγια εσύ ο ίδιος αποτελείς, για μένα τουλάχιστον, διάψευση των παραπάνω που γράφεις, ότι δηλαδή οι καυλωμένοι δεν αποτελούν κίνδυνο, ενώ όσοι πήραν μοτό για βολικό μέσο μετακίνησης είναι επικίνδυνοι![]()
![]()
Ωστε έτσι, ε?
δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή... :rotflmao:
Όχι ρε παιδιά, για να μην του σβήσει γκάζωνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τσίξερπαπ, σε πιάσαμε ρε...![]()
Ωστε έτσι, ε?
δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή... :rotflmao:![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
γιατί πότε αρνήθηκα ότι οδηγώ επιθετικά?
ακόμα και η διαδρομή από και πρός το μαγαζί είναι διασκέδαση για μένα ...
καβαλάω τη μηχανή μου γιατί τη γουστάρω, και όχι από ανάγκη ...
είμαι απόλυτα συνεπής σε αυτά που γράφω!
μήπως σε έκλεισα πουθενά, ακόμα και με το μπουσάκι? μήπως κινδύνεψες εξαιτίας μου?
επικίνδυνοι είναι όσοι δεν παίρνουν χαμπάρι πόσο κόσμο μπορεί να κλείνουν με το να κάθονται ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, γιατί πολύ απλά δεν βλέπουν πίσω τους ποτέ, ή γιατί φοβούνται να κάνουν έναν ελιγμό......για να μην πούμε γι΄αυτούς που δεν κουνιούνται απο εγωισμό ....
αν όντως οδηγούσα επιθετικά, δε θα ενόχλησαν και για πολύ οι αδιάκοπες ξερογκαζιές ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αποκαλυπτικη πρωτη φωτο του pap.
"Shiver me timbers" μωρη κουφαλα και το γκαζι καρυδι![]()
αυτή η σημαία, χαλάει την ισορροπία στις μανούβρες ....
πάντα οι άλλοι είναι επικίνδυνοι και αξιόμεμπτοιΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ακόμα και η διαδρομή από και πρός το μαγαζί είναι διασκέδαση για μένα ...
καβαλάω τη μηχανή μου γιατί τη γουστάρω, και όχι από ανάγκη ...
είμαι απόλυτα συνεπής σε αυτά που γράφω!
μήπως σε έκλεισα πουθενά, ακόμα και με το μπουσάκι? μήπως κινδύνεψες εξαιτίας μου?
επικίνδυνοι είναι όσοι δεν παίρνουν χαμπάρι πόσο κόσμο μπορεί να κλείνουν με το να κάθονται ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, γιατί πολύ απλά δεν βλέπουν πίσω τους ποτέ, ή γιατί φοβούνται να κάνουν έναν ελιγμό......για να μην πούμε γι΄αυτούς που δεν κουνιούνται απο εγωισμό ....
αν όντως οδηγούσα επιθετικά, δε θα ενόχλησαν και για πολύ οι αδιάκοπες ξερογκαζιές ...![]()
...ενώ η επιθετική οδήγηση δεν έχει καμία σχέση με εγωισμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....
για να μην πούμε γι΄αυτούς που δεν κουνιούνται απο εγωισμό ....
![]()
έχει καθαρά αλτρουϊστικά κίνητρα...
Εαν ειχε μια πτωση με το busa (και επιβιωνε) μαλλον μετα θα φορουσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
...ειχα εναν σημερα στο φαναρι μπροστα μου με BUSA.... ακρανωτο ( ή ειναι το σωστο ξεκράνωτο?) ....
και ειχα την εξης σκεψη... ΑΥΤΟΣ ο δηθεν μοτοσυκλετιστης.... θα φορουσε κρανος μετα απο μια πτωση/τραυματισμο? ή θα ειχε την ιδια νοοτροπία ?
ΤΙ πρεπει να γινει για να το βαλουν ΚΑΛΑ στο κεφαλι τους ? ειναι στο ατομο τελικα?
και μην πει κανενας πως το οικονομικο μπαινει στην μεση ....![]()
![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
το ακούσαμε κι αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
...ενώ η επιθετική οδήγηση δεν έχει καμία σχέση με εγωισμό...![]()
έχει καθαρά αλτρουϊστικά κίνητρα...
ειπε ο τυπος με το διχρονο, μονοκυλινδρο των 97κιλων (φουλ υγρων) και χαθηκε μεσα στα μονοπατια του βουνου....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...να φοβάστε περισσότερο τους φουλ εξοπλισμένους με τα τριβάλιτσα τα tankbag, τα gps και τα bluetooth, τις ενδοσυννενοήσεις, που χρειάζονται μισή ώρα για να ξεπαρκάρουν τη δίκυκλη γκαρσονιέρα τους...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: