Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Μηπως την πατησα?

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    ευτυχώς φίλε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    παιδια μολις τωρα γυρισα απο το μαγαζι. τα λεφτα τα πηρα πισω. CASE CLOSED αλλα μονο για εμενα. ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι. ευτυχως ξεμπερδεψα χωρις απωλειες.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Πάλι καλά να λές με το λαμόγιο που πήγες να μπλέξεις
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    παιδια μολις τωρα γυρισα απο το μαγαζι. τα λεφτα τα πηρα πισω. CASE CLOSED αλλα μονο για εμενα. ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι. ευτυχως ξεμπερδεψα χωρις απωλειες.
    μπραβο ρε μαγκα!!

το θεμα ειναι οτι και αλλοι τα πηραν εστι ευκολα τα λεφτα τους...
    τι θελω να πω?

θελω να πω, οτι αν εχει δωσει καποιος λεφτα και παει μετα να τα παρει πισω ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αυτο δεν συμφερει τον εμπορο. γιατι? μα γιατι χανει απο την προμηθεια που εχει για το μηχανακι.

οποτε ειναι λιγο ακυρο να σε αφησει να φυγεις ο εμπορος τοσο ευκολα (αν ειναι ξυπνιος θα κοιταξει να σε κρατησει και να σου δωσει το μηχανακι που θες)

εγω 2 σεναρια βλεπω με το λιγο μου νιονιο.

1) δεσμευει τα λεφτα που παιρνει και τα τοκιζει για 1-1,5 μηνα μεχρι να του τα ζητησεις,οποτε βγαζει κατι ψιλολογια (δεν ξερω και ποσο τοκο δινουν τα 9000 στον μηνα)

2) ξεπλυμα χρηματος

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

εγω 2 σεναρια βλεπω με το λιγο μου νιονιο.

1) δεσμευει τα λεφτα που παιρνει και τα τοκιζει για 1-1,5 μηνα μεχρι να του τα ζητησεις,οποτε βγαζει κατι ψιλολογια (δεν ξερω και ποσο τοκο δινουν τα 9000 στον μηνα)

2) ξεπλυμα χρηματος
    Ετσι ακριβώς!!!Οπως είπα πιο πρίν στην ουσία παίρνει άτοκο δάνειο για λειτουργικές του ανάγκες και στην πορεία του πράγματος τσουλάνε οι μέρες και οι απαιτητικές υποχρεώσεις σε μετρητό λόγω καλοκαιριού και αν βγάλει κάτι και απο προμήθειες και τόκους στην τελική κερδισμένος είναι...ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ γιατί με τέτοιες ανορθόδοξες μεθόδους σε λίγο καιρό θα βαρέσει φαλημέντο το λαμόγιο
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Μπράβο ρε Γιώργο.

Μην ευχαριστείς εμένα, αυτούς που φτιάξανε το φόρουμ να ευχαριστήσεις και να εφχεσαι να μας διαβάζει πολυ κόσμος. Τέλος καλό όλα καλά.

Όσο για το μαλάκα άστον. Δε γλιτώνουν αυτοί οι τύποι ποτέ. Κάποια στιγμή θα μπει να αγοράσει ελικόπτερο ο Παλαιοκώστας και όταν δεν το παραδώσε στην ώρα του θα αναλάβουν τα "καλά παιδιά"....

Προσοχή παίδες και να είμαστε όλοι καλά.

Παιδιά σήμερα πήρα κι εγώ τα λεφτά μου πίσω. Μακριά από τον καραγκιόζη και πείτε το σε όσους ξέρετε και σε όλα τα φόρουμ. Έφαγα όλο το καλοκαίρι να περιμένω μηχανή ενώ θα μπορούσα να την είχα ήδη στρώσει. Σκέφτομαι και την επιστολή στο ΜΟΤΟ γιατί διαφήμιση του μαγαζιού υπάρζει σε κάθε τέύχος και μόνο και μόνο απ'αυτό πολύς κόσμος μπορεί να το θεωρεί αξιόπιστο.

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    Η περίπτωσή μου που συνδέετε άμεσα με την δικιά σου. Τι κρίμα να μην το είχα διαβάσει νωρίτερα. Θα ξέμπλεκα και γω απο το καλοκαίρι και δεν θα έπιανε φθινόπωρο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=88029

ΓΑΜΑΤΑΜΕΜΕΓΑΛΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    PreGeoLude πάλι καλά που τα πήρες πίσω ΑΛΛΑ για να είσαι σωστός θα έπρεπε .α κάνεις καταγγελία, γιατί αν σκεφτόντουσαν όλοι έτσι τώρα αυτός θα είχε κλείσει και δε θα παιδευόσουν ούτε εσύ ούτε κι άλλοι σαν εσένα.

-------------------- Το avatar του/της jfx
    απλα να πω ότι το να μη γινεται δυσφήμιση σε μαγαζια εμπορους κτλ ειναι αποφαση των διαχειριστων της σελίδας, και όχι , νομικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα να λεει ο καθενας οτι θελει, αληθεια ή ψεμματα μεσα σε ενα φορουμ.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

!

γεια σας. ειμαι και εγω ενας απο τους εξαπατημενους του εν λογω "κυριου". η περιπτωση μου διαφερει ομως.

εδωσα προκαταβολη 1500 ευρω. δεν υπεγραψα ανταλλαγη ουτε δανειο για την εξοφληση της μηχανης. ενας φιλος μου, καλη του ωρα, μου ειπε γι αυτον ενω εγω οταν τα ειδνα δεν ηξερα τπτ. σταματησα καθε διαδικασια.

του ζηταω να μου δωσει την προκαταβολη πισω, μου λεει οκ,αλλα τον ψαχνω συνεχεια και δεν τον βρισκω. οι υπαλληλοι μου με δουλευουν και δεν ξερουν που ειναι το αφεντικο τους.

την δευτερα σκεφτομαι να βαλω δικηγορο, να παμε μαζι και να παρω τα λεφτα πισω αλλα νομικα δεν ξερω αν ειμαι καλυμμενος καθως ο τυπος μπορει να ισχυριστεί αθετηση συμφωνιας...

δεν ξερω τι να κανω, ας εδινα τα λεφτα σε ενα ιδρυμα και οχι σε αυτο το λαμογιο.

θελω να ξερω 2 πραγματα. αν υπογραψω να παρω δανειο, μπορει μεχρι να μου φερει την μηχανη να πληρωνω εγω τις δοσεις και εάν γινεται να παρω την προκαταβολη μου πισω και να του πω οτι τελικα ολο το ποσο θα το βαλω σε δανειο. εκει τον παιρνει να κανει μαλακια με τιν τραπεζα;

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos n roses
    θελω να ξερω 2 πραγματα. αν υπογραψω να παρω δανειο, μπορει μεχρι να μου φερει την μηχανη να πληρωνω εγω τις δοσεις και εάν γινεται να παρω την προκαταβολη μου πισω και να του πω οτι τελικα ολο το ποσο θα το βαλω σε δανειο. εκει τον παιρνει να κανει μαλακια με τιν τραπεζα;
    Μην κάνεις κανένα αστείο. Εσυ φαίνεσαι ως οφειλέτης στην τράπεζα και όχι αυτός.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μην κάνεις κανένα αστείο. Εσυ φαίνεσαι ως οφειλέτης στην τράπεζα και όχι αυτός.

θα πρεπει να παραλαβω την μηχανη για να αρχισουν οι δοσεις του δανειου. χωρις μηχανη δεν μπορει να υπογραφτει τιποτα.

Re: Re: Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos n roses
    θα πρεπει να παραλαβω την μηχανη για να αρχισουν οι δοσεις του δανειου. χωρις μηχανη δεν μπορει να υπογραφτει τιποτα.

Διάβασε τι σου έγραψε ο αποπάνω, κάτι ξέρει...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

re pedia....oxi oti amfisvito ti lete alla......
    ego pira mixanaki apo afton k ola eitane meli gala.....
    gia na eimai pio sostos eitane o monos pou xigithike sosta opos eithela....

dld eixa metrito k eithela napao sto magazi na ta skaso na to paro k na figo xoris na me niazi an tha exoune ekdothi pinakides (afto giati den epeze na skaso oute 1 euro prokatavoli h na to pliroso k na perimeno)se osa magazia pira oli mou legane to ligotero 1 mera anamoni k talefta brosta ......ego piga ekei akoubisa to xrima k se 2 oritses to pira :P
    tora peretero den xero an k apo fatsa poles fores boris na katalavis pola
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. την πάτησα! 2005 cbr600f
    από gwalker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 20:48
  2. 3η και την πάτησα!
    από @ggelos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 01:58