Καλημερα παιδες
Καλημερα παιδες
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα δεν μπορώ άλλες haya ααααααααααααααααααααααα σας μισώ σας μισώ όλους όοοοοοοοοοοοοοοοοολους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikpaps
Καλημέρα παίδες, Ελλήνων παιδιά ! Η αναμονή είναι σκληρή αλλά τι να πώ, αξίζει ! Περιμένω να παραλάβω την καινούργια μου Haya 2005 σε μαύρο/ασημί την άλλη εβδομάδα και δεν βλέπω την ώρα.. Στιγμές που έχουμε περάσει όλοι πιστεύω..
ααααααααααααααααααα σέλω κι εγω χαγιαμπουσίτσα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Φίλε μου η αναμονή τελικά είναι μαρτύριο.. δεν περνάνε τα γ....... δευτερόπλεπτα, δεν περνάνε με το τίποτα ! Μια και καμμία... άυριο είναι η μεγάλη μέρα !! Καιρός να πάρω μετοχές από κανένα βενζινάδικο καθώς και από κανένα λαστιχάδικο.. χα χαΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα δεν μπορώ άλλες haya ααααααααααααααααααααααα σας μισώ σας μισώ όλους όοοοοοοοοοοοοοοοοολους!!!
ααααααααααααααααααα σέλω κι εγω χαγιαμπουσίτσα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα και Χρόνια πολλά φίλε μου
- nikpaps -
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου ! Αύριο παίρνω στα χέρια μου το θηρίο !...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Kalorizikh breee![]()
Kala taksidia na kaneeeteeee![]()
Na eiste panto oooor8ioi![]()
KAI panta eftyxismenOI![]()
(asta na pane ... ta perasa kai egw afta ... prosfata, alla , Άksize)
![]()
Καλημέρα και Έτη πολλά και όρθια !!
- nikpaps -