Αποχη ε?
ΝΑ
Αποχη ε?
ΝΑ
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
τα 'χεις μπλέξει λίγοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε πας καλα????:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ειναι δυνατον να ειναι ιδια η χρεωση σε ολους???
αυτος που βγαζει 10 χιλιαρικα το μηνα στα παπαρια του τα +100 που θα πληρωνε(αν πληρωνε γιατι εχει καινουριο cayenne turbo)...
h forologish, πρπεει να ειναι δικαιη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
δεν πρόκειται για μέτρο φορολόγησης, αλλά για "αντιρυπαντικό κίνητρο", και κουτσά-στραβά, ΘΑ φέρει αποτέλεσμα
όπως καλά γνωρίζεις, η φορολόγηση ΕΙΝΑΙ ανάλογη του κλιμακίου εισοδήματος
η φοροδιαφυγή και η διαφθορά είναι μια άλλη συζήτηση
θα είχε πολύ περισσότερο νόημα να φώναζες "ας είναι η επιβάρυνση ανάλογη των χιλιομέτρων που κάνει κάποιος", π.χ. εγώ με το παλιό αμάξι πάω μόνο σούπερ-μάρκετ κάθε σάββατο, αλλά ξέρεις πως τα κοντέρ γυρίζουν εύκολα
Οκ εγω το δεχομαι και να αλλαξω το καρο μου γιατι ειναι αρχαιο.Αυτος που εχει 4 χρονων αυτοκινητο γιατι πρεπει να το αλλαξει?Γιατι ενα αυτοκινητο με 40-50 χιλ. χλμ (με βαση τον μεσο ορο των 12.000 χλμ ανα ετος) ρυπαινει?Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
τα 'χεις μπλέξει λίγο
δεν πρόκειται για μέτρο φορολόγησης, αλλά για "αντιρυπαντικό κίνητρο", και κουτσά-στραβά, ΘΑ φέρει αποτέλεσμα
όπως καλά γνωρίζεις, η φορολόγηση ΕΙΝΑΙ ανάλογη του κλιμακίου εισοδήματος
η φοροδιαφυγή και η διαφθορά είναι μια άλλη συζήτηση
θα είχε πολύ περισσότερο νόημα να φώναζες "ας είναι η επιβάρυνση ανάλογη των χιλιομέτρων που κάνει κάποιος", π.χ. εγώ με το παλιό αμάξι πάω μόνο σούπερ-μάρκετ κάθε σάββατο, αλλά ξέρεις πως τα κοντέρ γυρίζουν εύκολα
Η απαντηση ειναι πως δυσκολα ρυπαινει.Γιατι ενα τετοιο αυτοκινητο συνηθως καλυπτεται απο την εγγυηση κι ετσι κανει ολα τα σερβις του.Εκει λοιπον μπαινει το χαρατσι των ετσι κι αλλιως υπερβολικων τελων.
Παμε τωρα στα παληα.Για να εχω αυτοκινητο 20 ετων παει να πει οτι δεν εχω την ανεση να παρω καινουριο.Γιατι ποιος δεν θα ηθελε να εχει καινουριο αυτοκινητο(στην Ελλαδα ζουμε).
Οταν ο κυριος Σουφλιας μειωνει φορους καταναλωσης κλπ ωστε αυτοι που εχουν την οικονομικη ανεση,να παρουν μεγαλυτερο αυτοκινητο πιο φτηνα,γιατι δινει 1500 ευρω "πριμ" στον οικονομικα αδυνατο?
Γιατι ξερει οτι η υπερχρεωμενοι Ελληνες θα προτιμησουν να πληρωνουν παραπανω τελη απο το να χρεωθουν κι αλλο στις τραπεζες.
Ετσι και τα παληα αυτοκινητα θα κυκλοφορουν και το "κρατος" θα εισπρατει.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Να γινότανε ρε να τα καίγαμε όλοι τα ρημαδόκουτα μια μέρα, να τους έβλεπα που θα κρυβόντουσαν μετά...![]()
"Οικολογική συνείδηση οι πολιτικοί της Ελλάδας", και γαμώ τα γέλια λέμε:rotflmao: :rotflmao:
Εχεις δει το συνθημα στους τοιχους?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να γινότανε ρε να τα καίγαμε όλοι τα ρημαδόκουτα μια μέρα, να τους έβλεπα που θα κρυβόντουσαν μετά...![]()
"Οικολογική συνείδηση οι πολιτικοί της Ελλάδας", και γαμώ τα γέλια λέμε:rotflmao: :rotflmao:
Μια βδομαδα τρως τ αγγουρι και το Σαββατο πρωτη μουρη?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Εδώ Χρήστο μου μόνο για μπάτσους και Ζωνιανά λένε τα συνθήματά μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχεις δει το συνθημα στους τοιχους?
Μια βδομαδα τρως τ αγγουρι και το Σαββατο πρωτη μουρη?![]()
σ' αυτό συμφωνούμε, για μένα το "πρόστιμο" θα έπρεπε να ξεκινά σε αμάξια 10ετίας και πάνω, εξάλλου μέσω της κάρτας καυσαερίων τα πράγματα μπορούν να ελεγχθούνΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οκ εγω το δεχομαι και να αλλαξω το καρο μου γιατι ειναι αρχαιο.Αυτος που εχει 4 χρονων αυτοκινητο γιατι πρεπει να το αλλαξει?Γιατι ενα αυτοκινητο με 40-50 χιλ. χλμ (με βαση τον μεσο ορο των 12.000 χλμ ανα ετος) ρυπαινει?
τέτοια αμάξια φέρνουν σε πώληση λιγώτερα από το 1000άρικοΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Παμε τωρα στα παληα.Για να εχω αυτοκινητο 20 ετων παει να πει οτι δεν εχω την ανεση να παρω καινουριο.Γιατι ποιος δεν θα ηθελε να εχει καινουριο αυτοκινητο(στην Ελλαδα ζουμε).
εμένα είναι 25 (!!!) ετών και παρότι μάχιμο με μόλις 95.000χλμ και με το μηχανικό να μου λέει πως είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (χόντα γαρ!!) αν πήγαινα να το πουλήσω θα έπαιρνα όχι λεφτά αλλά τρανταχτά γέλια
άρα σε τέτοιες περιπτώσεις το μέτρο βοηθά αφού το 1000άρικο είναι καλό, βάζεις άλλα δύο 1000άρικα και παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο μέχρι να ξεκολλήσουν τα οικονομικά σου και να πάρεις κάτι πραγματικά καλό
δηλ πας με το σαραβαλο που δε παιρνει μπρος που δε μπορεις να πουλησεις με τιποτα και το εχεις αραγμενο εξω απο το σπιτι του αδελφου σου ..... και σου δινει το κρατος 1500 ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ στο χερι????????????Ειδικότερα, τα κίνητρα απόσυρσης αυτοκινήτου, χωρίς αγορά νέου, ανά κατηγορία Ι.Χ., είναι τα εξής: 500 ευρώ για απόσυρση Ι.Χ. έως 900 κυβικά, 1.000 ευρώ για Ι.Χ. από 900 έως 1.400 κυβικά, 1.500 ευρώ για Ι.Χ. από 1.400 έως 2.000 κυβικά, 1.800 ευρώ για Ι.Χ. από 2.000 έως 2.400 κυβικά και, τέλος, 2.200 ευρώ για Ι.Χ. από 2400 κυβικά και πάνω.![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΑΛΙ!!!!!!
ΤΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μου ελεγε οτι δεν εχει χασει ποτε λεφτα απο αμαξι και ουτε απο αυτο θα χασει ημουν ετοιμος να του τη πω...ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ??????![]()
![]()
καλά θα κάνει ο αδελφός σου να ψηφίσει νουδούλα του χρονου!!! :rotflmao:
Σε πληροφορω οτι αν ανοιξεις τη χρυση ευκαιρια δεν προκειται να το βρεις κατω απο δυο χιλιαρικα μη σου πω οτι μεχρι τωρα η τιμη του ηταν 2500 ευρω.Μιλαμε για 1600 κυβικα,περασμενο κτεο,με ερκοντισιον κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
σ' αυτό συμφωνούμε, για μένα το "πρόστιμο" θα έπρεπε να ξεκινά σε αμάξια 10ετίας και πάνω, εξάλλου μέσω της κάρτας καυσαερίων τα πράγματα μπορούν να ελεγχθούν
τέτοια αμάξια φέρνουν σε πώληση λιγώτερα από το 1000άρικο
άρα σε τέτοιες περιπτώσεις το μέτρο βοηθά αφού το 1000άρικο είναι καλό, βάζεις άλλα δύο 1000άρικα και παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο μέχρι να ξεκολλήσουν τα οικονομικά σου και να πάρεις κάτι πραγματικά καλό
Ξαφνικα η τιμη του δεν υπαρχει και πρεπει να σκασω 15000.Ρε δεν πανε ....
Το αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι η πετρελαιοκινηση.Σε ολη την Ευρωπη επιτρεπεται αλλα εδω μονο επαρχια.Δλδ στην επαρχια δεν ρυπαινει?Τοτε να ισχυσουν τα νεα μετρα μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Τι να κανουμε Μακη μου,ο καθε τοπος εχει και τα προιοντα του.Εκει εχετε χορτα εδω εχουμε πουλ μουρ.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ Χρήστο μου μόνο για μπάτσους και Ζωνιανά λένε τα συνθήματά μας![]()
![]()
Εκεί θέλετε οικολογίες κι εδώ μας ξεριζώνουν τη φύση κατάλαβες;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι να κανουμε Μακη μου,ο καθε τοπος εχει και τα προιοντα του.Εκει εχετε χορτα εδω εχουμε πουλ μουρ.:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
εμείς είμαστε ζώα γιατί εμείς τους βγάζουμε....
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ?????????????????????????
Μηχανολόγους δεν έχουν στο υπουργείο????
(δηλ. εγώ που πήρα ένα 1400 για να πηγαίνει η γυναίκα μου στη δουλειά της και το παιδί σχολείο, και κάνει μόνο 20 χλμ/ημέρα πρέπει να το πετάξω σε 5 χρόνια,που θα έχει κάνει το πολύ 30000χλμ,επειδή η άδεια είναι 5ετίας ???
ή αν το αφήσω να κάθεται γιατί έτσι γουστάρω, πάλι παλιώνει ????)
Ζ Ω Α![]()
![]()
![]()
![]()
ας βγεί επιτέλους ένας τύπος που να υπολογίζει τα εξής :
-εισόδημα αγοραστή
-αξία αγοράς ιχ
-κυβικά,κατανάλωση,εκπομπές καυσαερίων
-χιλιόμετρα στο κοντέρ
-ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ????????????????????????????????????????????????????
να μου πεις για το φαντούρο ότι βγάζει παραπάνω καυσαέρια το καρμπυρατέρ πάει στο διάλο....
ας το μετρήσουν σε αξιόπιστα συνεργεία όχι ο καθένας στο μπάρμπα του και ας το αποσύρω μετά...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
καθώς τα χρονια περνούν οι κινητήρες γίνονται πιο οικολογικοί, είναι γνωστό αυτό
το 1400άρι δεν θα το πετάξεις σε 5 χρόνια, +50Ε το χρόνο (δηλαδή ούτε ένα ευρώ την εβδομάδα!) δεν είναι λόγος να πετάξεις ένα αμάξι
καλά εσείς προτιμάτε τελικά να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο (15.000 ευρώ), παρά να σκάτε 50 ή 100 ευρώ τον χρόνο;
ακόμα και 150 ευρώ το χρόνο να δίνεις (που είναι το μεγαλύτερο "πρόστιμο"), θα χρειαστείς τουλάχιστον 100 χρονιά για να φτάσεις το ποσό των 15.000 ευρώ, που κάνει το καινούριο.
μην μας πιάνει πανικός... οκ, μπορεί 150 ευρώ το χρόνο ακόμα (πέρα απ όλα τα άλλα που πληρώνουμε) να είναι υπολογίσιμο ποσό για κάποιον που δεν τα έχει, αλλά δεν είναι και λόγος να σκάσουμε και άλλα λεφτά για νέο αμάξι.
ο νόμος κινείται σε σωστά πλαίσια (οικολογική συνείδηση), αλλά χρειάζεται αλλαγές. κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να συνυπολογίζονται τόσο τα κυβικά και η χρονολογία, όσο και η ιπποδύναμη και η εργοστασιακή τιμή για ρύπους. τότε θα ήταν πιο δίκαιο και θα ήμασταν οι περισσότεροι ευχαριστημένοι.