Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Ευθυνη ανηλικος ντιλιβερας χωρις διπλωμα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mayaf
    Πηγα στην επιθεωρηση,δεν μπορω ν κανω καταγγελια εκει μου ειπαν καθως δεν ειμαι ο αμεσα εμπλεκομενη(κοινως το ιδιο το παιδι).Κ οτι δεν ειναι στην δικαιοδοσια τους να κανουν ελεγχο αν οσοι δουλευουν εκει εχουν διπλωμα,κρατησαν ομως μια φωτοτυπια της υπευθυνης δηλωσης κ τα στοιχεια του μαγαζιου για να κανουν ελεγχο αν οι ανηλικοι που δουλευουν εκει ειναι ασφαλισμενοι κ εχουν τις σχετικες αδειες.
    Με παρεπεμψαν στο τοπικο τμημα για να κανουν αυτοι ελεγχο για τα διπλωματα των ντελιβεραδων στο καταστημα.Στο οποιο κ θα παω αυριο,το τμημα εννοω.
    Εν τω μεταξυ οπως ολοι προβλεψαν περιφημα το παιδι εχει γινει καπνος..
    Ξερω ξερω οτι επρεπε ν παρουμε τροχαια αμεσως..ας ηταν στο χερι μου κ αμεσως θα το κανα.
    Φφφφ....
    Δικηγορο εχεις ρωτησει για ολα οσα θελεις να κανεις?Μπορει να σε γλυτωσει απο τρξιμο και χασιμο χρονου και να σου δωσει τουλαχιστον κατευθυνση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mayaf
    Αντιθετως!
    Το παπι ειναι της μητερας του..Μαλλον δευτερα θα παω επιθεωρηση εργασιας και θα μιλησω με καποιον φιλο δικηγορο.
    Ευχαριστω παντως

mono ena pragma s zitw....min kapseis to palikari...douleuw 3 xronia ws deliveras...prosfata vgike ena ama3i apo stop k m xtypise...efyge...i kariola i afentikina m arxise n m leei t n pw ama m rwtisoun...oti k kl daneistika t mixanaki ktlp...mono k mono gt xreiazomoun lefta gia to mixanaki m...kane ta panta gia na kapseis tn ergodoti...3erw t s lew...polles fores m feran s thesi n eimai aprosektos...otan exei 30 paragelies...eiste 2 deliverades...kai perneis 15 esy k 15 o allos...pas san tn mlka...dn prolaveneis n deis k polla...soo

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Ελεος κυριοι εργοδοτες πια. Η αλλαζονεία σας δεν έχει όριο πια.

Βεβαια βρίσκετε και κάνετε, αφου η ολη πολιτική κατάσταση σας το επιτρέπει.

Τι και αν καταρρέουν τα ταμεία, τι αν και γω δεν θα παρω συνταξη, τι και αν τα 2 παιδια μου
    θα δουλευουν με κατάσταση δουλείας. Το καινούργιο SUV και η plasma 52" να είναι καλα.

Αστε ρε μάγκες και τα βλέπουμε γύρω μας. Ντελιβαράδες καμικάζι στην Λαμπρινή και γιός ιδιοκτήτη ντελιβεράδικου με Mazeratti. Αντε ρε χαθείτε. Ντροπή σας ΝΕΟελληνες. Δεν σας αξίζει ούτε το κεφαλαίο Ε γιατι μας έχετε ξεφτιλίσει ως έθνος. Στο βωμο του κερδους εχουμε ξεφτιλιστει παγκοσμίως. Αντε αει σιχτίρ.
    :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
    Ναι, ναι... Ελεος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Μη μου πεις οτι λες για τον Αποστολη,κοντος με μουστακι και κοιλια,γιατι μιλαμε για μεγαλο νουμερο.

οχι φιλε, η vegas ηταν...
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    οχι φιλε, η vegas ηταν...
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Οταν ξεκινησα να δουλευω delivery πριν 6 χρονια δεν ειχα διπλωμα.Αναποφευκτα καποια στιγμη με τσακωσαν και την επομενη χρονια που οριστικε το δικαστηριο ειχα καλεστει για να προσκομησω το διπλωμα οπως και ο ιδιοκτητης του μηχανακιου - εργοδοτης, ωστε να δικαιολογησει γιατι με ειχε παρει στη δουλεια εφοσον δεν ειχα διπλωμα. Το τι βλακειες ειπε για να τη βγαλει λαδι (ανεφερε πως ημουν μαγειρας και πως εκεινη τη μερα το πηρα χωρις να τον ρωτησω) δεν περιγραφονται. Ωστοσο, αυτο που με σοκαρε ηταν η ευκολια που το δικαστηριο εκλεισε την υποθεση (με συνοπτικες διαδικασιες) τη στιγμη που γελουσαν και οι πετρες με τις βλακειες που ελεγε. Δυστηχως, ενα μεγαλο ποσοστο παιδιων που κανουν τη δουλεια μου δεν εχουν διπλωμα, ενω ακομη ενα μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ανασφαλιστοι. Βαλτε ρε βλαχοεξουσιαστες 2000 ευρω προστιμο σε αυτους που δινουν μηχανακια σε ατομα χωρις διπλωμα και αλλα 4000 χιλιαρικα σε αυτους που δεν ασφαλιζουν και θα σας πω αν θα ξανακανουν μαιμουνιες. Βεβαια ετσι θα χασουν πελατες, ειναι και οι δημοσιες σχεσεις, ερχονται και εκλογες...ασε δε αν βρισκεσαι σε επαρχια!Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να σβησεις κληση, η δικαστηριο(ολο και καποιος γνωστος θα βρεθει).Τωρα θα μου πειτε ειναι δυνατον να υπαρχουν παντου γνωστοι;απο που εχουν εσοδα; Να ναι καλα οι φοιτητες αντε και οι μεταναστες...
    poker01joker

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav

Εχουν περάσει πάνω από 13 χρόνια βέβαια
    mallon oute esy exeis doulepsei teleytaia :rotflmao: :rotflmao:

απο τις αρχες Σεπτεμβριου μεχρι σημερα με ενα ρεπο και θα με παει ετσι μεχρι τελος Οκτωμβρη για να παρω τον Δουκα. Ενδεικτικα αναφερω πως σημερα δουλεψα 15:00-24:00. Καληνυχτα...
    poker01joker

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από poker01joker
    απο τις αρχες Σεπτεμβριου μεχρι σημερα με ενα ρεπο και θα με παει ετσι μεχρι τελος Οκτωμβρη για να παρω τον Δουκα. Ενδεικτικα αναφερω πως σημερα δουλεψα 15:00-24:00. Καληνυχτα...
    Και γιατί ρε παίχτη να πρέπει να "σκοτωθείς" (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά) για τον όποιο Δούκα?
    θα κόψει το αυγολέμονο δηλαδή αν αντί για ένα μήνα,μαζέψεις το απαιτούμενο μαρούλι και πας το τσιμπησεις σε π.χ. 2 μήνες?

μη με παρεξηγήσεις δε το λέω για να σε προγκήξω,απλά επειδή κι εγώ παλιότερα την έχω κάνει αυτή τη δουλειά έχω δει τι παίζει όταν κυνηγάς το "χρονόμετρο" του "που ήσουνα τόση ώρα".

Οσο για το θέμα εδώ,θα συμφωνήσω με το φίλο που (για καποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω κοβει τα σύμφωνα απο τις λέξεις) ανέφερε ότι αν γίνεται μην κάψεις τον πιτσιρικά.καλώς κακώς είναι ο λιγότερο φταίχτης σε όλη την ιστορία.ασχέτως αν το πιθανό ταρακουνημα του δικαστηρίου μπορεί να του μαθαινε κατι.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παιδια μην παρεξηγηθω.ΠΟΤΕ και ειμαι κατηγορηματικος σε αυτο! Δεν πηγα παραγγελια με ταχυτητα τετοια ωστε να κινδυνευω τοσο εγω οσο και συμπολιτες μου. Σιγουρα εχω τρεξει καποιες φορες οταν υπαρχει πιεση αλλα οταν βλεπω οτι δεν εχει κινηση κ.ο.κ Γνωριζω οτι η δουλεια αυτη εγγυμονει πολλυς κινδυνους. Απο την αλλη οποιο μαγαζι θεωρησει οτι πηγαινω αργα τις παραγγελιες μπορει να με διωξει χωρις προβλημα. Οσον αφορα τους πελατες αυτο που ζηταμε λιγο πολυ ολοι οι διανομεις ειναι κατανοηση, απο κει και περα ολο και καποιος μακακας θα σου την πει εαν καθυστερησεις (εκει εξαρταται απο σενα πως θα το χειριστεις). Αυτα για μενα ειναι κανονας. Μπορει να μου πεις οτι ολα αυτα που αναφερω τα ισχυριζονται ολοι οι διανομεις αλλα δεν θα προσπαθησω να σε πεισω ουτε και να σωσω τον 'κλαδο", αλλωστε καθημερινα βλεπω κανιβαλους-καμικαζι ανηλικους η και γαιδουρια ηλικιακα διανομεις να μη σεβονται οχι μονο τους συμπολιτες τους αλλα και τους ιδιους τους, τους εαυτους με τον τροπο οδηγησης τους. Οσον αφορα τον δουκα, ημουν και εγω της λογικης σιγα σιγα να μαζεψω τα φραγγα και να παρω κανενα ΧΤακι. Ομως δικος μου ανθρωπος τον πουλα αμεσα πολυ φτηνα και με προικα δευτερο κοστουμι κ.α. Δεν ειχα πολλες επιλογες...Ειναι το μηχανακι που παντα ηθελα σε ονειρεμενη τιμη και κυριως (πραγμα σπανιο για δουκα) χωρις να του εχουν πιει το αιμα. Και επαναλαμβανω:2000 ευρω προστιμο σε αυτους που δινουν μηχανακια σε ατομα χωρις διπλωμα, και 4000 σε αυτους που δεν ασφαλιζουν. Να δεις πως θα αλλαξουν μυαλα οι μαγκες.
    poker01joker

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 04:33
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  3. Ασφάλεια Χωρίς Δίπλωμα
    από GodLess στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 23:43
  4. χωρις διπλωμα