ολα τα παραπανω φιλικα και χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση...Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Εχω δωσει πολλα λεφτα για εξοπλισμο και για μενα και για την κοπελα μου και τα φοραω παντα αλλα μην τρελαθουμε που ειστε ολοι τοσο τυπικοι και αρχιζετε και κραζετε τον αλλον που επεσε γιατι πηγε 2 βηματα χωρις κρανος.
Κι εγω ειμαι της γνωμης οτι ολα μπορουν να συμβουν στα 100 μετρα αλλα δεν θα το φορεσω για 100 μετρα οπως και κανενας αλλωστε.
μιλα αν θες για τον εαυτο σου και ασε τους αλλους...
Γιατι αν ειναι ετσι και τον αστραγαλο μπορει να σπασεις στα 100 μετρα οποτε φορα και τις μποτες,και το γονατο να φας,και τον κωλο,και τα χερια και τους ωμους οποτε φορα και την στολη! Γιατι τα χερια??? Και τα γαντια εννοειται! Αν το κανεις μαζι σου κι εγω!
σωστα ολα αυτα αλλα δεν πεθαινεις αν χτυπησεις τον αστραγαλο, το γονατο, τον κωλο, τα χερια και τους ωμους...
Την επομενη φορα που θα πλυνω την μηχανη θα την πλυνω φορωντας την στολη και το κρανος γιατι μπορει να την τσουλησω 2 βηματα οταν θα την σκουπισω για να μην ειναι μεσα στα νερα,ποιος ξερει τι μπορει να συμβει σε 2 βηματα!!! :hypnotize
παραλογιζεσαι και το ξερεις. ειπαμε να φοραμε παντα το κρανος γιατι μπορει να συμβει το κακο ακομα και στα 50μ απο το σπιτι μας. φυσικα μπορει και να μας γλιστρησει η μηχανη σταματημενη και να μας κοψει την κεντρικη αρτηρια του ποδιου και να πεθανουμε απο αιμοραγια αβοηθητοι σε μια απομονωμενη παραλια...αλλα ποσες πιθανοτητες εχει να συμβει αυτο??
![]()