Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Έκλεισαν το troktiko

Νέο μέλος Το avatar του/της jeuptr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Η ιστορία έγραψε ότι η ......

......
    Η άποψη μου όμως είναι πως αυτή η επανάσταση/μάχη/κόντρα θα έχει ένα μόνο αποτέλεσμα.
    Να φέρει τους σημερινούς bloggers στις καρέκλες των εκδοτών,βουλευτών, μεγαλο-επιχειρηματιών,
    και η επόμενη γενιά, να βγάλει τους νέους επαναστάτες που θα πρέπει ν'αντιμετωπίσουν αυτους. Την νέα εξουσία.

.....
    Ακριβώς.
    Γιώργος

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: Re: Έκλεισαν το troktiko

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο, απαράδεκτες αυτές οι πρακτικές. Αλλά μόνο πληροφόρηση δεν παρείχε το τροκτικό. Παραπληροφόρηση ίσως..

και γιατι δεν κλεινουν και την "εσπρεσο"
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Το λαθος το κανεις εσυ! Δεν αντιλαμβανεσαι πως πολλοι απο αυτους, οι οποιοι επισκεπτονται τον καθε διαδικτυακο τοπο για ενημερωση, δεν εχουν τη δικη σου κριση, εξυπναδα, αντιληψη μορφωση και επιπεδο! Η ειδηση ειναι κατι πολυ ευαισθητο και πρεπει να παρουσιαζεται πολυ προσεκτικα, πολυ αντικειμενικα, χωρις σαλτσες, ερμηνειες και εξηγησεις! Αυτοι που δεν ειναι σε θεση να διυλισουν και να ερμηνευσουν σωστα την ειδηση, χρειαζονται προστασια! Αλλιως τους πετας φυκια και λες πως ειναι μεταξωτες κορδελες! Το 99,9% της σημερινης εικονας των ΜΜΕ στην ελληνικη πραγματικοτητα ειναι απαραδεκτο και κανει αυτο ακριβως! Οι μεγαλοδημοσιογραφοι (δηλαδη αυτοι που απο σποντα βρεθηκαν καποια στιγμη στην υπηρεσια ενος μεσου ενημερωσης, επειδη δεν περασαν πουθενα και κατεληξαν να κανουν μια δουλεια του ποδαριου και σιγα σιγα με γλοιωδεις μεθοδους, οι οποιες προϋπεθεταν πολυ ερπειν, χρηση της γλωσσας --με την κακη εννοια-- και κλιση της κεφαλης προς τα κατω --για να μην πω σκυψιματος--, αναρριχηθηκαν και βρεθηκαν να κινουν νηματα και να θεωρουνται αστερες μεταξυ ηθοποιων, τραγουδιστων, πολιτικων και λοιπου σκουπιδαριου που παρελαυνει καθημερινα στα χαζοκουτια) εχουν ταχθει στην υπηρεσια εφοπλιστων, προεδρων ομαδων και πολιτικων κομματων (με το αζημιωτο φυσικα) και παρακολουθουμε εκστατικοι ενα μεγαλειωδες παραληρημα προκειμενου να μας πεισουν πως δεν αρμενιζουμε εμεις στραβα, απλως ο γιαλος ειναι στραβος! Το κακο ειναι πως με ανταλλαγμα ενος cd του καθε σκυλιου, του οποιου το γαβγισμα εγινε γνωστο με μια σχεδον παρομοια με τη δημοσιοκαφροποιητικη διαδικασια, ενος αρλεκιν η μιας τσοντας του '80, ολα αυτα αρχιζουν να παιρνουν νοημα. Με ενα suv τη βδομαδα, σα να εχουν δικιο και με μια βιλλα τη βδομαδα (κυπριακη βεβαια, απλως παραλειπουν να γνωστοποιησουν αυτη τη λεπτομερεια) ο μηχανισμος κρισης των περισσοτερων παει περιπατο! Αλλα οχι και να τους χρηματοδοτει το ελληνικο κρατος αμεσα η εμμεσα! Οι παραπανω ειναι αρκετοι και δεν υπαρχει νομιμος τροπος να εξαφανιστουν απο προσωπου γης. Το τρωκτικο ομως και το καθε πρωκτικο που παρουσιαζοντας μια ειδηση, γραφουν εστω και ενα κιχ παραπανω απο τα αντικειμενικα, αληθινα δεδομενα, τασσομενοι αυθαιρετα με την πλευρα του Α η του Β πολιτικου κομματος, ομαδας, εφοπλιστη κ.α. και που παιρνουν παραλληλα το δικο μου παρα και υπαρχει τροπος να παταχθουν στο εδαφος σα σκουληκια, τοτε οχι μονο επικροτω τη φιμωση τους αλλα την απαιτω!

Δεν επαίρομαι φίλε μου ούτε για το επίπεδο μου ούτε για την όποια εξυπνάδα και κρίση μου. Διότι απλούστατα φίλε μου μπορεί να είναι τελικά εντελώς μα εντελώς λάθος. Και να έχω σε όλα άδικο.
    Το ζήτημα φίλε είναι αλλού.
    1). Όπως είπε και ο Ερμάκος έχουν αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί. Μπορεί να είναι σαχλό το ένα υποκεινούμενο και δεν ξέρω γω τι το άλλο αλλά ουδείς σε μία Δημοκρατία μπορεί να απαγορεύει την ύπαρξη καναλιών πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης με την αιτιολογία πως είναι σαχλά γελοία χαζά και δεν ξέρω γω τι άλλο. Γιατί τότε φίλε μου πρέπει να κόψουμε και τα μεσημεριανά και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και τις εκπομπές του Λιακόπουλου τις αγορεύσεις του Πλεύρη κλπ κλπ. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι Δημοκρατία!!!

Δεύτερον... είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και ιδιαίτερα ανησυχητικά όταν κάποιος ή κάποιοι αποφασίζουν για... το καλό μας. Διεστραμμένη και αλλοιωμένη σωκρατική αντίληψη! Το να "ρωτάτε τους επαείοντες" μετατρέπεται σε εμείς οι "καλοί" και οι "γνώστες" αποφασίζουμε για εσάς που δεν ξέρετε και δεν καταλαβαίνετε!!! Αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο που υπάρχει πίσω από αυτό;;;;;;;; Στο κάτω κάτω είναι υποχρέωση των πολιτών να ασχολούνται με τα κοινά και να βρίσκουν τους δικούς τους δρόμους πληροφόρησης μέσα σε ποικιλλία ύπαρξης μεσών.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alximistis...

το indymedia κατέβηκε διότι είχε δεχτεί εδώ και μήνες (μαζί με το Πολυτεχνείο που το φιλοξενούσε!!! ) προσφυγή διακοπής σύνδεσης δικτύου απο τον ΟΤΕ, γιατί οι γραμμή που είχε παραχωρήσει ήταν για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οχι για δημοσιογραφικούς αγώνες και ιστολόγια.

Επιπλέον η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εμφανώς πλέον είχε γίνει χώρος φιλοξενίας πολύ ακραίων δηλώσεων και υποστήριξης εκδηλώσεων βίας. Και μην πει κανείς το αντιθετο γιατί ακόμα έχω φυλαγμένες σελίδες του με προτροπές να τα σπάσουν σε διαδηλώσεις "δήθεν αντι-ρατσιστικές".

Επαναλαμβάνω... άλλο ελευθερία λόγου και λογοκρισία και άλλο ασυδοσία χωρίς μέτρο.

Blogs υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες στο διαδίκτυο για ενημέρωση. Τυχαίο το οτι κόπηκε μόνο αυτό;

Gandalf

Όχι σαφώς και ΔΕΝ είναι τυχαίο! Κόπηκε γιατί ενοχλούσε κάποιους!!! Το Indymedia υπάρχει σε όλο τον κόσμο κι έχουν ξαναγίνει προσπάθειες κοψίματός του στην Αγγλία ας πούμε και δη σε περιόδους "κρίσιμες".
    Τότε λοιπόν γιατί δεν κλείνουν και το site της χρυσής αυγής με την αιτιολογία της πρόκλησης ρατσιστικής συμπεριφοράς ή όπως σκατά το λένε αυτό;;;; Γιατί δεν κλείνουν τα δεκάδες χουλιγκανοσάιτ και μπλοκ που σαφώς εντείνουν την βία στα γήπεδα και αυξάνουν την οπαδοποίηση;;;;;;
    Αλλά βέβαια... άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ασυδοσία! Κίτα όμως πόσο επιλεκτική είναι αυτή η... καταπολέμηση της ασυδοσίας και κοίτα πόσο στρέφεται μονίμως εναντίον των ίδιων και των ίδιων στόχων!!! ΑΝ μπορείς φυσικά και θες να το δεις...
    Όσο γι αυτό που λες για το Πολυτεχνείο και το εξώδικο ισχύει το έγραψα κι εγώ αλλά ΑΝ θες που αμφιβάλλω δηλαδή για ψάξε καλύτερα και δες: Υπήρχε οριστική απόφαση για το κλείσιμο; Είχε "κλείσει" η υπόθεση ή είχε πάρει άλλο δρόμο και υπήρχαν επιπλοκές που δεν επέτρεπαν ΝΟΜΟΤΥΠΑ το κλείσιμο της σελίδας;;;;;;; ΑΝ σου ξαναλέω θες βέβαια...

Επειδή όμως μ αρέσει να είμαι σε μία συζήτηση ειλικρινής και ξεκάθαρος να ενημερώσω ότι:

Το indymedia λειτουργεί και πάλι κανονικά και σύμφωνα με τους ίδιους υπήρξε τεχνικό πρόβλημα αν και ακούγονται διάφορα Δεν έχει σημασία προς το παρόν λειτουργεί και πάλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Επειδή όμως μ αρέσει να είμαι σε μία συζήτηση ειλικρινής και ξεκάθαρος να ενημερώσω ότι:

Το indymedia λειτουργεί και πάλι κανονικά και σύμφωνα με τους ίδιους υπήρξε τεχνικό πρόβλημα αν και ακούγονται διάφορα Δεν έχει σημασία προς το παρόν λειτουργεί και πάλι
    ζήτωωωωωωωω !!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

Re: Re: Re: Έκλεισαν το troktiko

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    και γιατι δεν κλεινουν και την "εσπρεσο"

Ειναι σαν να ρωτας γιατι οι ελληνικες κυβερνησεις δεν πατασουν την διαφθορα που οι ιδιες δημιουργησαν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδια, περι βιας που αναφερατε καποιοι,

εκει εξω ειναι ενας πολεμος, συγκρουσεις ισχυρων συμφεροντων, και οποιος θελει να εμπλακει ενεργα θα λερωσει τα χερια του σιγουρα..

οσο και να μας σοκαρουν αυτες οι εκδηλωσεις βιας, ειναι καταδικαστεες μεν, αναποφεκτες δε.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Έκλεισε το blog troktiko.
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 16:56
  2. Ξαναεκλεισαν το troktiko?
    από sfigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 20:03