Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Μακριά απο τις "Σκοτώστρες"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    απλα να γνωριζει η κυρια οτι το 60% των ατυχηματων δημιουργούνται απο αλλο οχημα.και εμεις εδω τουλαχιστον ποτε δεν εχουμε αναφερει οτι οι μηχανες ειναι ασφαλεις και ποτε δεν εχουμε προτρεψει ενα νεο να παρει ενα 1000αρι
    Δεν κατηγορησε κανενας τους σωστους μοτοσυκλετιστες...Το αρθρο περιοριζεται σε ανηλικα παιδια και γονεις οποτε εχεις καταλαβει λαθος πραγματα...

Ο καθενας εχει την αποψη του πανω στο θεμα αλλα ειναι λαθος το να βγαζεις συμπερασματα,για την συγκεκριμενη και για το νοσοκομειο,μονο απο ενα κειμενο χωρις να ξερεις ποια ειναι και τι εχει κανει εκει...Τυχαιοι ειμαστε εμεις,οχι αυτη...

Κατα την αποψη μου η κυρια αυτη γραφει τα προσωπικα τις βιωματα.Σιγουρα σε ενα νοσοκομειο θα δεις πιο πολους σοβναρα τραυματιες απο μηχανη παρα απο αυτοκινητο.Οπως και να το κανουμε σε ενα ατυχημα με αυτοκινητο πρωτα βρισκει η λαμαρινα και μετα αν και εφοσον το σωμα..Στην μηχανη και με 0 να πεσεις αυτο ηταν κοπανισες.Βεβαια ολα θελουν προσοχη με το αυτοκινητο περεπει να φορας ζωνη αλιως καρφωθηκες,με την μηχανη εξοπλησμο που θα αποροφησει λιγο απο την ενεργεια της κρουσης.Πιστευω πως ο εξοπλισμος βοηθα πολυ μονο σε συρσιμο.Το κρανος βεβαια αντεχεςι μακραν περισσοτερο.Εγω εχω εμπλακει 2 φορες στην ζωη μου σε πολυ σοβαρα ατυχηματα.Στο ενα καρφωθηκα σε κολονα και εσπασε το τιμονι το κρανος και βγηκε απο το πλαι και το γεγονος οτι δεν με τρυπησε ηταν πραγματικα θαυμα (τυχη).Βεβαια το οτι το ειχα δεμενο ειχε ως αποτελεσμα να μου ραγισει ο αυχενας αλλα χιλιες φορες που μου ραγισε ο αυχενας παρα να ειχε φυγει τελειος και να μην ειχα κεφαλι καθολου.Την δευτερη φορα εφυγα σε μια στογη στο Αι Γιαννη η μηχανη εφυγε κατω απο τις μπαριερες και εγω καρφωθηκα στο κολονακι που συγκρατει τις μπαριερες.Το κρανος δεν ακουμπησε πουθενα.Χερια ποδια δεν επαθαν τιποτα απο το σηρσιμο μονο η φορμα.Το ποδι πονουσε μονο και ειχε πριστη απο το κοπανημα στην μπαριερα.Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι πως σημερα σας (γραφω) γιατι φορουσα κρανος και εξοπλησμο.Θα μπορουσαν να ειχαν πολυ διαφορετικη καταληξη οποτε ο εξοπλισμος κατα την αποψη μου ειναι το σωμα σου.Απλα.Ακομα καβαλαω μηχανη και θα καβαλαω οσο ζω.Ομως επειδη και με το αυτοκινητο εχω φαει καλες ειναι σαν μερα με την νυχτα.Με την μηχανη εχω τα σημαδια πανω μου το χρονο που μου πηρε για να επανελθω.Απο το πρωτο ατυχημα εχουν περασει 3 χρονια και το ποδι ειναι στιγμες που με παραλυει ειδηκα στην αλαγη του καιρου.Οποτε η κυρια καλα κανει και φωναζει με αυτα που εχει δει,ομως οι μηχανες ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΦΤΕΕΙ.Και στις 2 περπτωσεις εφτεγα εγω γιατι ετρεχα σαν τον μ@λ@κ@ διχως αυριο.Οποτε κυρηγμα για να μην ξεχνιομαστε..

Φιλικα
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το αρθρο περιοριζει πολυ το θεμα και μιλαει,ελευθερη μεταφραση,για <<κακομαθημενα παιδια>>-τα οποια <<πιεζουν αφορητα>> τους γονεις τους-για να τους παρουν <<μηχανη>>-που την θελουν να κανουν <<κοντρες και σουζες>>-το Δεκαπενταυγουστο στην αδεια Αθηνα που τα αυτοκινητα <<παραβιαζουν ΣΤΟΠ>>-μετα απο βραδυνη εξοδο κατα την οποια καταναλωσαν πολυ αλκοολ...

Σωπα....Και εγω συμφωνω σε αυτα που λεει με αυτες τις προυποθεσεις...

Ωραιος καλα τα λες φιλε
    αν κ παθοντας αυτο τον καιρο....αλλα οχι απο κανενα μεθυσμενο οδηγο αλλα απο μια γιατρο που παραβιασε ενα στοπ....

αμα παρουμε ολοι αμαξια , ποιος θα πληρωνει τους ψυχολογους ???

απλα respect γι'αυτο που ειπες..........

δν γινεται ρε παιδια η δουλεια μας να απεχει μολις λιγα λεπτα απο το σπιτι μας και να κανουμε με το αμαξι τουλαχιστον 30 λεπτα να φτασουμε (χωρια το παρκαρισμα) αμπελοκηποι παγκρατι συγκεκριμενα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από mono_tapa
    αμα παρουμε ολοι αμαξια , ποιος θα πληρωνει τους ψυχολογους ???
    απλα respect γι'αυτο που ειπες..........

δν γινεται ρε παιδια η δουλεια μας να απεχει μολις λιγα λεπτα απο το σπιτι μας και να κανουμε με το αμαξι τουλαχιστον 30 λεπτα να φτασουμε (χωρια το παρκαρισμα) αμπελοκηποι παγκρατι συγκεκριμενα......
    Χωρίς καμία δόση ειρωνίας, το ποδήλατο το σκέφτηκες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Η αληθεια ειναι πως ειμαι κ ειμαστε κακομαθημενοι μετα τις μηχανες μας , ενας λογος που τα αγοραζουμε ειναι για να μας διευκοληνει στις καθημερινες μας μετακινησεις......

ωστοσο δν εχεις αδικο κ ειμαι fun του ποδηλατου αλλα επειδη μιλαμε για ασφαλεια ειναι μια η αλλη,το ιδιο ακριβως κινδυνο διατρεχεις κ με το ποδηλατο(ισωσ κ μεγαλυτερο),ετυχε εγω προσωπικα να μεινω χωρισ μηχανακι για κανα 6μηνο αλλιως δν εχς παει παραπανω απο 5 φορες στην δουλεια μου με αμαξι......

Οχι δν εχεις αδικο εχεις απολυτο δικαιο για το ποδηλατο ρε φιλε ομως ειναι λιγο πακετο μες την αθηνα να κυκλοφορεισ με αυτο πρεπει παντωσ να μπει στη συνειδηση κ στην καθημερινοτητα μας αλλα δν εχουμε την πολυτελεια των αλλων ευρωπαικων χωρων,να εχουμε ποδηλατοδρομους........

και παλι δυστυχως κ για τους λατρεισ του ποδηλατο(ειμαι ενας απο αυτους μια κ εχω κρατησει ακομα το υπεροχο μου mongoose

Αρχικά δημιουργήθηκε από mono_tapa
    δν εχουμε την πολυτελεια των αλλων ευρωπαικων χωρων,να εχουμε ποδηλατοδρομους........
    Ξέρεις, δεν τους απαιτήσαμε ποτέ από τους άχρηστους που βγαίνουνε και ξαναβγαίνουνε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μακριά τις μανάδες σας από τις μηχανές
    από drspeed στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2010, 10:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 21:41
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2004, 22:38
  4. μεταφορα απο τις γενικες
    από illuminatios στο forum Αντιπαραθέσεις