Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Αγορά μηχανής..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    "Μηχανη" Εσπρεσο έχει εκει;

αμα θες ''μηχανη'' εσπρεσο παμε στο τσιμπο τσιμπο νικολαου να σου βγει το ματι

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αμα θες ''μηχανη'' εσπρεσο παμε στο τσιμπο τσιμπο νικολαου να σου βγει το ματι
    μπα, μ' αρεσουν οι "ρουστικ" καταστάσεις.

Ασε που αγ.νικολαου εχω βγει πολλές φορες ( * 1000)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ναι αλλα στη νικολαου εχω ''γνωριμιες'' με

εσυ οταν ειχες παει απλα εβλεπες, σωστα?
    θα το παμε ενα βημα παρακατω το πραμα

εσυ οταν ειχες παει απλα εβλεπες, σωστα?

ναι αλλα στη νικολαου εχω ''γνωριμιες'' με

το γ@μησαμε στο σπαμ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    ταξίδια εννοώ οτι θα πήγαινα παντού με μηχανή.. ακόμα και εξωτερικό θα ήθελα.. διαβάζω τα ταξιδιωτικά εδω μέσα και τρελένομαι
    Tα ss δεν είναι για ταξίδια.
    αλλα γενικά βλέπω να το χρησιμοποιώ πιο πολύ αθήνα(και κοντινές εξορμήσεις) .. αυτοκίνητο έχω.. την μηχανή την θέλω για μένα... για να βγαίνω και να απολαμβάνω την βόλτα μου..
    Τα ss δεν είναι commuters
    όσο για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης θα ήθελα να κάνω αν και φοβάμαι θα απευθύνονται πιο πολύ σε κουλάδια.
    Τώρα σ’αυτό τι να πώ... μάλλον τζάμπα ασχολούμαστε μαζί σου!

Οπότε.................
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    παρε gsxr1000 K10.
    εχω ακουσει οτι ειναι καλο εργαλειο.

και οταν το παρεις μην ξεχασεις να ανεβεις μια Αϊ Γιαννη Ρωσσο, καθως επισης να γραψεις και τις εντυπωσεις σου...

και καλή τύχη!

ΤΕΛΟΣ απο 'μένα!

δεν είπα οτι τα ss είναι για ταξίδια, είπα το οτι μου αρέσει να κάνω ταξίδια με δυσκολεύει στο να αποφασίσω να πάρω το ss. αν μπορεί κάποιος ας το κλειδώσει γιατι ζήτησα απτην αρχή να μην βγάλει κανείς εδώ το άχτι του και με γράψατε στα αρχίδια σας.. Cpt. Haddock δεν σου ζήτησα να με προφυλάξεις. να μην μου γαμήσεις το τοπικ ζήτησα. ευχαριστώ πάντως όσους απαντήσαν σοβαρά.
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

δεν είπα οτι τα ss είναι για ταξίδια, είπα το οτι μου αρέσει να κάνω ταξίδια με δυσκολεύει στο να αποφασίσω να πάρω το ss. αν μπορεί κάποιος ας το κλειδώσει γιατι ζήτησα απτην αρχή να μην βγάλει κανείς εδώ το άχτι του και με γράψατε στα αρχίδια σας.. Cpt. Haddock δεν σου ζήτησα να με προφυλάξεις. να μην μου γαμήσεις το τοπικ ζήτησα. ευχαριστώ πάντως όσους απαντήσαν σοβαρά.
    Ρε φιλε δε βγαζουμε κανενα αχτι, αποψεις και συμβουλες δίνουμε, γι' αυτο γραφτηκες, γι' αυτο ρωτας. Αν δε σου αρέσουν, αν δεν ειναι αυτο που ήθελες να ακουσεις, δε φταιμε εμεις. Ολοι σοβαρα απαντάμε.

Μερικα δεδομένα:

- Δεν ξερεις να οδηγείς μηχανη
    - Δεν εχεις οδηγησει
    - Αγνοείς βασικα πραγματα

Δεν ειναι κακο να μη γνωρίζεις, όλοι ασχετοι ξεκινησαμε, αλλα κακο ειναι να μην δέχεσαι τί σου λένε ανθρωποι που έχουν γραψει μερικες χιλιαδες χλμ και εχουν και καποια χρονια εμπειρίας (δε λεώ για μενα).

Στην τελικη θες ss, πάρε ss. Μη ζητάς γνώμες όμως γιατι δε θα ειναι όλες θετικες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σε αυτές τις 2 σελίδες θα προτιμούσα να είχα ακούσει, η τάδε μηχανή έχει αυτό το καλό, η άλλη μηχανή έχει το άλλο καλό.. αφου σαρέσουν αυτές οι δύο κοίτα και αυτήν, την έχω εγώ και έχει αυτό το καλό... το σχόλιο για το 1000άρι δηλαδή ήταν σοβαρή απάντηση... ??

δηλαδή έπρεπε να ανοίξω ένα τοπικ και να λέω καλησπέρα είμαι ο γιώργος 25 έχω πολύ εμπειρία σε μηχανές οδηγάω απτα 12 και είμαι ανάμεσα σε αυτές τι να πάρω... για να μου απαντήσετε σοβαρά κάτι σχετικό για μηχανές..?

δυστυχώς η ευτυχώς είμαι ο γιώργος καινούριος στις μηχανές και θέλω να πάρω κάτι απο αυτά που μου αρέσουν, όποιος καταλαβαίνει και θέλει να βοηθήσει στο να πάρω μια απόφαση μπορεί να απαντήσει, όποιος οχι μπορεί απλά να αγνοήσει το τοπικ...

απο εκεί και πέρα ναι, βγάζετε το άχτι σας ..
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Ο,τι πεις

Καλους δρόμους να έχεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    το σχόλιο για το 1000άρι δηλαδή ήταν σοβαρή απάντηση... ??

Oχι αλλά σου χρειαζόταν, αν και δεν πήρες χαμπάρι.
    Πριν 1 χρόνο+ μίλαγες για Ninja 250, τωρα μιλάς για GSXR600 ενω ακόμα δεν εχεις οδηγήσει ούτε παπί. Εχεςι ιδέα πόσο μεγάλο είναι το χάσμα μεταξύ των 2?
    Οχι βέβαια, και γι αυτό σου δίνει συμβουλές ο κόσμος, αλλά εσύ βέβαια στο τέλος θα κάνεις του κεφαλιού σου.

Ελπίζω να εχει happy ending η ιστορία.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν ξέρω, γιαυτό ρώτησα εδώ μήπως μάθαινα πράγματα για να αποφασίσω.. αλλα απο ότι βλέπω απλώς θέλετε να κράξετε. παρακαλώ έναν mod να το κλειδώσει.

όποιος έχει όρεξη πραγματικά να βοηθήσει ας στείλει ενα πμ.

σε αυτές τις 2 σελίδες θα προτιμούσα να είχα ακούσει, η τάδε μηχανή έχει αυτό το καλό, η άλλη μηχανή έχει το άλλο καλό.. αφου σαρέσουν αυτές οι δύο κοίτα και αυτήν, την έχω εγώ και έχει αυτό το καλό... το σχόλιο για το 1000άρι δηλαδή ήταν σοβαρή απάντηση... ??

δηλαδή έπρεπε να ανοίξω ένα τοπικ και να λέω καλησπέρα είμαι ο γιώργος 25 έχω πολύ εμπειρία σε μηχανές οδηγάω απτα 12 και είμαι ανάμεσα σε αυτές τι να πάρω... για να μου απαντήσετε σοβαρά κάτι σχετικό για μηχανές..?

δυστυχώς η ευτυχώς είμαι ο γιώργος καινούριος στις μηχανές και θέλω να πάρω κάτι απο αυτά που μου αρέσουν, όποιος καταλαβαίνει και θέλει να βοηθήσει στο να πάρω μια απόφαση μπορεί να απαντήσει, όποιος οχι μπορεί απλά να αγνοήσει το τοπικ...

απο εκεί και πέρα ναι, βγάζετε το άχτι σας ..

ρε αστερι, ειναι εμφανεστατο οτι δεν ξερεις που σου πανε τα 4.
    απλα βλεπεις καποιες μηχανες και λες οτι σου αρεσουν, οπως θα εκανες και με τις κουρτινες του σπιτιου σου ή με εναν ωραιο σκυλο ή με μια μεγαλη τηλεοραση.

δεν ξερεις τι γνωσεις προϋποθετει η οδηγηση τετοιου ειδους μηχανης.
    δεν ξερεις την χρησιμοτητα της.
    δεν ξερεις για την συντηρηση της.
    δεν ξερεις για το γκαζι της.
    δεν ξερεις για τα φρενα της.
    δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ.

απλα σου αρεσει. σαν γκομενα στην ερμου δλδ που κοιταει βιτρινες και θελει να ψωνισει γοβες...

σου λενε καποια πραγματα οι αλλοι και δεν τα καταλαβαινεις...
    σου γραφω εγω την υπερβολη με στοχο να συνετιστεις και το θεωρεις προσβλητικο.

εσυ ηθελες να ακουσεις καποιες προκαθορισμενες απαντησεις τις οποιες (πιθανοτατα) να ειχες ηδη μεσα στο κεφαλι σου.
    Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

για να σου πουμε αυτα που θες να ακουσεις πρεπει να αποκτησεις εμπειρια και να εισαι ετοιμος να ακουσεις αποψεις απο κατοχους.
    για να αποκτησεις εμπειρια πρεπει να σκεφτεις να παρεις αλλο μηχανακι απο αυτο που σκεφτεσαι.-

υ.γ: το gsxr600 εχει υψος σελας 81cm απο το εδαφος. το 636 που ειχα εγω ειχε 82cm. ειμαι 1,77. επειδη οι σελες αυτες συνηθως ειναι φαρδιες δεν εχεις στηριξη οταν πατας κατω με ολο το πελμα και στα 2 ποδια. εγω ημουν οριακα (επρεπε να ειμαι κολλημενος στο ντεποζιτο.αν καθομουν λιγο πιο πισω,παπαλα). η ste ste προφανως εννοει να παταει με ολο το πελμα του ενος ποδιου (γερνοντας της ελαφρα)..

εχω ορεξη σημερα...γ@μω τα κατεβατα μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

υ.γ: το gsxr600 εχει υψος σελας 81cm απο το εδαφος. το 636 που ειχα εγω ειχε 82cm. ειμαι 1,77. επειδη οι σελες αυτες συνηθως ειναι φαρδιες δεν εχεις στηριξη οταν πατας κατω με ολο το πελμα και στα 2 ποδια. εγω ημουν οριακα (επρεπε να ειμαι κολλημενος στο ντεποζιτο.αν καθομουν λιγο πιο πισω,παπαλα). η ste ste προφανως εννοει να παταει με ολο το πελμα του ενος ποδιου (γερνοντας της ελαφρα)..
    δηλαδή για το ύψος μου θα ήταν καλό να βρώ μια με κοντύτερη σέλα... κατάλαβα. απλά απο όσο έχω δεί στα SS η GSXR μου φαινόταν η πιο "μικροκαμωμένη".. γιαυτο την κοίταγα πιο πολύ..

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Συμφωνω με τον devils...

Γενικά εγω δεν κραζω και δεν βγαζω αχτι οπως λανθασμένα νομιζεις.

Περισσότερο δινω την συμβουλή μου και μεχρι εδω.

Εσυ με αυτα που λες εισαι ίδος ενας φιλος μου που αγόρασε gsr 600 και μεσα σε εναν μήνα τον ξεκολλάγαμε απο τη μούρη ενος αυτοκινήτου στη Λιορσίων.

Εχω και εναν άλλον που ξεκίνησε ετσι με ενα R1 03 και ακόμα πληρώνει.

Δεν τρεχανε...

Απλα δεν ξερανε τι ειχαν παρει...

Μια χαρά στα λένε οπότε τα παιδιά...

Αν θες να ακουσεις αυτα που ΘΕΣ να ακούσεις, συγνώμη, αλλα εδω εχουν μια καποια εμπειρία παραπάνω.

Δεν θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά...

Πάρε ενα μεταχειρό ninja 250. Γαμεί και δέρνει. Μετά πήγαινε σε κατι μεγαλύτερο.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

για SS θέλω κάτι σε 600άρι ούτε πολύ παραπάνω ούτε παρακάτω.. για κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να συνδιαστεί και για μικρά ταξιδάκια με άνεση δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς παίζουν τα κυβικά εκεί.. αν υπάρχει θέληση να μου ανοίξει κάποιος τα μάτια για τα συγκεκριμένα SS και μή είναι ευπρόσδεκτη..

υ.γ δηλαδή εσύ θα πήγαινες με το ninjaki στην Β. εύβοια ..??

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF