Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    ........Υπάρχουν και πιο ασφαλής τρόποι να ξεκαβλώσουμε μοτοσυκλετιστικά και αυτός είναι το enduro.
    Δε με λες εσύ ο ασφαλής ........... να σε μετρήξω πόσους και πόσων ειδών νάρθηκες άλλαξες τον τελευταίο καιρό ;;;;;;;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασφαλές το Εντούρο ;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πότε κατεβαίνεις ;;; άντε να κάνουμε καμμιά μάζωξη ........

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Δε με λες εσύ ο ασφαλής ........... να σε μετρήξω πόσους και πόσων ειδών νάρθηκες άλλαξες τον τελευταίο καιρό ;;;;;;;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασφαλές το Εντούρο ;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πότε κατεβαίνεις ;;; άντε να κάνουμε καμμιά μάζωξη ........

Ύστερα από 2 χρόνια ενασχόλησης μου με το enduro, είχα και ένα καλό χτύπημα. Αν πηγαίνεις "τάπα" (όσο μπορεί ο καθένας), Μπαλί επί 2 χρόνια δε ξέρω αν θα επιβιώσεις.

Πέρα από τη πλάκα, σαφώς η πίστα και το enduro είναι οι 2 πιο ασφαλής τρόποι για ευχαρίστηση και ξεκάβλωμα. Στατιστικώς και μόνο αν το δούμε.

Ανέμενε thread για τη πρώτη της νέας σεζόν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    ..........
    Ανέμενε thread για τη πρώτη της νέας σεζόν.
    Να σε πω ......... εγώ είμαι και σε μεγάλη ηλικία και δεν κάνει να περιμένω ........
    Με πιάνει συχνουρία .........

Συμφωνούμε όσον αφορά το enduro και ειδικά εδώ στην Κρήτη προσφέρεται αρκετά απο χωράφια άλλο τίποτα...

Απο το 2004 πηγαινοέρχομαι στο μπαλί. Και δυστηχώς ναι ως ανεγκέφαλος νεανίας και εγώ ήθελα να αποδείξω και εγώ περίτρανα ότι είμαι γρήγορος. Ναι έκανα τα λάθη μου. Ο θεός και οι φύλακες άγγελοι με ευλόγησαν όλο αυτό το διάστημα και είμαι ακόμα όρθιος και στέκομαι στα πόδια μου. Με την μεγάλη διαφορά πλέον ότι η οδήγηση μου παραείναι αμυντική σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάω τα όρια αδιαφορώ για τον οποιοδήποτε μπορεί να θέλει να με κοντράρει και φυσικά δεν χάνω ευκαιρίες να μπω στην πίστα. Τα έξοδα όμως είναι πολλά και αναγκάζομαι να το δώσω για να μπορέσω και εγώ να χαρώ τα όμορφα τοπία του Νησιού με την ανάλογη μοτο. Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

Τα πατριωτάκια γνωρίζουν φαντάζομαι ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω μιας και ξέρουν τι κλίμα επικρατεί στην πλέον Πίστα κάθε κυριακή του Ballighton...
    Πωλείται Ducati S2R 800

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
    Συμφωνούμε όσον αφορά το enduro και ειδικά εδώ στην Κρήτη προσφέρεται αρκετά απο χωράφια άλλο τίποτα...

Απο το 2004 πηγαινοέρχομαι στο μπαλί. Και δυστηχώς ναι ως ανεγκέφαλος νεανίας και εγώ ήθελα να αποδείξω και εγώ περίτρανα ότι είμαι γρήγορος. Ναι έκανα τα λάθη μου. Ο θεός και οι φύλακες άγγελοι με ευλόγησαν όλο αυτό το διάστημα και είμαι ακόμα όρθιος και στέκομαι στα πόδια μου. Με την μεγάλη διαφορά πλέον ότι η οδήγηση μου παραείναι αμυντική σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάω τα όρια αδιαφορώ για τον οποιοδήποτε μπορεί να θέλει να με κοντράρει και φυσικά δεν χάνω ευκαιρίες να μπω στην πίστα. Τα έξοδα όμως είναι πολλά και αναγκάζομαι να το δώσω για να μπορέσω και εγώ να χαρώ τα όμορφα τοπία του Νησιού με την ανάλογη μοτο. Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

Τα πατριωτάκια γνωρίζουν φαντάζομαι ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω μιας και ξέρουν τι κλίμα επικρατεί στην πλέον Πίστα κάθε κυριακή του Ballighton...

Ελπίζω φίλε να μη σου συμβεί ποτέ τίποτα.

Να τα πούμε από κοντά στην επόμενη μάζωξη μας στο Τίτα Μπρίκι & μπορεί να γίνεις και εσύ "βρωμιάρης"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
    ....Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

+1299
    Γιατί άραγε δεν πάω ποτέ με τη φυλή αλλά μόνος ;;;
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι μου ψέλνουνε οι διάφοροι γρήγοροι ......

Κάποια στιγμή θα πάρω και ένα ον-οφφάκι αλλά για δεύτερο .....

Μανιβελάτο μέλος
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Να και κάτι ίσως ενθαρρυντικό. Γιατί με τους ρυθμούς που δουλεύουν όλα εδώ, καλά κρασά..
    Αν και σίγουρα βρωμάει ως προεκλογικό τρικ.....

"Υπεγράφη από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, η απόφαση για την ανάθεση της μελέτης του έργου της παράκαμψης του Ηρακλείου, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο τμήμα από τα Λινοπεράματα ως τα όρια του νομού. "

http://2810.gr/site/news/article/55630

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    να δούμε πότε θα γίνει ο περίφημος ΒΟΑΚ
    πάντως αν είναι σαν το κομμάτι σούδα καστέλι δεν είναι και τιποτα της προκοπής, συγκριτικά βέβαια με το παραλιακό νότιο κομμάτι αυτό είναι καταπληκτικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    να δούμε πότε θα γίνει ο περίφημος ΒΟΑΚ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπα σε καλό σου!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Συνεχίζεται......

Ένας 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου Αρμενων. Ο 31χρονος, μία ώρα μετά...

τα μεσάνυκτα της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χανιά έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Οπως ανέφερε ο διοικητής τροχαίας Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης, ο οδηγός "αν φορούσε κράνος δεν θα είχαμε το δυσάρεστο αυτό αποτέλεσμα".

Για το τροχαίο δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το ΤΤ Χανίων.

http://troktiko.blogspot.com/2009/09...post_2007.html

και συνεχίζεται...

2 αλβανοί σκοτώθηκαν το ΣΚ που μας πέρασε όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσαν έφυγε σε μια στροφή λίγο μετά τις Καλύβες προς Αλμυρίδα και έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τραυματίστηκαν σοβαρά και οι 3 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Η οδηγός, δε, μόλις και γλύτωσε τον ακρωτηριασμό των ποδιών της!

Τι γίνεται πια ρε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

SUPERMARIONATIONjoe90
    Καταδίκη σε πέντε γιατρούς στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν πέντε γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου, για το θάνατο 19χρονου από αμέλεια το Σεπτέμβριο του 2005.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής, όπου ενώ παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του και παρά τις προσπάθειες της ειδικευόμενης γιατρού,

ο γιατρός που εφημέρευε δεν πήγε στο νοσοκομείο,

ενώ δεν βρήκε ανταπόκριση η έκκληση που έκανε να επιστρέψει ο 19χρονος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    Καταδίκη σε πέντε γιατρούς στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν πέντε γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου, για το θάνατο 19χρονου από αμέλεια το Σεπτέμβριο του 2005.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής, όπου ενώ παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του και παρά τις προσπάθειες της ειδικευόμενης γιατρού,

ο γιατρός που εφημέρευε δεν πήγε στο νοσοκομείο,

ενώ δεν βρήκε ανταπόκριση η έκκληση που έκανε να επιστρέψει ο 19χρονος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
    Νομίζω την θυμάμαι την περίπτωση.. και να ήταν η μόνη.. μόνο φέτος μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 5 περιπτώσεις στο βενιζέλειο με αμέλεια και θάνατο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

SUPERMARIONATIONjoe90
    αυτο σηκωνει

ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ