Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Η Κουτσομπολα ..ακα Διατσιδης..ελεος!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Απο τοτε που ξεκινησα να βλεπω μοτοτζιπι με περιγραφη BBC ηρεμησα.

+1
    Give me fuel, Give me fire

kai kala kaneis oloi oi gnostikoi edw sthn tv exoun mazeytei .

εγω τον γνωριζω προσωπικα τον δημητρη, ειχαμε γνωριστει στις σερρες, και μιλησαμε αρκετα για διαφορα θεματα του motogp και μπορω να πω οτι και προσγειωμενος ειναι και πολλες γνωσεις εχει, αλλα σκεφτειτε οτι στην τηλεοραση πρωτον δεν μπορει να κανει οτι θελει και να λεει οτι θελει, και συνηθως αυτα που λενε ειναι καποια γενικα πραγματα για τον κοσμο που δεν γνωριζει....
    δεν μπορει να μας λεει ποσα κλικ! ρυθμισε την αναρτηση του ο στονερ!!
    πολλοι δεν ασχολουνται με αυτα απλα τους αρεσουν οι αγωνες.

και τον στεφανο τον σκλαβενιτη τον γνωρισα και ειναι γ@μω τα παλικαρια....
    αυτα απο μενα

υ.γ μην κρινεις για να μην κριθεις.
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    εγω τον γνωριζω προσωπικα τον δημητρη, ειχαμε γνωριστει στις σερρες, και μιλησαμε αρκετα για διαφορα θεματα του motogp και μπορω να πω οτι και προσγειωμενος ειναι και πολλες γνωσεις εχει, αλλα σκεφτειτε οτι στην τηλεοραση πρωτον δεν μπορει να κανει οτι θελει και να λεει οτι θελει, και συνηθως αυτα που λενε ειναι καποια γενικα πραγματα για τον κοσμο που δεν γνωριζει....

αυτα απο μενα

Ειμαι περιεργος να μαθω τον συνολικο χρονο ομιλιας σας, και τον ''καθαρο'' χρονο , δηλαδη αφου βγαλουμε τα γνωστα εεεε... αααα... ουουου... ιιιιιι... του Δ.Δ. υ.γ. μ' αρεσει να με κρινουν ,με κανει καλυτερο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    :rotflmao: :rotflmao:
    πως λεμε καθαρες αποδοχες
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Ειστε λιγο αδικοι με τον Διατσιδη δεν ειναι τοσο κακος.Απο την αλλη κανεις δεν λεει κατι για την αχρωμη,αοσμη,μονοτονη μεταδοση που κανει ο Χουντρας.
    Δεν εχω κατι εναντιον.Καλες και χρυσες οι σουζες στο κονσερβoαθλιο traction οπως και το αναγνωσμα press realises ,για live ομως ειναι ελαχιστος.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10

αυτα απο μενα

Δηλ εκτος απο τα εεεεεεε...ααααααααααα...διαφημισεις...σηκωθηκαν οι θεατες στα πισω ποδια κλπ...δεν λεει οτι θελει
    Οτι ο αλλος πεφτει γιατι απλα η πατησε το φρενο περισοτερο κ δεν τον κρατησε η το λαστιχο εφυγε αλλα κατα τον Δ ηταν ακαθαρτο το πατημα ειναι τα γενικα για τον κοσμο που δεν γνωρηζει
    οτι αυτος εκανε τον γυρω της πιστας με μια ΒΜω που δεν εχει καμια σχεση με τις υπολοιπες μοτο σε τιποτα και επειδη κατεβαζε αυτος 3 ταχυτητες στην στροφη σημαινει οτι κατεβαζουν και οι αλλοι ξερει αραγε ποσο "πιανει" μια δευτερα απο αυτες τις μηχανες με τα 240 αλογα κοντρα στα ποσα της ΒΜω

Στο τελος τελος αυτος πληρωνεται απο τον ΣΚΑΙ και μπραβο στον σταθμο αλλα αυτος τα παιρνει διπλα γιατι οπως ειπε και καποιο μελος εχει αγορασει τα δικαιωματα του μοτο ΓΠ και μετα τα "νοικιαζει" στον ΣΚΑΙ με τους ορους του και αρα ξαναπαιρνει ευρια.

Οσο αναφορα τις γενικολογιες...οτι και να ελεγε, η γιαγια μου δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει να δει η να καταλαβει μοτο ΓΠ...αυτα εξ αρχης απευθυνονται σε κοσμο που καταλαβαινει τι γινεται η που ενδιαφερεται...αν δεν μαθεις τι ειναι τα "κλικ" στην αναρτηση απο τους αγωνες ακομα και οταν εισαι αραχτος στον καναπε που θα τα μαθεις???σε σεμιναριο της Ντουκατι?
    Δεν τρεχουν ΟΛΟΙ οσοι οδηγουν μηχανες σε αγωνες και ειναι λογικο με το ματι να μην καταλαβαινεις ορισμενα πραγματα...

Και τελος ο τυπος μαλλον εχει καποιον "σπονσορα" και οταν περιγραφει ακομα και αν η συγκεκρημενη μαρκα ειναι στην 3 τριαδα,ασχοληται μονο με αυτη!!!
    Οταν οι ιδιοι ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΝΔΑ λενε οτι ο κινητηρας τους υστερει παρα πολυ σε δυναμη απο τους αλλους και οτι αν δεν κανουν κατι απο την Ιαπωνια νικη δεν βλεπουν...ο Δ μας μιλαει για τις τρομερες εκκινησεις του πεΔροζα που ειναι γνωστο στο ΣΥΜΠΑΝ οτι δεν χρησιμοποιει το ηλεκτρονικο συστημα εκκινησης και γιαυτο φευγει ετσι και απλα μετα χαζευει "εξατμισεις"!!!

Το "προβλημα" ειναι οτι ΟΛΗ η περηγραφη του ειναι ακατασχετη φλυαρια με αχρηστες "πληροφοριες"....το ποιος ειναι ο μανατζερ του Χ δεν μας ενδιαφερει.

Και τελος μιλαμε για ενα επαγγελμα το οποιο ειναι σε συνεχομενη ΚΡΙΣΗ απο τους τηλεθεατες...αν δεν αρεσεις...δρομο και αλλος...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

συμφωνω με ολα αυτα που λετε, απλως λεω οτι το παλικαρι δεν ειναι και τοσο χαλια, ενταξει δεν ειναι και moody-ryder αλλα τρωγεται.

προσωπικα εγω οταν βλεπω αγωνα ειναι σαν να μην ακουω γιατι αυτοσυγκεντρωνομαι στον αγωνα
    και στους ηχους και προσπαθω να τα ρουφηξω ολα, τη μεταδοση την νιωθω σαν καπως μακρια να ακουγεται....
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εμένα δεν μου αρέσει ο Διατσίδης αλλά βλέπουμε SBK,MotoGP Ελλάδα.Δεν το είχαμε ξανά...

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Εμένα δεν μου αρέσει ο Διατσίδης αλλά βλέπουμε SBK,MotoGP Ελλάδα.Δεν το είχαμε ξανά...
    Τo eurosport φιλε, υπηρχε πριν τον Δ.Δ. πριν πολλα πολλα χρονια!!! οχι και να τον κανουμε και ευεργετη τωρα, ε οχι!!! Εγω να προτινω να παει να κανει κανενα πρωιναδικο με τον Μικρουτσικο και τον Αρναουτογλου,θα του ταιριαξει γαντι του τυπου. Ειπαμε καθενας στο ειδος του ρε παιδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    Ειμαι περιεργος να μαθω τον συνολικο χρονο ομιλιας σας, και τον ''καθαρο'' χρονο , δηλαδη αφου βγαλουμε τα γνωστα εεεε... αααα... ουουου... ιιιιιι... του Δ.Δ. υ.γ. μ' αρεσει να με κρινουν ,με κανει καλυτερο!!!
    money cant buy me love !!!

mipws tha eprepe na valoume thn lampiri na matadidei ?
    xa xa ennoeite alliws einai na odigas mia ducati & alliws thn bmw

THELOUME THN LAMPIRI NA METADIDI TON AGWNA .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα κανενας δεν ειπε οτι ο Δ.Δ. ειναι κακως. Απλα λεμε οτι δεν κανει για περιγραφη των αγωνων γιατι το παλικαρι εχει αλλα πραγματα στο μυαλο του.
    το οτι καποιοι τον γνωρισατε και κανατε παρεα μαζι του δεν λεει και τπτ, μπορει να ειναι γαμω τα παιδια για παρεα αλλα για σχολιασμο εγω προσωπικα θα προτιμουσα την Μελετη!

οσο για το μην κρινεις γιανα μην κριθεις, μηπως να γυρισουμε στον μεσαιωνα? Δλδ οτι παιζει γυρω μας θα το δεχομαστε χωρις κριση?????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    Τo eurosport φιλε, υπηρχε πριν τον Δ.Δ. πριν πολλα πολλα χρονια!!! οχι και να τον κανουμε και ευεργετη τωρα, ε οχι!!! Εγω να προτινω να παει να κανει κανενα πρωιναδικο με τον Μικρουτσικο και τον Αρναουτογλου,θα του ταιριαξει γαντι του τυπου. Ειπαμε καθενας στο ειδος του ρε παιδια
    Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Den exei Eurosport kardia mou.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF