Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 138

Θέμα: Παιδί και μοτοσυκλέτες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όχι ρε συ δεν είναι οι περισσότερες. Αλλά το μπαλέτο , τα αγγλικά, το ακορντεόν και το χόκει επί χόρτου δεν αποτελούν επικίνδυνα αθλήματα και χόμπυ.
    πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις μπαλέτο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Ολοι υπηρξαμε 16 χρονων....και ολοι θυμομαστε που γραφαμε τους γονεις μας,,

ακομα κι αν δεν παρετε μηχανακι στα παιδια σας εγω νομιζω οτι καποια στιγμη θα

ανεβει συνοδηγος σε κανενα 'φιλαρακι' καγκουρα ο οποιος πιθανοτατα να μην εχει ουτε εμπειρια ουτε κι
    ιχνος 'μοτοπαιδειας'. Γι'αυτο πιστευω οτι εαν διαπιστωσετε οτι το παιδι σας γουσταρει τον

κοσμο της μοτοσυκλετας καλο ειναι να μπει σε αυτον απο πολυ μικρος
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Ολοι υπηρξαμε 16 χρονων....και ολοι θυμομαστε που γραφαμε τους γονεις μας,,

ακομα κι αν δεν παρετε μηχανακι στα παιδια σας εγω νομιζω οτι καποια στιγμη θα

ανεβει συνοδηγος σε κανενα 'φιλαρακι' καγκουρα ο οποιος πιθανοτατα να μην εχει ουτε εμπειρια ουτε κι
    ιχνος 'μοτοπαιδειας'. Γι'αυτο πιστευω οτι εαν διαπιστωσετε οτι το παιδι σας γουσταρει τον

κοσμο της μοτοσυκλετας καλο ειναι να μπει σε αυτον απο πολυ μικρος
    +μύρια...
    δεν θυμάστε όλοι φάσεις πάνω στην πάπια του κολλητού ξεκράνωτοι από την παραλία να κάνουμε κόντρες και να προσπερνάτε λεωφορείο ενώ έρχεται και άλλο αντίθετα... και σιγά μην φρενάρεις εκεί, αφου πέρασε ο μπροστινός....
    Ήμουν κι εγώ παιδί που δεν του παίρνανα μηχανάκια, ανέβαινα στους φίλους την εποχή που μόνο στις βιτρίνες υπήρχαν κράνη ...
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

Οι πιθανοτητες ατυχηματος με την μοτοσυκλετα ειναι 13 φορες περισσοτερες απο οτι με το αυτοκινητο.
    Να την χεσω εγω την οδηγικη παιδεια που θα μεταδωσω στο γυιο μου μεσω των καρτ, τα κρανη τα μπουφαν και τις παπαριες.
    Καλυτερα να μου πηγαινει μπαλετο, να φοραει ροζ παπουτσακια και να γυριζει σωος στο σπιτι με ταξι παρα να οδηγαει με συνεση και ασφαλεια την μοτοσυκλετα του. Γιατι αν δεν το εχετε αντιληφθει, οι δρομοι μας δεν ειναι Αυστρια και εκει εξω τριγυρνανε χιλιαδες δολοφονοι που τα κρανη τα μπουφαν και η οδηγικη μας συνεση δεν τους πτοουν.
    Καλυτερα να μην ειχα την καυλα της μοτοσυκλετας και να κυκλοφορουσα με λεωφορειο, οι πιθανοτητες να γυρνουσα σπιτι σωος και να χαρω τα παιδια μου θα ηταν πολυ μεγαλυτερες.
    Ενας φιλος πριν ενα μηνα επεστρεφε σπιτι απο τη δουλεια με το ( XT 660 ) του. Ηρεμος οδηγος, με τα κρανη τα μπουφαν κλπ. Ενω κινουνταν στην αερογεφυρα Σταυρουπολης του κοπηκε η αλυσιδα με αποτελεσμα να χτυπησει στο διαζωμα και να πεσει στο κενο. Με την προσκρουση ακρωτηριαστηκε το ποδι του, ρηξη πνευμονα καταγματα κλπ. Ειναι ακομα στην εντατικη. Αν επιβιωσει θα χρειαστει να του κοψουν και το δεξι του χερι. Ο Περικλης εχει δυο παιδια.
    Βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και σωστε τα παιδια σας αντι να τα ριχνετε στην Αρενα των Ελληνικων δρομων.
    Επειδη σας ελειψε η μοτοσυκλετα στα παιδικα σας χρονια δεν χρειαζεται να μεγαλωσετε εναν καινουριο Rossi. Εμενα προσωπικα ενας μου φτανει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και σωστε τα παιδια σας αντι να τα ριχνετε στην Αρενα των Ελληνικων δρομων.

Φίλε καλά τα λες ….
    ΑΛΛΑ για το παραπάνω ΤΙ προτείνεις ?..την μετανάστευση?
    ΠΩΣ θα «σώσουμε τα παιδιά μας» που ,πιθανολογούμε, ότι κάποια στιγμή θα θελήσουν να καβαλήσουν μηχανή???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Οι πιθανοτητες ατυχηματος με την μοτοσυκλετα ειναι 13 φορες περισσοτερες απο οτι με το αυτοκινητο.
    Να την χεσω εγω την οδηγικη παιδεια που θα μεταδωσω στο γυιο μου μεσω των καρτ, τα κρανη τα μπουφαν και τις παπαριες.
    Καλυτερα να μου πηγαινει μπαλετο, να φοραει ροζ παπουτσακια και να γυριζει σωος στο σπιτι με ταξι παρα να οδηγαει με συνεση και ασφαλεια την μοτοσυκλετα του. Γιατι αν δεν το εχετε αντιληφθει, οι δρομοι μας δεν ειναι Αυστρια και εκει εξω τριγυρνανε χιλιαδες δολοφονοι που τα κρανη τα μπουφαν και η οδηγικη μας συνεση δεν τους πτοουν.
    Καλυτερα να μην ειχα την καυλα της μοτοσυκλετας και να κυκλοφορουσα με λεωφορειο, οι πιθανοτητες να γυρνουσα σπιτι σωος και να χαρω τα παιδια μου θα ηταν πολυ μεγαλυτερες.
    Ενας φιλος πριν ενα μηνα επεστρεφε σπιτι απο τη δουλεια με το ( XT 660 ) του. Ηρεμος οδηγος, με τα κρανη τα μπουφαν κλπ. Ενω κινουνταν στην αερογεφυρα Σταυρουπολης του κοπηκε η αλυσιδα με αποτελεσμα να χτυπησει στο διαζωμα και να πεσει στο κενο. Με την προσκρουση ακρωτηριαστηκε το ποδι του, ρηξη πνευμονα καταγματα κλπ. Ειναι ακομα στην εντατικη. Αν επιβιωσει θα χρειαστει να του κοψουν και το δεξι του χερι. Ο Περικλης εχει δυο παιδια.
    Επειδη σας ελειψε η μοτοσυκλετα στα παιδικα σας χρονια δεν χρειαζεται να μεγαλωσετε εναν καινουριο Rossi. Εμενα προσωπικα ενας μου φτανει.
    Ok εχεις δίκιο και αν οδηγάς καιρό μοτό θα έχεις σίγουρα και δικές σου ιστορίες τρόμου να λές στο παιδί σου.
    Το θέμα είναι οτι το παιδί μου θα είναι παιδί μου μέχρι να πεθάνω ενώ εκείνο θά με έχει πατέρα μέχρι να με γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.
    Οταν μου έλεγε ο άσχετος πατέρας μου οτι οι μηχανές είναι σκοτώστρες απλά απάνταγα πολύ σωστά οτι το ίδιο είναι και τα αυτοκίνητα τρένα λεωφορεία ταξί (εχω εμπλακέι και σε ατύχημα μεσα σε αστικό λεωφορείο που έπεσαν πάνω του 2 ταξί με 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες).
    Η στην τελική μπορεί να σου έρθει ενώ έχεις κάνει 2000 χιλ με μοτο μια ρόδα πάνω απο το διάζωμα την ώρα που καπνίζεις το τσιγαράκι σου και να σε στείλει.
    Η όπως πολύ σωστά λές να σπάσει η αλυσίδα στο 660 και άντε γειά (πολύ επικίνδυνη αλυσίδα αυτό το μηχανάκι τελικά).
    Κανένας άνθρωπος με απλή λογική δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο επιχείρημα και μάλιστα εάν είναι παιδί και βλέπει τον πατέρα του να καβαλάει κάθε μέρα μηχανή για να πάει δουλειά.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Εχω ήδη ενα πιτσιρικά 3,5 και περιμενω και 2ο. Αναρωτιεμαι και εγω με την σειρά μου, οταν τα παιδια μου θα με εχουν συνηθισει να καβαλαω για ψυλλου πηδημα, με τι επιχειρηματα θα τους αρνηθω να καβαλησουν και αυτα (2 αγορια φανταστειτε).

Στην περιπτωση , που θελησουν και το εκφρασουν απο νωρίς το ενδιαφερον τους, δεν είναι καλή ιδέα, πέρα απο μια ειλικρινή συζήτηση, περι των ωραίων και ασχημων της μηχανής, να αποκτήσουν οδηγική εκπαίδευση με την επιβλεψή μου?

Φοβαμαι πολύ την ηλικια 15+ της εφηβείας που δεν υπάρχει όριο και αισθηση κινδύνου , αλλα και το χειρότερο την ασχετοσύνη. Το τελευταίο λέω μήπως θα το γλυτώναμε αν είχαν ήδη οδηγική εμπειρία?

Εμενα αυτη η ασχετοσυνη με οδηγησε σε ενα σοβαρο ατυχημα πριν 15 χρόνια που ευτυχως την εβγαλα απιστευτα καθαρη και δεν μου αφησε μονιμα προβληματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ok εχεις δίκιο και αν οδηγάς καιρό μοτό θα έχεις σίγουρα και δικές σου ιστορίες τρόμου να λές στο παιδί σου.
    Το θέμα είναι οτι το παιδί μου θα είναι παιδί μου μέχρι να πεθάνω ενώ εκείνο θά με έχει πατέρα μέχρι να με γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.
    Οταν μου έλεγε ο άσχετος πατέρας μου οτι οι μηχανές είναι σκοτώστρες απλά απάνταγα πολύ σωστά οτι το ίδιο είναι και τα αυτοκίνητα τρένα λεωφορεία ταξί (εχω εμπλακέι και σε ατύχημα μεσα σε αστικό λεωφορείο που έπεσαν πάνω του 2 ταξί με 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες).
    Η στην τελική μπορεί να σου έρθει ενώ έχεις κάνει 2000 χιλ με μοτο μια ρόδα πάνω απο το διάζωμα την ώρα που καπνίζεις το τσιγαράκι σου και να σε στείλει.
    Η όπως πολύ σωστά λές να σπάσει η αλυσίδα στο 660 και άντε γειά (πολύ επικίνδυνη αλυσίδα αυτό το μηχανάκι τελικά).
    Κανένας άνθρωπος με απλή λογική δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο επιχείρημα και μάλιστα εάν είναι παιδί και βλέπει τον πατέρα του να καβαλάει κάθε μέρα μηχανή για να πάει δουλειά.
    Εχεις δικιο, δεν μπορουμε να εχουμε απαιτηση απο τα παιδια μας να μην καβαλησουν ποτε μηχανη ενω εμεις την καβαλαμε. Καποτε ημασταν και εμεις νεοι και δεν ειχαμε αντιληψη του κινδυνου, γραφαμε τους γονεις μας στα παλια μας τα παπουτσια, καναμε τρελες, ανεβαζαμε γκομενες στη μηχανη χωρις να τους δινουμε κρανη (εδω δεν ειχαμε λεφτα να αγορασουμε κρανος για την παρτη μας).
    Ο δικος μου εφιαλτης ειναι οτι μεγαλωνω δυο κορες και ισως καποτε ανεβουν στην μηχανη που οδηγανε οι γιοι σας
    ΥΓ. Ατυχηματα γινονται με καθε οχημα, ολοι μας σιγουρα εχουμε προσωπικα βιωματα η εχουμε γινει μαρτυρες αυτων, κανεις δεν ξερει τι του επιφυλασει η μοιρα, αλλος παει απο ροδα αλλος απο αλυσιδα.
    Το βεβαιο ειναι οτι: ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΤΟΥΚΛΕΤΑ ΕΝΑΙ 13 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    - Μπαμπά θα με ανεβάσεις στη μηχανή λίγο ;
    - Εντάξει έλα
    Τον ανεβάζω πάνω

- Πω Πω...
    - Να βάλω και μπροστά ;
    - Καλύτερα να κατέβω τώρα !

(Ευτυχώς ακόμα καλά είμαστε)

Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε αν ''κληρονομήσει'' το μικρόβιο.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    - Μπαμπά θα με ανεβάσεις στη μηχανή λίγο ;
    - Εντάξει έλα
    Τον ανεβάζω πάνω

- Πω Πω...
    - Να βάλω και μπροστά ;
    - Καλύτερα να κατέβω τώρα !

(Ευτυχώς ακόμα καλά είμαστε)

Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε αν ''κληρονομήσει'' το μικρόβιο.
    Εμενα εριξε ξερογκαζια και μετα χεστηκε στο κλαμμα χαχαχαχα

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Φίλε 675,
    δυστυχώς ή ευτυχώς μεγαλώνουμε ελευθερα σκεπτόμενους ανθρώπους
    και ΌΧΙ κατευθυνομενες ιδιοκτησιες μας. Καποια στιγμή λοιπον θα αποφασιζει μονος του (ο γιος μου), για το τι θα κανει στην ζωή του (απο μπαντζι τζαμπινγκ, ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο, παρα πεντε, ορειβασια, καταδυσεις, οδηγηση μοτο, κ.α ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ επικινδυνα πραγματα για την ασφαλεια του) άρα 1) καλό είναι σε ότι γνωριζεις 5 πραγματα να του τα μεταδωσεις και 2) το μόνο που θα μπορεις να κανεις απο εκει και περα είναι να ανησυχεις και να εμπιστευτεις.

ισως καποτε ανεβουν στην μηχανη που οδηγανε οι γιοι σας
    τουλαχιστον θα φοράνε κράνη και εξοπλισμο.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πάντως επειδή υπάρχουν μηχανές στα σπίτια μας παίζει τα παιδειά να αποκτήσουν ανοσία στο μικρόβιο και ίσως το γεγονός οτι ο ξενέρωτος γέρος τους καβαλάει μηχανάκι να τα κάνει να τις αποφύγουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Εμενα εριξε ξερογκαζια και μετα χεστηκε στο κλαμμα χαχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως επειδή υπάρχουν μηχανές στα σπίτια μας παίζει τα παιδειά να αποκτήσουν ανοσία στο μικρόβιο και ίσως το γεγονός οτι ο ξενέρωτος γέρος τους καβαλάει μηχανάκι να τα κάνει να τις αποφύγουν.
    Ελπίζω

Μια ιδέα να καβαλήσει μηχανή μικρός (να μην του μείνει απωθημένο, όπως σε μένα) είναι ακριβώς αυτό . Έλα ρε τώρα πού να πηγαίνουμε με την κάψα (ή κρύο ) κράνη, δέρματα, μπότες, γάντια για 50 χλμ θα πάρω το αυτοκίνητο με καλοριφέρ (ή αιρ κοντισιον) με την κοπελιά ,μουσική και όλα καλά ,άρα κοιμάσαι και εσύ λίγο πιο ήσυχος (τουλάχιστον με το ένα μάτι)

edit: Αν όμως πάρει μηχανή και κάνει και ταξίδια ,όταν με το καλό επιστρέφει σπίτι θα μου λέει : ''Πάλι με ακολουθούσε ένα τρελός πηγαίνοντας τάπα και όλο μου έκανε νοήματα , άραγε ποιός μλκς είναι ;''

Απ'το στομα σου και στου θεου τ'αυτι

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ