Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Η κατασταση σοβαρευει...και αγρια μαλιστα!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εξαλλου, το εχω δει σαν κοινωνικη προσφορα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μεχρι να βρεθει ο μαγκας που θα εχει και αδικο και θα καταφερει και να με ξυλοφορτωσει, θα εχω τραταρει πολλους
    εξαλλου, το εχω δει σαν κοινωνικη προσφορα!!!
    θυσία γίνεσαι βρε παιδί μου για το κοινωνικό σύνολο

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    θυσία γίνεσαι βρε παιδί μου για το κοινωνικό σύνολο

ενταξει, μην τα παραλεμε, μου εχει πει και ο γιατρος οτι κανει καλο στα νευρα μου!!!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ενταξει, μην τα παραλεμε, μου εχει πει και ο γιατρος οτι κανει καλο στα νευρα μου!!!

διαγνωσμένη περίπτωση δηλαδή

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    διαγνωσμένη περίπτωση δηλαδή

Τουλάχιστον όχι ανίατη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    ρε παιδία μια απορία έχω μόνο, πως είναι δυνατόν να κοιτάς καθρέπτες να μαντεψεις τι θα κάνει, να κοιτάς εαν μιλάει ή όχι στο κινητό, να υπολογίζεις εάν θα κόψει απότομα προς τα πάνω σου και να κοιτας και την δικιά σου πορεία ( καθρεπτες, γραμμή οδήγησης συν κάθε απρόοπτο του δρόμου ).
    Σύμφωνω σε όλα όσα είπαμε εδώ αλλα έιναι νομίζω και (όχι λίγο αλλά πολύ να έχεις τον Άγγελό σου απο κοντά).
    Αλλίως ....

Kai pou na deis ti plaka exei ....... na to kaneis afto ...... se oloklhrh thn peiraiws ...... botiliarismenh
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΓΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ :hypnotize

Kai pou na deite to KLYTERO .......

Typa ....

Me open face kranos....

Omilon thn aigiptiakhn glwssa......

odhgontas scouteroides.......

na exei XWSEI to kinito (typou axivada h' stridi ) anamesa sto kranos kai to afti tou ......................

kai na odhgei .......................... ME TO ENA XERI STO GAZI ....

KAi me to allo na kanei nohmata ws o synxoremenos KARAMANLHS.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Kai pou na deite to KLYTERO .......

Typa ....

Me open face kranos....

Omilon thn aigiptiakhn glwssa......

odhgontas scouteroides.......

na exei XWSEI to kinito (typou axivada h' stridi ) anamesa sto kranos kai to afti tou ......................

kai na odhgei .......................... ME TO ENA XERI STO GAZI ....

KAi me to allo na kanei nohmata ws o synxoremenos KARAMANLHS.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μα καλά υπάρχουν και τέτοια μπάζα....

ρε πάρε κανα βιντεάκι με το κινητό...

οτι πρέπει για τα ανέκδοτα..

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Τουλάχιστον όχι ανίατη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είσαι σίγουρος γι αυτό;

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Με αφορμή το τελευταίο τραγικό συμβάν στην Κύμης, έχω να κάνω μια πρόταση, ίσως τη βρείτε αφελή, τέλος πάντων...

Δεδομένου ότι πολλοί οδηγοί κουτιών οδηγούν μέσα στην τύφλα τους και δεν κοιτάνε ούτε πίσω ούτε καθρέπτες, θεωρώ καλό να κάνουμε θόρυβο ώστε να ακουγόμαστε, αφού ο θόρυβος ακούγεται όπου και να κοιτάς. Το παληκάρι που έφυγε καβαλούσε Transalp, μια μηχανή με ιδιαίτερα ήσυχο κινητήρα, όπως και η TDM όταν έχει μαμίσια εξάτμιση. Αναρωτιέμαι αν θα τον χτυπούσε ο μ@λ@κ@ς αν οδηγούσε καμιά XT/ΚΤΜ, που κάνουν έντονο θόρυβο, ή αν είχε αλλάξει εξάτμιση.

Σίγουρα λύση δεν είναι, αλλά ό,τι μπορεί κανείς κάνει...
    Φίλε είχα πει ότι δε θα γράψω λεπτομέρειες απ'το ατύχημά μου όταν η κυρία παραβίασε το στοπ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62104
    απλά θα πω το εξής:
    -Οδηγούσα ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ SV 650S
    -Η Remus ακουγότανε μέχρι το Φαληράκι
    -Φορόυσα άσπρο-κόκκινο μπουφάν
    -Κράνος με άσπρα κόκκινα γραφικά
    -Έκανα κατα σειρά:σινιάλο με τη σκανδάλη,κόρνα(3-4 φορές),άναμμα μεγάλης σκάλας

Βλέπω το KIA(η διασταύρωση με το STOP είναι στα δεξιά μου) να σταματάει μεσ'τη διασταύρωση μετά τις παραπάνω ενέργειες. "Ε ρε πστ μου λέω με είδε."Παρόλ'αυτά συνεχίζω με 4η και κλειστό γκάζι επί τουλάχιστον 100m(δηλ να 'χα το πολύ 50km/h)
    Και τη βλέπω στα 2m να στρίβει αριστερά κατά πάνω μου!!!!!!!(Σημείωση:στα αριστερά μου υπάρχει πεζοδρόμιο και μετά ο γκρεμός του Μόντε Σμιθ).Το πλαγιάζω με τη μία αριστερά(ένστικτο,ικανότητα,κωλοφαρδία,όλα μαζί δεν ξέρω...),ξανά δεξιά (για να μην πάω πεζοδρόμιο-γκρέμι) και με κοπανάει στο δεξί fairing.Το Sv αρχίζει τα δικά του και πηγαίνει καρφί στο πεζοδρόμιο!Ε το παράτησα κι έπεσα προς τα δεξιά...εκεί είναι όμως που μου πολάκωσε τη φτέρνα....
    Όταν μετά τη ρωτάω στο Νοσοκομείο "Καλά δε με είδατε;", μου λέει "όχι κοίταζα ΔΕΞΙΑ!!!!"
    ΔΗΛ ΑΡΧΙΣΕ Ν'ΑΜΠΡΑΓΙΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΕΛΕΓΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ΄!!!...Μετά μου λέει "Είχα ράδιο και αρκουδίσιον και δεν κατάλαβα τπτ!!!"...Είναι ειλικρινής αλλά τί να το κάνω...

Παιδιά σίγουρα ο θόρυβος,τα έντονα χρώματα βοηθάνε,σε καμμιά περίπτωση δε θα γίνω μοιρολάτρης,αλλά μερικοί-μερικές δεν ακούνε δε μπα να φοράμε κανόνι από Leopard στα μηχανάκια μας.....
    Γι'αυτό σκέφτομαι όταν γίνω καλά,ν'αγοράσω ένα καθαρό,φόρτωμα στο τρέιλερ και δάσος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ τους προσωπικούς μου κανόνες, με την ιδιότητα του αναβάτη με 0 (zero) πτώσεις-ατυχήματα σε πάνω από 60.000km σε δίτροχο. Πολλά εκ των οποίων τέεεζα. Σίγουρα χρειάστηκα τύχη, αλλά πιστεύω ότι η τύχη είναι το λιγότερο.

- Η μηχανή ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ χωρίς εξαιρέσεις κάθε Σαββατόβραδο. Το ξέρω, σου σκίζει το lifestyle, αλλά τι να κάνουμε.

- Στα 'ρυάκια' ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στη δεξιά μεριά. ΠΑΝΤΑ στο αριστερότερο ρυάκι, ακόμα κι αν η δεξιά λωρίδα είναι άδεια! Πειρασμός, το ξέρω, but.

- Οδήγηση πάντα έχοντας κατά νου ότι είμαι σε αυτοκίνητο. Δηλαδή μεγάλα περιθώρια και αποστάσεις. Απουσια μεγάλης εμπειρίας οδήγησης κουτιού είναι μείον.

- Παραχώρηση προταιρεότητας σε ΟΛΟΥΣ. Κουφό, αλλά it works. Αν σου έχει γίνει συνήθεια το ανάποδο... κακώς. Αν δεν έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο να δεις πως γίνεται, πάλι κακώς.

- Ενα δύσκολο: όχι μηχανή στην Αθήνα σε καθημερινή βάση! Προσωπικά, ποτέ δε τη χρησιμοποίησα για commuting. Με κορόιδεψαν, μου την είπαν, αλλά ...βράχος! Εχω τρελλαθεί στο περπάτημα, αλλά τώρα βλέπω ότι είναι πολύ καλύτερο.

- Υπενθύμιση στον εαυτό ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα: μια πάρα πολύ άρρωστη πόλη. Δεν κυνηγάω την τύχη μου! Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Κάνω άκρη να περάσει ο 'παγκόσμιος' με το Saxo, άκρη να περάσει ο πυροβολημένος με το motard, και μακριά από κάθε λογής εμπριμέ όχημα.

- THE ART OF ΖΕΝ. Δε βιάζομαι. Ακούγεται σαν τη μαμά αυτό, αλλά... αποδίδει. Δεν το πιέζω το θέμα. Ιδίως τώρα πιά που και τα ΙΧ προσπαθούν να χωθούν ΟΠΟΥ βρουν, λες και είναι παπιά...

AYTA για ξερούς κανόνες. Και κάτι ακαδημαϊκό, επι τη ευκαιρία.

Καθένας έχει το προσωπικό του στυλ και την καθαρά υποκειμενική του άποψη σχετικά με το τι σημαίνει "ασφαλής οδήγηση". Κι εγώ μια από τα ίδια. Όλοι θεωρούμε εαυτούς "καλούς" ή "ασφαλείς" οδηγούς (εκτός από "γρήγορους" φυσικά!) Κάποιοι το λένε, κάποιοι όχι. Κάποιοι λένε, οκ δεν είμαι γρήγορος, αλλά είμαι ασφαλής. ΑΣΧΕΤΑ βέβαια αυτά --anyway.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος για τον εαυτό του ότι είναι "κακός". Το λένε κάποιοι, αλλά λίγο-πολύ αστειεύονται. ΑΝ το εννούσαν, θα έσκιζαν την άδεια οδήγησής τους. Εγώ 2-3 τέτοιους έχω γνωρίσει στη ζωή μου, που απλά και συνειδητά δεν πήγαν ποτέ να βγάλουν άδεια οδήγησης.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΟΥΑ ΣΥΝΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ (ΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ) ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 100.000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!

Άρα κάτι είναι στραβό στη λογική μας. Πως λύνεται το μυστήριο
    "Εγώ είμαι ΟΚ απέναντι στους άλλους, και σχεδόν όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες"? (έως φονιάδες*)

(*) Στη βιομηχανία (του κέρδους ), τα λεγόμενα near-misses υπολογίζονται ως κανονικά ατυχήματα στα risk-assessments... Κάτι ξέρουν αυτοί που βγάζουν τα δις. Άρα, υπό μια συγκεκριμένη οπτική, τα ατυχήματα είναι 1000 φορές περισσότερα.

Κάτι παίζεται λοιπόν, και είναι πολύ μεγαλύτερο από την καθημερινή λογική μας. Σε άλλη εκπομπή...
    Κι εγώ έτσι χρησιμοποιούσα το SV αλλά με φάγανε μπαμπέσικα...Ίσως να'μουν ο άτυχος της υπόθεσης...
    Μπράβο σου πάντως,πάντα όρθιος και πάντα προσεχτικός!!

Κάτι ακόμα, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό:

στα φανάρια, πάμε ωραία και καλά, προσέχοντας όλα όσα ανέφεραν οι συμφορουμίτες, μπροστά μπροστά......!
    Ενας κανόνας που εγω ακολουθω πιστά είναι : Να σταματάω στο σημείο που να μπορώ να βλέπω το φανάρι!!!

Δεν έχει κανένα νόημα, κατα τη δική μου άποψη, να είμαι τόσο μπροστά ωστε να πρέπει να μου κορνάρουν, να μου κάνουν φωτα και να ακουω " τραβα να τηγανίσεις κανα κιοφτέ" (και όλα αυτά είναι το λιγότερο, μπορεί γυρίζοντας σπίτι πραγματι να κάνω κεφτεδάκια) ωστε να ξεκινήσω, οταν ανάψει το φαναρι που δεν βλέπω, πράσινο!!!

Δυστυχώς, στατιστικές έχουν δείξει πως πολλά απο τα ατυχήματα στα φανάρια γίνονται γιατί ο μπροστά μπροστά, που δεν βλέπει το φανάρι, δεν έχει ξεκινήσει και ο "κουτάκιας" που βλέπει το φανάρι και δυστυχώς δεν βλέπει και λίγο μπροστά του, ξεκινάει και πέρνει σβάρνα ό,τι μηχανάκι είναι μπροστά του (ακόμα σταματημένο περιμένοντας ένα θεϊκό σημάδι για το πράσινο!!!)

Δεν λέω πως πρέπει να φεύγουμε "σφαίρα" όταν ανάβει πράσινο χωρίς έλεγχο της διαστάυρωσης, αλλά γιατί να αφήνουμε στους άλλουν να κάνουν κάτι που είναι δική μας ευθύνη όταν οδηγούμε? Δλδ, να βλέπουμε το φανάρι!!!

Άσε τις περιπτώσεις που κάποιος έχει κορνάρει στο φανάρι γιατι π.χ. είδε τον κολλητό του στο διπλανό αυτοκίνητο, και αυτοί που είναι πολύ μπροστά φεύγουν με κόκκινο!!!

Sorry, αλλά φαίνεται πως οι "κακές παρέες" με επηρεάζουν και άρχισα να γράφω κατεβατά!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Με αφορμή το παρακάτω....
    Ξεκινώντας από το σπίτι με πολύ καλή διάθεση,βγαίνω στη Θησέως και πέφτω σε νευριασμένο οδηγό ΙΧ,ο οποίος βριζότανε με τον μπροστινό του που δεν τού άφησε χώρο να πάει πιο μπροστά στο φανάρι!!
    Άναψε πράσινο και τούς έβλεπα να σπινάρουν μέχρι το επόμενο(στα 100μ δηλαδή)όπου και πάλι άρχισαν τα γαλλικά......

Εκείνη τη μέρα είπα να οδηγήσω σκεφτόμενος,μεταξύ άλλων,αυτό που είπε ο Κώστας(SF)στην αρχή.Να δίνω προτεραιότητα κι ας την έχω εγώ.
    Προσπαθείστε να φανταστείτε-αν δεν το έχετε ήδη ζήσει-σε πόσο δύσκολη θέση έρχεται ένας οξύθυμος-νευριασμένος οδηγός,όταν τού χαμογελάσετε(το χαμόγελο φαίνεται μέσα από το κράνος:smilea: )και τού κάνετε τη χειρονομία "πέρνα".
    Κάνοντας κάτι τέτοιο,τού φτιάχνεις τη μέρα.Τού δίνεις ώθηση να συμπεριφερθεί καλύτερα στην επόμενη φάση,με τον τύπο που μιλάει στο τηλέφωνο πχ.
    Πρέπει όμως βασικά να συνειδητοποιήσουμε ότι οι άλλοι δεν είναι εμπόδιο στον προορισμό μας.Άνθρωποι σαν και μάς είναι που,είτε κάνουν τη βόλτα τους είτε πάνε στίς δουλειές τους.
    Δεν είμαστε σημαντικώτεροι απ' αυτούς ούτε οι δουλειές μας σπουδαιότερες.

Σάς το λέω εγώ που πολλές έχω κατέβει από τη μηχανή έτοιμος για ξύλο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ....
    Προσπαθείστε να φανταστείτε-αν δεν το έχετε ήδη ζήσει-σε πόσο δύσκολη θέση έρχεται ένας οξύθυμος-νευριασμένος οδηγός,όταν τού χαμογελάσετε(το χαμόγελο φαίνεται μέσα από το κράνος:smilea: )και τού κάνετε τη χειρονομία "πέρνα".
    Κάνοντας κάτι τέτοιο,τού φτιάχνεις τη μέρα.Τού δίνεις ώθηση να συμπεριφερθεί καλύτερα στην επόμενη φάση,με τον τύπο που μιλάει στο τηλέφωνο πχ.
    ΧΧΧμμμμμμ .......... ΝΝΝΝΝΝαι ................
    Μιά φορά που το έκανα αυτό πριν κάμποσα χρόνια σε μέλος της κίτρινης φυλής (ταρίφας) στη Μιχαλακοπούλου, γυρίζει περνόντας και μου λέει ...........
    Τι χαμογελάς ρε παπάρα ;;; Αδερφή είσαι ;;;

Παιδιά έμεινα κάγκελο λέμε ..................

Πάντως οδηγώ σαν να μην έχω ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα και στα φανάρια ακόμα και πράσινα κόβω πολύ ταχύτητα !!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2013, 13:45
  2. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF