ΟΚ.... ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ...![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑ PILOT POWER EINAI ΤΡΟΜΕΡΑ ...
![]()
ΟΚ.... ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ...![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑ PILOT POWER EINAI ΤΡΟΜΕΡΑ ...
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
metzeler racetrac...προφίλ 55...
σας λέει κατι???
και η ζωή συνεχίζεται...
MΠΑ .... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
metzeler racetrac...προφίλ 55...
σας λέει κατι???
Για τα Michelin "Anakee" για το Varadero ποιος ξερει κατι? ειναι καλα?. Αυτα που φοραει τωρα τα Bridgestone ειναι σα μαντεμια... μονο αμα βρεξει λιγο αντιδρουν καπως καλυτερα...
φιλε πανω δεξια εχει μια μπαρα με κουμπακια και το προτελευταίο ειναι το "ευρεση"Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Για τα Michelin "Anakee" για το Varadero ποιος ξερει κατι? ειναι καλα?. Αυτα που φοραει τωρα τα Bridgestone ειναι σα μαντεμια... μονο αμα βρεξει λιγο αντιδρουν καπως καλυτερα...
USE IT !!!!
τι σχεση εχει το anakee σε ενα ποστ για street λαστιχα...???
οτι να'ναι..
MH TO ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ![]()
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ . . .![]()
ΕΓΩ ΣΤΟ CBR ΜΕ PIRELLI DIABLO CORSA ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ
ΕΒΓΑΛΑ 12000km ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ+ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ
ΤΠ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΕΧΩ 18.000km ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ.
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ DIABLO ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ MICHELIN SPORT ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΙΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.
ΓΙΑ ΤΑ Z Ο ΙDI ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ DIABLO, ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ.
BRIDGESTON ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ.
ΣΕ ΠΕΡΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ BRIDGESTON BT-014 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ Κ5 ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ,ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ SUZUKI, KAI ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΓΩ ΣΤΟ CBR ΜΕ PIRELLI DIABLO CORSA ...
ΤΑ CORSA ΕΙΝΑΙ SUPER ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ "ΑΠΛΑ" DIABLO (ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΙΣΩ...) ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ... ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ "ΑΤΣΑΛΑ"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε πανω δεξια εχει μια μπαρα με κουμπακια και το προτελευταίο ειναι το "ευρεση"
USE IT !!!!
οτι να'ναι..
σορυ ρε idi, δεν ειμαι και ο πρωτος φορουμακιας και δεν τα ξερω ολα τα κατατοπια, ριχνω οπου βρω μπας και παρω απαντηση γιατι απο οτι καταλαβα μπαινουν λογιων λογιων μηχανακηδες εδω και παντου, απο στρηταδες μεχρι και εντουραδες... και αλλοι...
Κανενας ρατσισμός...απλα... οργάνωση!Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
σορυ ρε idi, δεν ειμαι και ο πρωτος φορουμακιας και δεν τα ξερω ολα τα κατατοπια, ριχνω οπου βρω μπας και παρω απαντηση γιατι απο οτι καταλαβα μπαινουν λογιων λογιων μηχανακηδες εδω και παντου, απο στρηταδες μεχρι και εντουραδες... και αλλοι...
Αμα ψαξεις στο φορουm θα δεις πολλα ποστ για τα Αnakee και αλλα μη- street λάστιχα
![]()
για τα ανακεε ρίξε πμ στον crs-k
και η ζωή συνεχίζεται...
Τα BT 14 που φορούσε το 1000RR μου όταν το αγόρασα μετά από λίγα χλμ ήταν ότι χειρότερο έχω φορέσει στην ζωή μου...μια κρατάγανε μια γλιστράγανε ποτέ δεν καταλάβαινα τις αντιδράσεις τους και με τρέλαιναν στην ανασφάλεια...το μπροστινό δεν ήταν καθόλου σταθερό...στην συνέχεια έβαλα Metzeler Racetec (κ2) και το γύρισα από 190/50 σε 180/55 και βρήκα την υγειά μου...το μηχανάκι στρίβει σαν όνειρο και είναι σταθερότατο.
Τα Diablo Corsa από την άλλη που είχα στο VFR μου ήταν ότι ποιο καλό σε μη γόμα έχω φορέσει σίγουρο ακόμα και τα γλιστρήματα του προβλέψιμα και ανώδυνα...
207 rr,pilot,power,diablo,viper,12bt,supercorsa,racetec,m1,diablo corsa ολα ειναι αριστα γιατι τα εργοστασια ελαστικων ειναι μεγαλες βιομηχανιες.
λοιπον για να επαναλθω στο θεμα !!!!
δυστυχως για μενα το πισω λαστιχο εχει παραδωσει το πνευμα και ειναι ενα BT 012 (μπροστα φοραω BT012ss)
και λεω τωρα.............
να ξαναβαλω ενα BT012 ή να δωσω κατι παραπανω και να βαλω μπρος πισω michelin power ?????![]()
το power ειναι πιο ανθεκτικο απο το bt012 ξερει κανεις ή παλι θα μου το φαει και αυτο οπως μου τρωει το bt012??
για να μην δημιουργο εντηπωσεις δεν ξερω γιατι μου τρωγονται στο κεντρο τα λαστιχα τοσο πολυ αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι απο τα πατηληκια και απο αλλες καγκουριες!!!και δεν το αναφερω καν για burn out!!!
και ουτε να μου πει κανεις οτι μονο στο κεντρο παταει το λαστιχο!!!!!![]()
![]()
ευχαριστω!!!!!!![]()
![]()
τι πιεσεις βαζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
λοιπον για να επαναλθω στο θεμα !!!!
δυστυχως για μενα το πισω λαστιχο εχει παραδωσει το πνευμα και ειναι ενα BT 012 (μπροστα φοραω BT012ss)
και λεω τωρα.............
να ξαναβαλω ενα BT012 ή να δωσω κατι παραπανω και να βαλω μπρος πισω michelin power ?????![]()
το power ειναι πιο ανθεκτικο απο το bt012 ξερει κανεις ή παλι θα μου το φαει και αυτο οπως μου τρωει το bt012??
για να μην δημιουργο εντηπωσεις δεν ξερω γιατι μου τρωγονται στο κεντρο τα λαστιχα τοσο πολυ αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι απο τα πατηληκια και απο αλλες καγκουριες!!!και δεν το αναφερω καν για burn out!!!
και ουτε να μου πει κανεις οτι μονο στο κεντρο παταει το λαστιχο!!!!!![]()
![]()
ευχαριστω!!!!!!![]()
![]()