Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 268

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΕΤ1 και ΕΤ3 δείχνουν θεία λειτουργεία....

:a31:
    Θα εχουν παει διακοπες τα συνεργεια....:ZZZ:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΕΤ1 και ΕΤ3 δείχνουν θεία λειτουργεία....

:a31:
    Οι ειδησεις ανηκουν στην ΝΕΤ.Οχι οτι δεν θα μπορουσε κι η ΕΤ1 να δειχνει την ιδια εικονα αλλα πρεπει να γινει αιτηση,να πρωτοκοληθει κλπ.
    Δεν σβηνουν οι φωτιες με καμερες ρε παιδια.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το ιδιο σεναριο ακριβως με το 2007...

Αν αλλαξεις τα τοπωνυμια και τις περιοχες ειναι σαν να βλεπεις σε επαναληψη το εργο.

Παλι απο μια μικρη εστια που ΔΕΝ της δοθηκε σημασια γιγαντωθηκε μια καταστρεπτικη φωτια

Παλι ο "κρατικος μηχανισμος" ενδιαφερεται περισσοτερο για τα αυθαιρετα και το "βιος" των πολιτων παρα για το δασος...τα δεντρα δεν εχουν δικαιωμα ψηφου βλεπετε, ενω στις περιοχες που καιγονται η καηκαν ηδη υπαρχουν ενα καρο ευχαριστημενοι "πελατες" που εκμεταλλευτηκαν παλιοτερες φωτιες (οχι ολοι...)

Παλι οι ανευθυνοϋπευθυνοι ενθεν και ενθεν βρισκουν το αποτεφρωμενο εδαφος προσφρορο για να εξαπολυσουν τη μικροκομματικη τους μιζερια...απο κοντα και τα καναλια

Παλι δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια πως προκειται για οργανωμενο σχεδιο εμπρησμου...αυτο ειναι σιγουρο, απλως ο λογος η οι λογοι αλλαζουν

Παλι ειμαι σιγουρος πως θα μοιραστει ζεστο χρημα απο τη κυβερνηση για να "απαλυνει" το πολιτικο κοστος και να εξαγοραστουν ετυχισμενοι ψηφοφοροι....μονο που κυριοι τη πατησατε, ετοιμαστειτε να βαλετε το χερια πολυυυυυ βαθια μεσα στη τσεπη...δεν μιλαμε για απλους χωρικους, κτηνοτροφους και γεωργους οπως το 2007, μιλαμε για την ανωτερη αστικη ταξη...αλλα θα μου πειτα στα αρχιδια τους, ουτως η αλλως ο ντορβας γεματος με μιζες και υπεξαιρεμενα φραγκα ειναι

Αυτο που με ποναει και με εξοργιζει περισσοτερο ομως ειναι οτι παλι αισθανομαι ΜΑΛΑΚΑΣ και ανικανος να αντιδρασω....ενας απο τους χιλιαδες απλους θεατες που παρακολουθουν σε πρωτο χρονο τα ομορφα δαση ομορφα να καιγονται...

Και για να μην γελιομαστε...ολα αυτα ειναι καμμενα πλεον...

Στη περιοχη 1 προσφερονται τα πιο "Hot" οικοπεδα και αγροτεμαχια της εποχης...φρεκο πραμα!!!

Στη περιοχη 2 ειναι η "αφροκρεμα" η "εδεμ" για καθε βιλοπισινουχο αλλα κοστιζει πολυ, δεν ειναι για ολους...

Στη περιοχη 3 αργα αλλα μεθοδικα καθε καλοκαιρι προετοιμαζεται το εδαφος, πλεον εχουν μεινει λιγες λωριδες δασους...

Στη περιοχη με το κοκκινο θα γινει 100% το επομενο event...ηδη η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει...μια χαρα βολευει κυριοι, κοιταχτε ποσο κοντα περναει η Αττικη Οδος, κοιταχτε πως το μιερο και αηδιαστικο πρασινο χαλαει την ομοιομορφια του γκρι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scds.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	69,5 KB 
ID:	171728

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το ιδιο σεναριο ακριβως με το 2007...

Αν αλλαξεις τα τοπωνυμια και τις περιοχες ειναι σαν να βλεπεις σε επαναληψη το εργο.

Παλι απο μια μικρη εστια που ΔΕΝ της δοθηκε σημασια γιγαντωθηκε μια καταστρεπτικη φωτια

Δυστυχώς έτσι είναι.... καμία σοβαρότητα... εγκληματικό λάθος...

Κρίμα γιατί εκτός απο τα παράνομα και αυθαίρετα εξοχικά.. υπάρχουν σπίτια και οικισμοί πολλών ετών που καίγονται..

Αυριο λογικά.. θα φανεί το μέγεθος της καταστροφής...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]Το ιδιο σεναριο ακριβως με το 2007...

Εισαι κακοπροαιρετος.Οι ανθρωποι σχεδιαζουν νεο δρομο.Λουτρακι Μαραθωνας σε 20 λεπτα.Ξερεις ποσοι εργολαβοι θα δουλεψουν?Οικοδομοι?Ελληνες και αλλοδαποι.Θα παρει τα πανω της η Αθηνα και θα φιλοξενησει και την υπολοιπη Ελλαδα που εχει απομεινει στην επαρχια.
    Μετα θα ανοιξει κι ενα εργοστασιο ο κυριος Οστος που θα φτιαχνει μπουκαλες οξυγονου.Αυτος θα τα κονομησει κι εμεις θα ανασαινουμε(με δυσκολια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    να πω και γω μια σκεψη που τρυγηρναει στο μυαλο μου απο το πρωι που ακουω ολα αυτα που συμβαινουν με τις πυρκαγιες...
    επειδη οποιος δεν εχει μια βασικη εκπαιδευση για κατασβεση και γενικοτερα πυροπροστασια,δεν χρειαζεται κοντα σε φωτιες γιατι και επικινδυνο ειναι και το εργο των πυροσβεστων ισως να εμποδιζει....
    καθε χρονο καιγεται οτι μπορει να πιασει φωτια....
    και καποιοι ισως να θελουν να βοηθησουν..

μηπως λεω,μηπως (σαν ιδεα) δεν θα ηταν καλο,καθε 3μηνο πχ, να καλουν τους πολιτες (απο 25 εως 45 ετων,ισως και παραπανω η' και λιγοτερο)σε "κεντρα εκπαιδευσης " για πρακτικη και θεωριτικη εικπαιδευση για ενα σ/κ.
    και σε καταστασεις που θα χρειαζεται να βοηθησουν να καλουνται στο ταδε σημειο απο τηλ/ση,ραδ/ωνο,να τους δινοντε καποιες οδηγιες και χωριζοντας τους σε ομαδες με ομαδαρχη καποιον εκπαιδευτη,πυροσβεστη να πολαπλασιαζετε το εμψυχο υλικο...

απο το να καθομαι στο pc και να με εκνευριζω.

μια ιδεα που σκευτομαι ειπα φιλοι...
    Δίκιο έχεις. Αντί να ξυνόμαστε για 9-12 μήνες στρατιωτικής θητείας (και για τους παλαιότερους ακόμη περισσότερο), όπου μεταφέρουν το μοντέλο του αργόσχολου δημοσίου υπαλλήλου σε νέους, θα ήταν καλύτερο να είμαστε αναγκασμένοι να εκπαιδευτούμε για μερικούς μήνες σε θέματα διάσωσης και πυρόσβεσης. Αντί να χρησιμοποιούν το κόσμο, που πληρώνει με τους φόρους του τον στρατό, ως δωρεάν στρατιωτικό προσωπικό, θα μας εδιναν τουλάχιστον την ευκαιρία να τελειώναμε αυτό το μπουρδέλο ως εν δυνάμει χρήσιμοι πολίτες.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου οι εκάστοτε δήμοι και κοινότητες θα έδιναν την ευκαιρία στους δημότες τους να εκπαιδευτούν σε θέματα πυρόσβεσης ώστε να συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής χρησιμοποιώντας εξοπλισμό του δήμου ή της κοινότητας.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58706&cid=4

Να σχολιασω; Δεν ξερω...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    απο τις περσινές φωτιές εμφανίστηκε και ενα καινούργιο φαινόμενο. Το φαινομενο του "παίρνω τηλ. σε τηλεοπτικό κανάλι και ωρύομαι και κλαίω" για τα αεροπλάνα που δεν εμφανίζονται μπας και σώσω τα δικά μου τριγύρω και ας πάνε των αλλωνών να γίνουν στάχτη.

Και έχουμε το απίστευτα ηλίθια κατάσταση του να πηγαίνει ενα όχημα της πυροσβεστικής με 2 καταπονημένους πυροσβέστες κατόπιν τηλεφωνήματος να πάει να να αναχαιτίσει μέτωπο καμπόσων χιλιομέτρων, αντί να υπάρχει ενα οργανωμένο σχέδιο.

Εγώ είμαι κατά της τηλεοπτικής κάλυψης ρε παιδιά. Δεν ειναι κατάσταση αυτή. Μου θυμίζει reality show. Η πυροσβεστική δεν δουλεύει για να σβήσει φωτιές αλλά να καλύψει τηλεφωνήματα είτε τηλεθεατών είτε πολιτικών που προσπαθούν να γλυτώσουν/κερδίσουν ψήφους. Όσο για το αν κάποιο κανάλι δίνει η όχι τις φωτιές "Live" αντί για κινούμενα σχέδια εμένα δεν μου λέει τίποτα.

Όλοι εμείς που ωρυόμαστε στα κανάλια τωρα ας ζητάγαμε επίσημη οριοθέτηση στο ποιες χαρακτηρίζονται "οριστικά και αμετάκλητα" Δασικές, και ποιες Αστικές περιοχές λίγους μήνες πριν. Η φωτιά δεν είναι ο λόγος που καταστρέφονται τα Δάση. Το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς και αυτοί που εκλέγουμε τις καμένες περιοχές μετά την φωτιά καταστρέφουν τα Δάση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θα εχουν παει διακοπες τα συνεργεια....:ZZZ:

ALTER....ειχε bob ο μαστορας....

Δεν πάμε καλλα ρε!!!!!

Οσο και αν δεν τους γουστάρω, οι δημοσιογράφοι σε αυτές τις περιπτώσεις
    κάνουν κάτι καλό.

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    εχω την εντύπωση πως τελικά η κυβέρνηση ζήτησε βοήθεια για τισ πυρκαγιές (ελικόπτερα, αεροπλάνα κλπ)

Έβλεπα χτες το καραγκιοζιλίκι σε όλο του το μεγαλείο.Ο "πρωθυπουργός" να ενημερώνεται από τον αρχηγό της πυροσβεστικής για την κατάσταση των πυρκαγιών παρουσία όλων των τηλεοπτικών καναλιών.Όλα για το φαίνεσθαι γίνονται μάγκες,στα @@ του ο Καραμανλάκος για τα δάση που καίγονται,αν ήθελε να ενημερωθεί πραγματικά και αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον του μπορούσε να μιλήσει κατ' ιδίαν με τον αρχηγό της πυροσβεστικής.Όλα έχουνε γίνει show και εμπόριο,απλά πράγματα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ..

Στη περιοχη με το κοκκινο θα γινει 100% το επομενο event...ηδη η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει...μια χαρα βολευει κυριοι, κοιταχτε ποσο κοντα περναει η Αττικη Οδος, κοιταχτε πως το μιερο και αηδιαστικο πρασινο χαλαει την ομοιομορφια του γκρι...

ΤΩΡΑ καίγεται και εκεί!!
    κάηκε η περιοχή Λιβαδόστρα, πέρασε στον κόλπο του Αγ. Βασιλείου και παει να ανεβεί τον Κιθαιρώνα με προορισμό το Πόρτο Γερμενό.
    Σε έκλυση του αντιδημαρχου του ειπαν οτι δεν περισσεύει ουτε ΕΝΑ όχημα

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    τοσο καιρο ειμαι κατοικος ματιου , τοσα χρονια θυμαμαι καθε καλοκαιρι να καιγονται ολα. δηλαδη τι πρεπει να γινει για να παρθουν καποια ουσιαστικα μετρα? να καουν τα παντα ολα? εχω σιχαθει να βλεπω καμενα δεξια κ αριστερα στη μαραθωνος. και τωρα απειλειτε ξανα η περιχοχη. δηλαδη ελεος απλα
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος
    Μόλις τώρα γυρισα από Βαρνάβα για να δώ αν έχει μείνει τίποτα από το οικογενειακό σπίτι εκεί. Το σπίτι δεν κάηκε τα δέντρα που έχει ψήθηκαν αλλά ε και τι με αυτό!? Τα πάντα έιναι καμμένα!!!! Δεν έχει μείνει απολύτος τίποτα. Ολα τα βουνα που έιναι από την περιοχη που βλεπει ο Βαρνάβας προς Γραμματικό ειναι κάρβουνο.!!!! Ενα απιστευτο δάσος, που με φιλοξένισε στις πρώτες μου βόλτες στο βουνο ειναι τώρα καρβουνο και το απεραντο πράσινο έχει δώσει την θέση του στο απέραντο μαυρο. Τέτοια εικόνα δεν έχω ξαναδει. Ακόμα και το 89 όταν κάηκε η ζήρεια και γενικότερα όλη η ελλάδα, περνόντας από την ζήρεια κοντα στα τρίκαλα αυτη την εικόνα δεν θυμάμαι να την είχα αντικρίσει. Κριμα ειναι το λιγότερο που έχω να πω. Χιλιες φορες να καιγότανε το σπίτι μου παρα το δάσος. Το σπιτι σε 2, 3, 10 χρονια το ξανακτίζεις το δασος όμως ..........

Τι να πω, το μόνο που μου έρχεται είναι δακρυα, ντροπή και οργή.....................

Να δω αν τα παιδιά μας θα δουν πράσινο ποτέ, θα μυρισουν χωμα, θα παίξουν στα βουνα όπως πολλοι από εμας προλάβαμε. Μαλλον όμως θα καταλήξουν αλμπίνοι, online με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και σκληρό δίσκο για εγκέφαλο..

Mύρισαν εκλογές!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF