Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 114

Θέμα: Μειώθηκε η καταναλωση, αλλά ...

Νέο μέλος
    δεν ξέρω ποιος το είπε, αλλά από την στιγμή που το άκουσα, με ακολουθεί στην καθημερινή μου ζωή: "Be the change you want to see in the world!", ή ελληνιστί "Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο!".

Αν καθίσετε να το σκεφτείτε, έχει πολύ μεγάλο νόημα και εφαρμόζεται 100% στην καθημερινή μας ζωή..

Τώρα, φίλε την δικαιολογία που λες, την λένε όλοι οι ταρίφες, νταλικέρηδες και λοιποί ασυνείδητοι που κάνουν όλα αυτά που περιέργραψες..γιατί θες να εξισωθείς με αυτούς δεν το κατάλαβα..και δεν είναι τόσο ο καταλύτης το θέμα, αλλά η νοοτροπία...γιατί μου είναι δύσκολο να πειστώ ότι σε άλλα θέματα που κρίνεται ο χαρακτήρας και η σκέψη ενός ανθρώπου(όχι απαραίτητα η οικολογία), είσαι σωστός..μπορεί να κάνω και λάθος..αλλά ο ωχαδερφισμός σε αυτόν τον πλανήτη, μας έχει φέρει εκεί που είμαστε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Θελω να καταλαβετε απλα οτι δεν ειμαι γενικοτερα τυπος που γραφω το περιβαλλον στα @@ μου.

Ειμαι αρκετα ευαισθητοποιημενος με την φυση , και ολα τα ζωνατανα πλασματα στον πλανητη , ακομα κ τους ανθρωπους, οσο δυσκολο κ αν μου φαινεται αυτο ...

Ειναι αρκετο να βγαλει καποιος τον καταλυτη για να χαρακτηριστει επικινδυνος για τον πλανητη κ για την ανθρωποτητα ?!

Αισθανομαι οτι βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να απολογουμαι για ολα τα κακα που συμβαινουν στην Ελλαδα κ τον κοσμο γενικοτερα ...

ΚΑΙ ?????

νταξ , μετα το επομενο σερβις μπορει να ξαναβαλλω τον καταλυτη !

ΚΑΙ ?????

Θα αλλαξει κατι ? Θα σταματησουν οι πυρκαγιες κ ο καρκινος ? Θα γινουν οι παραλιες καθαροτερες ?

Αμα θελετε να κραξετε καποιον , πηγενετε σε αυτους που ψηφιζετε τοσο καιρο , ειδικα εσεις που ψηφιζεται ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ τοσο καιρο ...

και αν ριξατε τοσο κραξιμο σε εμενα , αυτους τι επρεπε να τους ειχατε κανει ?????? Να τους κρεμαγατε ???? Προσπαθω να καταλαβω το κακο που κανω , με την αντιδραση που εχετε σε εμενα , αναλογικα με το κακο που κανουν , κ την αντιδραση που εχετε σε αυτους ?????

Τι τους κανατε για πειτε μου ???????

Ακομα τους πληρωνετε ! Δηθεν , οικολογοι νεο-ελληνες, συνειδητοποιημενοι κ με την παιδεια που μου λειπει εμενα κ εχετε εσεις ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Ειναι αρκετο να βγαλει καποιος τον καταλυτη για να χαρακτηριστει επικινδυνος για τον πλανητη κ για την ανθρωποτητα ?!
    .
    Πες μας κιόλας ότι δεν βράζεις τα κοψίδια, αλλά τα ψήνεις σε ψησταριά επιβαρύνοντας τον αερα μας με CO, CO2 κλπ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πες μας κιόλας ότι δεν βράζεις τα κοψίδια, αλλά τα ψήνεις σε ψησταριά επιβαρύνοντας τον αερα μας με CO, CO2 κλπ
    ... ουτε καν φασολαδα δεν τρωω , για να μην εκκρινω επικινδυνα αερια

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ακομα τους πληρωνετε ! Δηθεν , οικολογοι νεο-ελληνες, συνειδητοποιημενοι κ με την παιδεια που μου λειπει εμενα κ εχετε εσεις ...
    Μην βάζεις κουβέντες στα στόματα άλλων χωρίς να έχουν ειπωθει.

Το μόνο που σου είπα προσωπικά είναι οτι κοιμάσαι, και θα ηταν καλλίτερα να ξυπνήσεις.

Ο λόγος που στο είπα δεν είναι απαραίτητα η αφαίρεσητου καταλύτη. Στα φρύδια μου.
    Αλλά μάλλον ο μοναδικός λόγος είναι ότι μπαίνοντας σε ένα τέτοιον αγώνα δρόμου πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν έχει τέλος.
    Θα πρέπει να αφαιρέσεις και τα πατάκια του συνοδηγού, τα πίσω δισκόφρενα, το ρεζερβουάρ, να ελαφρώσεις βολάν κλπ.
    Δυστυχώς όμως έτσι ξεφεύγεις από την αρχική έννοια του μοτοσυκλετισμού, και περνάς στην απένατι όχθη..
    Γιατί αν είναι να το κάνεις, κάντο τουΛάστιχον σωστά. Μην κάνεις μισές δουλειές.

Άντε, πάλι. Με έκανες και έγραψα ένα σκασμό αράδες και είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν τόπιασες.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ...Στα 300 κιλά και τι έγινε που έχασες 3 περίπου και πήρες και 1,5 άλογο?...
    Για εμένα προσωπικά δεν έγινε τίποτε. Για κάποιον άλλο όμως μπορεί να είναι πολύ σημαντικό.

Αυτό που μπορείς να βγάλεις όμως από τα λόγια μου είναι να μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να μη χρησιμοποιούμε βαρείς χαρακτηρισμούς και αφορισμούς, όπως συνηθίζεται εδώ μέσα. Τέλος πάντων να είσαι καλά...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    τέτοια υποκρισία σπάνια συναντάς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. ααα, και εγώ τα βράζω τα παϊδάκια..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μην βάζεις κουβέντες στα στόματα άλλων χωρίς να έχουν ειπωθει.

Θα πρέπει να αφαιρέσεις και τα πατάκια του συνοδηγού, τα πίσω δισκόφρενα, το ρεζερβουάρ, να ελαφρώσεις βολάν κλπ.
    Δυστυχώς όμως έτσι ξεφεύγεις από την αρχική έννοια του μοτοσυκλετισμού, και περνάς στην απένατι όχθη..

Καλα , φιλε μου , ξυπνιε , που εγω κοιμαμαι ...

Ποιος σου ειπε οτι θελω να αφαιρεσω ολα αυτα τα πραγματα ???????

Οτι ναναι λες ...

Τωρα κατα ποσο ειμαι κ κατα ποσο εισαι μοτοσυκλετιστης , απο την στιγμη που δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις δεν θα επρεπε να εισαι σε θεση να γνωριζεις κ να μιλας...

Εφ'οσον ομως εχεις αποψη κ κανεις κριτικη εγω θα πω μονο οτι βιαζεσαι να κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα ... κλασικο φαινομενο , οπως κανουν κ οι περισσοτεροι νεο-ελληνες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ...

Νομιζεις οτι εχεις καταλαβει πραγματα για εμενα , με μια πραξη αφαιρεσης καταλυτη ? Με τα λιγοστα λεγομενα μου εδω μεσα ? Τι εισαι ρε φιλε στην τελικη, ψυχολογος ? Πως τα καταλαβες ολα ? Μου αρεσει που στο τελος κανεις κ την προβλεψη με σιγουρια οτι δεν το'πιασα κιολας ...

ΥΣ1 : Μαλλον τωρα αισθανεσαι ικανοποιηση που η προβλεψη σου βγηκε σωστη

ΥΣ2 : Εγω στην προβλεψη μου (βλεπε ΥΣ1) εβαλα την λεξη ΜΑΛΛΟΝ κ οχι ΣΙΓΟΥΡΑ

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    , ξυπνιε...Οτι ναναι λες ... δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις.... δεν θα επρεπε ... βιαζεσαι να κρινεις.. .....κλασικο φαινομενο....νεο-ελληνες.... τα ξερουν ολα.....Νομιζεις....πραγματα για εμενα..... πραξη αφαιρεσης καταλυτη .... λιγοστα λεγομενα μου... Τι εισαι ρε....ψυχολογος.... δεν το'πιασα κιολας ...

:rotflmao:

Το γύρισα στην μηχανολογία όταν απέτυχα στην ψυχολογία...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω εβγαλα τον καταλυτη, την εξατμιση,το μοτερ, και το σπρωχνω, πειραζει κανεναν να ουμε.

Παντως μερικοι απαντανε λες και ειναι κανιβαλοι.κατα τα αλλα εχουν ομως οικολογικοι συνηδειση.

Απ τον μικροκοσμο μας καταλαβαινεις τι συμβαινει γενικοτερα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τι λαδι βαζεις εσυ ρε στο ποπκορν.

πα'ι'δακια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω εβγαλα τον καταλυτη, την εξατμιση,το μοτερ, και το σπρωχνω, πειραζει κανεναν να ουμε.

....
    Πάει καλυτερα τώρα; :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάει καλυτερα τώρα; :rotflmao: :rotflmao:
    Κουραζομαι λιγο αλλα δεν γαμιεται, εχω καθαρη οικολογικη συνηδειση.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF