Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Τόσο χάλια ρε γαμώτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Παιδιά κόψτε την πλάκα....Με λιανική 3 ευρώ το κιλό είναι αστείο να συζητάμε για "ευγενικούς" τρόπους διαβίωσης-σφαγής....
    'Οποιος αντέχει και δέχεται να ανέβει το κόστος διατροφής του 4 και 5 φορές πάνω (και δεν μιλάω μόνο για τα κοτόπουλα - μιλάω για όλο τον κύκλο διατροφής μιας και τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν σε όλη την βιομηχανία τροφίμων) προκειμένου το όλο σύστημα να δουλέψει με "αξιοπρεπείς" αξίες, να βγεί να το δηλώσει... Αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα....
    Ναι, όταν ο επιχειρηματίας θέλει να εξασφαλίσει 300000 ευρώ εισόδημα από τη βιομηχανία του δεν γίνεται αυτό που λες. Όμως όλοι ξέρουμε ότι θα μπορούσε να ζήσει και με 80000ευρώ το χρόνο χωρίς να σημαίνει ότι θα πεινάσει-δεν είναι και λίγα-και να το δει αλλιώς το πράγμα. Πάλι περισσότερα από το μέσο Έλληνα θα βγάζει. Θα ανεβάσει ίσως και λίγο παραπάνω την τιμή σου λέω εγώ. Απλά δεν θέλουν καν να το προσπαθήσουν, γιατί δεν υπάρχει συναίσθημα. Business is business, που λένε, και όλα βασίζονται και στην άγνοια του κόσμου. Γιατί δεν πιστεύεις ότι κάποιοι άνθρωποι σοκάρονται; Έχω ακούσει πολλές φορές παιδιά που μεγάλωσαν στην Αθήνα και σε μεγάλη ηλικία είδαν απλά ένα προβατάκι σε εκδρομή κλπ. ή τελοσπάντων βλέπουν σπάνια. Και δε βρίσκω το κίνητρο να πάει κάποιος σε μια βιομηχανία κρεάτων απλά για να δει...

Επίσης, έτσι ίσως λέγανε στο παρελθόν και για τα αγροτικά προϊόντα με τα φυτοφάρμακα, αλλά μόλις έγιναν μόδα τα βιολογικά προϊόντα πολλοί έσπευσαν να τα παράξουν και δε βγήκαν χαμένοι. Άρα γιατί όχι και με το κρέας. Άλλωστε, άλλη νοστιμιά έχει το αρνί από τη στάνη του βοσκού στο χωριό που τρώει χορταράκι και άλλη αυτό του χασάπη στην κρεαταγορά που έχει φάει ζωοτροφή με το τσουβάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
    πάντα θα τρώμε και θα πρέπει να τρώμε κρέας...

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Εντάξει δεν ζούμε σε ουτοποιία, το γνωρίζω αυτό.

Έχω δει ντοκιμαντέρ με θανατώσεις άλλων βρώσιμων θηλαστικών,
    έχω τύχει στο χωριό σε θανάτωση ζώων, αρνιών, γουρουνιών, κοτόπουλων,
    αλλά τέτοια κατάντια δεν πίστευα πως υπάρχει.

Καθημερινά βλέπουμε ή ακούμε για κακοποιήσεις οικόσιτων ζώων,
    βρίζουμε, στεναχωριόμαστε, αλλά γνωρίζουμε πως είναι η μειονότητα μας.

Εδώ μιλάμε για κανονική βιομηχανική παραγωγή, με άδειες ; , με εργαζόμενους κοκ.

Και εικόνες όπως η διαλογή των ζωντανών, που τα πιάνει από το ποδαράκι,
    τα στιφογυρνάει!!! και τα πετάει σε κάτι σωληνωτά στόμια,
    ή, η πριν την θανάτωση αποστολή τους στο μηχάνημα του κιμά!!!
    τα θεωρώ πραγματικά τραγικά και ακατανόητα.

Μακάρι και αυτό που είδαμε να είναι η μειονότητα στην χώρα που συμβαίνει ( δεν ξέρω που )
    και ελπίζω να λάβει σύντομα ένα τέλος. ( έχει φτάσει 1.000.000 επισκέπτες στο youtube, μέσα
    σε αυτούς θέλω να πιστεύω και φιλοζωϊκές μη κυβερνητικές οργανώσεις, επίσημο κράτος κοκ. )

Αλήθεια κατάλαβε κανένας γιατί τα πολτοποιούν;

Υποψιάζομαι για γατοτροφές, σκυλοτροφές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
    Από την άλλη, όσον αφορά το "πως μπορούν και τα κάνουν αυτά άνθρωποι" ... πολύ απλά, οι άνθρωποι δεν πάνε από το κακό στο χειρότερο, ίσα ίσα που γίνονται όλο και καλύτεροι,... δεν είναι πολλά χρόνια πριν που σφάζονταν μεταξύ τους (και ακόμα σε πολλά μέρη της Αφρικής πχ) ή που έπαιρναν σκλάβουνς και τους φέρονταν βάναυσα... ε λοιπόν, αφου τα κάναμε (οι άνθρωποι) αυτά σε άλλοους ανθρώπους, όχι δεν μου κάνει εντύπωση που το κάνουν αυτό και σε "σφαχτά" ...

σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τέτοιες πράξεις...

Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως και τώρα δεν είμαστε όλοι ένα είδος μοντέρνων σκλάβων?
    Modern age slavery.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως και τώρα δεν είμαστε όλοι ένα είδος μοντέρνων σκλάβων?
    Modern age slavery.
    +900

Υπερκαταναλωτισμος και γενικοτερα οικονομικη σκλαβια... η χειροτερη μορφη σκλαβιας που γνωρισε η ανθροπωτητα ever!!!
    ... κι αυτο γιατι σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι εισαι ελευθερος...
    money cant buy me love !!!

ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜMMM MΜΜΜ! Το avatar του/της effieee
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    Δεν μας αξίζει πλέον αυτή η γή, σχεδόν την φάγαμε και σε λίγο θα φαγωθούμε και μεταξύ μας
    και θα ησυχάσουμε....

+10000

we are just a moment in time,
    a blink of an eye, a dream for the blind,
    visions from a dying brain,
    i hope u don't understand

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Αλήθεια κατάλαβε κανένας γιατί τα πολτοποιούν; Υποψιάζομαι για γατοτροφές, σκυλοτροφές.
    μακαρι.. γιατι εγω οταν το ειδα μου ηρθε στο μυαλο η τελευταια καντινα που πηγα

Κι εγω που νομιζα πως τα κοτοπουλα που τρωμε, τα θανατωνουν πετωντας τους γινομενα συκα..

Παλαιό μέλος
    Πω πω αυτη η υποκρισια με εκνευριζει, τωρα λεμε αχ τα καιμενα τα κοτοπουλα τι κριμα και τι κριμα και τις πιτες με γυρο κοτοπουλο τις χτυπαμε δυο δυο.....

φιλε menelaos46 αλλο το ενα αλλο το αλλο. οι περισσότεροι εδώ λενε για τον τροπο τον οποιο γινετε ολο αυτο κανε εναν κοπο να το διαβασεις απο την αρχη To οτι τα τρωμε τα τρωμε αλλα δεν πιστευω να σου αρεσε η ολη διαδικασια

μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω πως μια χαρά κάνουμε και θανατώνουμε ζώα που μεγαλώνονται σε φάρμες και το ότι τρώω κρέας δεν με ενοχλεί καθόλου. Βέβαια το καλύτερο είναι τα ζώα που θανατώνονται να θανατώνονται χωρίς να βασανίζονται και δυστηχώς έχω δει πολύ χειρότερα βίντεο από αυτό.

εμένα με ενοχλεί και με εξοργίζει να γδέρνονται τα ζώα ζωντανά ή να θανατόνται ζώα που είναι υπο εξαφάνιση όπως δελφίνια, φάλαινες κτλ με μαρτυρικό θάνατο για χάρη του κέρδους συμβάλοντας έτσι στην εξαφάνιση τους από αυτή τη γη που βρίσκονται εκατοντάδες χρόνια πριν από εμας.

Το να σφάζονται οικόσιτα ζώα που μεγαλώνονται από τον άνθρωπο για ακριβώς αυτό το σκοπό όχι δεν με ενοχλεί καθόλου και θα ήμουν ψεύτης να το έλεγα τη στιγμή που καταναλώνω πολύ κρέας για να τραφώ.

Από ένα ον σαν τον άνθρωπο που καταστρέφει τα πάντα γύρω του στο όνομα του κέρδους, μέχρι και σφάζει ομοίους του για αυτό περιμένετε κάτι διαφορετικό?

Υπάρχουν πολλά σφαγεία που λειτουργούν με σωστό τρόπο όπως σε μερικά η θανατωση των αγελάδων γίνεται μέσα σε μερικά msec χωρίς το ζώο να βασανίζεται και άλλες που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

ο άνθρωπος για μένα είναι παμφάγος και όχι χορτοφάγος γι΄αυτό δεν κατακρίνω την κατανάλωση κρέατος είναι πολύ λογικό, αλλά καλό θα είναι οι καραγκιώζηδες που ταλαιπωρούν τα ζώα στο θάνατο τους να ελένχονται και όχι να αφήνονται να πράτουν ό,τι γουστάρουν και δυστηχώς αυτό δεν συμβαίνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω πως μια χαρά κάνουμε και θανατώνουμε ζώα που μεγαλώνονται σε φάρμες και το ότι τρώω κρέας δεν με ενοχλεί καθόλου. Βέβαια το καλύτερο είναι τα ζώα που θανατώνονται να θανατώνονται χωρίς να βασανίζονται και δυστηχώς έχω δει πολύ χειρότερα βίντεο από αυτό.

εμένα με ενοχλεί και με εξοργίζει να γδέρνονται τα ζώα ζωντανά ή να θανατόνται ζώα που είναι υπο εξαφάνιση όπως δελφίνια, φάλαινες κτλ με μαρτυρικό θάνατο για χάρη του κέρδους συμβάλοντας έτσι στην εξαφάνιση τους από αυτή τη γη που βρίσκονται εκατοντάδες χρόνια πριν από εμας.

Το να σφάζονται οικόσιτα ζώα που μεγαλώνονται από τον άνθρωπο για ακριβώς αυτό το σκοπό όχι δεν με ενοχλεί καθόλου και θα ήμουν ψεύτης να το έλεγα τη στιγμή που καταναλώνω πολύ κρέας για να τραφώ.

Από ένα ον σαν τον άνθρωπο που καταστρέφει τα πάντα γύρω του στο όνομα του κέρδους, μέχρι και σφάζει ομοίους του για αυτό περιμένετε κάτι διαφορετικό?

Υπάρχουν πολλά σφαγεία που λειτουργούν με σωστό τρόπο όπως σε μερικά η θανατωση των αγελάδων γίνεται μέσα σε μερικά msec χωρίς το ζώο να βασανίζεται και άλλες που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

ο άνθρωπος για μένα είναι παμφάγος και όχι χορτοφάγος γι΄αυτό δεν κατακρίνω την κατανάλωση κρέατος είναι πολύ λογικό, αλλά καλό θα είναι οι καραγκιώζηδες που ταλαιπωρούν τα ζώα στο θάνατο τους να ελένχονται και όχι να αφήνονται να πράτουν ό,τι γουστάρουν και δυστηχώς αυτό δεν συμβαίνει

+ 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    φιλε menelaos46 αλλο το ενα αλλο το αλλο. οι περισσότεροι εδώ λενε για τον τροπο τον οποιο γινετε ολο αυτο κανε εναν κοπο να το διαβασεις απο την αρχη To οτι τα τρωμε τα τρωμε αλλα δεν πιστευω να σου αρεσε η ολη διαδικασια
    Εσυ δηλαδη οταν ετρωγες τα πιτογυρα, νομιζες πως τα κοτοπουλα, τα εσφαζαν αφου τα εκαναν αναισθητικη ενεση; Και τι σκοπευεις να κανεις, τωρα που εμαθες; Θα ξαναφας κοτοπουλο; Αν ναι, τοτε τι ειδους ευαισθησια ειναι αυτη, που εξαντλειται στα "πα πα πα" και "πω πω πω" μεσα σε ενα fλorum για μοτοσυκλετες; Γι' αυτο μιλα πολυ σωστα για υποκρισια!

Εσυ δηλαδη οταν ετρωγες τα πιτογυρα, νομιζες πως τα κοτοπουλα, τα εσφαζαν αφου τα εκαναν αναισθητικη ενεση; Και τι σκοπευεις να κανεις, τωρα που εμαθες; Θα ξαναφας κοτοπουλο; Αν ναι, τοτε τι ειδους ευαισθησια ειναι αυτη, που εξαντλειται στα "πα πα πα" και "πω πω πω" μεσα σε ενα fλorum για μοτοσυκλετες; Γι' αυτο μιλα πολυ σωστα για υποκρισια!

Παντα ετρωγα και θα συνεχισω. Γιατι ειναι συμαντικο για τον οργανισμο μας να τρωμε ολες τις τροφες τωρα δεν εχω καταλαβει τι σε πειραξε το εγινε τετοιο post σε forum για μοτοσυκλετες η οτι οποιος και να δει κατι τετοιο φυσικα και θα δειξει ευαισθησια.. πρεπει να το παραδεχτεις οτι ειναι τραγικα και απάνθρωπα ολα αυτα. Μιλας για υποκρισια ενω κανενας απο εμας δεν μπορει να κανει κατι για αυτο , σιγουρα πισω απο τετοιες επιχειρήσεις πεζουν πολλα φραγκα και καλύπτονται ολα αυτα.Υπαρχουν παντου χιλιαδες ζωα που ειναι υπο προστασια και θελουν βοηθεια αλλες τοσες ομαδες που κανουν εθελοντισμό 10 μερες να ψαχνουμε θα βρουμε χιλιαδες.. το θεμα ειναι οτι ολα θυσιάστηκαν στον βωμό του χρηματος και του κερδους και αυτα υποφερουν χωρις να μπορουν να κανουν κατι.. όποιος μπορει και βοηθάει το κανει , εγω προσωπικά δεν εχω ουτε τα λεφτα ουτε τον χρονο να παω στιν κινα να κανω εθελοντισμό στα panda ενα μηνα , αυτο δεν σημαίνει οτι δεν στεναχωριέμαι βλεποντας τετοιες εικονες σε αθωα ζωα. αυτα απο μενα , φιλικα παντα

ΥΓ. τωρα που ειπες πιτογυρο η αριστοτελους κοντα ειναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black

Εντάξει δεν ζούμε σε ουτοποιία, το γνωρίζω αυτό.

Παλι καλα που δεν ζουμε ουτε σε αρτοποιεια...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΧι Ρε Γαμωτο.......
    από Pokermon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:20
  2. Για Την Εθνικη Μασ...... Ρε Γαμωτο!!!!
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:59
  3. Γιατι ρε γαμωτο......
    από gcrook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 23:19
  4. Ατυχία ρε γαμώτο
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 02:00

Κανόνες δημοσιεύσεων