Τι χτυπαγες με το φυσοκαλαμο?Κινγκ πονγκ?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πιτσιρικάς έπαιζα με φυσοκάλαμο εγώ,τί σημαίνει αυτό;
Τι χτυπαγες με το φυσοκαλαμο?Κινγκ πονγκ?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πιτσιρικάς έπαιζα με φυσοκάλαμο εγώ,τί σημαίνει αυτό;
Πάντως όχι ζωάκια αν το πας εκεί το ζήτημα,μεταξύ μας χτυπιόμασταν
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μεταξυ σας?![]()
Ανεβασε βιντεο τωρα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μεταξυ σας?![]()
Ανεβασε βιντεο τωρα.![]()
Βίντεο δεν έχω :rotflmao: :rotflmao: Βάζαμε αυτά τα πράσινα τα μπιλάκια που είχανε μερικα δέντρα και τα ριχναμε ο ένας στον άλλον...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
yparxoyn kai χειρωτερα...
εγω ειχα κανει HEADSHOT στον πατερα μου με αεροβολο μικρος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Φαντασου να εμπαινε σε κανα ματι φιλου ,να σε γυριζαν βιντεο και μετα να λεγαν οτι θες ψυχολογικη παρακουλουθηση.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Βίντεο δεν έχω :rotflmao: :rotflmao: Βάζαμε αυτά τα πράσινα τα μπιλάκια που είχανε μερικα δέντρα και τα ριχναμε ο ένας στον άλλον...
Πιτσιρικας παιζαμε στοχους βελακια, το ενα βελακι ξεφυγε απ'τον στοχο και καρφωθηκε στο μπρατσο μου.:rotflmao:![]()
Φαντασου να εμπαινε σε κανα ματι φιλου ,να σε γυριζαν βιντεο και μετα να λεγαν οτι θες ψυχολογικη παρακουλουθηση.:rotflmao:
Πιτσιρικας παιζαμε στοχους βελακια, το ενα βελακι ξεφυγε απ'τον στοχο και καρφωθηκε στο μπρατσο μου.:rotflmao:![]()
Πού μυαλό σε αυτή την ηλικία...:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
το ενα βελακι ξεφυγε απ'τον στοχο και καρφωθηκε στο μπρατσο μου.:rotflmao:![]()
χαχαχχαχαχα εσυ κραταγες τον στοχο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βάζαμε αυτά τα πράσινα τα μπιλάκια που είχανε μερικα δέντρα και τα ριχναμε ο ένας στον άλλον.![]()
![]()
![]()
Αυτά τα λέγαμε μπιρμπιλονια εμεις και καμιά φορά τα ζώα περναγαμε καρφιτσες απο
μέσα, λίγο ώστε η μύτη τους ίσα να περνάει απο την αλλη μεριά και παίζαμε
πόλεμο, αν σε χτύπαγε για λίγο κρεμότανε απο πάνω σου και πόναγε αρκετα
Καλα πως επιζήσαμε αυτή την ηλικία απορώ :hypnotize
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Από αυτά επιζείς από αυτά που έκανα λίγο αργότερα όταν αγόρασα σφεντόνα με αυτήν την μαγκιά που κρατάει κόντρα στον πήχη,με λάστιχο που είχε μέσα πεπιεσμένο αέρα και αντί για πετραδάκια έβαζα μπίλιες από ρουλεμάν και γυάλινους βόλους και βαρούσα στους τοίχους των απέναντι πολυκατοικιών,πώς επέζησα εγώ και οι γείτονες;Μιλάμε οι μπίλιες σφύριζαν στον αέρα από την ταχύτητα:hypnotize
Fortis Fortuna Adiuvat
πες μου οτι την ειχες αγορασει και απο τον ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ....Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Από αυτά επιζείς από αυτά που έκανα λίγο αργότερα όταν αγόρασα σφεντόνα με αυτήν την μαγκιά που κρατάει κόντρα στον πήχη,με λάστιχο που είχε μέσα πεπιεσμένο αέρα και αντί για πετραδάκια έβαζα μπίλιες από ρουλεμάν και γυάλινους βόλους και βαρούσα στους τοίχους των απέναντι πολυκατοικιών,πώς επέζησα εγώ και οι γείτονες;Μιλάμε οι μπίλιες σφύριζαν στον αέρα από την ταχύτητα:hypnotize![]()
να μην αναφερω κατι ποντικια που σκοτωνα στα 10μ με τουφεκι αεροβολο...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
πες μου οτι την ειχες αγορασει και απο τον ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ....![]()
Από το Woodland στη Λάρισα την είχα αγοράσει θυμάμαι 4.500 δραχμές πριν 15 χρόνια...Πολλά λεφτά...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
και
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4
Τι άλλο ρε! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ!
Μο*νόπανο, μου γάμησες το στομάχι! Ρε πουσταριό δε θα σε πετύχω κάπου;
![]()
![]()
Κλαδευτήρι και τα δικά του αυτιά στο χέρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
![]()
![]()
![]()
Αυτά τα λέγαμε μπιρμπιλονια εμεις....σωστός...
εμείς στην Κρήτη ελίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
![]()
![]()
![]()
Αυτά τα λέγαμε μπιρμπιλονια εμεις![]()